Η πραγματική ταυτότητα των εβραϊκών κρονίων και των αιρετικών θρησκειών τους που έχουν υποδουλώσει την ανθρωπότητα πνευματικά

Τα εβραϊκά κυβάκια ΤΕΦΙΛΙΝ του Κρόνου που φοράνε οι εβραίοι.Ο εβραίος ραββίνος Μορντεχάϊ Ι. Φριζής (Ραββίνος Θεσσαλονίκης) στο βίντεο. Καλό θα ήταν να ξεστραβωθείτε και να ψάξετε για το τι συμβαίνει πραγματικά στον κόσμο. Τόσες οι αποδείξεις ότι τα περισσότερα παρακλάδια των εβραίων είναι προς την λατρεία του Κρόνου-Σαταν. Η Ελλάδα σήμερα κυβερνάται απο αυτούς. Δείτε τους πολιτικούς μας.

Ξυπνήστε επιτέλους και δείτε ποιοί μας κυβερνούν και ποιό μας πολεμούν 10.000 χρόνια. Ζούμε ακόμα στην Κρόνια εποχή. Αυτό το βίντεο θα φανεί αδιάφορο για τους περισσότερους Έλληνες διότι βλέπουν αυτό που θέλουν και όχι αυτό που πρέπει.Αυτά δεν τα λέμε μόνο εμείς αλλά και ο David Icke.

Δείχνει την πραγματική ταυτότητα των εβραϊκών κρονίων και των αιρετικών θρησκειών τους που έχουν υποδουλώσει την ανθρωπότητα πνευματικά.Πόσα παρακλάδια πόσα σύμβολα παίζει να έχουν φτιάξει στο όνομα του ενός θεού τους; Αυτούς πολεμήσαμε πριν απο 10.000 χρόνια για να κρατήσουμε τον πλανήτη μας υγειή μακριά απο την λέπρα τους.

Στο βίντεο δείχνει στοιχεία ότι ο πόλεμος που έχουμε εμείς με τους εβραίους κρατάει πάνω απο 10.000 χρόνια. Βάλανε και άλλες χώρες να μας πολεμήσουν και να κάνουν κατάληψη στον πλανήτη. Ο Πλούταρχος θεωρούσε την Κρόνια λατρεία βάρβαρη, ανθελληνική και επικίνδυνη για την ανθρωπότητα. Έλληνες ξυπνήστε μάθετε την ιστορία σας ο εχθρός είναι ο ίδιος που μας χτυπάει.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποδείξεις ότι η Ελλάδα είναι υπο εβραιο-σιωνιστικής κατοχής.

Η Ελλάδα δεν τρώει τα παιδιά της και να σταματήσει αυτό το παραμύθι. Γιαυτό άλλωστε απο παλιά έδιωχναν τους καλύτερους (επιστήμονες-γιατρούς-εφευρέτες κτλ.) για να επιτύχουν στην αμερική και όχι στην Ελλάδα. Δεν θέλουν η Ελλάδα να πάει μπροστά. Αυτοί διώχνουν τους καλούς και κρατάνε όλους τους άχρηστους και ειδικά στο δημόσιο νοσοκομεία κτλ. Έλληνες δεν μας κυβερνάνε Έλληνες αλλά εβραίοι. Γιατί φοβόμαστε τους εχθρούς μας που μας κυβερνούν; Γιατί φοβόμαστε τους κακούς; Πρέπει να τους ξεφορτωθούμε.

ΠΗΓΗ

Loading...

24 thoughts on “Η πραγματική ταυτότητα των εβραϊκών κρονίων και των αιρετικών θρησκειών τους που έχουν υποδουλώσει την ανθρωπότητα πνευματικά

   • Ανωνυμος says:

    Ο χριστός ήταν ένας απλός φιλόσοφος της εποχής του, ο χριστιανισμός όμως, όπως ο ιουδαισμός και ο ισλαμισμός είναι σιωνιστικά δημιουργήματα. Η εκκλησία εξυμνεί πολύ συχνά την πόλη της Σιών.

 1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  ++++++++++ Ας μην ξεχνάμε και το γνωστό σημείο:

  «ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ᾿ ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ.» (Ιω 8,44)

  όπου ο Χριστός τούς λέει ότι είναι όλοι από τον πατέρα του διαβόλου. Δεν γίνεται λοιπόν, σύμφωνα με αυτό που λέει, να είναι αυτός ο Γιαχβέ, ο θεός των Εβραίων.++++++++++++

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ————————————–
  ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ,ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΤΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ, Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ .ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ.
  .(ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΙΩΑΝΝΟΥ 12,20 ΠΡΟ Α’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ).

  Η ΦΡΑΣΗ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΓΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΟΧΙ ΔΗΛ.ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΤΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ?ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ
  —————————–
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ.ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Σ’ΑΥΤΟΝ.

  Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΑΡΣΟ ΤΗΣ ΚΙΛΙΚΙΑΣ(ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ)ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 5-15 ΜΧ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΡΩΜΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ.
  ΣΤΗΝ ΤΑΡΣΟ ΕΔΙΔΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΕΜΑΘΗΤΕΥΣΕ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΘΕΙ ΡΑΒΒΙΝΟΣ (ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ).ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΙΧΕ ΥΨΗΛΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ.ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΗΤΑΝ ΣΑΟΥΛ.
  ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΧΡΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ .ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΕ Μ.ΑΣΙΑ,ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΡΩΜΗ.

  ΑΠ’ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΧΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.
  ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ.ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

  ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΟ (42) ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΚ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΔΑΥΙΔ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΠΡΟΗΡΧΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΥΙΔ !!
  ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

  1.Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΙΩΣΗΦ,ΚΑΘ’ΟΣΟΝ Ο ΙΩΣΗΦ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ.ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΙΩΣΗΦ ?

  2.ΠΩΣ ΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ? ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΙΛΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ?ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΜΑΣ !!ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟ ΓΙ’ΑΥΤΟ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: !!

  ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΡΩΜΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ THN EΞΟΥΣΙΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ.

 2. Το 8 είναι ο αριθμός του Κρόνου και το 28 είναι ο αριθμός των χρόνων που ολοκληρώνει ο Κρόνος έναν πλήρη κύκλο says:

  ΣΟΚ !!! (ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ) Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 39χρονη έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας !!!!!

  Τραγικό τέλος είχε το μεσημέρι της Τετάρτης, γυναίκα 39 ετών στη Θεσσαλονίκη η οποία έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης.

  Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, η άτυχη γυναίκα ανέβηκε στην ταράτσα οκταώροφης πολυκατοικίας, στην οδό Αλ. Σβώλου 28 που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια βούτηξε στο κενό.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα ήταν υπήκοος Νορβηγίας.

  Να σημειωθεί τέλος, ότι οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για το πώς βρέθηκε στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, καθώς δεν ήταν εκεί το σπίτι που διέμενε.

  Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/326660/tragodia-sti-thessaloniki-39hroni-epese-apo-taratsa-polykatoikias/

 3. ΠΑΝΤΕΛΗΣ says:

  Πλούταρχος Ηθικά 390 11-12 Περὶ τοῦ Εἶ τοῦ ἐν Δελφοῖς

  ᾿Πολλὰ δ᾿ ἄλλα τοιαῦτ’᾿ ἔφην ἐγώ ᾿παρελθὼν τὸν
  Πλάτωνα προσάξομαι λέγοντα κόσμον ἕνα,
  ὡς εἴπερ εἰσὶ παρὰ τοῦτον ἕτεροι καὶ μὴ μόνος οὗτος εἷς,
  πέντε τοὺς πάντας ὄντας καὶ μὴ πλείονας. οὐ μὴν ἀλλὰ
  κἂν εἷς οὗτος ἦ μονογενής, ὡς οἴεται καὶ Ἀριστοτέλης,
  τρόπον τινὰ καὶ τοῦτον ἐκ πέντε
  συγκείμενον κόσμων καὶ συνηρμοσμένον εἶναι. ὧν ὁ μέν
  ἐστι γῆς ὁ δ᾿ ὕδατος, τρίτος δὲ καὶ τέταρτος ἀέρος καὶ
  πυρός. τὸν δὲ πέμπτον οὐρανὸν οἱ δὲ φῶς οἱ δ᾿ αἰθέρα
  καλοῦσιν, οἱ δ᾿ αὐτὸ τοῦτο πέμπτην οὐσίαν, ἧ τὸ κύκλῳ
  περιφέρεσθαι μόνῃ τῶν σωμάτων κατὰ φύσιν ἐστίν, οὐκ ἐξ
  ἀνάγκης οὐδ᾿ ἄλλως συμβεβηκός. διὸ δὴ καὶ τὰ πέντε
  κάλλιστα καὶ τελεώτατα σχήματα τῶν ἐν τῇ φύσει κατα-
  νοήσας, πυραμίδα καὶ κύβον καὶ ὀκτάεδρον καὶ εἰκοσάε-
  δρον καὶ δωδεκάεδρον, ἕκαστον οἰκείως ἑκάστῳ προσένει-
  μεν. εἰσὶ δ᾿ οἳ καὶ τὰς τῶν αἰσθήσεων δυνάμεις ἰσα-
  ρίθμους οὔσας τοῖς πρώτοις ἐκείνοις συνοικειοῦσι, τὴν μὲν
  ἁφὴν ὁρῶντες ἀντίτυπον οὖσαν καὶ γεώδη, τὴν δὲ γεῦσιν
  ὑγρότητι τῶν γευστῶν τὰς ποιότητας προσιεμένην. ἀὴρ
  δὲ πληγεὶς ἐν ἀκοῇ γίγνεται φωνὴ καὶ ψόφος. δυεῖν δὲ
  τῶν λοιπῶν ὀσμὴ μέν, ἣν ὄσφρησις εἴληχεν, ἀναθυμίασις
  οὖσα καὶ γεννωμένη θερμότητι πυρῶδές ἐστιν, αἰθέρι δὲ
  καὶ φωτὶ διὰ συγγένειαν διαλαμπούσης τῆς ὄψεως γίγνεται
  κρᾶσις ἐξ ἀμφοῖν ὁμοιοπαθὴς καὶ σύμπηξις. ἄλλην δ᾿ οὔτε
  τὸ ζῷον αἴσθησιν οὔθ᾿ ὁ κόσμος ἔχει φύσιν ἁπλῆν καὶ
  ἄμικτον. ἀλλὰ θαυμαστή τις, ὡς ἔοικε, διανομὴ γέγονε
  τῶν πέντε πρὸς τὰ πέντε καὶ σύλληξις.᾿

 4. Ανωνυμος says:

  ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!.. ΜΗ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΟΛΑ!..ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!
  !

 5. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. says:

  AYTO TO ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ. ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ 13,500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = ΤΟ ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΑΠΩΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ.

 6. ΝΙΚΟΣ says:

  ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΡΕΑ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΩΣΤΑ ΩΣ ΕΔΩ? ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ. ΑΝ Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΝΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΖΕΥΣ.

  • SEGA SATURN says:

   Αυτό ακριβώς. Είμαστε Κρόνιοι στην ουσία, όποιος δεν είναι μαζί μας λέγεται προδότης και αποστάτης! ΟΙ Κρόνιοι πάντα ήταν πιο σοφοί και λάτρευαν τον Άρχοντα αυτού του Κόσμου που είναι κι ο Αληθινός Δημιουργός, ενώ οι Αποστάτες σαν τον Δία πιστεύουν στην Αρχική Πηγή που για τους για μας τους σοφούς αποτελεί τον αληθινό θάνατο και τον μηδενισμό, η αρχική πηγή είναι η κατάρα του λευκού φωτός, η καταστροφή της δυαδικότητας που στον κόσμο μας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για το παιχνίδι της ζωής.

   • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

    Το νόημα των «Κρονείων»

    Τυπικά και νομιμόφρονα, για κάθε αρχαίο Έλληνα, ο παλιός θεός, ο Κρόνος, συμβόλιζε την καθυστέρηση και κάθε τι το απαρχαιωμένο. «Κρονικώτερα: αρχαιότερα, μωρότερα» «κρόνους τον νούν», «βρωμάς σαν τον Κρόνο» «του Κρόνου ο κώλος» («το αρχαίον και αναίσθητον κρέας») «διότι όλα τα παλιά και χαζά τα έλεγαν Κρόνεια».[179]

    Εμφανέστατη είναι η βαθιά αλλαγή στους στίχους του Τιμόθεου του Μιλήσιου: «Δεν τραγουδώ για τα παλιά. Πιο καλά είναι τα καινούρια Βασιλεύει ο Νέος Δίας. Παλιότερα διοικούσε ο Κρόνος. Να φύγει η παλιά Μούσα».[180]

    Σατυρίζοντας τους νέους… μάγειρους και τα πρόχειρα, άνοστα τηγανητά φαγητά τους, ο Ανάξιππος έγραφε: «εξαφάνισαν από τα βιβλία το γουδί. Δηλαδή αφάνισαν το κύμινο, το ξίδι, το σίλφιο, το τυρί, τον κολίανδρο, αυτά τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούσε ο Κρόνος, αυτοί» [δυο νέοι μάγειροι] «τα απομάκρυναν και μαζί τους εξαφάνισαν και τον μπακάλη που τα πούλαγε…»[181] Με άλλα λόγια, την εποχή του Κρόνου έτρωγαν νόστιμα φαγητά… Η σάτιρα αυτή, αρχίζει να σημαδεύει την βαθιά, ριζική αλλαγή προς το χειρότερο που έγινε στην αρχαία θρησκεία με την πτώση των παλιών θεών.

    Οι Έλληνες της κλασσικής περιόδου θυμόταν αμυδρά την παλιά αυτή θρησκεία γιορτάζοντας τα «Κρόνεια», την γιορτή του παλιού θεού. Υπήρχε πάντα το σατιρικό στοιχείο, όπως είδαμε, αλλά πίσω του κρύβονταν βαθύς σεβασμός. Αργότερα η λατρεία του αναβαθμίστηκε, γιατί τον ταύτισαν με τον ομόηχό του Χρόνο. Ορισμένοι δεν είχαν πάψει να τον θεωρούν σαν αρχή των πάντων: «μερικοί αναβιβάζουν τον Κρόνο αυτούσιο σαν πρώτη αιτία όλων, γιατί είναι αδιαχώριστος, ενιαίος, πατρικός, αγαθοεργής στα νοούμενα, αλλά δε το λένε σωστά, γιατί απλά της μοιάζει…»[182]

    Έλεγαν πως στην εποχή του όλοι ήταν ευτυχισμένοι. «Αυτοί [οι πρώτοι άνθρωποι] ήταν τον καιρό του Κρόνου, όταν βασίλευε στον ουρανό, και ζούσαν σα θεοί, με ξένοιαστη καρδιά..»[183] Η καλή ζωή ονομάζονταν παροιμιακά «Ο του Κρόνου βίος». Έτσι ονόμαζαν και την περίοδο χρηστής διοίκησης κάποιου καλού πολιτικού, πχ του Αριστείδη. [184] Έτσι, στην ουσία τιμούσαν τη δόξα της Κρητο-μυκηναϊκής εποχής, τον πλούτο και τα κατορθώματά της. Πίστευαν πως οι άνθρωποι ήταν διαφορετικοί τότε, πιο μεγαλόσωμοι, πιο ηρωικοί και πιο όμορφοι. Γνωρίζουμε το θρήνο του Ησιόδου, για τα χαμένα «χρυσά» «αργυρά» και «χάλκινα» ανθρώπινα γένη.

    Να τι γράφει στο «Έργα και Ημέραι» για το «δεύτερο» ασημένιο γένος των ανθρώπων:

    «…ούτε τους αθάνατους να λατρεύουν ήθελαν ούτε να θυσιάζουν στων μακαρίων τους ιερούς βωμούς…/…/ αυτούς μετά ο Δίας ο γιος του Κρόνου τους εξαφάνισε χολωμένος, γιατί τιμές δεν έδιναν στους μακάριους θεούς…/…/… αν και κάτω απ’ τη γη, μακάριους τους ονομάζουν οι θνητοί [σήμερα] και ακόμη τους ακολουθεί τιμή» [185]

    Είναι ανάμνηση της δόξας των Κρητομυκηναίων, που θεωρούνται άθεοι από τον ποιητή, μια που δεν λάτρευαν το δωδεκάθεο. Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως ζούσαν σε μια εποχή ηθικής και υλικής κατάρρευσης, «το σιδερένιο γένος» όπου κάθε ανθρώπινη αξία είχε παρακμάσει ή καταρρεύσει, Δεν υπάρχει φιλία, ειρήνη, σεβασμός στους γονείς, στους ξένους, οι άνθρωποι κοπιάζουν ασταμάτητα, κλπ.[186] (και, το κυριότερο, τα φαγητά έγιναν άνοστα, όπως είπαμε στην αρχή!) Αυτή η εποχή ξεκίνησε με τη βασιλεία του Δία!

    «Την τοιαύτην διαδοχήν υβριστικήν ούσαν επί Κρόνου λεγομένην»[187] «Αυτός» [ο Κρόνος] «δεν χρειάζεται ούτε την φρουρά των Κουρητών, όπως τη χρειάζονται η Ρέα, ο Δίας και η Κόρη. γιατί όλοι αυτοί προχωρώντας προς τα κατώτερα» («δεύτερα») «χρειάστηκαν την ανίκητη φρουρά των Κουρητών»[188] λέει ο Πρόκλος. Και ο Ολυμπιόδωρος: «και οι Κουρήτες είναι γύρω από τους δημιουργικούς θεούς, γιατί αυτοί έχουν κλίνει προς το κατώτερο» («νενεύκασι προς το χείρον»)[189]

    Ο μυθικός βασιλιάς της Αθήνας Εριχθόνιος, καθιέρωσε λέει, να θυσιάζουν πρώτα στη Γη («προθύειν») πριν θυσιάσουν σε κάποιο θεό.[190] Αυτό ήταν μια παραχώρηση στην παλιά λατρεία της Μητέρας Γης, ώστε να μην αγανακτούν οι εναπομένοντες πιστοί της.

    Στην Ιλιάδα, η Ήρα και ο Ύπνος σφραγίζουν την συμφωνία τους με όρκους στους… παλιούς θεούς! «μάρτυροι ωσ’ οι ένερθε θεοί Κρόνον αμφίς εόντες»[191] (Να είναι μάρτυρες οι κάτω θεοί, που είναι γύρω από τον Κρόνο) … Και οι άνθρωποι έκαναν ότι και οι Ολύμπιοι. Στα ζόρικα, επικαλούνταν πάντα τους Τιτάνες: «Τιτάνας βοάν, γιατί βοηθούσαν και άκουγαν τους ανθρώπους…»[192] Οι χαρακτηρισμοί του Δία ως νέου, άδικου, σκληρού και επίορκου θεού, δεν έγιναν από τους Χριστιανούς, αλλά από τον… Αισχύλο, που ξεσπά με μανία πάνω στους νέους θεούς στο έργο του «Προμηθέας Δεσμώτης», που θα έπρεπε να μελετήσουν λίγο και οι θαυμαστές του Δωδεκάθεου…

    Σώζεται και μια παροιμία: «Πόρρω Διός τε και κεραυνού»[193] (μακριά απ’ τον Δία και τον κεραυνό [του])

    Τα παραπάνω αντιτίθενται στην «πάτρια θρησκεία» μας. Το δείχνει ένας Μύθος για τον Πυθαγόρα, που πήγε, λένε, στον Άδη και είδε τον Ησίοδο και τον Όμηρο να τιμωρούνται για όσα είπαν για τους θεούς:

    «Αυτός, κατεβαίνοντας στον Άδη, είδε την ψυχή του Ησίοδου να τρίζει, δεμένη σε χάλκινο παλούκι, και αυτή του Ομήρου να κρέμεται από ένα δέντρο, περιτριγυρισμένη από φίδια, εξ αιτίας όσων είπαν για τους θεούς» [194]

    Και ο Ισοκράτης λέει για τους Μυθοπλάστες: «Έχουν πει για τους θεούς πράγματα που δεν θα τολμούσε να πει κανείς ούτε για τους εχθρούς του» /…/ «γι αυτά δεν δικάστηκαν όπως έπρεπε, αλλά δεν ξέφυγαν και ατιμώρητοι»[195]

    Τα ίδια έλεγαν για τον Όμηρο οι Πλάτωνας και Ξενοφάνης.

    Ο Πλάτωνας μαρτυρά πως πολλοί φοβόταν ακόμα και να προφέρουν το όνομα του Απόλλωνα! [196]

    Αν τα Ομηρικά και Ησιόδεια έπη, τα σημαντικότερα θεολογικά κείμενα της αρχαίας Ελλάδας δεν τα πήγαιναν καλά με τους θεούς που υμνούσαν, το θρησκευτικό πρόβλημα ήταν τεράστιο! Οι Έλληνες νοσταλγούσαν την παλιά θρησκεία, συνεπώς λάτρευαν το δωδεκάθεο μόνο από φόβο. [197] Απαγορεύσεις, κρατικός έλεγχος και τρομοκρατία ήταν κυρίαρχα χαρακτηριστικά της λατρείας.

    Ας ακούσουμε και έναν νεότερο συγγραφέα, μιας εποχής που το Δωδεκάθεο είχε πλέον καθιερωθεί, τον Διονύσιο Αλικαρνασσέα: (Ο Ρωμύλος) «απέρριψε τους πατροπαράδοτους Μύθους» (για τους θεούς) «που είχαν βλασφημίες ή κακολογίες γι’ αυτούς, πιστεύοντας πως» (αυτοί οι Μύθοι) «δεν είναι αντάξιοι όχι μόνο για θεούς, αλλά μήτε και για καλούς ανθρώπους» /…/ «καμιά πένθιμη και μαυροφορεμένη γιορτή, με γυναίκες να στηθοδέρνονται και να θρηνούν για χαμένους θεούς, όπως γίνεται στην Ελλάδα, με την αρπαγή της Περσεφόνης και τα Πάθη του Διονύσου, και τα παρόμοια» /…/ «ούτε και καταλήψεις ανθρώπων από θεϊκά πνεύματα, μανιασμένους χορούς, βακχικά όργια, μυστικές τελετές, ξενύχτια αντρών και γυναικών μέσα στα ιερά, ούτε τίποτα άλλο απ’ αυτά τα τερατώδη…»[198]

    Οι τελετές της αρχαίας μας θρησκείας, λοιπόν, ήταν «τερατώδεις»!

    Το τελικό χτύπημα ήταν ο λεγόμενος «Ευημερισμός». Ο Ευήμερος, την εποχή περίπου των κατακτήσεων του Αλεξάνδρου διατύπωσε την θεωρία πως όλοι οι θεοί ήταν άνθρωποι με ιδιαίτερες ικανότητες που έκαναν μεγάλα και ευεργετικά έργα για την ανθρωπότητα, και γι’ αυτό το λόγο θεοποιήθηκαν μετά το θάνατό τους. Αυτό το έμαθε, όπως ισχυρίζεται, από τις απόκρυφες διδασκαλίες των Αιγύπτιων. Η θεωρία αυτή δεν εφαρμόστηκε μόνο στην Ελληνική Μυθολογία, μα και σε αυτήν των άλλων χωρών. Οι Χριστιανοί την εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο, όπως καταλαβαίνουμε, αλλά δεν έχουμε τρόπο να μάθουμε σε ποιο πραγματικά βαθμό είχε εξαπλωθεί στην αρχαία κοινωνία. Πολλοί την θεώρησαν ασεβή. Η θεοποίηση των βασιλέων –εν ζωή, πλέον- πρέπει να βασίστηκε στον «Ευημερισμό».

    Έτσι, μετά τις κατακτήσεις του Αλεξάνδρου, η νέα θρησκεία των Ελλήνων, το δωδεκάθεο, άρχισε να καταρρέει, ερχόμενη σε επαφή με τις ανατολικές θρησκείες, γιατί δεν είχε εθνικές, ιστορικές και ηθικές βάσεις και ήταν γεμάτη αντιφάσεις. Στην ουσία, δεν τελείωσε διαφορετικά από τον τρόπο που είχε δημιουργηθεί, δηλ. με δανεισμό. Αυτές οι θρησκείες είχαν ήδη υιοθετηθεί στις αποικίες. Στην Αλεξανδρινή περίοδο, ενώ διαδίδονταν παγκόσμια η Ελληνική Σκέψη, η Ελληνική θρησκεία, αντίθετα, υιοθετούσε «βαρβαρικά» στοιχεία, γιατί ήταν πιο αξιόπιστα, με την ευλογία των Δελφών, όπως είπαμε. Ό, τι κέρδισε στην μέχρι τότε πορεία της, ήταν αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας των σοφών που δοκίμασαν, μάταια, να της δώσουν υψηλό νόημα. (αν και μερικοί την απέρριπταν απερίφραστα, όπως ο Ξενοφάνης.) Ίσως να είχαν πετύχει τελικά την αναβάθμισή της, αν δεν είχε συμβεί η θρησκευτική εισβολή των Αλεξανδρινών χρόνων, και αν βέβαια δεν τους έσερναν κάθε τόσο στα δικαστήρια ως «ασεβείς». (Μέχρι και ο βαθιά θρησκευόμενος Αισχύλος πέρασε από αυτά)

    Υπάρχει περίπτωση να είχαν διασωθεί στοιχεία της παλιάς θρησκείας στις τελετές των «Μυστηρίων». Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Δεν είμαστε σίγουροι, αφού κανείς αρχαίος δεν έγραψε γι’ αυτά, μια που ίσχυε η θανατική ποινή για όποιον αποκάλυπτε τα μυστικά τους. (άμοιρε Μεσαίωνα, σε κατηγορούν γιατί κράτησες κατά γράμμα την αρχαία παράδοση…) Αντίθετα, μπορούμε βάσιμα να ισχυριστούμε πως στα «Μυστήρια» ομολογούσαν τις αλήθειες που μόλις αποκαλύψαμε… Σε αυτό συντείνουν τα «ονόματα» των θεών που αναφέρει ο Ηρόδοτος. Γνωρίζουμε πως στα «Μυστήρια» αποκάλυπταν τα πραγματικά ονόματα των θεών, με τα οποία μπορούσες να τους επικαλεστείς με σιγουριά. Είναι πιθανό πως αυτά ήταν τα Αιγυπτιακά ονόματα που αναφέρει ο ιστορικός! (Κανένα γνωστό όνομα των Ολύμπιων δεν θυμίζει Αίγυπτο)…..Ο Όμηρος αγνοεί τους Ολυμπιακούς αγώνες, καθώς και τα Νέμεα, Πύθια, Ίσθμια… Όμως, η Μυθολογία λέει πως αυτοί οι αγώνες ιδρύθηκαν πριν τον Τρωικό πόλεμο… Αντίθετα, είναι οι περιγραφές αγώνων στον Όμηρο που φαίνεται να είναι η βάση της οργάνωσης των παραπάνω αθλητικών διοργανώσεων, που όπως φαίνεται, συνδέθηκαν με το Δωδεκάθεο πολύ μετά την έναρξή τους.

    Αφήνω το καλύτερο για το τέλος. Ο Όμηρος επιμένει να αποκαλεί τον Δία «Κρονίδη», γιο του Κρόνου. Πρόκειται για υποτίμηση του «πατέρα ανδρών και θεών», αλλά ο στόχος του Ομήρου είναι άλλος: Χρησιμοποιεί το πατρώνυμο, που τόσο μοιάζει με το «Κρόνος», για να υπαινιχθεί πως ο θεός στον οποίο απευθύνονται στην πραγματικότητα οι Έλληνες δεν είναι ο Δίας, αλλά ο παλιός θεός, ο Κρόνος!

    Είναι φανερό πως όλα αυτά διαμορφώθηκαν πολύ μετά, στους ιστορικούς χρόνους. Τα Ομηρικά έπη, που πάντα αδράχνουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με κάθε ετερόκλητο θέμα, δεν μπορούν να δικαιολογηθούν για την έλλειψη κάθε αναφοράς σε τόσο σημαντικές θεότητες. Άρα, αυτές δεν ήταν γνωστές την εποχή του Ομήρου. (8ος αι π. Χ., ενώ άλλοι τον ανεβάζουν μέχρι και τον 10ο)

    Είναι λοιπόν επίδειξη άγνοιας και παραλογισμού να θεωρούμε την θρησκεία των Ολύμπιων πανάρχαια.

    Το εθνικό μέρος

    Ο Όμηρος δεν αγνοεί μόνο θρησκευτικά αλλά και εθνικά θέματα:

    Η καταγωγή κάθε Έλληνα, η φυλετική του προέλευση, ήταν σημαντικός παράγων, που καθόριζε την εσωτερική και εξωτερική πολιτική κάθε Πόλης – Κράτους. Το Θείο στην αρχαία Ελλάδα, εκτός από αρωγός και κριτής, ήταν και πρόγονος. Η καταγωγή συνδέονταν άμεσα με την θρησκεία, μια που κάθε φυλή ή πόλη είχε θεούς και θεοποιημένους Ήρωες για Γενάρχες. Όταν άλλαξε η θρησκεία, με την εισαγωγή του Δωδεκάθεου, αυτές οι Γενεαλογίες μπερδεύτηκαν ανεπανόρθωτα. Είναι προφανές τόσο στα Ομηρικά έπη, όσο και στις γενεαλογίες των Αθηναίων, που γνωρίζουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια.

    Ενώ ο Όμηρος γνωρίζει τα ονόματα, (Αχαιοί, Δωριείς Αιολείς και Ίωνες, που ήταν απόγονοι του Δευκαλίωνα και του Έλληνα) αγνοεί την διάκριση των Ελλήνων σε αυτές τις φυλές που υποτίθεται πως προϋπήρχε των Τρωικών… Ο μόνος διαχωρισμός που κάνει, είναι κατά περιοχή και πόλη. (Οι Ολύμπιοι δεν είχαν ακόμη βαφτιστεί γενάρχες αυτών των φυλών) Φυσικά, δεν γνωρίζει ούτε τον όρο «Έλληνας» παρά σαν ορισμό μιας θεσσαλικής φυλής. Ο όρος «Πανέλληνες» που χρησιμοποιεί ελάχιστα, θεωρείται ως μεταγενέστερη προσθήκη από όλους. Υποτίθεται πως το αρχαιότερο όνομα της Ελληνικής φυλής ήταν Γραικοί. Και αυτή η τάχα «πανάρχαια» εθνική ονομασία αγνοείται από τον Όμηρο!

    Ονομάζει τους Έλληνες αδιακρίτως Αχαιούς, Δαναούς ή Αργείους, ονόματα που στη συνέχεια συνδέθηκαν Μυθολογικά με την Πελοπόννησο, ενώ είναι προφανές πως εννοεί όλους τους Έλληνες. Επιπλέον, το Αχαιοί δεν είναι σε καμιά περίπτωση ισότιμο με το Δαναοί, σύμφωνα με τους Μύθους. Οι πρώτοι κατάγονται από τον Δευκαλίωνα, (δημιουργήθηκαν μετά τον Κατακλυσμό) ενώ οι δεύτεροι είναι προγενέστεροι, απόγονοι του Ίναχου, αλλά και… Αιγύπτιοι. Πολλές φυλές πίστευαν πως κατάγονταν από «αυτόχθονες» ή γιους θεών που δεν είχαν σχέση με την οικογένεια του Μυθικού Έλληνα. (Κέκρωψ, Μίνως, Λέλεξ, Πελασγός, Αιακός, κ.ά.) Αν ο Όμηρος γνώριζε τους Μύθους των απογόνων του Έλληνα, δεν θα χρησιμοποιούσε τους όρους τόσο ελεύθερα.

    Θεωρητικά όμως, αφού ο Έλληνας ήταν απόγονος του Δευκαλίωνα, του Ελληνικού «Νώε», και από αυτόν κατάγονταν οι τέσσερις Ελληνικές φυλές, ο Όμηρος έπρεπε να χρησιμοποιεί ευρύτατα και σαφέστερα τους όρους. Συνεπώς, ο Μύθος καθιερώθηκε μετέπειτα. Η εύκολη και ανώδυνη ερμηνεία είναι πως οι τοπικές παραδόσεις δεν είχαν ακόμη ενοποιηθεί, αλλά, δυστυχώς, η παρουσία στην οικογένεια του Δευκαλίωνα του Αέθλιου και του Αμφικτίονα, ιδρυτών τάχα των Αγώνων (Ολυμπιακοί, Πύθια, Ίσθμια, Νέμεια, κλπ.) και των Αμφικτιονιών, θεσμών Πανελλήνιων, που όμως ο Όμηρος επίσης αγνοεί, φανερώνει την συμβολική ρίζα του Μύθου, που είναι κατασκευασμένος πρωθύστερα, χάριν της εθνικής ενότητας, χωρίς ιστορική βάση. Οι θεσμοί αυτοί, που δήθεν ιδρύθηκαν Μυθολογικά πριν τον Τρωικό πόλεμο, είναι συνεπώς κατά πολύ μεταγενέστεροι…

    Αποδείχνουμε έτσι πως το ίδιο το όνομά μας, «Έλληνες» είναι επίσης πλαστό και πρωθύστερο! Άλλωστε, κατά το μεγαλύτερο μέρος της Ιστορίας μας, Αρχαίας και Νέας, δεν χρησιμοποιήσαμε αυτό το «τιμημένο» όνομα, για το οποίο κόπτονται ορισμένοι.

    Το Εθνικό μας έπος το… αγνοεί, (!!!) αλλά μας φταίει η… Εκκλησία που δεν το υιοθέτησε, μιμούμενη τον… Όμηρο!

    Συνεπώς, το εθνικό μας Έπος, όχι μόνο μιλά υβριστικά για τους θεούς, (όσους από αυτούς… γνωρίζει, δηλαδή) αλλά αγνοεί βασικά εθνικά ζητήματα, όπως το… όνομα και οι φυλές των Ελλήνων… Βρισκόμαστε στα 800 πΧ, θέλετε στα 1000; «Μόλις χτές!

    Ένα απόσπασμα της «Οδύσσειας» φαίνεται να ανήκει σε άλλο κόσμο από αυτόν του υπόλοιπου Έπους, αντιφάσκοντας με τα λατρευτικά έθιμα που περιγράφονται αλλού: Όταν οι Έλληνες ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν από την Τροία νικητές, ο στρατός διασπάστηκε, γιατί άλλοι ήθελαν να θυσιάσουν στην Αθηνά και άλλοι όχι! Δεν πρόκειται για τοπικό έθιμο που δεν ακολουθούσαν όλοι. Διχόνοια ξέσπασε ακόμα και στα δυο αδέλφια, το Μενέλαο και τον Αγαμέμνονα. Ο Οδυσσέας, ο αγαπημένος της Ήρωας σε άλλες αφηγήσεις, είναι ανάμεσα σε αυτούς που αρνούνται να της θυσιάσουν!…[224]

    Προφανώς δεν πίστευαν (ακόμη) όλοι στην Παλλάδα… Η λατρεία της θεάς πρέπει να υιοθετήθηκε –όχι από όλους- κατά την πολιορκία… Ο Παυσανίας δίνει ανάλογες πληροφορίες για την εισαγωγή της λατρείας του Ερμή και του Κάρνειου Απόλλωνα από την Φρυγία και την Τροία αντίστοιχα…

  • SEGA SATURN says:

   Αυτό ακριβώς. Είμαστε Κρόνιοι στην ουσία, όποιος δεν είναι μαζί μας λέγεται προδότης και αποστάτης! Οι Κρόνιοι πάντα ήταν πιο σοφοί και λάτρευαν τον Άρχοντα αυτού του Κόσμου που είναι κι ο Αληθινός Δημιουργός, ενώ οι Αποστάτες σαν τον Δία πιστεύουν στην Αρχική Πηγή που για μας τους σοφούς αποτελεί τον αληθινό θάνατο και τον μηδενισμό, η αρχική πηγή είναι η κατάρα του λευκού φωτός, η καταστροφή της δυαδικότητας που στον κόσμο μας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για το παιχνίδι της ζωής.
   https://www.youtube.com/watch?v=ZBu41wS3x4Q

  • Δημητρης Λευκιμμιωτης says:

   Το αιμα κοιτας ή την νοοτροπια, την ηθικη και τις αξιες?
   Και οι Ιαπωνες το ιδιο αιμα εχουν και αυτοι με εμας, αλλα εκει τα κοριτσακια 13 χρονων κανουν σεξ χωρις την συγκαταθεση γονεα. Εδω, που εχουμαι και το ιδιο αιμα, θεωρειτε παιδεραστια… ιδιο αιμα.. Ιδια μυαλα?

 7. Ο Μαύρος Κύβος και το Αντεστραμμένο Λάμδα says:

  1. Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΒΟΣ

  Ο Μαύρος Κύβος σχετίζεται από αρχαιοτάτων χρόνων με τον Πλανήτη Κρόνο και αντιπροσωπεύει ξεκάθαρα τον Θεό της Παλαιάς Διαθήκης! Χρησιμοποιείται ως σύμβολο από Εβραίους και Μουσουλμάνους που στέλνουν τη λατρεία τους εκεί. Δεν είναι τυχαίο που αστρολογικά η ημέρα του Κρόνου είναι το Σάββατο, κι ότι ιερή μέρα των εβραίων αποτελεί το Σάββατο. Επίσης ο 3D κύβος αν μετατραπεί σε 2D μας δίνει το Εξάλφα!!! Που επίσης είναι σύμβολο των Εβραίων, φυσικά χρησιμοποιήθηκε επίσημα ως θρησκευτικό τους σύμβολο μετά από τις κινήσεις που έκανε η οικογένεια Rothchild πριν αιώνες. Το Εξάλφα επίσης αντιπροσωπεύει τον Κρόνο. Ο Κρόνος είναι ο Τετραγράμματον, Αδωνάι, Γιεχωβά, Ιαλδαβαώθ, Σέθ, Σάκλας, Σαμαέλ, Σατανάς! Ναι, ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης, των Εβραίων και των Μουσουλμάνων είναι ο Εωσφόρος Κρόνος/Σατανάς! Ο Κύβος είναι το ίδιο το Μάτριξ μέσα στο οποίο βρισκόμαστε, μέσα στον κύβο μπορεί να δημιουργηθεί κάθε πιθανή διάσταση ύπαρξης. Ο Κύβος είναι το Μάτριξ του Διαβόλου.

  Αν κάποιος έχει μελετήσει αρχαία χειρόγραφα και τις θεωρίες κάποιων Γνωστικών Ευαγγελίων, θα γνωρίζει ότι υπάρχει η Θεωρία του Αρχικού και του Δεύτερου Θεού. Ο Εωσφόρος είναι ο Δεύτερος Θεός που έφυγε από τον Πρώτο Θεό, στην ουσία Αντέστρεψε την Εσωτερική Φύση του και έτσι αποχωρίστηκε από τον Αρχικό Θεό, αυτή είναι η λεγόμενη πτώσης του Εωσφόρου.

  Αφού έγινε αυτό αποφάσισε να Αρχιτεκτονήσει ένα δικό του σύμπαν, το δικό μας σύμπαν δηλαδή. Έτσι ο Εωσφόρος/Γιαχβέ, συμβολικά μέσα σε 6 μέρες έφτιαξε το σύμπαν μας, όσες και οι ακτίνες του Εξάλφα, που όταν γίνουν τρισδιάστατες σε μορφή Κύβου Αντιπροσωπεύουν τον Χωρόχρονο ο οποίος δημιουργείται από την Παρατήρηση του Δεύτερου Θεού (Σατανάς).

  Ο Παντεπόπτης Οφθαλμός βρίσκεται έξω από τον Κύβο (Χωρόχρονο) και με την παρατήρησή του φτιάχνει το Μάτριξ (Κύβο). Ο Κύβος επίσης ονομάζεται και ως «Κύβος των Εμπειριών», διότι εδώ μέσα παίζεται το παιχνίδι της ζωής και ο Θεός μέσα από μας υπάρχει και αποκτάει εμπειρίες. Ο Σατανάς μεταφορικά μπορούμε να πούμε ότι είναι ο Πατέρας του Ψεύδους διότι δημιουργεί τον Εικονικό Κόσμο των Αισθήσεων στον οποίο ζούμε, που δεν είναι όπως φαίνεται και οι αφυπνισμένοι τον αντιλαμβάνονται ως Ψεύτικο.

  Είπε κάποτε ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ στους ανθρώπους: «Σεις έχετε πάτερα τον Διάβολο από τον οποίον και κατάγεστε και θέλετε να εκτελείστε τας πονηρές επιθυμίας του πατρός σας. Εκείνος από την αρχή ήταν ανθρωποκτόνος και ποτέ δεν έχει σταθεί εις την αλήθεια διότι δεν υπάρχει μέσα του αλήθεια όταν λέγει το ψευδός το λέγει από τον εαυτόν του διότι είναι ψεύτης και ο πατήρ και ο εφευρέτης του ψευδούς.»

  Εννοούσε ο Ιησούς ότι ο κόσμος του διαβόλου συνεχώς αλλάζει μέσα στο Αιώνιο Παρόν, η ζωή του ανθρώπου περνάει σαν νεράκι, είναι σαν ψέμα, είναι σαν όνειρο. Τίποτα δε μένει ποτέ ίδιο, τα πάντα μεταβάλλονται οπότε δεν υπάρχει μια απόλυτη αλήθεια. Ο Κρόνος/Σατανάς είναι ανθρωποκτόνος διότι υπάρχει ο Θάνατος στο σύμπαν! Μάλιστα ο Κρόνος συμβολίζεται και ως ο Θεριστής που κρατάει στο χέρι το δρεπάνι. Δεν μισεί όμως τον άνθρωπο, απλά για να υπάρχει το Καλό και η Ζωή, για να υπάρχει η Κίνηση στο Σύμπαν, πρέπει οι ενέργειες να αλλάζουν μορφή! Αυτό εμείς το αντιλαμβανόμαστε ως Κακό κι ως Θάνατο.

  Τον Δεύτερο Θεό, τον Παντεπόπτη Εωσφόρο, λατρεύουν και οι Μασόνοι όταν απευθύνονται στον Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος. Αυτόν περιγράφει η Παλαιά Διαθήκη ως Δημιουργό της φύσης. Στο Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ιωάννη αναφέρεται ως Ιαλδαβαώθ. Τώρα ίσως αρχίσετε να συνειδητοποιείτε το λόγο που ο Ιησούς Χριστός δεν είχε καμία σχέση με τον Άρχοντα αυτού του Κόσμου, τον Σατανά δηλαδή. Είναι ολοφάνερες οι διαφορές μεταξύ Παλαιάς και Καινής Διαθήκης. Όταν αναφερόταν στον Πατέρα του εννοούσε την Πρωταρχική Πηγή κι όχι τον Γιεχωβά. Ο Ναζωραίος θέλησε να απελευθερώσει τους ανθρώπους από τον Κύβο, να τους βγάλει από το Μάτριξ και δεν συσχηματιζόταν με τον Θεό αυτού του Κόσμου διότι προήλθε από την Αρχική Πηγή, τον Πρώτο Θεό. Κατά τη δική μου άποψη ο Ναζωραίος είναι εχθρός του ανθρώπου, είχε λάθος διότι ο κόσμος του Σαμαέλ είναι καλύτερος και πιο όμορφος, ενώ ο κόσμος της αρχικής πηγής είναι ένα μηδενικό στο οποίο υπάρχει η απόλυτη πληρότητα μεν, αλλά δεν υφίσταται το παιχνίδι της ζωής που όλοι γνωρίζουμε εδώ! Εκτός από τον Ναζωραίο κι ο Βούδας είχε τον ίδιο σκοπό και παρόμοια διδασκαλία, διότι ήθελε να σταματήσει να μετενσαρκώνεται σε αυτό το καταπληκτικά αρχιτεκτονημένο σύμπαν.

  Θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα τον συμβολισμό του Κρόνιου Κύβου; Τώρα είναι η ώρα να πάτε στην GOOGLE και να κάνετε αναζήτηση για εικόνες, γράφοντας: Black Cube Saturn

  2. ΤΟ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΛΑΜΔΑ

  Το V είναι το ανάποδο του Λ.

  Λ από την αρχαία ελλάδα σημαίνει ΕΛ, δηλαδή Φώς! Η αντιστροφή του ΕΛ μας δίνει το V που είναι σύμβολο του Εωσφορισμού, του αντεστραμμένου τριαδικού Θεού δηλαδή. Η αντεστραμμένη πεντάλφα μας δίνει V, το σύμβολο του Lucifer σε ένα παλιό γριμόριο μαγείας (Grimorium Verum) περιέχει το V. Συμβολίζει την αντιστροφή της Ενέργειας προς τα κάτω, ενώ το Λ δείχνει προς τα πάνω. Επίσης σχετίζεται με τον πλανήτη Venus, δηλαδή την Αφροδίτη που αποτελεί τον Πρωινό Αστέρα, δηλαδή τον Εωσφόρο! Μάλιστα η Venus εκτός του ότι λέγεται Εωσφόρος, έχει και τροχιά που δημιουργεί ένα νοητό πεντάλφα. Το V συμβολίζει επίσης τις δονήσεις της δυαδικότητας.

  Κάποτε ήρθαν εξωγήινες οντότητες στη ΓΗ και εξέλιξαν γενετικά τον άνθρωπο. Από τότε υπήρχαν δύο αντίπαλες δυνάμεις. Ήταν οι Κρόνιοι Τιτάνες και οι ΕΛ. Ο αρχαίος εξωγήινος Κρόνος πίστευε στον Σατανά και για αυτό οι ναοί των Νεφελίμ είχαν το ανάποδο λάμδα. Ενώ ο Εξωγήινος Δίας και οι υπόλοιποι ΕΛ πίστευαν στον Αρχικό Θεό και είχαν το κανονικό Λ. Αυτές οι οντότητες δεν ήταν θεοί, αλλά όντα με πιο εξελιγμένο DNA. Ο Σατανισμός σχετίστηκε τελικά με τον Κρόνο διότι ήταν η βασική ιδεολογία που ακολουθούσε ο εξωγήινος Κρόνος σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Το γιατί δόθηκε το όνομά του στον αντίστοιχο πλανήτη είναι ολόκληρη ιστορία και θα σας αφήσω να την ψάξετε μόνοι σας, πάντως πριν χιλιάδες χρόνια αποτελούσε έναν δεύτερο ήλιο όπου μετά από κοσμογονία που συνέβη άλλαξε μορφή και έχασε το φώς του και πλέον ο Πλανήτης Κρόνος ονομάζεται και ως Μαύρος Ήλιος. Ακόμη και τώρα όμως εκπέμπει μεγάλες ποσότητες ενέργειας, απλά δεν δίνει ορατό φώς.

  Ο Μαύρος Ήλιος (Κρόνος) ήταν και μια σύγχρονη ονομασία του Τάγματος στο οποίο άνηκε όλη η ομάδα που έφτιαξε το Ναζισμό, ήταν μέλος και ο Αδόλφος Χίτλερ, ο Χάινριχ Χίμλερ μάλιστα ήταν μέγας μάγιστρος του Order of the Black Sun. Ενώ η Κανονική σβάστικα συμβολίζει τον Ήλιο, η σβάστικα με την αντεστραμμένη φορά συμβολίζει τον Μαύρο Ήλιο, The Black Sun. Δεν είναι τυχαία η σχέση αίματος του Χίτλερ με τους εβραίους Rothchild, αυτοί έφτιαξαν το Ναζισμό, αυτοί έφτιαξαν τον Κομμουνισμό και αυτοί έδωσαν το Εξάλφα στον Εβραϊσμό ώστε κάποτε να το φοράει στο στήθος του ο Παγκόσμιος Μεσσίας που περιμένουμε. Οι Rothchild είναι οι πατριάρχες του Κρόνιου Σιωνισμού. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι οι Rothchild ποτέ δεν υπήρξαν αυθεντικοί εβραίοι, ήταν Χαζάροι και Εσκενάζυ που ασπάστηκαν τον Ιουδαϊσμό πριν πολλούς αιώνες και έγιναν Εβραίοι και δεν είναι Σεραφαδίτες Εβραίοι. Είναι Κρόνιοι Σατανιστές που θέλουν να φτιάξουν τη Νέα Χρυσή Εποχή του Κρόνου και να φέρουν τον Μεσσία να κυβερνήσει τη Γη εις το όνομα του Σατανά. Ο Σιωνισμός είναι Κρόνιος.

  Αν επισκέπτεστε το Youtube, παρατηρήστε ένα κανάλι στο Youtube που λέγεται VEVO, όταν θα βλέπετε βίντεο που έχουν επάνω το σημάδι VeVo (αντιστρέφουν κι αυτοί δύο φορές το λάμδα), τότε να είστε 100% σίγουροι ότι είναι Εωσφορικό το υποσυνείδητο μήνυμα που θα περιέχει. Είτε θα δείτε Κύβους, είτε θα δείτε να κάνουν τον Παντεπόπτη οφθαλμό, είτε θα δείτε Κουκουβάγιες (η κουκουβάγια είναι το πραγματικό σύμβολο των πεφωτισμένων), είτε δαιμονικές φιγούρες, είτε καθαρά Σατανικά Συγκροτήματα όπως το Ghost BC. Το VeVo είναι εγγύηση για Σατανικό περιεχόμενο. Άλλωστε αν είσαι καλλιτέχνης του συστήματος, θα σε προωθήσει το Vanity Fair, το VeVo και οπωσδήποτε το Μασονικό MTV.
  «Eric Prydz VS CHVRCHES – Tether (Official Video)»
  https://www.youtube.com/watch?v=ioq_t_GHBtg

  • pasteliman says:

   Μπορεί ο Ναζωραίος (και ο Γκωτάμα Βούδας)να ήταν έτσι όπως λες. Σκέψου όμως ότι η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, από κάποιο σημείο και έπειτα, «αρχίζει» να στην δίνει… γέννηση-ύπαρξη-φθορά-θάνατος-ξανά και ξανά, ένας κύκλος γεννημένος από την επιθυμία, ένας κύκλος μέσα στον οποίο φυλακίζεσαι, μια επανάληψη που καταντά Η ΚΟΛΑΣΗ. Η διδασκαλία των δυο άνωθεν, στο κεντρικό τους σημείο είναι παύση. Επιστροφή στο βασίλειο των ουρανών, ή νταρμακάγια αν προτιμάς, για όσους και εάν κουράστηκαν και χωρίς δέσμευση ή να πρέπει να το θες. Οι κοινωνικοί κανόνες είναι το δευτερεύων στην διδασκαλία τους γνωρίζοντας πως η συντριπτική πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού ΔΕΝ θα θέλει-ότι και να λέει-να το κουνήσει ρούπι από την οδυνηρή γλύκα της ύπαρξης και θα την θελήσει ξανά και ξανά και ξανά ΜΕΧΡΙ Όμως κάποιου σημείου, διαφορετικού στον καθένα, όπου ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ο νεοαφυπνισθείς, θα αντιληφθεί την διδασκαλία των πανάρχαιων απεσταλμένων και την πραγματική της λυτρωτική φύση. Όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει. Έλα που όμως, ενώ το απόλυτο ή ΘΕΟΣ ή αφηρημένο κλπ, σου δίνει ελευθερίες, ελευθερία βούλησης σκέψης πράξης και κανένα περιορισμό, κανένα έλεγχο, αλλά και πλήρη ευθύνη φυσικά, ο άλλος τύπος(ή τύπισσα, ο διάβολος μπορεί να είναι Η διάβολος), πιθανότατα η δημιουργός της ύλης, σου δίνει ελευθερίες μεν, αλλά με ένα μεγάλο…ΑΛΛΑ.
   Βασικά, με πολλά ΑΛΛΆ… Και έχει μια τάση για έλεγχο… … Επίσης, σου δίνει με ένα χέρι για να σου πάρει στην πρώτη γωνία-ή στην 151ή- με τόκο ότι σου έδωσε, με συμβόλαιο με πολλές ρήτρες με γράμματα πολύ πολύ μικρά. Τώρα, αν λέγεται κρόνος, διάβολος, γιαχβέ, γιαλνταμπαώθ ή Μητσάρας, δεν παίζει ρόλο τόσο ΟΣΟ, αυτά που προσφέρει. Δεν αντιλέγω πως προσφέρει και ωραία πράγματα, ενίοτε και πολύ ωραία, το τίμημα δεν ξέρω αν αξίζει απο την στιγμή που η ανάγκη για έλεγχο-κάτι ξένο στον ΘΕΟ- μπορεί, και παίρνει, διαστάσεις τεράστιες με ψεύδος απάτη χειραγώγηση και στο τέλος, ακόμα και ως δικτάκτωρ, με αλυσίδες και μαστίγιο. Γιατί τόση μανία να μας κρατά λοιπόν? Με γλύκα και τρόπο από την μια, έως και με σκλαβιά από την άλλη, αλλά να μας κρατά έτσι, ενίοτε και ασφυκτικά, δηλώνει μια ανάγκη.

  • ΜΗΠΩΣ...ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ... ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ? says:

   ΕΥΓΕ,ΒΑΜΠΙΡ,εκ του γένους των Μπαχομέχ.Άθελα σου ή μπορεί και…. ηθελημένα ανέπτυξες όλη τη θεόπνευστη διδασκαλία του «γιατί και πως» σηκωθείτε από καρέκλες και ντιβάνια.Καλή επιτυχία στον επερχόμενο μέγα διδάσκαλο μεσσία που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια νέα χρυσή εποχή προόδου και ευημερίας.

 8. Η Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης says:

  Άρα η λύση για να έχουμε παγκόσμια ηρεμία, ευημερία, ειρήνη κι ανθρωπιά, είναι να γίνουμε όλοι Κρόνιοι. Ο πνευματικός πόλεμος τώρα γίνεται για λόγους ιδεολογίας και ιδεοληψίας! Ο πόλεμος δεν σχετίζεται με το DNA, δεν έχει λοιπόν βάση το ρατσισμό. Αφού πρέπει να αντιστρέψουμε το Λάμδα για να γίνουμε Κρόνιοι, τότε δε μπορούμε να συνεχίζουμε να είμαστε Έλληνες στο όνομα. Αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι στο DNA. Άλλωστε ο Κρόνος “Έλληνας” δεν ήταν; Αυτός δεν ήταν ο Πατέρας του Δία; Εμπρός λοιπόν για να σηκώσουμε τη σημαία της Νέας Εποχής και να γίνουμε τα δαχτυλίδια του Πατέρα μας Κρόνου. Πολλοί ήταν Κρόνιοι στο παρελθόν κι ακόμη έχουν μνήμες, είναι καιρός λοιπόν οι Κρόνιοι σε όλο τον Πλανήτη να αφυπνιστούμε! Σύντομα θα έρθει κι ο Νέος Παγκόσμιος Αρχηγός μας, ο Βασιλιάς και Μεσσίας που θα μας οδηγήσει σε νέες δόξες. Μια νέα δικτατορία θα γεννηθεί, η οποία όμως θα έχει το εξής οξύμωρο στοιχείο: θα βασίζεται στην Πραγματική Ελευθερία του Ανθρώπου! Η Μοναρχία του Κρόνου θα εγκατασταθεί οριστικά στη Γη. Ως πρώτο βήμα, μελετήστε κείμενα και έργα του Σατανισμού. Διαβάστε το βιβλίο THE SATANIC BIBLE και μυηθείτε στο Μοντέρνο Αθεϊστικό Σατανισμό, είναι πλήρως συμβατός με την Κρόνια Ιδεολογία, μάλιστα όσοι δεν το γνωρίζετε ο Anton LaVey φορούσε στο δεξί του χέρι ένα δαχτυλίδι που είχε επάνω έναν Μαύρο Κύβο. Δείτε αυτή τη φωτογραφία για του λόγου το αληθές: https://i.ytimg.com/vi/Hcp9ARozyB0/hqdefault.jpg Ζήτω ο Σατανάς! Ζήτω ο Κρόνος!

 9. Lex Talionis says:

  Ο αρχισατανιστής, αρχιμάγιστρος Anton Szandor LaVey φορούσε στο δεξί του χέρι ένα δαχτυλίδι με τον Μαύρο Κύβο του Κρόνου. Δείτε το Κρόνιο Δαχτυλίδι στη παρακάτω συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση: «Anton LaVey on The Joe Pyne Show» (1970: LaVey consents to appear on Joe Pyne’s Hot Seat Radio show, during which LaVey is treated to Pyne’s unusually caustic tongue. Pyne dies within a few months of having LaVey on his show. ~ The Secret Life Of A Satanist by Blanche Barton; chapter ‘Curses & Coincidences’.)
  https://www.youtube.com/watch?v=Kqb54soKU8M

 10. Είστε μεγάλοι μλκς τελικά says:

  Για το χριστιανισμό σας λέει ΗΛΙΘΙΑ ΒΟΔΙΑ , δούλοι, Εβραιόδουλοι, ταπεινοί δούλοι (μαλάκες δεν σας έχουν ονομάσει ακόμα αλλά μεταξύ τους έτσι σας λένε) ΑΙΡΕΣΗ του Ιουδαϊσμού είναι και «γεννήθηκε» για να υποδουλώσει πνευματικά κάτι μλκς σαν εσάς τότε που ο Ελληνισμός είχε -όπως τώρα- ξεπέσει και φτάσει στο ναδιρ και από ότι διαβάζω από τα σχόλια και όχι μόνο εδώ μέσα, τα έχουν καταφέρει μια χαρά, και τώρα, που με τόση ανέχεια, κλεψιά, ψέμμα και φτώχια που θα περίμενε κανείς να ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ, να φωτιστείτε κάποτε από το φως του ΗΛΙΟΥ, εσείς τώρα είναι που σταυροκοπιέστε και προσκυνάτε πιο πολύ από ποτέ ελπίζοντας σε βοήθεια και σώσιμο …… ΗΛΙΘΙΟΙ !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *