Ο ΚΕΒΙΝ ΑΝΕΤ για το κύκλωμα παιδοφίλων

Ο ΚΕΒΙΝ ΑΝΕΤ για το κύκλωμα παιδοφίλων

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Πνευματικοί Θεραπευτές

Aναπόσπαστο κομμάτι κάθε τόπου και πολιτισμού από την αρχαιότητα, οι πνευματικές θεραπείες εξάπτουν την περιέργεια, προκαλούν τη λογική, έλκουν το ενδιαφέρον χιλιάδων ανθρώπων, όταν η κλασική ιατρική «σηκώνει γι’ αυτούς τα χέρια ψηλά». Το βιωματικό οδοιπορικό του Γιάννη Σακατζή στον «κόσμο του Θαυμαστού» ξεκίνησε όχι από απλή περιέργεια ή επιστημονικό ενδιαφέρον, αλλά από προσωπική ανάγκη. Η αναζήτηση πνευματικών/ενεργειακών θεραπευτών ανά τον τον κόσμο τον ταξίδεψε μέχρι τον Ζοάο, την Κοιλάδα της Αυγής, τον Τζόσουα, τον Πάολο Νέτο, τον Χρήστο Δροσινάκη…

Από την εφηβική ηλικία ήδη, είχα την τάση να διαβάζω βιβλία με μεταφυσικό περιεχόμενο… Για πολλά χρόνια, οι πληροφορίες που συγκέντρωνα γίνονταν η αφορμή για μεγάλες συζητήσεις, με τις οποίες περνούσα τον ελεύθερο χρόνο μου. Ώσπου ένα δυσάρεστο γεγονός χτύπησε την πόρτα μου. …Όταν τα περιθώρια της κλασικής ιατρικής εξαντλούνται για τους δικούς σου ανθρώπους, αισθάνεσαι μετέωρος κι απελπιστικά μόνος. Τότε, αρχίζεις να ψάχνεις σανίδα σωτηρίας. Επιστρατεύεις όλες τις δυνάμεις και τις γνώσεις σου και τις ξεδιπλώνεις. Παίρνεις το ρίσκο ν’ αποφασίσεις για τους άλλους και βάζοντας το κεφάλι κάτω, λες με βουρκωμένα μάτια: «Φύγαμε». Έτσι ακριβώς έγινε και το ταξίδι ξεκίνησε…

ΤΙΜΗ 18,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

17 thoughts on “Ο ΚΕΒΙΝ ΑΝΕΤ για το κύκλωμα παιδοφίλων

 1. ΟΔΟΣΤΡΟΤΗΡΑΣ... says:

  ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΗ ΤΟΝ ΒΡΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ..ΟΛΟΙ Η ΠΡΩΗΝ ΠΑΠΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ .ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΗΣΑΝ…./ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

  • Ματθαίος says:

   Ματθαίος 7
   21 «Στη βασιλεία των ουρανών δε θα μπει ο καθένας που μου λέει: Κύριε, Κύριε, αλλά όποιος κάνει το θέλημα του Πατέρα μου του ουράνιου. 22 Πολλοί θα μου πουν εκείνη την ημέρα: Κύριε, Κύριε, στο δικό σου όνομα δεν κηρύξαμε και στο δικό σου όνομα δε βγάλαμε δαιμόνια και στο δικό σου όνομα δεν κάναμε πολλά θαυμαστά έργα; 23 Και τότε θα τους πω: Ποτέ δε σας γνώρισα, φύγετε από μένα εσείς που το έργο σας είναι η ανομία».

 2. ΟΔΟΣΤΡΟΤΗΡΑΣ... says:

  ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ..ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΕΣ..ΘΥΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ….ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ../.ΞΕΠΛΗΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ..IOR….///WWW.GOTTES SCHWARZE KASSE./..ΒΙΒΛΙΟ..FIDELIUS SCHMID../

  • Ματθαίος says:

   Ματθαίος 18
   5 Και όποιος δεχτεί ένα τέτοιο παιδάκι στ’ όνομά μου, εμένα δέχεται. 6 Όποιος όμως σκανδαλίσει ένα από τα μικρά αυτά παιδιά, που πιστεύουν σ’ εμένα, του συμφέρει να κρεμαστεί στο σβέρκο του μια μεγάλη μυλόπετρα και να καταποντιστεί στα ανοιχτά της θάλασσας.

 3. ensign Ro Laren says:

  Κάποια μέρα ο Ιησούς συνάντησε κάποιον που από τη γέννησή του ήταν τυφλός. Οι μαθητές του τον ρώτησαν: «Κύριε, ποιος αμάρτησε, αυτός ή οι γονείς του, για να γεννηθεί τυφλός;» Κι ο Ιησούς αποκρίθηκε: «Ούτε αυτός, ούτε οι γονείς του. Γεννήθηκε τυφλός για να φανερωθεί σ’ αυτόν η δύναμη του Θεού. Όσο είμαι σ’ αυτόν τον κόσμο, εγώ είμαι το Φως του κόσμου». Τι να λειπει απο τον κοσμο των απανταχου παθοντων?

 4. ELLINIKA HOAXES says:

  Δύο πράγματα εύχομαι στην κυρία Βασούλα. Ένα θετικό κι ένα αρνητικό. Πρώτον να γίνει απολύτως καλά, να ξεπεράσει την ασθένειά της, διότι ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να βιώνει τη ζωή του με υγεία και ευτυχία. Δεύτερον να σταματήσει να ανεβάζει άλλα βίντεο, διότι παραπληροφορεί τον κόσμο με τις αηδίες της! Τόσα ψέματα και παραπληροφόρηση, ούτε η τηλεόραση δεν μας σερβίρει. Αυτή είναι η άποψή μου, που αποδεικνύεται από την ατράνταχτη έλλειψη αποδείξεων της κυρίας Βασούλας. Να είχαμε να λέγαμε είναι!

  • vasoula2908 says:

   Προς «κύριο» ή «κυρία» των ELLINIKA HOAXES
   Απαντώ αντιστοίχως: Πρώτον: με δεδομένα αυτά που έγραψες στο «δεύτερο» επιτρεψέ μου να αμφιβάλω ότι η ευχή σου είναι πραγματική. Δεν αποκλείω να’σαι ένας από τα 4 καλόπαιδα που έριξαν dislike στο βίντεο που ενημέρωσα πως είμαι καλά.(εκφράζοντας έτσι τη ΘΛΙΨΗ τους για την ανάρρωσή μου)
   Δεύτερον: α/δε μας είπες ποια από αυτά που καταδεικνύω είναι παραπληροφόρηση. (συνεχίζω…)

  • vasoula2908 says:

   β/τα ΜΜΕ σερβιρουν μπόλικο
   σανό. Βλέπε αυτα να χορταίνεις κι άσε τα βίντεό μου. γ/ τα περισσότερα που παρουσιάζω τεκμηριώνονται γιατί καταδεικνύω ΓΕΓΟΝΟΤΑ και όχι θεωρίες συνωμοσίας.
   Αυτά που δεν τεκμηριώνονται με ατράνταχτες αποδείξεις, τα παραθέτω ως ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ στο βαθμό που οι σκευωρίες/συνωμοσίες εξυφαίνονται ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ κι άρα δύσκολα
   μπορούν να προκύψουν αποδείξεις.

  • vasoula2908 says:

   και ε/άτοπη η όλη τοποθέτησή σου στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ
   βίντεο, που αμφιβάλλω αν το είδες/άκουσες, αφού δεν παρουσίασα ΚΑΝΕΝΑ σενάριο,
   παρά μόνο θέσεις κάποιου που αγωνίζεται ενάντια στους αποκτηνωμένος, πράγμα
   που εσύ θα κάνεις μόνο όταν παγώσει η κόλαση. Κυριάκο, ευχαριστώ.

   • vasoula2908 says:

    Διόρθωση: το ε/ ήταν φυσικά το δ/. Λάθος από κεκτημένη ταχύτητα.
    Το ε/ τώρα, προς Νικόλα στα Κατοχικά. Κάνε κάτι ρε φίλε με τον περιορισμό
    χαρακτήρων. Έχεις τσακίσει όλους εμάς που δεν έχουμε κατακτήσει
    την τέχνη του λακωνίζειν. (οι πολυλογάδες δεν είναι απαραίτητα και φλύαροι :Ρ)

  • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

   ρε ελληνικα HOAXES μιλας και εσυ που με τα μεσα μαζικης εξαπατησης και την κυβερνηση την «πρωτη φορα φασιστερα» ειστε κωλος και βρακι;και ξερεις ποιος ειναι το βρακι ρε hoaxes εσεις γι’αυτο βρωματε γιατι τα αφεντικα σας σας εχουν χεσμενους!!!!!

 5. sound of silence says:

  Παρ’το αλλιώς γιατί βρήκες ΧΟΑΞΑ
  που μας δίνεις σαν επιχείρημα τις αποδειξεις, λες και θα βγουν οι σατανιστές να κάνουν ανθρωποθυσίες μπροστά στα μάτια σου. Και επιτέλους ρε, κάτω τα χέρια από τη βασούλα… αρκετά την έχετε ταλαιπωρήσει με αυτές τις ηλίθιες χλαπάτσες που της ριχνετε

 6. Ανώνυμος says:

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ Ο ΟΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!ΜΕ ΕΙΧΕ ΑΓΓΙΞΕΙ Η

  ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ , ΠΡΩΤΑ ΕΒΛΕΠΑ VIDEO ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ

  ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ

  ΠΕΡΙΠΟΥΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ.ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ

  ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ!ΑΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΑΦΗΝΟΥΝ

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ…ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.

  • vasoula2908 says:

   Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.
   Τι είπες τώρα! Φοβερό. Σε ευχαριστώ.
   Είναι πολύ εύκολο να πετάμε μια ταμπέλα «παραπληροφόρηση»
   έτσι γενικά και αόριστα, για να κολλήσουμε τη ρετσινιά.
   Και καλά αυτό. Όταν η ΚΑΚΙΑ φτάνει μέχρι το σημείο να λυπάται
   κάποιος όταν του λες ότι νίκησες τον καρκίνο…Αυτό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με ξεπερνάει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *