Το Μάτι της Πρόνοιας εμφανίζεται πάνω από τη Μογγολία

Αυτό το περίεργο φαινόμενο, το οποίο έχει ήδη χαρακτηριστεί σαν «Το μάτι του Θεού» έχει εντοπιστεί στην κινεζική αυτόνομη περιοχή της Εσωτερικής Μογγολίας. Σύμφωνα με τα κινεζικά κοινωνικά μέσα, η Εσωτερική Μογγολία είναι γνωστή για τα ανώμαλα και ανεξήγητα φαινόμενα της.

Είναι πραγματικά κοντά στο «Μάτι της Θείας Πρόνοιας», δεν σκέφτεστε; Εδώ μερικές ακόμα εικόνες:

Το ολοζώντατο μάτι του Θεού είναι ένα σύμβολο που δείχνει ένα μάτι που συχνά περιβάλλεται από ακτίνες φωτός ή δόξα και συνήθως περικλείεται από ένα τρίγωνο. Αντιπροσωπεύει το μάτι του Θεού να παρακολουθεί την ανθρωπότητα (ή τη θεϊκή πρόνοια).

Η εμφάνιση του “Ματιού της Πρόνοιας” καταγράφηκε σε κάμερα στον ουρανό πάνω από τη Μογγολία.
Πιστεύετε σε θεϊκές εμφανίσεις;

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

3 thoughts on “Το Μάτι της Πρόνοιας εμφανίζεται πάνω από τη Μογγολία

  1. GIOVANI says:

    ΑΔΕΡΦΙΑ,ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΟ “ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ”.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ.ΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (ΕΛΛΑΔΑ,ΣΕΡΒΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ)ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΗ ΘΑ ΚΑΜΕΤΕ?ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΛΑΝΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ?ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ? ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η “ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ” ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ -ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ- ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΣΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ?

  2. Σοφοκλής Κ. says:

    ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΙΜΟΥΛΑΚΡΑ (ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ Η ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ). ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *