ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ UFO ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ DRONE

ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ UFO ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ DRONE, 2/11/2017.

Στις 2 Νοεμβρίου του 2017, διέρρευσε στο Υοu Tube καταγεγραμμένο υλικό του αμερικανικού στρατού που δείχνει ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο να αντιλαμβάνεται ότι το παρακολουθεί ένα στρατιωτικό drone, και να του επιτίθεται με μία ακτίνα λέιζερ με σκοπό να το καταστρέψει. Στα 33″ δευτερόλεπτα, η καταγραφή διακόπτεται, υπονοώντας ότι το στρατιωτικό σκάφος έχει καταστραφεί από το αντικείμενο που παραβίασε την περιοχή του.

Το συγκλονιστικό βίντεο καταγράφηκε σε ερημικές χαράδρες βουνών του Αφγανιστάν, υποτίθεται ότι έχει διαρρεύσει από κυβερνητική πηγή, φαίνεται γνήσιο και έχει λάβει περισσότερες από 160.000 εμφανίσεις, ήδη!

Σύμφωνα με τους θεωρητικούς της εξωγήινης συνωμοσίας των ΗΠΑ, φαίνεται να υπάρχει αύξηση της αλληλεπίδρασης των UFO με στρατιωτικά αεροσκάφη τον τελευταίο καιρό..


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ufotruth-gr

Loading...

4 thoughts on “ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ UFO ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ DRONE

 1. ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ says:

  Πολύ χαμηλής ανάλυσης υπέρυθρες κάμερες έχουν στο συγκεκριμένο Drone αν εξαιρέσουμε την καλή ποιότητα που δεν αφήνει το φαινόμενο ”Blur” να δημιουργήσει πρόβλημα στην καταδίωξη αντικειμένου. Εξ άλλου η χρήση των υπερύθρων είναι αναγνώριση και όχι ταυτοποίηση. Τέλοσπάντων… Όπως και να χει, το βίντεο απλά δείχνει να προκαλλεί προσωρινή παρεμβολή στον εσωτερικό αισθητήρα της συσκευής, πράγμα που επιτυγχάνεται όντως με λέιζερ. Αλλά καταστροφή δεν δείχνει…

  • ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ says:

   Υπάρχουν και τα λεγόμενα ION Grenade, χειροβομβίδες αλλά και βόμβες Ιονισμού τα οποία κάνουν ακριβώς αυτό. ”Λάμψη” Στο υπέρυθρο φάσμα, με σκοπό να τυφλώσουν υπέρυθρες συσκευές, η συσκευές νυχτερινής όρασης του αντιπάλου, τόσο σε έδαφος, όσο σε αέρα, είτε προσωρινά, είτε προκαλλώντας σβίσιμο της συσκευής, είτε καίγοντάς την, ανάλογα με το αν είναι 1ης η 1+ η 2ης η 2+ η 3ης η 3+ γενεάς.

   • ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ says:

    Πληροφοριακά να συμπληρώσω για εκπαιδευτικούς λόγους πως: Υπάρχουν και δοκοί ιονισμού, υπέρυθρης ακτινοβολίας για μαρκάρισμα στόχων στο υπέρυθρο φάσμα, για να το δουν φίλιες δυνάμεις μόνο, που φέρουν υπέρυθρες συσκευές η συσκευές νυχτερινής όρασης, όπως και πρόχειρα αυτοσχέδια η εξειδικευμένοι δοκοί/ ταινίες, διάφορα, που τοποθετούνται πάνω μας, πίσω απ το κεφάλι μας, στο κράνος π.χ. για να φαίνεται στο υπέρυθρο φάσμα και να μας ξεχωρίζουν οι δικοί μας που φέρουν τέτοιες συσκευές.

 2. geko says:

  μία κίνηση δεκα σκοπιμότητες ! το λείζερ ειναι χρόνια στην υπηρεσία του στρατού και όχι μόνον και ο ΕΣ έκανε (μάλλον για λογαριασμό του κάνανε άλλοι)ο οποίος το παραχώρησε άμέσως , και στα Φωκλαντ τα πειράματα με τα λειζερ βέβαια πρόλαβε η αυτού εξοχότητα και τα εξαφάνισε . Ολα ένα παραμύθι καλοστημένο μας παρουσιάζουν κάτι που είναι και πολύ παλαιό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *