ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

-Έλα Τομ, συγκεντρώσαμε όλα τα παλιά κείμενα, κι όσα ακόμα είπαν οι σύγχρονοι για το θέμα μας.

-Οκ Τζωρτζ, συγκρίνατε τα γραφόμενα; Ταιριάζουν μεταξύ τους;

-Ναι, όλοι λένε τα ίδια περίπου. Πρέπει να καταστρώσουμε σχέδιο εξαπάτησής τους…

-Όμορφα, καλέστε τα παιδιά για συμβούλιο.

Μετά από λίγες μέρες στο συμβούλιο:

-Λοιπόν κύριοι, έχουμε θέμα και πρέπει να το λύσουμε. Τα στοιχεία τα διαβάσατε. Τώρα οφείλουμε να σχεδιάσουμε το πώς θα κινηθούν οι δυνάμεις του συστήματός μας για να πείσουμε τους Έλληνες ότι ανά πάσα στιγμή θα γίνει αυτό που περιμένουν, αλλά ποτέ να μην γίνεται. Μάλλον είναι ο μόνος τρόπος να τους υποδουλώσουμε τελείως και εν τέλει να τους σκοτώσουμε. Κι επειδή υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να πραγματοποιηθούν όσα λένε αυτά τα κείμενα, τουλάχιστον εμείς θα έχουμε καταφέρει να στείλουμε όσους πιο πολλούς μπορούμε στην αιώνια κόλαση. Εμείς είμαστε ο θεός της Γης, ό,τι κι αν λένε.

*******

Ο μικρός φανταστικός διάλογος που διαβάσατε θα μπορούσε να είναι και πραγματικός αν λάβουμε υπόψιν τα γραφεία των ξένων μυστικών υπηρεσιών που ασχολούνται με τα όσα προείπαν Πατέρες της Εκκλησίας παλαιότερα αλλά και πρόσφατα για τον γ’ παγκόσμιο πόλεμο. Έχει βγει ήδη στο φως της δημοσιότητας ότι η CIA έχει φτιάξει υπηρεσία που μελετούν τα κείμενα εδώ και καιρό. Το ίδιο φαντάζομαι έχει κάνει και η Ρωσία και πιθανών και άλλα κράτη.

Από την άλλη σκεφτείτε πόσα χρόνια περιμένουμε εμείς οι Έλληνες τα γεγονότα που όλοι μας μιλάμε· κι ο χρόνος όλο και περνά, και να τώρα θα γίνει, να οι εξελίξεις, να το χιλιάρμενο και πάει λέγοντας… και το πράμα αργεί και τα χρόνια περνάνε κι εμείς στο πουθενά και στα χαμένα.

Ναι, ό,τι είπαν οι Πατέρες θα βγει, έστω και από Θεία Οικονομία. Το θέμα όμως δεν είναι το αν θα γίνουν όλα αυτά ή όχι, αλλά ο τεράστιος πνευματικός πόλεμος που στις μέρες μας έχει φτάσει στο ζενίθ. Αλήθεια, έχουμε σκεφτεί στο τώρα μας πόσο κολασμένοι καταντήσαμε; Έχουμε νοήσει όλοι μας πόσο μακριά είμαστε από τις διδαχές της Αγάπης του Χριστού; Δεχτήκαμε έναν τρόπο ζωής που καμία σχέση δεν έχει με όσα λέμε ότι πιστεύουμε. Στα λόγια λέμε άλλα και στις πράξεις κάνουμε άλλα. Σταυροκοπιόμαστε κάθε τρεις και λίγο, αλλά βριζόμαστε μεταξύ μας. Μιλάμε για Ελλάδα και Χριστό κι ακολουθούμε όσα επιτάσσουν αυτοί που σταυρώνουν την Ελλάδα και στον Χριστό.

Υμνούμε τους ένδοξους προγόνους μας και τους Αγίους μας σε εορτές, αλλά κανείς μας δεν ακολουθά το πνεύμα τους, τα όσα μας δίδαξαν· ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα όσα μας είπαν με λόγια και με έργα είναι αυτά που μας προφυλάσσουν. Μιλάμε για ανάσταση νεκρών και μεταθανάτια ζωή και με τις πράξεις μας δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν υπάρχει τίποτα μετά θάνατον, ούτε και ανάσταση. Μα, ναι, άμα δεν αναστηθείς στην παρούσα ζωή, μην περιμένεις στην άλλη! Και μην κλαιγόμαστε για τα κακά που μας συμβαίνουν, γιατί εμείς τα επιτρέπουμε.

Έτσι γίναμε όλοι μας αντίχριστοι και εκπληρώσαμε και την γραφή του Αποστόλου Ιωάννη που λέει: «Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν· ὅθεν γινώσκομεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστὶν», (Επιστ. Ιωαν. Α’ 2, 18-23). Ή μήπως διαφωνείτε;

Μετά λοιπόν απόλα αυτά θυμάμαι την φράση «Ποιοι θα μένουν όμως; Θα μείνουν αυτοί που θα κρατούν χριστιανική ταυτότητα, όχι στα λόγια, αλλά στις πράξεις», που έλεγε ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός για τα γεγονότα. Ο γέροντας δεν εννοούσε με την φράση «ποιοι θα μείνουν» μόνο την παρούσα ζωή, αλλά και μετά θάνατον. Γιατί αν στο τώρα μας δεν προλάβουμε να νοήσουμε, μετά δεν θα μπορούμε πλέον όσο και να θέλουμε, βρισκόμενοι σε αιώνια απώλεια.

Επομένως αδέρφια μου, ας αλλάξουμε εμείς πρώτα, ακολουθώντας την πεπατημένη των προγόνων μας κι ας αφήσουμε τα υπόλοιπα στον Θεό, κι εδώ βρίσκει εφαρμογή η φράση «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Ας μην δείχνουμε μόνο τις συνωμοσίες τους, αλλά ας δούμε και μέσα μας, ας βρούμε το Φως.

Γιατί οι γραφές μπορούν να εκπληρωθούν και με άλλο τρόπο…

NASAR

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

9 thoughts on “ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

 1. ΝΙΚΟΛΑΟΣ says:

  ΦΙΛΕ NASAR ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑ,ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ….Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ,ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ???ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ..

  • NASAR says:

   ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ; ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ. ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΕΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΠΑΤΑΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΙΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ Ή ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.

  • Heron says:

   Κοιτάξτε αμφότεροι : Έχει ειπωθεί επίσης απο τους πατέρες οτι ναι μεν θα πραγματοποιηθούν οι προφητείες γιατί αυτό είναι το θέλημα του Θεού , αλλά μεγάλο ρόλο παίζει και η όλη διαγωγή μας . Δηλ. – σύμφωνα πάντα με τους πατέρες – αν ως ανθρωπότητα μετανοήσουμε και τηρούμε την θέληση του , ακόμη και ως Ελλάδα τότε αναβάλει και την εκπλήρωση των προφητειών, διότι αγαπά τον άνθρωπο σε – πλήρη αντίθεση με τον διάβολο – και δεν θέλει να υποφέρουμε .Εξάλλου είναι ο δημιουργός του παντός , του χώρου ,

  • Heron says:

   του χώρου και του χρόνου . Αυτός ο κύριος ημών Ιησούς Χριστός είναι ο απόλυτος άναρχος , τέλειος και άπειρος Θεός που θα κρίνει τους πάντες και όλους μας γενικά και ας πάνε κάποιοι να βρίζουν , να χτυπιούνται , να ξερνούν χολή και να αφρίζουν απο λύσσα οποιοι και αν είναι . Όταν έρθει η ώρα ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ θέλουν δεν θέλουν. Τότε θα καταλάβουν οτι ο χρόνος τους τελείωσε . Ελπίζω μόνο να μην είμαι κι εγώ ανάμεσα τους .

 2. Ανωνυμος says:

  …..ο φιλών την ψυχήν αυτού απολέσει αυτήν και ο μισών την ψυχήν αυτού εν τω κόσμο τούτω, εις ζωήν αιώνιον φυλάξει αυτήν……….Ολοι οσοι αντισταθηκαν …ηταν γιατι γνωριζαν πολυ καλα τις γραφες …κατι που σημερα οι περισσοτεροι αγνωουν….

 3. Bill Haynes says:

  Βέβαια χρόνος δεν υπάρχει (δεν είναι υπό την Αρχήν) και τα γεγοότα διεξάγονται σε παράλληλα «υποσύμπαντα».

 4. ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ...ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΣΚ@ΤΑ... says:

  Όπως έλεγε και ο π.Αρσενιος Μπόκα…
  Θέλετε καλούς και άξιους ιερείς;
  ΓΕΝΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ…
  Εμείς τι γεννάμε και ανατρέφουμε; Παιδιά που δεν τους χαλάμε χατίρι σε ότι ζητήσουν για να μην τους χαλάσουμε την ζαχαρένια. Μέσα στα ΝΕΤ καφέ, στα ξενυχτάδικα , αγενέστατα, από 12 ετών σου λένε φάγανε την ζωή με το κουτάλι, ξερολακια, αναιδέστατα, κ.ο κ…
  Η Ελλάδα πεθαίνει στα σχέδια της Μασονίας. Μόνο ένα γερό χαστούκι θα μας συνεφέρει ως Λαος. Για όλα φταίει ο Θεός πάντα, και επουδενί εμείς.

 5. Saint says:

  Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ.
  ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ
  ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ;ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ ΕΚΕΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *