18:26 - 31/07/2019

Πάτρα: Συναγερμός για αυτοκτονία με υγραέριο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Συναγερμός σήμανε σε ΕΚΑΒ και αστυνομία, μετά την πληροφορία ότι ένας άνθρωπος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με υγραέριο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το patrastimes, έγινε σε σπίτι στην περιοχή των νέων Εργατικών Κατοικιών Λεύκας, στην Πάτρα.

Στο σημείο πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άνθρωπος βρέθηκε νεκρός σε υπόγειο.

Ο χώρος μύριζε πολύ έντονα από το υγραέριο και επειδή ήταν πολύ επικίνδυνο να μπουν μέσα οι διασώστες του ΕΚΑΒ, κλήθηκε και Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πηγή: patrastimes

newsit.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*