Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
15:36 - 22/03/2017

Super bowl LI (Μέρος Δεύτερο)

 

Είναι γνωστό, πως όπου συγκεντρώνεται πλήθος, συγκεντρώνεται μεγάλη ενέργεια.  Μία εικόνα που μπαίνει μέσω των δεκτών σε εκατομμύρια σπίτια και χώρους, επίσης συγκεντρώνει ενέργεια και επηρεάζει, έχοντας την αμέριστη προσοχή των τηλεθεατών. Όλες αυτές οι μυστικές οργανώσεις, που τις περιγράφουμε πλέον με τον όρο Illuminati, είναι αποκρυφιστικές, και μέσω της βιομηχανίας του θεάματος που τους ανήκει – είτε πρόκειται για αθλητικό γεγονός, είτε συναυλία κτλ –  χρησιμοποιούν όλη αυτήν την ενέργεια του ανυποψίαστου κόσμου, για να τελέσουν προγραμματισμένες τελετουργίες.  Φιέστες μαύρης μαγείας,  που μας επηρεάζουν όλους μεταβάλλοντας τη συμπεριφορά της μάζας και τα γεγονότα στο παρόν και το μέλλον.
Ο καλλιτέχνης ή οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν, επιλέγονται προσεχτικά βάση γενέθλιου χάρτη, ονόματος, πλανητικών ευθυγραμμίσεων.   Δεν μπορεί να πρόκειται για σύμπτωση όταν υπάρχουν τόσες πολλές συγχρονικότητες.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, προσπαθούμε να ερευνήσουμε το αποκρυφιστικό τελετουργικό του Halftime show, του φετινού super bowl LI, το οποίο «ευλόγησε» ο Πάπας. Χωρίς ειδικές γνώσεις, τουλάχιστον από πλευράς μου, θα ήταν χρήσιμη η προσθήκη ή και  διόρθωση αυτής της έρευνας, ώστε να κατανοήσουμε λίγο καλύτερα, τη σημασία και να προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τους συμβολισμούς.

Ας ξεκινήσουμε με την αριθμολογία και τον συμβολισμό του 51 – LI

Το LI είναι το χημικό στοιχείο Λίθιο (λατινικά: lithium, από την ελληνική λέξη «λίθος») και ανήκει στα μέταλλα.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%AF%CE%B8%CE%B9%CE%BF

Σύμφωνα με στη σύγχρονη κοσμολογική θεωρία, είναι ένα από τα τρία (3) πρώτα χημικά στοιχεία που συνθέθηκαν (αρχικά) από τη μεγάλη έκρηξη – Μπιγκ Μπανγκ -.
Έχει σημαντικές συνδέσεις στην πυρηνική φυσική και χημεία. Η μετατροπή λιθίου σε ήλιο (He), το 1932, ήταν η πρώτη πραγματικά ανθρωπογενής πυρηνική αντίδραση. Χρησιμοποιήθηκε σε υδρογονοβόμβες και χρησιμοποιείται στους πυρηνικούς αντιδραστήρες. Η ζήτηση λιθίου αυξήθηκε δραματικά κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, με την παραγωγή θερμοπυρηνικών όπλων και αργότερα, από το 2007 για χρήση μπαταριών ιόντων λιθίου. Ιδικοί μάλιστα μιλούν για μελλοντικό «πυρετό λιθίου» καθώς τα αποθέματα εξαντλούνται. Η Χιλή (συνειρμοί με σεισμούς..) είναι η πρώτη παραγωγός χώρα λιθίου παγκοσμίως με δεύτερη την η Αργεντινή.
To λίθιο είναι χρήσιμο για τη θεραπεία της διπολικής διαταραχής

Τα άλατα του λιθίου μπορεί επίσης να είναι χρήσιμα για σχετιζόμενες διαγνώσεις, όπως η σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και η κυκλική μείζονα καταθλιπτική διαταραχή.

Η ΝΑΣΑ παραδέχθηκε πρόσφατα πως οι αεροψεκασμοί περιέχουν και Λίθιο.

Ενώσεις του λιθίου χρησιμοποιούνται ως χρωστικές και οξειδωτές σε κόκκινα πυροτεχνήματα και φωτοβολίδες

χμ…. μεγάλο μέρος από το 12λεπτο σόου, είχε «κόκκινο χρώμα», εκρήξεις, φωτιές.

Ο αριθμός 51 →Κοινός και αριθμημένος θάνατος← Δ Βασ. 1,11 – 14 ο πεντηκόνταρχος με τους πενήντα άνδρες 50+1  μοτίβο 3Χ51 = 153 (Ιω. 21,4 – 11)  το μέτρον τού ιχθύος

Ο Georges Soulès γνωστός με το ψευδώνυμο Raymond Abellio, υπήρξε γάλλος συγγραφέας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον εσωτερισμό, την αστρολογία και το μυστικό αριθμητικό κώδικα της Αγίας Γραφής. Σύμφωνα με τον Abellio λοιπόν, ο αριθμός 51 αντιπροσωπεύει την Παγκόσμια Ώρα.

Εάν μελετήσουμε το biblewheel υπάρχουν αρκετές λέξεις η αριθμολογία των οποίων μας δίνει 51. Για παράδειγμα

Παρ. 10,8  σοφὸς καρδίᾳ δέξεται ἐντολάς, ὁ δὲ ἄστεγος χείλεσι σκολιάζων ὑποσκελισθήσεται. “ילבט” in the Hebrew Gematria system equals 51 → από τη λέξη לבט → πτώση, ρίχνω, πετάω, παραγκωνισμός, υποσκελισμός.

Επίσης οι λέξεις «ἄνθρωπος» Αδάμ “ואדם” (Γεν. 2,5) «ὁ Θεὸς» Ελ “כאל”(Δευτ.33,26)  όπως και «τοὺς θεοὺς» ελοχίμ “אלהיה”(Ρουθ.1,15)  λεξαριθμούν 51.

“Ένα έθνος κάτω από ένα θεό, αδιαίρετο με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους” …. Είπε η Gaga προτού την πτώση της…


Lucifer και η πτώση του ανθρώπου….

Η ίδια ισχυρίζεται πως το καλλιτεχνικό της παρατσούκλι προέρχεται από το τραγούδι των Queen “Radio Gaga”

Το θέμα του βίντεο κλίπ των Queen, είναι εμπνευσμένο από την ταινία του 1927, Μετρόπολις.  Η Gaga ουσιαστικά μετατρέπεται στην αμαρτωλή «ψεύτικη Μαρία», ένα ρομπότ «προγραμματισμένο», να συμπεριφέρεται έτσι όπως ορίζει ο αφέντης της, ώστε να φέρει το χάος και την καταστροφή.

Λίγο πολύ όλοι έχουμε διαβάσει για το MK-ULTRA – νοητικό έλεγχο – πρόγραμμα Μονάρχη.
Μέθοδοι πλύσης εγκεφάλου και ελέγχου του ανθρώπινου ψυχισμού, όπως χορήγηση παραισθησιογόνων, ηλεκτροσόκ, σωματική κακοποίηση, απομόνωση και αισθητηριακή στέρηση, «καθαρίζοντας» το μυαλό του θύματος και αναπρογραμματίζοντάς το, με σκοπό τη δημιουργία δούλων πολλαπλών προσωπικοτήτων (alter ego).

Η λέξη Gaga στα αγγλικά σημαίνει: διανοητική σύγχυση, ψυχική ασθένεια, τρέλα παραφροσύνη, αλλοφροσύνη, διαταραχή.

Κατά τον συγγραφέα Ζεκάρια Σίτσιν, οι Σουμέριοι της αρχαίας Μεσοποταμίας, όπως αναφέρεται στο Έπος της Δημιουργίας, γνώριζαν τον πλανήτη Πλούτωνα ως Gaga. Θεωρούσαν μάλιστα πως αρχικά ήταν φεγγάρι του Κρόνου το οποίο αποσχίσθηκε σε ανεξάρτητη τροχιά μετά το πέρασμα του Νιμπίρου.

Lady Gaga σε μετάφραση Κυρία Πλούτων. Η κυρία του φεγγαριού.

O Πλούτωνας από το 2008 βρίσκεται στον Αιγόκερω. Ένα ζώδιο της Γης που κυβερνάται από τον Κρόνο-Saturn που μας έδωσε το Σάββατο- Satur(n)day- . Κρόνος = Χρόνος = 15 ~ 51= Παγκόσμια Ώρα.


H Gaga μέσα στον κύβο.

Ο καθρέπτης του 51 είναι το 15. Ο αριθμός του Κρόνου και των τεκτόνων.

Η αστρολογία για κάποιους είναι μια συμβολική γλώσσα που χρησιμοποιεί μελλοντικούς χρόνους. Κι αυτό γιατί οι κύκλοι των πλανητών, μπορούν να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε την εξέλιξη των κοινωνικών τάσεων.  Για παράδειγμα, η Αμερικανική Επανάσταση κηρύχτηκε όταν ο Πλούτωνας ήταν στον Αιγόκερω. Τα αστρολογικά γεγονότα επαναλαμβάνονται σε κύκλους κι εμείς ξαναζούμε την ίδια διέλευση από τον Ιανουάριο του 2008 και η οποία θα διαρκέσει μέχρι το 2024.

Λίγους μήνες πριν, στην 6η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς τρόμου «American Horror Story» η Gaga έκανε μία γκεστ εμφάνιση ως Scáthach. Μία αιμοδιψή, αθάνατη, σεληνιακή μάγισσα του δάσους.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2017 είχαμε πανσέληνο και σκιόφωτο Σεληνιακή έκλειψη.

Οι άνθρωποι  από την αρχαιότητα, παρακολουθούσαν τις εποχές δίνοντας ονόματα σε κάθε επαναλαμβανόμενη πανσέληνο, που συνήθως σχετίζονταν με τις καιρικές συνθήκες ή τη συμπεριφορά των φυτών και των ζώων κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου.

Ανάμεσα στα πολλά ονόματα που δόθηκαν στην πρώτη πανσέληνο του Φεβρουαρίου, οι Σιού – ιθαγενείς Ινδιάνοι της βόρειας Αμερικής –  την αποκάλεσαν  Σελήνη Ρακούν.

Άλλη μία σύμπτωση με την εμφάνιση της Gaga, όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία. Βέβαια κάποιοι ίσως το συνδύαζαν με την πεταλούδα ένα από τα σύμβολα του προγράμματος Μονάρχης.

Επίσης τα απόκρυφα χρώματα της σελήνης είναι ασημί και λευκό. Η Gaga εμφανίστηκε και με τα 2 χρώματα όπως ακριβώς είχε προβλέψει ο ερευνητής revelationnow.net (προβλέποντας και το αποτέλεσμα του αγώνα).

Το ασημί είναι χρώμα των «προγραμματισμένων» δούλων που εκτελούν σατανιστικές τελετές υψηλού επιπέδου.

Φυσικά, όπως είχε προ-ανακοινωθεί από το cbs sports
2017 Super Bowl uniforms: Patriots get ‘lucky’ white jerseys after Falcons go red

Οι Πατριώτες ΘΑ φορέσουν το ΤΥΧΕΡΟ ΆΣΠΡΟ.

Όπως επίσης είχε προβλέψει και ο ερευνητής The Vigilant Christian, οι Πατριώτες κέρδισαν!! Πόσο προγραμματισμένα είναι όλα αυτά;

Το Λευκό, είναι το πρωτότυπο χρώμα της Τεκτονικής ποδιάς. Η λέξη «υποψήφιος»  (candidatus)  σημαίνει «ντυμένος στα λευκά». Η λευκή σελίδα που έχει μπροστά του ο συγγραφέας, «ο χώρος όπου το δυνατόν μπορεί να γίνει πραγματικότητα». Ως εκ τούτου, το λευκό εκλαμβάνεται ως το χρώμα την έναρξη της μύηση. Οι Δρυίδες ήταν ντυμένοι στα λευκά. Το λευκό συνδέεται επίσης με την ιδέα του θανάτου και της ανάστασης. Τα σάβανα είναι λευκά.

Υπάρχει ένα τελετουργικό  γνωστό ως «Drawing down the Moon» ή «drawing down the Goddess» δημοφιλές ανάμεσα στους νέο παγανιστές.
Κατά τη διάρκεια της τελετουργίας, η  αρχιέρεια κάνει επίκληση και πέφτει σε έκσταση ζητώντας από τη Τριπλή Θεά, που συμβολίζεται από τη Σελήνη, να μπει στο σώμα της και να μιλήσει μέσα από αυτή.

Η Σελήνη αποκαλείτο, επίσης, Αίγλη (λαμπρή), Πασιφάη (ολόφωτη), Μήνη (μαινόμενη), Φοίβη (φωτεινή). Ενώ οι σεληνιακές φάσεις, της Νέας Σελήνης, της Πανσελήνου και της Σελήνης σε χάση, συνδέθηκαν με την ‘Aρτεμη (παρθένος), τη Σελήνη (γόνιμη μητέρα) και την Εκάτη (γριά), αντίστοιχα.

Για τους αρχαίους Έλληνες η δύναμη της Σελήνης αντιπροσωπευόταν σε μεγάλο βαθμό από την Εκάτη, τη Σκοτεινή Σελήνη. Οι τελετουργίες αυτής της θεάς γίνονταν τη νύχτα με σκοπό τον εξευμενισμό της, για να αποτραπεί η οργή της και το κακό που τόσο συχνά έκανε.

Ένα από τα δώρα της Εκάτης ήταν η μαγεία. Εκτός των άλλων ήταν η θεά της Μαγείας και των μάγων. Οι άνθρωποι πίστευαν ότι η επαφή με τη σκοτεινή πλευρά της σεληνιακής θεάς, ήταν το μόνο βέβαιο όργανο για την επιτυχία της μαγείας. Η Βασίλισσα του Κάτω Κόσμου κυβερνούσε ό,τι ζούσε στα κρυφά μέρη της Ψυχής, στο Υποσυνείδητο.

Η προγραμματισμένη μαριονέτα (poker face) ως μάγισσα του φεγγαριού (άλλος εαυτός) προσγειώνεται σε έναν από τους 2 πύργους ή 2 πυλώνες ή 2 πυρσούς.

Η Εκάτη απεικονίζεται συνήθως να κρατά δύο πυρσούς.

Οι πυλώνες αποτελούν ένα αρχετυπικό σύμβολο με απόκρυφη έννοια, αντιπροσωπεύει την πύλη ή το πέρασμα προς το άγνωστο. Η είσοδος σε ιερά και μυστηριώδη μέρη, φρουρείται από 2 πυλώνες. Στον Τεκτονισμό οι δύο αυτοί πυλώνες είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα της αδελφότητας.
Ονομάζονται Jachin και Boaz και είναι οι δυο πυλώνες του ναού του Σολομώντα. Στην καμπαλά αντιστοιχούν στις 2 σφαίρες chesed = έλεος και geburah = δύναμη.

Επίσης ο πυλώνας jachim αντιπροσωπεύει την αρσενική πολικότητα του σύμπαντος κατά την αλχημεία ο ήλιος και boaz η θηλυκή πολικότητα η σελήνη.

Να υποθέσω πως η Gaga προσγειώθηκε πάνω στον boaz;

Φυσικά δεν παρέλειψε να τραγουδήσει επί σκηνής, το «Born this way» τον ύμνο των ΛΟΑΤ αρκτικόλεξο που προέρχεται από τις λέξεις Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Transgender.

Μία σκηνή περιτριγυρισμένη από αστέρια. Η προφανής απάντηση είναι πως το Τέξας έχει το ψευδώνυμο «μοναχικό αστέρι» …. Μόνο που κάποιο από αυτά φαίνεται αναποδογυρισμένο σχηματίζοντας μία πεντάλφα.

Για τους παγανιστές γενικότερα η πεντάλφα συμβολίζει τα πέντε στοιχεία του σύμπαντος, “γη, νερό, αέρας, φωτιά” και η πέμπτη γωνία συμβολίζει το “πνεύμα”. Αν αυτή η γωνιά είναι προς τα κάτω συμβολίζει είτε την κυριαρχία του φυσικού κόσμου πάνω στον πνευματικό, είτε τον εσωτερισμό (εσωτερικό πνευματισμό).


Στην παραπάνω παλαιότερη φωτογραφία από το poker face, εκτός από τα χρώματα που προανέφερα, εμφανίζεται στο μάγουλο και στο δάχτυλο ο «κεραυνός».
Ένα σύμβολο που κρατά και στο σόου ως συσκευή επικοινωνίας …. Τραγουδώντας το «Telephone».

Ενώ στιγμές αργότερα κρατάει στα χέρια της Το Μέρκαμπα ως σκήπτρο.

Το Μέρκαμπα είναι ένα ισχυρό σύμβολο. Είναι ένας συνδυασμός δύο τετράεδρων αστεριών, όπου το ένα δείχνει προς τα πάνω και διοχετεύει ενέργεια από τον ουρανό προς την γη και το άλλο δείχνει προς τα κάτω αντλώντας ενέργεια από την γη.
Το τετράεδρο που η κορυφή του είναι ανοδική, είναι αρσενικής ενέργειας και περιστρέφεται δεξιόστροφα.

Το τετράεδρο που δείχνει προς τα κάτω, έχει θηλυκή ενέργεια και περιστρέφεται αριστερόστροφα.

Το Μέρκαμπα είναι ένα φωτεινό όχημα, το κλειδί για την κίνηση από την μία διάσταση στην άλλη και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από συγκεκριμένες τεχνικές.
Τι σημαίνει Μερκαμπα; (Merkaba  ή Merkava  ή Merkavah)
Μερ – σημαίνει φως ή περιστρεφόμενα πεδία φωτός
Κα – σημαίνει Πνεύμα
Μπα – σημαίνει σώμα ή πραγματικότητα.
Ως εκ τούτου, Μερ-Κα-Μπα σημαίνει το σώμα ή το Πνεύμα της ενέργειας που περιβάλλεται από αντι-περιστρεφόμενα πεδία φωτός ή  σπείρες ενέργειας (όπως με ένα σκέλος του DNA),το οποίο μεταφέρει το Πνεύμα ή την συνειδητότητα από την μία διάσταση στην  άλλη.

Αργότερα η Gaga τραγουδάει πάνω σε ένα «βωμό»  …. «θέλω την αγάπη σας» δηλαδή τον έρωτά σας … ποιόν έρωτα;
Αυτόν ;

Στο τέλος του 12λεπτου σόου η Gaga ανεβαίνει τη σκάλα  – «κλίμακα του Ιακώβ» και πετάει το μικρόφωνο. Στην κουλτούρα των μαύρων καλλιτεχνών/rap “η πτώση του μικροφώνου” (Drop the mic) εκλαμβάνεται ως: «Οι επιδόσεις μου ήταν τόσο καθοριστικές ώστε δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να πω».

Ο Μαϊμωνίδης έγραψε πως αυτή η κλίμακα συμβόλιζε τη Φύση και το έργο της, ενώ ο Πίκο ντε λα Μιράντολλα πως είναι σύμβολο πνευματικής επικοινωνίας της γης με τον ουρανό. «Επί της κλίμακος αυτής μπορεί ο άνθρωπος να ανέρχεται και να κατέρχεται μετά των αγγέλων μέχρις ότου το πνεύμα του αναπαυθεί στους κόλπους της θεότητας». Οι προηγούμενες αναφορές αφορούσαν συνήθως μια κλίμακα επτά βαθμίδων. Ο Ροδόσταυρος και Ερμητιστής Φλουντ ονομάζει την κλίμακα σύμβολο του τριπλού κόσμου: ηθικού, φυσικού και πνευματικού.

Και από αυτήν την πηγή πρέπει να έχει μπει το διαφοροποιημένο σύμβολο σε πολλά ελευθεροτεκτονικά συστήματα που απεικονίζουν την κλίμακα με τρεις βαθμίδες. (Η δύναμη των συμβόλων, εκδ. Αρχέτυπο,Αθήνα 2006).

Ίσως υπάρχουν ακόμα αρκετά στοιχεία που θα μπορούσε κάποιος να εντοπίσει.

Θα ολοκληρώσω την ανάλυση με μερικούς συνδυασμούς.

Μέσα στο 2017 έχουμε 2 ζεύγη Εκλείψεων. Το πρώτο ζεύγος το οποίο ολοκληρώθηκε ήταν στις:
11 Φεβρουαρίου 2017 σκιόφωτος Σεληνιακή και στις
26 Φεβρουαρίου 2017 δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου

Γύρω από τις 2 αυτές ημερομηνίες των αστρολογικών γεγονότων είχαμε 2 ιεροτελεστίες, όπως εγώ τις αποκαλώ, και 2 σημαντικά μηνύματα του πάπα.

Ο πάπας  στις 5 Φεβρουαρίου 2017, έστειλε μήνυμα ειδικά για το σουπερ μπόουλ, το οποίο και αναφέρω στο 1ο μέρος της έρευνας
και ένα 2ο αντίχριστο μήνυμα στις  9, Φεβρουαρίου 2017.

http://www.agnosto.gr/index.php?topic=378.msg1302#msg1302

«Η Καθολική εκκλησία ποτέ δεν πρέπει να φοβάται την ανοικτή θάλασσα, ποτέ δεν πρέπει να αναζητά καταφύγιο σε ασφαλείς παράδεισους.»

Επίσης στις 12 Φεβρουαρίου στα Μουσικά Βραβεία Γκράμι

http://www.agnosto.gr/index.php?topic=369.msg1293#msg1293

η Beyonce που περιμένει «δίδυμα», εμφανίστηκε ως θεά Οσούν. Την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειπαν τα σπίτια τους, λόγο κινδύνου κατάρρευσης του ψηλότερου φράγματος των ΗΠΑ, κοντά στο Όροβιλ της βόρειας Καλιφόρνιας η Beyonce έκανε  «Channeling». Τα χρώματά της θεότητας αυτής, είναι το χρυσό/ βαθύ κίτρινο. Ορίζει τα γλυκά νερά (πηγές, ποταμούς, λίμνες) και αγαπά την πολυτέλεια (τον χρυσό, τις πολύτιμες πέτρες)

Η Gaga κατά τη δική μου άποψη, κάνει αναφορά τουλάχιστον σε 2 περιπτώσεις στη τελετή της Beyonce.


πέραν των χρωμάτων λευκό – ασημί φοράει και ένα παράταιρο χρυσό σακάκι να το πω.
Όπως και εδώ

Το κίτρινο ήταν να τους αρχαίους το σύμβολο του φωτός (Ήλιος) και του χρυσού . Χρώμα και των νοητικά ελεγχόμενων σκλάβων που  χρησιμεύουν ως σημείο εξισορρόπησης για τον έλεγχο του συστήματος, καθώς και για να κρύψουν τα του συστήματος.

Σχεδόν καθ’όλη τη διάρκεια του Halftime show, η Gaga χορεύει και τραγουδά πάνω σε μία πίστα που θυμίζει μαγικό τετράγωνο. Εάν παρατηρήσουμε την «πίστα»

σχηματίζονται σειρές των 5Χ5 και 3Χ7. Αριθμοί 5, 3 και 7.

Ο Κρόνος όπως ανέφερα και πιο πάνω έχει αριθμό το 15 και μαγικό τετράγωνο το 3Χ3, γνωστό και ως μασονικό.


όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία η αριθμητική ακολουθία της μεσαίας σειράς είναι  3,5,7.

Το 2017 είναι το εβραϊκό έτος 5777 [5,3Χ7 ] Για τους Σιωνιστές συμπληρώνεται το Ninth jubilee (ένατο Ιωβηλαίο) και περιμένουν να σημάνει η τελική μεσσιανική ώρα.

Συμμερίζομαι την άποψη του endtimesforecaster πως με τα φετινά σόου της Gaga (halftime show) και της Beyonce (Γκράμι), ολοκληρώθηκε μία ιεροτελεστία που ξεκίνησε η Μαντόνα στο 46o super bowl, στις 5 Φεβρουαρίου 2012, 5 χρόνια πριν. Και αφορά τον «τελετουργικό» τοκετό του αντίχριστου,

και τα «νερά» που είναι έτοιμα να σπάσουν.

Από τις 5 Φεβρουαρίου 2012, (Μαντόνα – halftime show) έως τα φετινά Γκράμι (Beyonce) στις 12 Φεβρουαρίου είναι 5 χρόνια και 7 ημέρες (αριθμητική ακολουθία).

Super bowl LI (Μέρος Δεύτερο)

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*