ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΑ

· Κατοχικά Νέα

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Είναι γνωστό πως ο μεγάλος ορθόδοξος άγιος της Αμερικής Seraphim Rose είχε γράψει πως οι περιπτώσεις εμφάνισης UFO δεν είναι παρά ορατές εκδηλώσεις δαιμονίων που εμφανίζονται για συγκεκριμένους σκοπούς. Μάλιστα έδωσε παραδείγματα από ιστορίες αγίων που είχαν παρόμοιες επαφές με δαιμόνια που μοιάζουν καταπληκτικά με τις υποτιθέμενες εμφανίσεις εξωγήινων.

Το εντυπωσιακό είναι και πως ο μεγάλος Γερμανό-Ελβετός ψυχολόγος Carl Jung που θεωρείται και πατέρας της εσωτερικής ψυχολογίας είχε υποστηρίξει πως οι εμφανίσεις των UFO δεν είναι παρά μια αντανάκλαση εσωτερικών ψυχολογικών καταστάσεων. Το θέμα αυτό σήμερα όπως το χειρίζονται διάφορα κέντρα και η αμερικανική NASA έχει μεγάλη πολιτική σημασία. Οι εξωγήινοι και τα UFO προβάλλονται σαν μια αποπλανητική δύναμη που εξαιτίας της η ανθρωπότητα θα πρέπει να ενωθεί κάτω από μια παγκόσμια δύναμη δηλαδή με λίγα λόγια με τον Αντίχριστο της Νέας Τάξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

https://youtu.be/Uz7d7cJDxYs

https://youtu.be/PvWb88aFGHI

Στο επόμενο βίντεο ο πολύ γνωστός αυτός ραβίνος αποκαλύπτει ξεκάθαρα το όνομα του παγκόσμιου ηγέτη, του Μεσσία των Εβραίων, δηλαδή τον Αντίχριστο και μάλιστα αναφέρει ότι είχε μια επαφή μαζί του.

https://youtu.be/v5OfTCJh4Qc

Έχουμε ξεγελαστεί – Ο Αντίχριστος έχει ήδη τον πλήρη έλεγχο της Γης και αυτό είναι πλέον ορατό σε όλους μας με τα σημερινά γεγονότα και εξελίξεις.

https://youtu.be/Nf6MduIniis

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

https://youtu.be/c7oY6WX_If8

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Έρευνα και στοιχεία για θεωρίες συνωμοσίας και ανθρώπινη συμπεριφοράΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

Γιατί κάποιος πιστεύει μια συνωμοσία αλλά ένας άλλος δρα; Μελέτη 6.082 ανθρώπων βρήκε τους τρεις διακόπτες

Κάμερες παρακολούθησης - δίκτυα δεδομένων και αλγοριθμική επιτήρησηΔΙΕΘΝΗ

Palantir και «αλγοκρατία»: Όταν το κράτος δεν βλέπει απλώς δεδομένα αλλά ζητά από τον αλγόριθμο να τα ενώσει

Σειρές διακομιστών σε data center - ψηφιακή υποδομή και τεχνητή νοημοσύνηTech

Το νευρικό σύστημα του νέου κόσμου: Data centers, AI και η υποδομή που κανείς δεν μπορεί πια να αγνοήσει

18 απαντήσεις στο “ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΑ”

  1. Ποιός Αντίχριστος βρε κατακαημένα κορόιδα???
    ´Ενας τοοοοοσο πολυδιαφημιζόμενος Αντίχριστος που πολυ στρατηγικά σπρώχνει τα προβατάκια να συσπειρωθούν γύρω απο τον “καλό” τσομπανο/Χριστούλη!!!
    Η ΦΑΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΘΕΟΥΛΗΣ/Χριστούλης/σωτήρας/γκουρού…και χρειάζεται εναν πολυ “κακό” λύκο για να μην τολμούν τα προβατάκια να τού φύγουν…..

  2. μεσα στα απειρα πολυσυμπαντα το να λες οτι ολοι οι μη γηινοι ειναι δαιμονες ειναι σαν να λες οτι ολα τα ζωα στην γη ειναι καμηλοπαρδαλεις και οπως καταλαβαινεις κλαιει ο κοσμος και ο ντουνιας

    • Καλημέρα αδελφέ,
      Η υπόθεση για το πολυσύμπαν είναι μια πηγή διαφωνίας εντός της κοινότητας των φυσικών. Οι φυσικοί διαφωνούν τόσο για το αν υπάρχει το πολυσύμπαν, όσο και για αν το πολυσύμπαν είναι γενικά αντικείμενο επιστημονικής έρευνας.
      Το να παιρνεις δεδομένο επιστημονικό, κάτι που δεν είναι,οδηγεί δεδομένα σε λάθος συμπεράσματα.

        • Ναι,συμφωνούμε επιστημονικά, με τη διαφορά,ότι ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ σίγουρα παρατηρούμε και δεν είναι πολύ πιθανό,να είναι «άμορφο» και «άπειρο», αλλά να έχει πέρατα.Απόψεις της τελευταίας πεντηκονταετίας συγκλίνουν σε αυτήν την άποψη, ότι δηλαδή το Σύμπαν είναι περιορισμένο, «περατό». Αυτή ήταν θέση και του Άλμπερτ Αϊνστάιν.Το ΠΑΡΑΞΕΝΟ είναι πως, αν αφαιρέσουμε το κενό ανάμεσα στα άτομα ή τα υποσωματίδια, η καθαρή συμπυκνωμένη ύλη του απέραντου σύμπαντος που ερευνούμε θα χωρούσε σ’ ένα κουταλάκι
          καφέ!

  3. όπως τα λέει είναι, ο Πατήρ Σεραφείμ Ρόουζ στο υπέροχο βιβλίο του ΄΄Η Ορθοδοξία και η θρησκεία του μέλλοντος΄΄ κατεβάστε το σε pdf αναλύει τα πάντα όλα, ο διάβολος μπορεί να μεταμορφωθεί και σαν άγγελος φωτός, βάλτε και λίγη ανθρώπινη τεχνολογία όπως πχ blue beam κι όλα ξεκαθαρίζουν σχετικά με τα ΄΄ψευτοθαύματα΄΄ του μέλλοντος και κάτι ΄΄ψευτοεμφανίσεις΄΄ ταυτόχρονες σε όλον τον πλανήτη είναι δαίμονες οι άγιοι συμβουλεύουν να μην παρατηρούμε καν τον ουρανό, είναι ο χώρος τους

  4. ΄΄η ψυχή μετά τον θάνατο΄΄ πατ Σεραφείμ Ρόουζ σε pdf κι εκεί θα διαβάσετε αγιοπατερικές εμπειρίες που αποδεικνύουν αυτό που λέει το άρθρο, η Ορθοδοξία δεν είναι θεολογία σκέτη είναι εμπειρία οι άγιοι όταν γράφουν η γραφή τους είναι βιωματική, ένας πχ αμερικάνος δεν μπορεί να καταλάβει αυτά τα πράγματα γιατί είναι βιωματικά, μόνο ένας ορθόδοξος τα κατανοεί εύκολα όχι όλοι βέβαια

  5. Άλλο οι δαίμονες και ο σατανάς, και άλλο οι εξωγήινοι με διαστημόπλοια που επισκέφτονται την γη από άλλους πλανήτες. Οι δαίμονες και ο σατανάς είναι πνεύματα, δεν έχουν τρισδιάστατα (υλικά) σώματα. Οι εξωγήινοι έχουν τρισδιάστατα σώματα, γιατί έρχονται από άλλους πλανήτες πιο προηγμένους από την γη. Οι δαίμονες και ο σατανάς πολεμούν τον άνθρωπο. Οι εξωγήινοι δεν πιστεύω να τον πολεμούν, αν ήθελαν θα κατάστρεφαν την γη με την προηγμένη τους τεχνολογία από καιρό.

    • Δηλαδη εμεις δεν εχουμε σωμα 3 διαστασεων;ειμαστε δισδιαστατοι;;τι ειμαστε ολογραμμα;;;;;;για συμμαζευτειτε λιγακι.δεν ειναι ωρα για βλακειες.πρεπει να υπαρχει οξυδερκεια και εγρηγορση.η κατασταση σε παγκοσμιο επιπεδο εχει ξεφυγει και αναμενονται εξελιξεις που θα τριβουμε τα ματια μας.ας ειμαστε ετοιμοπολεμοι σε καθε επιπεδο.πνευματικο και υλικο!!!!!!!!!

      • Το υλικό (σάρκινο) μας σώμα είναι τρισδιάστατο. Εμείς αποτελούμαστε από νου-ψυχή-πνεύμα τα οποία δεν αποτελούνται από ύλη. Αν τα κατοχικά μας έδιναν περισσότερο χώρο θα σου το ανέλυα περισσότερο, αυτές είναι βαθιές έννοιες και μπορείς να βρεις και κάποια στοιχεία στην καινή διαθήκη.

  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, EAN O ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ

    ΠΡΟΣΩΜΟΙΩΣΗ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ,ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΑ

    ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ .ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ,ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ

    ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ

    ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!

    • ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕΤΟ ΚΑΛΑ!

  7. ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ OI ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ,ΚΟΙΝΩΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ!EXOUN ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΣΕ ΕΡΗΜΙΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΑΠΟΠΝΕΟΥΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΣΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΣΤΕΜΕΣ ΕΠΕΦΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.UFO EMΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΘΕΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΡΦΗ ΘΕΛΟΥΝ !

  8. Αλλο εξωγηινοι αλλο δαιμονες, σιγα μην εχουν κ διαστημοπλοια οι δαιμονες να πανε τσαρκες τι ακουμε, προκειμενου να μη δεχθει καποιος τραγοπαπας οτι δεν ειναι το μοναδικο ον στο συμπαν κ ως εκ τουτου δεν υπαρχει καποιο Θειο σχεδιο αποκλειστικα κ μονο για εκεινον

  9. Οι αληθινοι Αντιχριστοι με γεγονοτα http://toixo-toixo.blogspot.gr/2011/04/blog-post_29.html. Ειναι οι ιδιοι οι χριστιανοι γιατι πιστευουν και στην υπαρξη του αντιθετου …. ο Διπολισμος πάντα χωριζε και εκαιγε τον κοσμο πνευματικα… ο Ζωροαστρης εφευρε το διαολο ουγκ (Ειχε πιει λειγμένα) ΞΕ -ΚΟΚΑ-ΤΕ !!!!

  10. πες ότι υπάρχουν , φανερά πάντως δεν θα επίλεγαν να εμφανιστούν για λόγους ευνόητους. Πες ότι δεν υπάρχουν , αλλά αφού το διάστημα είναι απέραντο και δεν μπορείς να το διασχίσεις με ώρες , μέρες , χρόνια … κτλ.. πώς μπορείς να το αποκλίσεις; κάτω από την μύτη σου ορισμένες φορές δεν βλέπεις τι έχεις …θα ισχυριστείς με σιγουριά ότι δεν υπάρχουν.;. Στο κάτω κάτω υπάρχει αυτό στους περισσότερους , Εάν δεν δουν δεν πιστεύουν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά