12:13 - 28/09/2017

Υπάρχει μια τεράστια υπόγεια βάση UFO στο Γκουαντάναμο; Ενας πεζοναύτης μίλησε για περίεργες εμφανίσεις!

Ένας πρώην Αμερικανός πεζοναυτης ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στο γκουαντάναμο της Κούβας Είδε έναν αριθμό εξωγήινων διαστημοπλοίων που είχαν απογειωθεί Και πετάξει από μία μεγάλη υποβρύχια βάση κοντά στον κόλπο.

Σχετικά με αυτά τα παράξενα γεγονότα έδωσε συνέντευξη στην οργάνωση του δικτύου για την έρευνα των UFO.

Ο Πεζοναυτης στη συνέντευξή του αποκάλυψε τι συνέβη σε αυτόν και έναν φίλο του στα 1968 και 1969 σύμφωνα με τις δηλωσεις του έχουν γίνει πολλές εμφανίσεις στο γκουαντάναμο αλλά τους έχει απαγορευτεί να συζητήσουν δημόσια το θεμα ! Το σύνολο του ναυτικού πεζικού είναι έκπληκτο από το ποσες πολλές φορες πετουν πάνω και γύρω από αυτή τη βάση ατια, σχεδόν κάθε βράδυ πετάνε πάνω από τα κεφάλια τους σε λιγότερο από 100 μέτρα ύψος.

Ο πρώην στρατιώτης, ο οποίος ήθελε να παραμείνει ανώνυμος, είδε ένα διαστημοπλοιο, το οποίο μπορούσε να είναι και 15 x 30 μέτρα, αλλά δεν έμοιαζε σαν μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Παρόμοια UFO χρησιμοποιούνται για να πετάξουν και να προσγειώθουν τα βράδια , έξω και μεσα στο νερό εχουν δει πολλες εμφανισεις και κινησεις, έτσι φαινόται σαν να είχαν μια κύρια υποβρύχια βάση!!

Στη Φυλακή του Γκουαντανάμο
Το πιο συναρπαστικό γεγονός ήταν όταν φρουρούσε την κύρια πύλη, και περίπου στις 7 το βράδυ βγήκε να κοιτάξει έξω. Καθώς κοίταξε τον φράκτη μεσα στην απολυτη ησυχια και προς την άδεια θεση φρουρας από την άλλη πλευρά, είδε ένα μεγάλο λευκό σύννεφο με ένα μπλε φως που αναβοσβηνε στη μέση και πλησίαζε στο έδαφος. Ήταν σκοτεινα εκείνη την στιγμη. Τελικά η σιωπή τελειωσε οταν ο λοχίας από το παρατηρητηριο διατάξε όλους τους φρουρους να πλύνουν τον χώρο τους. Στη συνέχεια ο πεζοναυτης, μαζί με έναν φίλο του, μετακόμισε σε ασφαλές μέρος μεσα στο στρατόπεδο, από όπου θα μπορούσαν να παρατηρήσουν τα πάντα.

Είδαν τους αξιωματικούς της υπηρεσίας πληροφοριών που έμοιαζαν να εχουν μετατραπει σε συνεργειο κινηματογράφου που είχε καταγράψει ενα εξωγηιν πλοιο που αιωρουταν πάνω απο τη βάση για τρεις ώρες μέχρι να εξαφανιστεί προς τα δυτικά. “Το UFO έεχε περάσει για περίπου ένα μίλι, σταμάτησε για λίγο και στη συνέχεια σαν σφαίρα έλαμψε μέχρι να εξαφανιστεί”, θυμάται ένας Πεζοναυτης που θα ήθελε να επιστρέψει στην Κούβα για να ανακαλύψει αν τα UFO εμφανιζονται ακόμα στη βαση.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 1
    0
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΤΖΙ ΑΪΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί