Μυστηριώδες αντικείμενο στο Whidbey Island της πολιτείας της Ουάσινγκτον.Δεν ήταν πύραυλος λένε οι στρατιωτικοί.

Ένα μυστηριώδες αντικείμενο, το οποίο φαίνεται να είναι ένα βλήμα σε ανοδική πορεία εντοπίστηκε από έναν τοπικό φωτογράφο πάνω από τον ουρανό του νησιού Whibey νωρίς το πρωί της Κυριακής, οδηγώντας σε πολλές εικασίες και ερωτήσεις, αλλά δεν υπήρχαν σοβαρές απαντήσεις.

Ο Γκρεντ Τζόνσον, του Σκουνκ Μπέι, έψαχνε εικόνες με τη φωτογραφική μηχανή καιρού, στη χερσόνησο του Kitsap, όταν είδε ένα μυστηριώδες αντικείμενο. Η εικόνα – που κατέγραψε στις 3:56 π.μ. την Κυριακή από μια υψηλής ποιότητας, για 20-δευτερόλεπτα με τη φωτογραφική μηχανή – δείχνει μια φωτεινή πορτοκαλί ράβδωση στον πρόωρο ουρανό πάνω από το Whidbey Island.

Ο Τζόνσον δήλωσε στο Q13 News ότι ήταν διστακτικός να απελευθερώσει τη φωτογραφία. Κυρίως, επειδή φαίνεται να είναι ένα βλήμα που ξεκίνησε από το Naval Air Station στο Whidbey Island.

» Νιώθω έντονα ότι ήταν ένα ρίγμα πυραύλων «, είπε ο Τζόνσον.

Ωστόσο, ο Tom Mills, εκπρόσωπος του NAS Whidbey Island, δήλωσε ότι δεν πρόκειται για εκτόξευση πυραύλων από την εγκατάσταση. Δεν υπάρχουν ικανότητες εκτόξευσης πυραύλων στη βάση του Ναυτικού στο Whidbey Island.

Στην πραγματικότητα, οι εργάτες του ναυτικού αναρωτιούνται τι ήταν, επίσης.
» Υπάρχουν πολλές εικασίες γύρω εδώ » , δήλωσε ο Mills, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσε να είναι φωτοβολίδα. » Αλλά σίγουρα δεν είναι εκτόξευση πυραύλων. »

Ο Cliff Mass, καθηγητής των ατμοσφαιρικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο blog του τη Δευτέρα.

» Μοιάζει πραγματικά με ένα ανερχόμενο βλήμα «, γράφει ο Mass στη blog του.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Άμεση εκπλήρωση

Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1,80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60€
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

3 thoughts on “Μυστηριώδες αντικείμενο στο Whidbey Island της πολιτείας της Ουάσινγκτον.Δεν ήταν πύραυλος λένε οι στρατιωτικοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *