in

Για πρώτη φορά το superbowl δεν χρησιμοποιεί λατινικά νούμερα αλλά αραβικά

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

….
Super bowl 50 (Ιωβηλαίο).

Ένας ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που εδώ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ για ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. Είπαμε πως τα πάντα γίνονται ΑΝΑΠΟΔΑ.

5 ο αριθμός της αρμονίας της ισορροπίας και της θείας χάριτος. Σύμβολο της ανασηκωθείσας συνείδησης – 4, Ύλη + 1 το Πνεύμα. Η αναλογία της Ευμορφίας.
Τα 5 στοιχεία της ύλης: αέρα, γη, νερό, φωτιά και αιθέρα

Ο αριθμός του ανθρώπου (2+3), ο οποίος έχει τον ασταθή χαρακτήρα της δυαδικότητας 2 παρά τη θεϊκή του φύση 3.

Το ίδιο το ανθρώπινο σώμα. Πέντε δάχτυλα σε κάθε άκρο, πέντε μέλη (δύο χέρια, δύο πόδια το κεφάλι, με το στήθος να αποτελεί το κέντρο). Πέντε αισθήσεις (αφή, γεύση, όσφρηση, ακοή και όραση).

Ο Κόσμος ακολουθεί μία κυκλική κίνηση, όπως και ο αριθμός 5 πολλαπλασιαζόμενος με τον εαυτό του ή οποιονδήποτε άλλο μονό αριθμό επιστρέφει περιοδικά. Η πενταετής κάθαρση (Lustrum – πληθυντικός Lustra) στην Αρχαία Ρώμη.

en.wikipedia.org/wiki/Lustrum

………… Πολλαπλασιαζόμενος ὁ 5 δίνει πάντα ἀριθμὸν περιέχοντα τὸν ἐαυτὸν του ἢ παράγωγο τῆς δεκάδος. Ἄλλωστε ὁ ἴδιος περιέχεται ἐν τῇ δεκάδι εἰς διπλοῦν. Ἀπεκλήθη λοιπὸν καὶ Αἰθὴρ, ἐπειδὴ καὶ ὁ αἰθὴρ εἶναι ὁμοίως ὁ ἴδιος ὡς πέμπτον καὶ ἔν σχέσει μὲ τὸν ἐαυτὸν του διατεταγμένον στοιχεῖον, ἐφ’ ὅσον ἡ φιλονεικία καὶ ἡ μεταβολὴ ὑπάρχουν εἰς τὰ κάτωθεν αὐτοῦ στοιχεῖα ἀπὸ τὴν σελήνη ἕως τὴν γῆν………….

astrologicon.org/cosmos/five-wondrous-world-number.html

Από τις 20 Ιανουαρίου, οι πέντε ορατοί από τη Γη πλανήτες, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Κρόνος, εμφανίζονται ευθυγραμμισμένοι στον ουρανό, λίγο πριν την ανατολή του ήλιου, σχηματίζοντας μία γραμμή από τον ορίζοντα ως το φεγγάρι. Η ευθυγράμμιση θα διαρκέσει έως τις 20 Φεβρουαρίου. Το φαινόμενο θα είναι καλύτερα ορατό από τις 25 Ιανουαρίου.

Είναι η πρώτη φορά που οι 5 πλανήτες οι οποίοι είναι ορατοί με γυμνό μάτι στον ουρανό της Γης, θα ευθυγραμμιστούν, εδώ και 11 χρόνια (Μετά από 11 χρόνια (5+5+1…..περιοδικά), καθώς η τελευταία ταυτόχρονη παρουσία τους έγινε τον Ιανουάριο του 2005.

https://youtu.be/HUi0dgoZSBA

Για την ιστορία, 5 Μαΐου του 2005 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου για να εκλέξουν 646 μέλη στη βρετανική Βουλή των Κοινοτήτων . Το Εργατικό Κόμμα υπό τον Tony Blair κέρδισε την 3η …..συνεχόμενη νίκη του, με πλειοψηφία που ανήλθε στις 66…. έδρες.

Have you got blood on your hands Prime Minister?

Άσχετο ;;;;;; η γέννηση του πρίγκιπα William “Silver Gate baby ” αλήθεια τι ακριβώς είναι ο όρος «Silver Gate» μπορεί να έχει κάποια σχέση με το «morning star» και τον Ερμή ;;;;;;;;; απορία

revelationnow.net/2013/07/21/prince-william-royal-births-and-cosmic-connections/

Παραμονές της Νέας Σελήνης (8 Φλεβάρη και ώρα 17:03 ώρα Ελλάδος) στο ζώδιο του Υδροχόου στην 19η μοίρα (κίνδυνος, ασφάλεια), στον 7Ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου (των φανερών εχθρών). Στο παρελθόν ή σύνοδος στον Υδροχόο έφερε τον Ρωσο/Ιαπωνικό πόλεμο το 1904, η σύνοδος στους Ιχθύες έφερε την δολοφονία του Βασιλιά Καρόλου της Πορτογαλίας, όπου η χώρα κυβερνάται από το ζώδιο αυτό. Η σύνοδος στον Κριό το 1909 δημιούργησε προβλήματα στην Αγγλία. Ο Άρης δείχνει πόλεμο και ο Κρόνος ατσάλι, βέβαια μπορεί να πυροδοτεί πόλεμο σε οποιοδήποτε επίπεδο σήμερα ακόμα και στις χρηματιστηριακές αγορές. (Αστροεφημερίδες)

Παραμονές της Κινέζικη πρωτοχρονιάς του Πιθήκου της φωτιάς (33ος ……… στην κλίμακα του κινέζικου ημερολογίου).

Είναι τυχαίο που οι Coldplay (Αγγλικό συγκρότημα) κυκλοφόρησαν το παρακάτω βίντεο Adventure Of A Lifetime …

Ο πίθηκος και πως δένει με τον αριθμό 5 και την απαλλαγή από τα ζωώδη ένστικτα στον ανώτερο εαυτό …….

Και τη μουσική συνεργασία με τη Beyonce

Hymn For The Weekend

ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ………… Hymn
Drink from me……… Oh, angel sent from up above
Πολλοί έχουν σχολιάσει πως η ένδυση της Beyonce στο συγκεκριμένο βίντεο κλίπ δεν ανήκει στην Ινδική κουλτούρα αλλά σε κάποια άλλη βασίλισσα…….

http://i1.wp.com/revelationnow.net/wp-content/uploads/2016/02/beyonce_hindi_queen.fw_.png?w=485

http://i2.wp.com/revelationnow.net/wp-content/uploads/2016/02/flower_head_pattern_fix.fw_.png?w=1107

κάπου εκεί μπαίνει και ο Bruno Mars – ασπίδα/πανοπλία του Άρη – …….. ναι………, 2014 P R E P A R E με τους στρατιώτες να δηλώνουν ‘I’ll be home soon’.

http://katohika.gr/diethni/aimatiro-telos-stin-epanastasi-tou-oregkon/

Το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ των Coldplay “A Head Full Of Dreams”

AHFOD1000

To «λουλούδι της ζωής»………….

Coldplay οι «μάγοι» του superbowl 50 half time show

illuminatiwatcher.com/coldplay-illuminati-magicians-of-super-bowl-50/

filarianna

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 Comments

Leave a Reply
 1. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΡΑΒΙΚΑ ΨΗΦΙΑ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑΝ 1,,2,,3,,4,,5,, ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ…ΕΤΣΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ
  1 ΕΓΡΑΦΑΝ α΄΄ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 3 ΕΓΡΑΦΑΝ γ΄΄ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 5 Ε ΑΝΤΙ ΓΙΑ 11 ΕΓΡΑΦΑΝ Ια΄΄ΑΝΤΙ ΓΙΑ 12 ιβ΄΄ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 100 Ρ΄΄ ,,ΓΙΑ 800 ΤΟ ω΄΄..ΟΤΑΝ Ο ΤΟΝΟΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΧΙΛΙΑΔΑ

  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΜΕΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ..Π.Χ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ε Λ Ε Ν Η. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΩΣ 98 ΔΙΟΤΙ Ε=5 Λ=30 Ε=5 Ν=50 Η=8 ΣΥΝΟΛΟ 98..

  Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 5 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ …ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ [ 5 ] ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
  ΘΑΝΑΤΟ..

  ΤΟ Ε [ ΕΨΙΛΟΝ ] ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Ε=5 ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 555..

  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΠΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΟΠΩΣ 55.55 11.11 22.22 33.33 ΚΛΠ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ…ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΝΟΣ ΄΄ Χ ΄΄ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ….ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ…

  Η ΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ…Η ΚΙΝΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗ…ΚΑΙ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΡΙΑΖΕΙ..

  ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…

  ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..ΛΟΙΠΟΝ..ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ…

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΑΡΙΑΝΝΑ

  ΦΙΛΙΚΑ

  ΜΑΡΙΛΕΝΑ

 2. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ…ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 5…

  Ο ΜΩΑΜΕΘ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΡΩΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ.
  ΤΟΥΣ ΛΕΓΕΙ ΄΄ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΠΑΛΑΜΗ ΜΕ 5 ΔΑΚΤΥΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ΄΄ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ΄΄ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ…΄΄ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΕ 5 ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ΄΄…ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ…

  ΡΩΤΑΕΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ..
  ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ΄΄
  ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ
  ΕΝ 5 – 5 – ΠΕΝΤΗΚΟΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ 555 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙ… ΗΤΟΙ 1453+=555= 2008..ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ 1453 ΑΛΛΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΗΛ..ΤΟ 146Ο +555=2015..

  ΟΥΤΕ ΤΟ 2008 ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΟΥΤΕ ΤΟ 2015,,,-

  ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ΄΄…

  ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  ΄΄

  • Όπως πάντα, τα σχόλιά σου είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα ΜΑΡΙΛΕΝΑ. 2 σχόλια – 2 διαφορετικές ενότητες και νοήματα………..

 3. Είπαμε πως τα πάντα γίνονται ΑΝΑΠΟΔΑ. Γι αυτό και ο τιτλος αναποδα… αλλά μεταξυ αστείου και σοβαρου, βλέπω πάνω στην μπάλα του ρακμπυ XLVIII και μεταφράζω ανάποδα 123ΒΛΑΞ…!

  • Μία καλή ευκαιρία να θυμηθούμε την λατινική αρίθμηση
   Η μπάλα της φωτογραφίας αφορά το 48o (2013) super bowl XLVIII
   en.wikipedia.org/wiki/Super_Bowl_XLVIII
   Το ανάποδο του XLVIII (48) είναι το LXXXIV (84)
   Το αντίστοιχο του Βλαξ στα λατινικά είναι Amentis
   en.wiktionary.org/wiki/amentis

 4. https://www.youtube.com/watch?v=mg3VjGgwGys.
  Η ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΛΕΞΗ AMENTIS, ΑΠΟ ΤΟ ΜENS – MENTIS = NOYΣ, ΚΑΙ ΚΛΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ GENS – GENTIS = ΓΕΝΟΣ.
  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ, FILARIANNA, TO BINTEO ME THN ΒΕYONCE, KAI BΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ, ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ. ΤΟ I PET GOAT. EXOYME KI EKEI KAΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ. ΧΡΙΣΤΟΣ;; ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;; ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΟΝΟΜΑ.
  ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ.
  ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 10.32 ΛΕΠΤΟ. ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ [ΙΝΔΗΣ ΝΟΜΙΖΩ] ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΗΣ BEYONCE. EΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ, ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΛΟΓΩ ΓΝΩΣΕΩΝ.
  ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ.

  • ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ. ΣΤΟ 7.10 ΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ 10.32, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

   • EΠΙΣΗΣ Η ΙΝΔΙΚΗ [;;;] ΦΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 7.46. ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΗΣ BEYONCE ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΙΝΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΝΑΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΣΑΝ ΣΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

    • ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ COLDPLAY ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ 3.Ο2 ΛΕΠΤΟ ΤΟΝ ΙΝΔΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ I PET GOAT ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ”ΛΑΜΟΓΙΟ” ΜΕ ΤΟ ΡΑΜΦΟΣ ΠΤΗΝΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕΤΕΩΡΟ, ΩΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΕΣΟΝΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
     ΑΝ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΟ…
     ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ Η ΣΧΕΣΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ.

     • ΕΙΠΑ ΑΓΑΛΜΑ ΕΚΠΕΣΟΝΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ;;;
      ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ, ΣΤΡΕΒΛΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ.
      ΑΓΑΛΜΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ ΑΓΑΛΛΩ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΟΜΑΙ = ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΓΛΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΨΥΖΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΕΚΣΤΑΣΗ ΑΤΕΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΟΡΙΣΜΟ.
      ΟΠΟΤΕ, ΟΧΙ ΑΓΑΛΜΑ.
      ΕΚΤΡΩΜΑ, ΝΑΙ!!!!

     • Δημήτρη καλησπέρα. Οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες. Απλώς μελετώ από διάφορες πηγές για συγκεκριμένα γεγονότα – καταστάσεις που μου τραβούν το ενδιαφέρον. Το Super Bowl και συγκεκριμένα το Half time show είναι ένα από εκείνα τα γεγονότα. Το παραπάνω σχόλιο που για άλλη μία φορά τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ανέβασαν– και θερμά τους ευχαριστώ – , εν μέρει βασίζεται σε αυτό που ανέβασε σήμερα ο pan78.
      http://katohika.gr/sinomosia/to-souper-vaal/
      Eξαιρετική δουλειά. Μπράβο του.
      Ως προς το βίντεο του I PET GOAT, πολλά έχουν γραφτεί. Τα γεγονότα που περιγράφει βρίσκονται σε εξέλιξη. Το σίγουρο είναι πως αυτός που εμφανίζεται είναι ο αντίχριστος. Και αν διάβασες το άρθρο που ανάρτησε ο pan78, πιστεύω ότι δένει ως προς την «παν-σεξουαλικότητα».
      Σε ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου. Θέλουν ψάξιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ευχόμαστε να είναι ψέμα… Συμφωνήσαμε Τούρκοι στρατιώτες να είναι στα φυλάκια μας!!!

Σεισμός 6,4 ρίχτερ στην Ταϊβάν