in

Χυδαία επίθεση αλβανικού τηλεοπτικού σταθμού κατά της ελληνικής μειονότητας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Με μια άκρως επιθετική και αισχρή συμπεριφορά γνωστό τηλεοπτικό κανάλι της Αλβανίας, σε σχετική του εκπομπή εξαπέλυσε επίθεση κατά των Ελλήνων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην αλβανική επικράτεια, με επίκεντρο τη Δερβιτσάνη, το μεγαλύτερο χωριό του Δήμου Δρόπολης στην περιφέρεια Αργυροκάστρου.

Η «δημοσιογράφος» μη σεβόμενη ούτε τα στοιχειώδη της δημοσιογραφικής συμπεριφοράς, χαρακτήρισε τους Έλληνες κατοίκους του χωριού, ως «αρνητές στην ομιλία της Αλβανικής» καθώς όπως έκρινε η ίδια: «Γνωρίζουν την Αλβανική, αλλά την απορρίπτουν για κάποιον ανεξήγητο λόγο!» Ενώ η αναφορά της συνεχίζει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου και συμφωνεί σε σχόλια φίλου της, που θέλει τους Έλληνες της Μειονότητας, «φοβισμένους και πουλημένους για το ελληνικό επίδομα των 300 Ε».

Επιπλέον κατά την παραμονή της στο χωριό συνέχιζε να «ανακρίνει» γριές και γέρους, οι οποίοι και ενώ της είπανε πως η αλβανική γλώσσα χρησιμοποιείται όταν είναι απαραίτητο και όταν οι κάτοικοι έρχονται σε επαφή με την επίσημη πολιτεία, αλλά και τους αλλοεθνείς Αλβανούς επισκέπτες.

Παρά τα όσα της είπανε, η ίδια θεώρησε πως ο βυζαντινός αετός στην Εκκλησιά του χωριού αποτελεί σύμβολο παράξενο για ένα χωριό όπου «δε θέλει» να ομιλήσει τη γλώσσα της Αλβανικής Δημοκρατίας και πιθανόν να θεωρεί το σύμβολο του αετού ως μοναδικό προνόμιο της Αλβανίας. Η εν λόγω εκπομπή όπως πολύ εύκολα διαφαίνεται, έχει εγείρει σειρά από άρθρα υπέρ και κατά της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας, με πλήθος «πατριωτών» του διαδικτύου, να καταριέται και να θέλει τη μετοίκηση των αυτοχθόνων Ελλήνων της χώρας, στην Ελλάδα.

Σχετικές επιθέσεις όλο και πληθαίνουν τελευταία, παρά την προεδρία της Αλβανίας στον Ο.Α.Σ.Ε. και ενόψει της γενικής απογραφής του πληθυσμού στη χώρα. Μην ξεχνάμε όμως πως η συνέχιση στη χρήση τέτοιων μεθόδων συμπεριφοράς όλο και περισσότερο τρέφει και θα τρέφει το μίσος και το φόβο στη μεγαλύτερη εθνική μειονότητα σε όλη την επικράτεια. Ενώ μέχρι στιγμής κανένας επίσημος φορέας εκ μέρους των Ελλήνων, δεν έχει λάβει μια επίσημη θέση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Ίδωμεν λοιπόν τι μας επιφυλάσσει το μέλλον…

Ο Ανταποκριτής

Πηγή: Himara.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

«Φαρ ουέστ» στο Χαϊδάρι: Συμπλοκή με τουλάχιστον 25 σφαίρες – Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

O πλανήτης X / Nιμπίρου είναι απίστευτα κοντά. Προετοιμασία-Τα Chemtrails δεν μπορούν να τον κρύψουν πολύ περισσότερο