19:11 - 10/11/2017

ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ UFO ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ DRONE

ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ UFO ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ DRONE, 2/11/2017.

Στις 2 Νοεμβρίου του 2017, διέρρευσε στο Υοu Tube καταγεγραμμένο υλικό του αμερικανικού στρατού που δείχνει ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο να αντιλαμβάνεται ότι το παρακολουθεί ένα στρατιωτικό drone, και να του επιτίθεται με μία ακτίνα λέιζερ με σκοπό να το καταστρέψει. Στα 33″ δευτερόλεπτα, η καταγραφή διακόπτεται, υπονοώντας ότι το στρατιωτικό σκάφος έχει καταστραφεί από το αντικείμενο που παραβίασε την περιοχή του.

Το συγκλονιστικό βίντεο καταγράφηκε σε ερημικές χαράδρες βουνών του Αφγανιστάν, υποτίθεται ότι έχει διαρρεύσει από κυβερνητική πηγή, φαίνεται γνήσιο και έχει λάβει περισσότερες από 160.000 εμφανίσεις, ήδη!

Σύμφωνα με τους θεωρητικούς της εξωγήινης συνωμοσίας των ΗΠΑ, φαίνεται να υπάρχει αύξηση της αλληλεπίδρασης των UFO με στρατιωτικά αεροσκάφη τον τελευταίο καιρό..

ufotruth-gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 11/10/2017 @ 7:54 ΜΜ

  Πολύ χαμηλής ανάλυσης υπέρυθρες κάμερες έχουν στο συγκεκριμένο Drone αν εξαιρέσουμε την καλή ποιότητα που δεν αφήνει το φαινόμενο ”Blur” να δημιουργήσει πρόβλημα στην καταδίωξη αντικειμένου. Εξ άλλου η χρήση των υπερύθρων είναι αναγνώριση και όχι ταυτοποίηση. Τέλοσπάντων… Όπως και να χει, το βίντεο απλά δείχνει να προκαλλεί προσωρινή παρεμβολή στον εσωτερικό αισθητήρα της συσκευής, πράγμα που επιτυγχάνεται όντως με λέιζερ. Αλλά καταστροφή δεν δείχνει…

  • ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 11/10/2017 @ 7:58 ΜΜ

   Υπάρχουν και τα λεγόμενα ION Grenade, χειροβομβίδες αλλά και βόμβες Ιονισμού τα οποία κάνουν ακριβώς αυτό. ”Λάμψη” Στο υπέρυθρο φάσμα, με σκοπό να τυφλώσουν υπέρυθρες συσκευές, η συσκευές νυχτερινής όρασης του αντιπάλου, τόσο σε έδαφος, όσο σε αέρα, είτε προσωρινά, είτε προκαλλώντας σβίσιμο της συσκευής, είτε καίγοντάς την, ανάλογα με το αν είναι 1ης η 1+ η 2ης η 2+ η 3ης η 3+ γενεάς.

   • ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 11/10/2017 @ 8:01 ΜΜ

    Πληροφοριακά να συμπληρώσω για εκπαιδευτικούς λόγους πως: Υπάρχουν και δοκοί ιονισμού, υπέρυθρης ακτινοβολίας για μαρκάρισμα στόχων στο υπέρυθρο φάσμα, για να το δουν φίλιες δυνάμεις μόνο, που φέρουν υπέρυθρες συσκευές η συσκευές νυχτερινής όρασης, όπως και πρόχειρα αυτοσχέδια η εξειδικευμένοι δοκοί/ ταινίες, διάφορα, που τοποθετούνται πάνω μας, πίσω απ το κεφάλι μας, στο κράνος π.χ. για να φαίνεται στο υπέρυθρο φάσμα και να μας ξεχωρίζουν οι δικοί μας που φέρουν τέτοιες συσκευές.

 2. μία κίνηση δεκα σκοπιμότητες ! το λείζερ ειναι χρόνια στην υπηρεσία του στρατού και όχι μόνον και ο ΕΣ έκανε (μάλλον για λογαριασμό του κάνανε άλλοι)ο οποίος το παραχώρησε άμέσως , και στα Φωκλαντ τα πειράματα με τα λειζερ βέβαια πρόλαβε η αυτού εξοχότητα και τα εξαφάνισε . Ολα ένα παραμύθι καλοστημένο μας παρουσιάζουν κάτι που είναι και πολύ παλαιό …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh