in

O πλανήτης X / Nιμπίρου είναι απίστευτα κοντά. Προετοιμασία-Τα Chemtrails δεν μπορούν να τον κρύψουν πολύ περισσότερο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αν λάβετε υπόψη τις μυστηριώδεις καταγραφές των αεροσκαφών στη δεκαετία του 1890, τα πειράματα του Tέσλα, το ναζιστικό καμπαναριό, τις υπόγειες βάσεις και την αστυνόμευση, είναι ασφαλές να πούμε ότι οι σκιώδεις κουκλοπαίκτες του είδους μας έχουν μερικά μυστικά που δεν θα σας αρέσουν να τα ερευνήσετε.

Θα ήσασταν τρελός αν ξέρατε ότι μετά από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο οι ΗΠΑ ξεκίνησαν να ελέγχουν τον καιρό;
Εάν ρωτάτε αν πέτυχαν, είστε ένας τρελός θεωρητικός συνωμοσίας. Αυτή είναι η λογική του κόσμου μας σήμερα!

Αν κοιτάξετε ψηλά και επισημάνετε τις γραμμές των αεροψεκασμών , τα εμφανή σημάδια της γεωμηχανικής που απαλύνουν τον ουρανό σας, λένε ό, τι πραγματικά είσαστε τρελοί!
Είσαστε όμως τόσο έξυπνοι, ώστε όλοι να κοιτάζουν κάτω, όταν στον ουρανό υπάρχουν ενδείξεις ότι κάτι μεγάλο συμβαίνει.

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν το chemtrailing δημιουργήθηκε για κάποιο λόγο;

Αν ήθελαν να μας σκοτώσουν, θα είχαμε φύγει, γιατί να ασχοληθούμε; Θέλουν να σας αποσπούν την προσοχή.
Θέλουν κομμουνιστές,διχασμένους και φανατικούς για κάποιο λόγο.

Αλλά αν δεν είσαστε.

Ίσως να είστε στοχαστικοί και διορατικοί. Περίεργα ακόμη, σε αυτή την περίπτωση τα Chemtrails δρουν ως κουρτίνα ή κουρτίνα σε ένα μέρος του ουρανού. Τι θα μπορούσαν να κρύψουν;

Το Chemtrailing έχει σχέδια και οδηγίες για να ψεκάσει και να κρύψει κάτι. Η NASA ανέπτυξε επίσης σύννεφα χώρου, για έναν λόγο ίσως.
Γιατί χρειάζονται σύννεφα στο διάστημα;

Τι θα μπορούσε να οδηγήσει την παγκόσμια ελίτ να ψεκάζει θέσεις,με νευροτοξίνες και βαρέα μέταλλα πάνω από τους ανθρώπους και τη φύση;

Πιθανό να βλάψει όλες τις επόμενες γενιές …

Ίσως,η γεωαναρρόφηση και τα αεροζόλ, οι καθρέφτες χώρου και οι προσομοιωτές ηλίου κρύβουν την επιστροφή πολλών αδίστακτων ουράνιων αντικειμένων στο εσωτερικό ηλιακό σύστημα. Οι αρχαίοι ήξεραν γι ‘αυτό και σας προειδοποίησαν.

Παγωμένα μαμούθ,χαμένοι πολιτισμοί,κατακλυσμός του Νώε. Είναι όλα συνδεδεμένα.Κλιματική αλλαγή. Οι ηφαιστειακές εκρήξεις. Οι σεισμοί. Οι διακυμάνσεις του μαγνητικού πεδίου.Οι υψηλές υπεριώδεις ακτίνες και οι μαζικές εξαφανίσεις σε εξέλιξη.

Η συζήτηση για τον πόλεμο.Η φούσκα του χρέους πρόκειται να σκάσει.Οι αεροψεκασμοί.Υπάρχει μια εξήγηση και δεν είναι όμορφη. Αλλά ποιος είπε ποτέ ότι η αλήθεια είναι όμορφη;

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 Comments

Leave a Reply
 1. τα ολογραματα εξυπηρετουν αλλου
  οι φυσικες ανωμαλιες της γης -κλιματικες αλλαγες τις βαφτισαν-πανε αλλου…κατι πλησιαζει αργα και σταθερα

 2. και αυτό είναι αόρατο και δεν το βλέπουν ούτε οι ερασιτέχνες αστρονόμοι που ανακαλύπτουν πλαν΄τες εκατομμύρια έτη φωτός μακρυά;

 3. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑ ΦΑΟΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΙ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ”
  ΛΙΓΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
  ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ….ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
  ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΣΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ..Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΔΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΕΝΑ

 4. ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΟ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΝΟΣΟΥΝΤΑ ΚΥΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΠΙΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ “ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΟΥ”
  ΑΝ ΝΟΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ “ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΟΥ” ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΩΛΟΘΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ [ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ] ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΟΣΕΙ..ΞΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΗΝ

 5. ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ [ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΑΖΙ] ΣΤΟ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ..ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!!!!

 6. Υ.Γ
  ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΗΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ…ΝΟΜΟΣ!!!!
  ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΑΤΣ-ΣΟΦΙΑΣ!!!!ΝΟΜΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χυδαία επίθεση αλβανικού τηλεοπτικού σταθμού κατά της ελληνικής μειονότητας

Μακελειό σε σχολείο του Μεξικό: Από τον παππού του βρήκε τα όπλα ο 11χρονος δράστης