Ο Κύπριος ΥΠΕΞ διαψεύδει τα περί παρουσίας μαχητικών της Σαουδικής Αραβίας στην Κύπρο

Ο Κύπριος ΥΠΕΞ διαψεύδει τα περί παρουσίας μαχητικών της Σαουδικής Αραβίας στην Κύπρο

Πέρα για πέρα ψευδές και χαλκευμένο χαρακτήρισε ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, δημοσίευμα της “Bagdad Post” για δήθεν παρουσία στην Κύπρο μαχητικών F-15 της Σαουδικής Αραβίας για επιδρομές κατά της Χεζμπολάχ στο Λίβανο. ” Ο κάθε ένας μπορεί εύκολα να διαπιστώσει, αν βρίσκονται τα μαχητικά στην Κύπρο”, είπε ο κ. Κασουλίδης.

Ο Κύπριος υπουργός, ο οποίος σε συνέντευξη τύπου έκανε απολογισμό του έργου του υπουργείου Εξωτερικών τα τελευταία πέντε χρόνια, εξέφρασε σοβαρή ανησυχία και έντονο προβληματισμό για τις εξελίξεις στον Λίβανο, μετά την παραίτηση του πρωθυπουργού της χώρας Σαάντ Χαρίρι.

“Μαύρα σύννεφα συσσωρεύονται πάνω από το Λίβανο”, τόνισε ο κ. Κασουλίδης και δήλωσε ότι η κυπριακή κυβέρνηση προετοιμάζεται να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο “Εστία”, προκειμένου να συμβάλει, όπως το 2006, στην εκκένωση ξένων πολιτών, που διαμένουν στο Λίβανο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις που υπάρχουν ο αριθμός των ξένων πολιτών που βρίσκονται στο Λίβανο είναι μεγαλύτερος από αυτόν του 2006.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

2 thoughts on “Ο Κύπριος ΥΠΕΞ διαψεύδει τα περί παρουσίας μαχητικών της Σαουδικής Αραβίας στην Κύπρο

  1. MY NAME IS TROL, ΑΡΧΙ - ΤΡΟΛ says:

    Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΥΠΕΞ, ΥΠΕΞΕΡΕΙΤΑΙ ΛΟΓΩ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΥΠΕΞ = ΥΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΣ!

    • ΔΥΣΤΗΧΩΣ says:

      Ορθός – μπράβο. Φαίνεται ότι η μαλακία που μαστίζει αρκετούς πολιτικούς εδώ στην Ελλάδα, άρχισε δυστηχώς να μεταδίδεται και στους ελληνοκύπριους πολιτικούς στην Κύπρο, που μέχρι τώρα έδειχναν πιό ξύπνιοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *