in ,

ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΓΙΑ BLOGGERS ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ! Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Στοχεύουν στον έλεγχο των κατοίκων του πλανήτη με κάθε τρόπο…

Η ΝΤΠ μέσω της περιβόητης αμερικανικής υπηρεσίας εσωτερικής ασφαλείας ή Homeland ετοιμάζει ένα μαζικό «φακέλωμα» όλων των ανεξάρτητων Bloggers , δημοσιογράφων , και πολλών όσων ορθογραφούν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρει ο αμερικανικός τύπος .

Στην πραγματικότητα, η υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να συντάξει έναν ολοκληρωμένο κατάλογο εκατοντάδων χιλιάδων «δημοσιογράφων, συντακτών, ανταποκριτών, κοινωνικών μέσων μαζικής επικοινωνίας, bloggers κλπ. συλλέγοντας κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να έχει σημασία για αυτούς».

« Έτσι, αν διαθέτετε ιστοχώρο, ιστολόγιο ή είστε πολύ ενεργός στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, το αμερικανικό υπουργείο εσωτερικής ασφάλειας θα σας βάλει σε μια λίστα και θα αρχίσει να συλλέγει πληροφορίες για σας.

Η DHS όπως ονομάζεται με τα αρχικά της η υπηρεσία αυτή, έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα προσλάβει ανάδοχο εταιρεία για να βοηθήσει στην παρακολούθηση των μέσων ενημέρωσης και θα χρειαστεί σίγουρα αρκετή βοήθεια, επειδή πρόκειται για πολύ μεγάλη δουλειά …», αναφέρει αμερικανικό άρθρο .

Στο πλαίσιο της «παρακολούθησης των μέσων ενημέρωσης», η DHS επιδιώκει να εντοπίσει πάνω από 290.000 παγκόσμιες πηγές ειδήσεων καθώς και χιλιάδες χρήστες σε κοινωνικά μέσα σε περισσότερες από 100 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αραβικών, κινεζικών και ρωσικών, για άμεση μετάφραση στα αγγλικά και φυσικά έλεγχο.

Η αμερικανική υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας θα έχει πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο σε μια προστατευμένη με κωδικό πρόσβασης τεράστια βάση δεδομένων των μέσων ενημέρωσης, που θα συμπεριλαμβάνει δημοσιογράφους , εκδότες , ανταποκριτές, χρήστες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, bloggers κλπ.

«Οποιαδήποτε μέσα ενημέρωσης», όπως μπορούμε να φανταστούμε , διότι θα είναι αρκετά ευρύτατη η λίστα και θα περιλαμβάνει εκδόσεις για απευθείας συνδέσεις , εκπομπές, ραδιόφωνα, εμπορικές και βιομηχανικές εκδόσεις, τοπικές πηγές, εθνικά / διεθνή πρακτορεία ειδήσεων και παραδοσιακές πηγές ειδήσεων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης».
Εάν αυτό ακούγεται εξαιρετικά επικίνδυνο για το τι ετοιμάζουν , αυτό συμβαίνει διότι όντως όλα αυτά είναι εξαιρετικά ανατριχιαστικά.

«Διαχειρίζομαι διάφορους σημαντικούς ιστότοπους, όπως το The Most Important News και το The Economic Collapse Blog, και έτσι χωρίς αμφιβολία θα είμαι σε αυτή τη λίστα.

Και αν ήμουν απλώς μέχρι τώρα ένα όνομα σε μια λίστα σε κάποια βάση δεδομένων κάπου αυτό ήταν αρκετά κακό, αλλά αλλιώς ακούγεται όμως ότι η εσωτερική ασφάλεια θα συλλέγει «πληροφορίες που θα μπορούσαν να είναι σχετικές» για όλους μας …», ανέφερε Αμερικανός bloger με το όνομα Gizmodo.

Όπως επεσήμανε ο ίδιος η ασάφεια της δράσης της υπηρεσίας ασφαλείας των ΗΠΑ αποτελεί επίσης πηγή ανησυχίας.

«Θα είναι αυστηρά λειτουργικές πληροφορίες όπως το ιστορικό εργασίας ή θα περιλαμβάνονται ευαίσθητα δεδομένα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν;

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η βάση δεδομένων θα μπορούσε να είναι ενοχλητική για bloggers και αστέρια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που δεν είναι συνήθως υπό τόσο στενή κυβερνητική εξέταση», δηλώνει ο ίδιος ο Gizmodo..

Πρόκειται για ένα είδος Οργουελικής παρακολούθησης των ελευθεριών , με μια κολοσσιαία σπατάλη εκατομμυρίων δολαρίων των Αμερικανών φορολογουμένων η οποία θα παραβιάζει πιθανόν τις πιο βασικές ελευθερίες εκτιμούν πολλοί Αμερικανοί.

Η εξήγηση που δίνει η ίδια η αμερικανική υπηρεσία ασφαλείας στο αμερικανικό κοινό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Στην πραγματικότητα, πριν από λίγες μέρες ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας δήλωσε ότι εκείνοι που αμφισβητούν αυτό το πρόγραμμα είναι « είναι θεωρητικοί της συνωμοσίας και των πτήσεων των μαύρων ελικοπτέρων» …από ότι φαίνεται όμως οι κυβερνητικοί πράκτορες σε όλο το κόσμο τα ίδια λένε πάντα περί συνομοσιών.

Εάν η αμερικανική κυβέρνηση παρακολουθώντας τόσες χιλιάδες πηγές ειδήσεων συλλέξει και εισάγει όλες αυτές τις πληροφορίες σε μια τεράστια βάση δεδομένων, τότε η χρήση αυτής της βάσης αποτελεί αντικείμενο εκτεταμένης νομικής και πολιτικής διερεύνησης των στοιχείων που θα περιέχει .

Η ελευθερία του λόγου είναι ένα από τα πιο θεμελιώδη δικαιώματά και πολλοί ανησυχούν ότι η «παρακολούθηση και καταγραφή » είναι τα αρχικά βήματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντική καταστολή της δραστηριότητας στο Διαδίκτυο.

Στην Ευρώπη αρχής γενομένης της Γερμανίας το διαδίκτυο έδωσε τη δυνατότητα σε απλούς ανθρώπους να επικοινωνούν μεταξύ τους σε μαζική κλίμακα, αλλά οι προσπάθειες των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και της ΕΕ είναι να παρεμβαίνουν σε αυτήν την επικοινωνία με κάθε τρόπο για να την ελέγχουν .

Όσο για τα σχέδια της ΝΤΠ αυτά γίνονται ημέρα με την ημέρα ακόμα πιο κατανοητά και στοχεύουν στον έλεγχο των κατοίκων του πλανήτη με κάθε τρόπο.

ellinikiafipnisis

hoimos-athinal

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Μυστηριώδες αντικείμενο στο Whidbey Island της πολιτείας της Ουάσινγκτον.Δεν ήταν πύραυλος λένε οι στρατιωτικοί.

Εκκενώθηκε βιαίως κατάληψη τζιχαντιστών στα Εξάρχεια…μέσα σε αυτή βρέθηκαν σημαίες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS)