in

Ευχόμαστε να είναι ψέμα… Συμφωνήσαμε Τούρκοι στρατιώτες να είναι στα φυλάκια μας!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο Κωστής Αϊβαλιώτης Βουλευτής Β’ Αθηνών, μίλησε για τις πιέσεις που δέχεται η Ελληνική κυβέρνηση από την Ευρώπη, σχετικά με το μεταναστευτικό.
Σκοπός της Ε.Ε όπως αναφέρει παρακάτω, είναι να υπάρχουν Τούρκοι στρατιώτες σε ελληνικά φυλάκια:
«Φώναζα το 2012 ότι την ώρα που εμείς πηγαίναμε από εκλογές σε εκλογές για να γίνει πρωθ/γός ο Α. Σαμαράς (και να «δικαιωθεί» έτσι η επιχείρηση αποστασίας που
έστησε κατά του ΛΑΟΣ με τους αποστάτες της κλίκας των βοριδογεωργιάδηδων), οι Τούρκοι έκαναν την δουλειά τους:

Oπως φώναζα τότε σε όσες προεκλογικές εκπομπές εμφανιζόμουν υπήρχε έγγραφο-σοκ της Επιτρόπου κ. Μάλστρεμ (το οποίο έχω στην κατοχή μου) όπου αποδεικνύεται ότι στις 28.5.2012 υπεγράφη «Μνημόνιο Συνεργασίας» (MEMORANDUM OF UNDERSTANDING) μεταξύ Τουρκίας και FRONTEX το οποίο προνοεί για την παρουσία Τούρκων αξιωματικών σε Ελληνικά φυλάκια στα σύνορα μας για να ελέγχουν -λέει- την λαθρομετανάστευση!

»Η φράση στο μνημόνιο αυτό είναι «deployment of Turkish officers» στα πλαίσια του σχεδίου «focal point project» αναφορικά με τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ. Εκείνη την ώρα που συνομολογούνταν τα παραπάνω, στην Ελλάδα είχαμε τις δεύτερες εκλογές μέσα στο 2012. Η τότε Κοινοτική Επίτροπος «χαιρετίζει», όπως έγραφε, την υπογραφή του μνημονίου μεταξύ Τουρκίας και FRONTEX και επιβεβαιώνει την πληροφορία περί παρουσίας Τούρκων αξιωματικών σε Ελληνικά φυλάκια!

Δηλαδή οι Τούρκοι -σύμφωνα με την ΚΟΜΙΣΙΟΝ – θα έκαναν τους ελεγκτές της λαθρομετανάστευσης την οποία ΟΙ ΙΔΙΟΙ στέλνουν στην Ελλάδα, για να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό μας, να μας ρημάξουν οικονομικά και να μας πνίξουν στην στην ανεργία, τις αρρώστιες και την εγκληματικότητα.

»Οσα μας πιέζουν να κάνουμε σήμερα έχουν «ουρά» στην Συμφωνία της 28ης Μαϊου 2012 και μας οδηγούν στην παράκρουση να δούμε Τούρκους να επανδρώνουν τα Ελληνικά φυλάκια ώστε να τσεκάρουν αν «αντιμετωπίζουμε καλά» την λαθρομετανάστευση!

»Πληρώνουμε συνεχώς την υποχωρητικότητα των ανίκανων κυβερνήσεων που ψηφίζουν οι Ελληνες οι οποίες δεν τολμούν να πουν το αυτονόητο: τα ΗΟΤ-SΡΟΤS πρέπει να γίνουν αμέσως στην Μικρά Ασία ώστε να ελέγχονται τα κυκλώματα διακινητών και η μεταναστευτική ροή. Αυτά τα ΗΟΤ-SΡΟΤS θα μπορούσαν να διοικηθούν από κοινού από την FRONTEX και από Ελληνες αξιωματικούς, αφού η Τουρκία δηλώνει εμπράκτως αδυναμία να ελέγξει όσα γίνονται στο έδαφός της και στοιχίζουν καθημερινά ζωές αθώων στο Αιγαίο».

sahiel

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 Comments

Leave a Reply
    • Mακάρι φίλε μου,αλλά,η εκάστοτε καθεστυκία τάξη.προκειμένου να μη χάσει τα προνόμια της,πουλούσε ακόμα και το απευθησμένο της σε τιμή ευκαιρίας!

  1. ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟ-ΚΩΛΟΤΟΜΠΟΥ,OFFSHORAKIA-ΜΙΖΑΔΩΡΟ – ΚΡΥΠΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ – ΛΑ.Ο.Σ. 666 ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…
    ΒΡΕΕΕΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!

  2. Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΛΗΡΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ, ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ ……….. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ…..ΔΥΣΤΥΧΩΣ…

  3. Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ https://www.fidh.org/IMG/pdf/rapport_gr_2_2_final.pdf ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΛΗΡΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ, ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ ……….. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ…..ΔΥΣΤΥΧΩΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 7/2/2016 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 3μ.μ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Για πρώτη φορά το superbowl δεν χρησιμοποιεί λατινικά νούμερα αλλά αραβικά