18:41 - 31/07/2019

«Έρχεται μεγάλος σεισμός»: Σάλος με νέα θεωρία συνωμοσίας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Φήμες για νέο μεγάλο σεισμό στην Καλιφόρνια μετά την εμφάνιση αεροσκάφους της NASA στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα.

Έντονα σενάρια για επικείμενο ισχυρό σεισμό στην Καλιφόρνια πυροδότησε στα αμερικάνικα ΜΜΕ η εμφάνιση – την περασμένη εβδομάδα – του αεροσκάφους NASA817 (μοντέλο Douglas DC-8) στον ουρανό της Καλιφόρνια κοντά στο γνωστό ρήγμα του Αγίου Ανδρέα.

Μετά τις πτήσεις του συγκεκριμένου αεροσκάφους ο γνωστός στις ΗΠΑ YouTuber, Τάιλερ Γκλόκνερ του δικτύου secureteam10 άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η NASA να κρύβει πληροφορίες για νέο επερχόμενο μεγάλο χτύπημα του Εγκέλαδου στην Καλιφόρνια.

Η ίδια η NASA πάντως, δεν σχολίασε μέχρι στιγμής για ποιο λόγο το αεροσκάφος της πετούσε πάνω από την εν λόγω περιοχή.

newsbomb.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*