Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

11:38 - 29/04/2023

Πονηριά σατανική: ο άλλος λόγος για την βιαστική επιφορά ψηφιακού νομίσματος είναι να φέρουν μία ψηφιακή Τσιαουσεσκοπτώση-Περεστρόϊκα στην Ρωσσία και τον Πούτιν!

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Πονηριά σατανική: ο άλλος λόγος για την βιαστική επιφορά ψηφιακού νομίσματος είναι να φέρουν μία ψηφιακή Τσιαουσεσκοπτώση-Περεστρόϊκα στην Ρωσσία και τον Πούτιν!

Παρατήρησα τα εξής και τα σύγκρινα με τες εκτιμήσεις.

Οι εκτιμήσεις μου ήταν/είναι ότι θα έφερναν το ψηφιακό-ψοφιακό χρήματα κάπως σιγά σιγά για να μην ξυπνήσει καμμία αρκούδα, αντ’ αυτού παρακολουθούμε μία φρενίτιδα, μία κούρσα ψοφοποίησης-ψηφοποίησης του χρήματος. Ενώ η Λαγκράντ έλεγε τις προάλλες θα συνζητήσουν το ερχόμενο Οκτώμβριο σήμερα επισήμως ανακοινώνουν την επιφορά ακόμη μίας επιλογής χρήματος που σκοπό έχουν με το μαλακό να μας πείσουν να το χρησιμοποιούμε για να καταργήσουν τα άλλα. Ο Φάπιο Πανέττα που το ανακοινώνει το κάνει με κόμπο στο λαρύγγι, αγχωμένα, φανερά αγχωμένος, προβληματισμένος και δυσαρεστημένος, ως να ανησυχά για κάτι ΑΛΛΟ μεγάλο που έρχεται και μπορεί να τους προλάβει, παρατηρήστε τον στο βίντεο.

Ανακοινώθηκε το εβροευρωγουάν στην Κίνα, η Κίνα είναι μία από τις δυτικότερες ανατολικές χώρες μαζύν με την Σιγκαπούρη και την Ιαπωνία.

Ανακοινώθηκε το επίσημο αμερικάνικο φανερονόμισμα-κρυπτονόμισμα από τις Η.Π.Α. στο οποίον θα συμμετάσχουν πολλές χώρες, μεταξύ αυτών και χώρες των BRICS=BRICKS=ΤΟΥΒΛΩΝ-ΜΠΛΟΓΚΞ της Ρωσσίας όπως η Κίνα και Βραζιλία.

Ανακοινώθηκε ή και υπάρχει το CDPD:

(Cellular Digital Packet Data) An earlier low-speed wireless data network used from the early 1990s to the mid-2000s. Based on IBM’s CelluPlan II, CDPD transmitted IP packets in the unused voice channels of analog cellular networks at 19.2 Kbps. If all channels were busy, the data were stored and forwarded when a channel became available. Used for police data networks, public safety terminals and telemetry, CDPD modems were available for laptops via PC Cards and for Apple’s Newton and Palm PDAs. See DataTACVelocita Wireless and Ricochet.

Ανακοινώθηκε ή και υπάρχει ή και ανακοινώθηκε διεύρυνση του: Central bank digital currencies (CBDCs) are the digital form of a government-issued currency that isn’t pegged to a physical commodity. They are issued by central banks, whose role is to support financial services for a nation’s government and its commercial-banking system, set monetary policy, and issue currency.

Να εξυπηρετεί με ψοφονόμισμα, έθνη, κυβερνήσεις, τράπεζες, νομισματοκοπεία της απάτης και της πλάνης όπως ορίζεται από τα σατανικά πρωτόκολλα της ψευδοσιών = σατανοσιών….

Σύναξαν τρισεκατομμύρια χρήματα από τες εμφανέστατες απάτες παραχρηματιστηριασμού τύποις κρυπτονομίσματα.

Καταργούν τες Τράπεζες και τες αντικαταστούν με ρουφήκτρες απτού χρήματος ήτοι με εκταμειακές μηχανές που ρουφούν περισσότερες καταθέσεις αφού υποχωρούν οι Τράπεζες παρά παραχωρούν εκταμιεύσεις και όταν καταρρεύσουν τα συνστήματα άντε να δείρεις τες απρόσωπες τεχνητές νοημοσύνες εκταμειευτικές μηχανές αφού ούτε Τράπεζα ούτε φυσικά πρόσωπα ταμείες.

Επαναλαμβάνω ο Άγιος Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός μας λέγει ότι το κεφάλαιο, το εβραϊκό κεφάλαιο [δεν υπάρχει άλλο το βαστάνε οι υπεραρχιλήσταρχοι] θα τραβηκτεί πίσω και τότε θα έρθει ο Επταπόλεμος εις την Κωνσταντινούπολη, έξη κράτη εναντίον της Ρωσσίας, θυμηθείτε Την Παναγία Επτασπάθιστη που με έναν σπαθί από κάτω προς τά άνω σταματάει έξη σατανικά σπαθιά [είδε εικόνα]….

Προσπάθησαν να ρίξουν τον Πούτιν και να διασύρουν την Ρωσσία σε βλακώδη μεταπερεστρόϊκα εκδυτικισμού της και δεν τα κατάφεραν μέσω Ουκρανίας, αφού πρόβλεψαν ευκόλως ότι εάν αναφέρουν ότι θα βάλουν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ τότε η Ρωσσία ή θα κάνει πόλεμο για να της επιρρίψουν ευθύνες και να κηρύξουν τον Πούτιν εγκληματία πολέμου ενώ οι Αμερικανοί, Τούρκοι και Εβραίοι προέδροι που βομβαρδίζουν αθώους άοπλους πολίτες και παιδιά σε Παλαιστίνη, Λίβανο, Συρία, Αίγυπτο, Αυγανιστάν και αλλού δεν είναι εγκληματίες πολέμου επειδή τα κάνουν οι ίδιοι!

Ο Πούτιν δεν φαίνεται να πέφτει και αν αποθάνει ακόμη, μάλλον έχει κανονίσει τα ηνία να περάσουν σε όμοιας Πίστης, Πατρίδας και Οικογένεας χέρια. Ο Φάπιο Πανέττα στο βίντεο που ακολουθεί στην ανακοίνωση για το ψοφοεβροευρώ του μαμωνά Αντίχριστου, είναι ως να κάνει δυσάρεστο ανακοινωθέν πολέμου και ως να του βαστάνε όμηρο τα παιδιά, την γυναίκα και τον κ@λο! Ωσάν να μας λέγει από σήμερα είμαστε σε επίσημο κυριολεκτικό πόλεμο ή έπεται ευρείας εκτάσεως με ανεξέλεγκτες πιθανές προεκτάσεις πόλεμος.

Στην Κύπρο η Βουλή συνσκέπτεται να ψηφίσει Γενοκτονία της Ρωσσίας κατά της Ουκρανίας, αλλά χεσμένη ουδέποτε σκέπτηκε να ψηφίσει Γενοκτονία Ελληνοκύπριων από τους Τούρκους, Γενοκτονία Μικρασιατικής Καταστροφής, Γενοκτονία Αρμενίων, Γενοκτονία Ποντίων, Γενοκτονία Ψαρών, Γενοκτονία Κομμουνιστών μετά τον Β΄ΠΠ, Γενοκτονία Γερμανών στον Β΄ΠΠ, Γενοκτονία Ιουδαίων στους Ελληνοκύπριους και:

[… πόσο μεγάλη ήταν η σφαγή των Ελλήνων από τους
Εβραίους (38-116 μ.Χ.), την οποία και αποκρύπτουν;

Είναι αυτονόητο ότι κάποιοι έχουν συμφέρον να αποκρύπτονται καποια συγκεκριμένα ιστορικά γεγονότα και να μην διδάσκονται στα παιδιά μας… Για παράδειγμα, δεν διδάσκεται στα σχολεία ότι το 38 μ.X. στην Αλεξάνδρεια δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων υπήρξαν θυματα εβραϊκής εξεγέρσεως.
Μάλιστα, οι εξεγερθέντες δεν πίστευαν ότι τελικά θα τιμωρηθούν, γιατί ο αυτοκράτωρ Κλαύδιος ήταν Εβραίος από την μητέρα του. Και είχαν δίκιο!
Οι εβραϊκές κοινότητες, από το 70 μ.Χ. έως το 115 μ.Χ. ανασυντάσσονται, οργανώνονται και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία, δηλαδή μια αδυναμία της Ρώμης, για να πορευθούν προς τα πατρογονικά τους εδάφη.
Ένα τέτοιου είδους κίνημα, απαιτεί ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας της διασποράς, καλλιέργεια εκ μέρους του ιερατείου, συνωμοτικού κλίματος, πολεμικής αρετής και υψηλού ηθικού επί σειρά ετών. Τον χειμώνα του 116 μ.Χ. ο αυτοκράτωρ Τραϊανός τον περνά στα ερείπια της ανατολικής πρωτεύουσάς του, της Αντιοχείας, η οποία τον προηγούμενο χρονο είχε ισοπεδωθεί από καταστρεπτικό σεισμό. Εκεί ο αυτοκράτωρ έμαθε ότι οι Εβραίοι είχαν εξεγερθεί.
Τα νέα ήταν ότι οι Εβραίοι εξεγερθέντες στην σημερινή Λιβύη (Κυρηναϊκη), στην Αλεξάνδρεια, στην Κύπρο και στην Μεσοποταμία, ξεσηκώθηκαν εναντίον της Ρώμης, σφάζοντας όμως περίπου 1.000.000 Έλληνες!
Ο Τραϊανός απεφάσισε να ανασυγκροτηθεί στην Ρώμη, αλλά στις ακτές της Κιλικίας, στην Σελινούντα, απέναντι από την Βόρειο Κύπρο, στις 8 Αυγούστου του 116, πέθανε σε ηλικία 62 ετών. Τον διαδέχθηκε ο ικανότατος και φιλέλληνας Αδριανός.

Εξέγερση και γενοκτονία των
Ελλήνων στην Κυρηναϊκή

Το κίνημα των Εβραίων είχε ξεκινήσει στην Κυρήνη της Λιβύης, όπου οι εξεγερθέντες κατέσφαξαν τον Ελληνικό πληθυσμό, ισοπέδωσαν την πόλη, γκρέμισαν τους Ναούς και έφθασαν μέχρι του σημείου να σκάψουν τον δρόμο που οδηγούσε στο επίνειο της πόλης, την Απολλωνία.
Κάποιος υπεσχέθη ότι θα ηγηθεί των Εβραίων της Κυρήνης στον δρόμο προς την Σιών…
Οι δε Εβραίοι της Κυρήνης θα ηγούντο των συμπατριωτών τους της Αιγύπτου. Οι Εβραίοι της Μεσοποταμίας θα τους συναντούσαν εκεί…
Τελικά, η εξέγερση κατεστάλη το 118 μ.Χ. στην Ανατολική Μεσόγειο. Την τάξη επέβαλλε ο στρατηγός Μάρκιος Τούρβων, ενώ στην Μεσοποταμία ήδη ο Λούσιος Κουίετος το είχε επιτύχει, αφού και οι δύο επέβαλαν την τιμωρία των λεγεώνων, σφάζοντας δεκάδες χιλιάδες Εβραίων, οπωσδήποτε όμως λιγότερους από όσους Έλληνες οι ίδιοι εξόντωσαν.
Σαν αντίδραση στην καταστροφή τους, οι Εβραίοι σταμάτησαν να μαθαίνουν στα παιδιά τους Ελληνικά! Για την Κυπρο όμως, η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική.
Η αντιπαλότητα Εβραίων-Κυπρίων ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της υποδουλώσεως της Κύπρου στους Ρωμαίους. Ο Κάτων κατέλαβε την Κύπρο το 56 π.Χ. και κυριολεκτικά την καταλεηλάτησε από κάθε είδος πλούτου, οδηγώντας τους Κυπρίους σε πλήρη εξαθλίωση.
Σύμμαχοι των Ρωμαίων σ’ αυτή την καταπίεση ήταν Εβραίοι έμποροι, οι οποίοι, ως υπεργολαβία, ανέλαβαν να
εκμεταλλεύονται για λογαριασμό των Ρωμαίων τα πλούσια ορυχεία χαλκού και κάθε άλλο πλουτοπαραγωγικό πόρο.
Στα επόμενα χρόνια και μετά το 70 μ.Χ., ο εβραϊκός πληθυσμός της Κύπρου αυξήθηκε κατά πολύ. Έτσι, υπήρχε αρκετο πλήθος για την εφαρμογή στην Κυπρο των σιωνιστικών σχεδίων. Το 117 μ.Χ. λοιπόν, κάποιος Εβραίος ονόματι Αρτεμίων ηγήθηκε των Εβραίων εξεγερθέντων.
Ο Βυζαντινός ιερομόναχος λόγιος και ιστορικός και μετέπειτα Πατριάρχης (1065-1075), Ιωάννης Ξιφιλίνος, ευτυχώς διέσωσε το γεγονός ότι οι σφαγιασθέντες στο νησί έφθασαν τις 240.000, αφού από αρχαίες πηγές μόνον ο Δίων ο Κάσιος αναφέρεται στην σφαγή αυτή στο περίφημο έργο του «ΒΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ», το οποίο και αποτελεί την πρωτη μας πηγή.
Δεύτερη πηγή αποτελεί η μαρτυρία του περιφήμου Άγγλου ιστορικού Έντουαρντ Γκίμπον (γνωστού στα Ελληνικά ως Γίββων), που έζησε από το 1737 έως το 1794, ήτοι κατά την περίοδο του σκλαβωμένου Ελληνισμού.
Το κείμενο αυτό ανευρίσκεται στο μνημειώδες έργο του «Ιστορία της Παρακμής και Πτώσεως της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας» και αναφέρεται, ακόμη, στο βιβλίο «Δίκη» («Trial») του Μπιλ Γκριμσταντ, υπευθύνου των εκδόσεων «Άρυαν Πρες Ινκορπρέιτεντ», έκδοση 1973, Ουάσιγκτον, ΗΠΑ.

Ιδού η περικοπή.
«Η ανθρωπότης μένει έκπληκτη από το ρεσιτάλ (σε τρεις πράξεις) των φοβερών κακουργημάτων των Εβραίων εναντίον των ανυποψιάστων γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους.
Οι Εβραίοι πρόδωσαν αυτή τη φιλία και έσφαξαν 220.000 Έλληνες στην Κυρηναϊκή και κατακρεούργησαν 240.000 Έλληνες στην Κύπρο, καθώς και μέγα τμήμα του Ελληνικού πληθυσμού στην Αίγυπτο.
Πολλά θύματα Ελλήνων επριονίσθησαν στα δύο από τους Εβραίους, συμφωνα με την παράδοσή τους.
Κατά τις σφαγές αυτές των Ελλήνων, οι Εβραίοι κατεβρόχθιζαν τις σάρκες των νεκρών, έπιναν το αίμα τους και κατέστρεφαν τα εντόσθια!…»
Αυτά, όσο κι αν φαίνονται απίστευτα, υποβολιμαία η υπερβολικά, γράφονται από έναν εκ των μεγαλυτέρων ιστορικών συγγραφέων του παρελθόντος, που δεν μπορεί να καταστεί ύποπτος «αντισημιτισμού» (στην εποχή του τουλάχιστον), ούτε να κατηγορηθεί για έλλειψη σοβαρότητος, αφού τα έργα του ήταν, είναι και θα είναι μία εκ των σοβαροτέρων πηγών της Αρχαιότητας. (Αυτά από τις ιστορικές πηγές)

Περιοδικό ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ
Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος ο Υιός της βροντής

ΕΚΔΟΣΙΣ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ – ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014 ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 75

Μήπως γνωρίζετε… σελίδα 42-45
www.voanerges.gr] https://www.facebook.com/photo/?fbid=747388911976715&set=-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85%CF%82-38-116-%CE%BC%CF%87-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-

Και ακόμη έναν εκατομμύριον Γενοκτονίες, είμαστε πρώτοι σε Γενοκτονημένους και Ολοκαυτώματα όλων των εποχών από ξένους και ημέτερους ή και ψευδοημέτερους από π.Χ….

Το έσχατον χαρτί τους για διαίρεση της Ρωσσίας και επανάσταση του Λαού της ώστε να ρίξουν την αντίπαλη υπερδύναμη για την οποία ανησυχούν ιδιαίτερα επειδή διαθέτει ισχυρότερα όπλα είναι το ψηφιακό-ψοφιακό χρήμα ώστε να γοητευτούν πολλοί πλούσιοι, μεσαίοι και πτωχοί και να προσέλθουν σε αυτόν ή, αφού όλες οι χώρες προσέλθουν σε αυτόν όσες παραμείνουν έξω να φαίνονται ως οπισθοδρομικές και οι βλάκες Λαοί να ρίψουν τους επιφυλακτικούς συνετούς προστάτες τους συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσσίας και έτσι να την νικήσουν με το αθόρυβο ηλεκτρονικό ψηφιακό-ψοφιακό κβαντομηχανικό [φωτοδεσμομηχανικό] ψευδοχρήμα !

Συνάμα προβλέπουν πόλεμο σύντομα ή και προβλέπουν ότι ο Πούτιν θα αποφασίσει εξάπλωση του πολέμου λόγω της πονηρής, δόλιας και ύπουλης απειλής κατά της Ρωσσίας και που ο λαός δεν υποψιάζεται μέσω του ψοφιακού χρήματος ή και εν συντομία ψοφοχρήματος και για το οποίον αναφερόμαστε ανωτέρω.

Ο λαός δεν αντιλαμβάνεται την υπερνευραλγική σημασία του απτού χρήματος με χαρτί και μέταλλον, από το ψοφοχρήμα. Σε περίπτωση πολέμου, εάν παραμείνει το απτό χρήμα τότε συναλλαγές θα γίνονται, «μαύρες» αγορές θα υπάρχουν, «παράνομα» εμπόρια θα γίνονται και κατασκόποι θα στρατολογούνται, σε βαθμόν που όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν την έκβαση του πολέμου καταλυτικά. Κατά συνέπεια, θέλουν το απτό χρήμα αλλά δεν λογάριασαν το ρούβλι;

Όπως και να έχει, τα δυτικά απτά χρήματα θα απορροφηθούν προς τα πίσω και ο έλεγχος των μαζών θα είναι καταλυτικός όπως και η όρεξη για σφαγές από τους δυτικούς λαούς κατά της Ρωσσίας επειδή θα την θεωρήσουν υπεύθυνη διά των προπαγάνδων των ηγετών τους ενώ δεν θα βλέπουν ότι τα χρήματα αυτοί τους τα κατάργησαν, τόσον απαίσια ηλίθιοι είναι. Επαναλαμβάνω όσα είπα τις προάλλες ότι εκτός των άλλων το απτό χρήμα θα χρησιμοποιείται από τους υπερμαφιόζους ηγέτες και ηγεμόνες και τις χώρες για στρατολόγηση πρακτόρων και παράνομα εμπόρια, όποιος Δυτικός ή Ανατολικός συνεργάζεται θα λαμβάνει προνόμοια χρήματος με προνομιούχα χρήματα.

Πάμε για πόλεμο και μετά τον πόλεμο δεν θα υπάρχει χρήμα, αλλά συσσίτιο με τον όρο χάραγμα και χαραγμόχρημα….

Ο Ερτογάν που μπορεί να υλακτούσε σαν λύκος αλλά βαστούσε τις ισορροπίες επειδή είναι από τους δυσεκατομμυριούχους που δεν έχει το πλεονέκτημα να κρατηθεί δυσεκατομμυριούχος μετά από έναν Ελληνοτουρκικό Πόλεμο, εκτός εάν ευνοείται πλήρως και από την Δύση και από την Ρωσσία, πραγματικότητα αγίνετη ή και υπερσπάνια, αρρώστησε ή δολοφονήθηκε με αργόν θάνατο διά συχνοτήτων, μετάλλων, δηλητηρίων;

Στα υπόψιν ότι μία αμφισβητίσιμη προφυτεία λέγει ότι άμα αποθάνει ο Ερτογάν τότε η νέα ηγεσία θα κάνει πόλεμο κατά της Ελλάδος και θα δεκτεί επίθεση από την Ρωσσία.

Γιατί βιάζονται να ψοφοποιήσουν το χρήμα; Τους ξέρουμε αρκετά και δεν παλλάρουν πέραν του πρέποντος, τι ξέρουν, τι μαγειρεύεται, πάντως βιάζονταν και στον κορωνοϊό και επέτυχαν πολλά αλλά και απότυχαν σε πολλά συνάμα. Όμως το ηλεκτρονικό χρήμα είναι το έσχατο ανώτερο υπερόπλον τους και έπρεπε να είναι προσεκτικοίτεροι, εκτός και εάν γνωρίζουν ότι οι μάζες είναι ήδη έτοιμες και συνάμα ότι διέπονται από μία ιδιαίτερη βαριά ύπνωση, δεδομένων και συχνοτήτων από 6G, αστροενέργειας, ηφαιστειοενέργειας και άλλων ειδοενεργειών σε συνδυασμό έως και αστρολογίας και αριθμολογίας.

Παναγιώτης ΔίαςΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. α- η αντι.πολιτευση του ερ.δω.γαν.. ειναι οι “νεοι” των 6/7 7εμβριανων..
  β-η γενική γραμμή μιας και μας θέλουν να γινουμε φυτά – όχι κρέας στη διατροφή δηλαδή – υπενθυμιζω ότι υπάρχουν και καρνοβόρα φυτά με ελληνικότατα ονοματα.. παρακαλώ διαλέξτε
  thespruce.com/carnivorous-plant-varieties-4159595
  3-θυμάσαι panagiots που σου έλεγα κράτα μικρό καλάθι με την αρκουδα; η αρκουδα τρώει μέλι.. αλλά οι 9 μελλισουλες την +χωρουν. και ξαναρχιζουν να παραγουν μέλι..μεχρι να ξαναπεινασει η αρκουδα..μνημη..

 2. ον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον
  ο αρτος αν και το λέμε καθημερινά ψωμί, ειναι το ψωμί που γίνεται/ψήνεται στη φωτιά.. τωρα εαν θελουμε να ξερουμε τι ακριβώς τρωμε ως ψωμί.. υπάρχει μια εταιρεία εν ελλαδι που στην Χωρα προελευσεως της βγαζουνστρογγυλα λαχανάκια.Το ψωμί τωρα γινεται βάση χημικών και φουσκώνουν βάση τι ψωμί θες να φας.. αφρατο; ζυμωτό; ιταλικό αλταμουρας; ολικής; μερικής; σικαλεως.. οτι γουστάρεις .. ρυσαι ημάς απο του πονηρου=ρυσαι=τραβα μας, συρε μας κάτω στη γη..

 3. ΠάνοςΓέριμου 05/01/2023 @ 12:05 ΠΜ

  Α.Α.Α.Α., έχουν αμερικανοποιηθεί οι πλείστοι και ως ασυναίσθητοι, συνπαθούν από παρόρμηση ότι τους λέγει η Δύση έστω και εάν είναι φανερά μαζύν τους. Βασικά, δεν γνωρίζουν τι τους συμφέρει, η σκιά έριξε το φως της.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*