ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Πόλεμος στην Ουκρανία: Φωτιά σε δεξαμενή καυσίμων στην Κριμαία

· Κατοχικά Νέα

Φωτιά ξέσπασε σε δεξαμενή καυσίμων που βρίσκεται στη Σεβαστούπολη, ένα από τα πιο σημαντικά λιμάνια της Κριμαίας, πιθανόν εξαιτίας ουκρανικής επίθεσης με τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο εγκατεστημένος από τη Μόσχα κυβερνήτης της περιοχής, ο Μιχαήλ Ραζβοζάγεφ, μέσω Telegram.

«Δεξαμενή καυσίμων καίγεται (…) Σύμφωνα με προκαταρκτικές αναφορές, οι φλόγες ενδέχεται να οφείλονται σε επίθεση» με UAV, ανέφερε ο κ. Ραζβοζάγεφ, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS. Πρόσθεσε ότι η πυρκαγιά έχει έκταση 1.000 τετραγωνικών μέτρων.

Δεν έδωσε πάντως πληροφορίες για θύματα.

Το Κίεβο έχει εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεση να ανακαταλάβει τη χερσόνησο της Κριμαίας, την οποία προσάρτησε η Ρωσία το 2014, κάτι που η διεθνής κοινότητα δεν αναγνωρίζει.

Έχουν εξαπολυθεί επανειλημμένα επιθέσεις του στρατού και των ειδικών υπηρεσιών της Ουκρανίας στη χερσόνησο αφότου ο ρωσικός στρατός εισέβαλε στην ουκρανική επικράτεια, πριν από 14 και πλέον μήνες.

enikos.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αγορά τροφίμων, ενδεικτική φωτογραφία αρχείουFEATURED

Γάζα: Σταμάτησε η είσοδος εμπορικών αγαθών – Φόβοι για νέες ελλείψεις τροφίμων ενόψει χειμώνα

Υποβρύχιο, ενδεικτική φωτογραφία αρχείουFEATURED

Βόρεια Κορέα: Πρώτες υποβρύχιες πυραυλικές δοκιμές έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια – Τι φοβάται η Σεούλ

Αεροδρόμιο, συμβολική εικόνα αρχείου, όχι του ΛάοςFEATURED

Κίνα: Νέα κοινή αεροπορική εγκατάσταση στο Λάος – Ο διάδρομος των 2.000 μέτρων και το στρατηγικό μήνυμα στην Ασία

Μία απάντηση στο “Πόλεμος στην Ουκρανία: Φωτιά σε δεξαμενή καυσίμων στην Κριμαία”

  1. Χαμος στην κριμαια κανεις δεν νοιαζεται για λιμανι κεντρο κτλπ ειναι η κεντρικη πυλη του Αδη για αυτο μπηκε η αμερικη στην μεση.
    Εχει κατι το ιδιαιτερο αυτη η πυλη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *