11:34 - 28/09/2017

Ο Βαν Νταμ εκθέτει ζωντανά στην τηλεόραση τους Rothschild και Rockefeller

Ο ηθοποιός Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ είναι γνωστός στους οπαδούς των ταινιών δράσης ως ένας φοβερος πολεμιστής, τώρα φαίνεται ότι ο Βαν Νταμ εχει αναλάβει το ρόλο της αφύπνισης στην πραγματική ζωή του μιλωντας για τους τυράννους της παγκοσμιοποίησης, ο φοβερός μαχητής λοιπόν των ταινιών που πολυ αγαπησαν τα βάζει με τους πραγματικούς επικυρίαρχους.

Ενώ συμμετείχε σε μία ομάδα σε ενα μεγάλο γαλικο δίκτυο ειδήσεων παθιαστηκε όταν το θέμα στράφηκε στην Αμερικανική πολιτικη και τα αποτέλεσματα της στην παγκόσμια κοινότητα. Οι υπόλοιποι στην ομάδα εξέφρασαν την ανησυχία τους για τους συντηρητικούς υποψηφίους και για το προεδρο Τραμπ, ο Βαν Νταμ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να επιστήσει την προσοχή στις δυναστείες και τις οικογένειες των πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων που εχουν καταστρέψει και διαμορφώσει την παγκόσμια πολιτική εδώ και πολλές γενιές!

Ο Βαν Νταμ δήλωσε ότι οι οικογένειες ρόθτσαϊλντ και Ροκφέλερ έχουν χρησιμοποιήσει την δύναμή τους και τα χρήματά τους για να επηρεάσουν τις κυβερνήσεις και να παρεμβαίνουν στις δημοκρατικές διαδικασίες. Εξέφρασε Επίσης την άποψη ότι η εμβέλεια των πράξεών τους δεν περιλαμβάνει μόνο χώρες αλλά ολόκληρες ηπείρους. Ο Βαν Νταμ εξήγησε ότι από το 1827 οι Ροκφέλερ και οι κληρονόμοι τους έχουν διεισδύσει στην παγκόσμια σκηνή, όσο αφορά τη γνώμη του για τον Τραμπ ο Βαν Νταμ είπε ότι γνωρίζει ότι το κύριο ενδιαφέρον του προέδρου Τραμπ είναι μόνο ο εαυτός του.

“Τα επιχειρηματικά ενδιαφέροντα και η προσωπική του ανάπτυξη θα είναι πάντα η Πρώτη προτεραιότητα για τον πρόεδρο Τραμπ “ωστόσο ο Van Damme εξήγησε ότι αυτή η προκαταρκτική γνώση των κινήσεων του Τραμπ σημαίνει ότι δεν θα ήταν ικανός να έχει μυστικές παγκοσμιοποιημένες ατζέντες και ότι οι άνθρωποι Χωρίς σαφή κίνητρα έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες να πέσουν μέσα στη διαφθορά!!

Ο Van Damme υποστηρίζει την Ελεύθερη αγορά και την επιλογή ενός ηγέτη που τα κίνητρα του θα μπορούσαν να διακριθούν Σαφώς και έτσι θα μπορούσε να υπάρξει μια εικονα του πραγματικου ηγέτη με εκτεταμένη παγκόσμια γνώση και παρατήρηση!

Ενώ οι περισσότεροι αστέρες του Χόλιγουντ θα απέφευγαν να πάρουν μία δημόσια θέση και άποψη απέναντι στα παγκόσμια σχέδια και στον Πρόεδρο της Αμερικής και θα κρατούσαν μία συντηρητική στάση ο Βαν Ντάμ απέδειξε ότι κρατά τις προσωπικές του αρχές και οι πεποιθήσεις του είναι πολύ πιο σημαντικές από την επόμενη επιτυχία στην καριέρα του!

Το πρώτο βήμα για την καταπολέμηση της παγκοσμιοποιημένης ατζέντας είναι η αναγνώριση των μεγάλων παικτών και η επιρροή τους στην παγκόσμια σκηνή, ο Βαν Νταμ είναι ένας ήρωας ταινιών δράσης που στην πραγματική ζωή του ακολουθεί την πορεία ενός ήρωα της πραγματικής ζωής δίνοντας μάχη με το κακό και τη διαφθορά σε όλο τον κόσμο !

Δείτε το βίντεο που έχει και υπότιτλους αγγλικούς

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. κοκα μπαλα και καρατε 28 Σεπτεμβρίου 2017 @ 12:56
  7
  27
  εγώ ήξερα ότι ο βαν νταμ ήταν τρομερός κοκάκιας
 2. 17
  4
  Για να δουμε ποτε θα ξαναπαιξει σε ταινια;
 3. 2
  0
  την δικια σου εσπαγε ρε χαλβα
 4. 3
  0
  χάρηκα που σε γνώρισα ….
 5. ΞΗΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ (ΑΡΤΕΜΗΣ) 28 Σεπτεμβρίου 2017 @ 20:25
  7
  2
  ΑΝΕΚΔΟΤΟ…. ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ.ΤΟΚ ΤΟΚ ΤΟΚ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ.ΕΔΩ ΚΛΟΝΤ ΒΑΝΤ ΝΤΑΜ….ΦΥΓΕΤΕ ΜΗΝ ΒΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ Γ@ΜΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ……ΑΛΕΕΕΕΕΚΟΟΟΟΟ
 6. Few moments before Armageddon 29 Σεπτεμβρίου 2017 @ 16:08
  1
  1
  Και θα βρεθεί “κρεμασμένος” με το τηλέφωνο του μπάνιου σε 3…2…1…
 7. 2
  0
  Ο ΒΑΝ ΝΤΑΜ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΣΕΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί