Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

11:34 - 21/08/2016

Αποχαιρετισμός στο HAARP, το πιο φιλόδοξο, μυστικό και συνωμοσιολογικό σχέδιο της ανθρωπότητας!

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Εξάλειψη των παρασίτων με έλαιο κάνναβης
Δοκιμάστε το έλαιο κάνναβης για να καθαρίσετε το σώμα σας
ΑΓΟΡΑ
Product Image

Οι επιστήμονες έσκασαν στα γέλια στα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου, αν και η σπίθα της απόρρητης τεχνολογίας είχε μπει για τα καλά. Και ήταν πάλι πολιτικός -ξανά από την Αλάσκα-, ο Νικ Μπέγκιτς, αυτός που μετέτρεψε στη συνείδηση του πολύ κόσμου το HAARP σε καιρικό υπερόπλο, παρά την ξεκάθαρη ανοησία των λεγομένων του!

Αποχαιρετισμός στο HAARP, το πιο φιλόδοξο, μυστικό και συνωμοσιολογικό σχέδιο της ανθρωπότητας! - Εικόνα7

Οι ραδιοσυχνότητες ως αμυντική ασπίδα απέναντι σε πυραυλικές επιθέσεις υπήρχαν εξάλλου εν σπέρματι και στη δουλειά του Χριστόφιλου, την ίδια ώρα που και ο Bernard Eastlund είχε πατεντάρει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας («Method and apparatus for altering a region in the earth’s atmosphere, ionosphere, and/or magnetosphere», 11 Αυγούστου 1987) ένα σύστημα τύπου HAARP για την αεράμυνα. Ο ίδιος ο Eastlund μάλιστα, ο ιθύνων νους του HAARP, εργαζόταν για λογαριασμό μιας εταιρίας που απορροφήθηκε τελικά από την BAE Advanced Technologies, τη φίρμα που ανέλαβε την κατασκευή του HAARP.

Το πλάνο του Eastlund ήταν απλό και περιλάμβανε τη χρήση του φυσικού αερίου, που αφθονεί στην Αλάσκα, για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε να δημιουργηθεί ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που θα διεγείρει ένα μικρό τμήμα της ιονόσφαιρας. Της ιονόσφαιρας αποκλειστικά και μόνο δηλαδή, κάτι που προφανώς δεν κατανοούν οι συνωμοσιολόγοι που βλέπουν πίσω από τη δράση του HAARP έλεγχο του γήινου καιρού ή πρόκληση σεισμών στις υπόγειες τεκτονικές πλάκες!

Κάνοντας τόσους και τόσους επιστήμονες που εξήγησαν διεξοδικά ότι αυτά συμβαίνουν στην ιονόσφαιρα, δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την επιφάνεια της Γης, να τραβούν τα μαλλιά τους. Όχι ότι τα μακρόπνοα σχέδια του Eastlund εφαρμόστηκαν ποτέ στο HAARP, καθώς εγκατέλειψε το πρόγραμμα πριν καν αυτό ξεκινήσει…

Έφτιαχνε το HAARP απόρρητο στρατιωτικό εξοπλισμό;

Lavyl Bessure 32 - Προηγμένη προστασία
Η πιο προηγμένη προστασία στον κόσμο ενάντια σε ιούς, βακτήρια και μικρόβια.
Μάθετε περισσότερα: Στείλε Εμαιλ
Product Image

Αποχαιρετισμός στο HAARP, το πιο φιλόδοξο, μυστικό και συνωμοσιολογικό σχέδιο της ανθρωπότητας! - Εικόνα8

Την ώρα που γίνονταν αυτά, το HAARP κατασκευαζόταν πυρετωδώς και το 1993 επέτρεψε για πρώτη φορά σε διάφορες ερευνητικές ομάδες να ξεκινήσουν την πρωτοπόρα έρευνά τους στην ιονόσφαιρα. Οι φήμες για τη στρατιωτική χρήση των δεδομένων που ανέκυπταν από το HAARP δεν εγκαταλείφθηκαν βέβαια ποτέ και στα επόμενα χρόνια θα κατηγορούνταν για τα πάντα, για κάθε σεισμό, τυφώνα και πλημμύρα που έπληττε τον κόσμο. Ακόμα και για τους σφοδρούς κυκλώνες που κατέστρεφαν τις ΗΠΑ!

Την ώρα που ολοένα και περισσότεροι ισχυρίζονταν ότι η διάταξη των κεραιών της Αλάσκας επηρέαζε ακόμα και τα μυαλά μας, ένας από τους πρώτους φυσικούς που πήρε μέρος στο HAARP, ο Alfred Wong, και συνέχιζε απερίσπαστος την ερευνητική του δουλειά στη δομή, αλλά και τις γειτονικές εγκαταστάσεις του HIPAS (High Power Auroral Stimulation Observatory), ομολογούσε πως δεν είχε ιδέα από πού αλλά και γιατί προκύπτουν όλοι αυτοί οι συνωμοσιολογικοί ισχυρισμοί.

Ο ίδιος ορκιζόταν μάλιστα ότι δεν ήξερε γιατί ο γερουσιαστής Στίβενς επέμενε ότι το HAARP μπορούσε να χειριστεί το Βόρειο Σέλας (Aurora Borealis) παράγοντας μια νέα και ανεξάντλητη πηγή ενέργειας στον πλανήτη. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Washington Post» το 1991, ο διαπρεπής φυσικός ισχυρίστηκε: «Υπάρχει ένα ρεύμα που επιπλέει εκεί πάνω και μπορείς να το χειριστείς, παράγοντας μια σειρά κυμάτων, δεν έχω ωστόσο ισχυριστεί ποτέ ότι αυτός είναι ο τρόπος για να φέρεις την ενέργεια στο έδαφος».

Η υπόθεση του Wong θα έριχνε νέες σκιές στο HAARP, καθώς ο επιστήμονας δεν το έκρυβε ότι πουλούσε στην αμερικανική κυβέρνηση καινοτόμο εξοπλισμό που βασιζόταν στις έρευνές του! Ήταν ο μόνος; Έλεγε αλήθεια ή ψέματα; Κάποια στιγμή ο Wong δημοσίευσε μια σειρά ντοκουμέντων που ήθελαν την DARPA του υπουργείου Άμυνας να χρηματοδοτεί την απόρρητη έρευνα του επιστήμονα (Non-linear Ion Dynamics), με λίγο λιγότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια, για τη διερεύνηση της δυνατότητας κατασκευής μιας μπαταρίας από νανοτεχνολογία που θα βασίζεται στην ακτινοβολία που εκπέμπεται από ραδιενεργό ισότοπο.

Αποχαιρετισμός στο HAARP, το πιο φιλόδοξο, μυστικό και συνωμοσιολογικό σχέδιο της ανθρωπότητας! - Εικόνα9

Ο Wong είπε το 2005 ότι πούλησε στην αμερικανική κυβέρνηση την πατέντα του, ισχυρισμούς που δεν δέχτηκε ωστόσο το Πεντάγωνο κατηγορώντας τον για απάτη. Δεν είναι βέβαια μόνο αυτό, καθώς λίγο αργότερα έλαβε χρηματοδότηση 25 εκατομμυρίων δολαρίων για τη λειτουργία του HIPAS, του γειτονικού ερευνητικού κέντρου του HAARP, με τον Wong να δηλώνει και πάλι ότι τα πειράματά του απέδωσαν καρπούς, τους οποίους εμπιστεύτηκε και αυτή τη φορά στο Πεντάγωνο.

Η κυβέρνηση το αρνήθηκε ξανά, κατηγορώντας τον φυσικό για νέα απάτη, η οποία τακτοποιήθηκε με το χρηματικό πρόστιμο του 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων που του επιβλήθηκε για να ξεχαστεί η υπόθεση. Το ερώτημα ωστόσο που ανακύπτει αβίαστα είναι γιατί το Πεντάγωνο συνέχισε να χρηματοδοτεί τον «απατεωνίσκο» Wong, έχοντας μάλιστα το ιστορικό της πρώτης του απάτης; Χορήγησε δηλαδή 25 εκατομμύρια δολάρια και εμπιστεύτηκε τη διοίκηση του νέου ερευνητικού σταθμού σε έναν άνθρωπο αμφιβόλου ηθικής;

Ο αμερικανικός στρατός άρχισε εξάλλου να ενδιαφέρεται για την ιονόσφαιρα την ίδια εποχή, καθώς αυτό το στρώμα της ατμόσφαιρας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις ραδιοεκπομπές. Το HAARP έστελνε ραδιοπαλμούς στην ιονόσφαιρα και μελετούσε τις αντιδράσεις της, καθώς αυτός είναι ένας από τους ελάχιστους τρόπους που διαθέτουμε για αξιόπιστη έρευνα του δύσκολα προσβάσιμου αυτού στρώματος της ανώτερης ατμόσφαιρας.

Αν γίνονταν απόρρητα στρατιωτικά πειράματα στο HAARP, κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα, καθώς η διαβαθμισμένη φύση της δουλειάς κρατά τα στόματα κλειστά.

Η φυσική της ιονόσφαιρας και ο ρόλος της στις ραδιοσυχνότητες είναι εξάλλου ακανθώδη επιστημονικά ζητήματα που αψηφούν εύκολες και κατανοητές εξηγήσεις από τον κοινό νου. Γιατί σταμάτησε να ενδιαφέρεται το Πεντάγωνο για το HAARP είναι το νέο ερώτημα που απασχολεί ειδικούς και συνωμοσιολόγους, καθώς το κόστος της συντήρησής του δεν είναι προφανώς τσουχτερό για τον προϋπολογισμό των ΗΠΑ…

Η πολιτική της συνωμοσίας

Αποχαιρετισμός στο HAARP, το πιο φιλόδοξο, μυστικό και συνωμοσιολογικό σχέδιο της ανθρωπότητας! - Εικόνα10

«Την ώρα που η Πολεμική Αεροπορία ούτε θέλει ούτε και εκτιμά τη μοναδική αξία του HAARP, μέλη από πολλές ομοσπονδιακές υπηρεσίες, εργαστήρια και πανεπιστήμια και φιλικά έθνη, όπως ο Καναδάς, η Βρετανία, η Ταϊβάν, η Νότια Κορέα, η Σουηδία και η Νορβηγία, είναι πρόθυμα να χρησιμοποιήσουν τον μοναδικό εξοπλισμό του, που θα διασπείρει περαιτέρω την αμερικανική επιρροή και ηγεσία», έγραψε ο ομογενής καθηγητής φυσικής και αστρονομίας στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, Dennis Papadopoulos, σε ένα οργισμένο άρθρο στην «Alaska Dispatch».

Το HAARP κόστισε λίγο περισσότερο από 290 εκατ. δολάρια και φιλοξένησε αναρίθμητα επιστημονικά πειράματα στις δύο και πλέον δεκαετίες της ύπαρξής του, μεταξύ αυτών και το πρώτο τεχνητά παραγόμενο Σέλας το 2005. Ο εξοπλισμός της εγκατάστασης απαίτησε κάποια στιγμή εκσυγχρονισμό ώστε να εναρμονιστεί με τις νέες περιβαλλοντικές επιταγές των ΗΠΑ, ένα τσουχτερό έξοδο που κανείς δεν φαινόταν διατεθειμένος να αναλάβει.

Εξαντλείται όμως στην ευγενική επιστημονική γνώση η δράση του HAARP ή υπάρχει και κάτι άλλο, σαφώς πιο σκοτεινό, στα πεπραγμένα του; Ονομάστε ένα φυσικό φαινόμενο ή καταστροφή των τελευταίων ετών και όλο και κάποιος θα υποπτεύεται ότι είναι από πίσω οι κεραίες της Αλάσκας! Από το τσουνάμι της Ιαπωνίας το 2011, τον τυφώνα της Οκλαχόμα το 2013 και τις κατολισθήσεις του 2006 στις Φιλιππίνες, με λίγα πρακτικά δεν έχει συνδεθεί στη συνομωσιολογική συνείδηση τo ΗΑΑRP.

Γνωστές πένες του απόκρυφου, όπως οι Begich, Manning, Roderick και πολλοί ακόμα, υποπτεύονται μυστικές στρατιωτικές τεχνολογίες με πρωτόγνωρη δύναμη και βεληνεκές, μετατρέποντας τα καιρικά στοιχεία σε υπερόπλα που μοιάζουν να έχουν βγει από σελίδες επιστημονικής φαντασίας. Η σχετική βιβλιογραφία βρίθει εξάλλου αναφορών που το θέλουν να ευθύνεται για τα πάντα, αν και ντοκουμέντα δεν φαίνεται να υπάρχουν ή να λογίζονται σοβαρά.

Σοβαροί επιστήμονες παραθέτουν την άγνοια των συνωμοσιολόγων για τη δομή της γήινης ατμόσφαιρας και των φυσικών χαρακτηριστικών κάθε στρώματός της, αλλά και για τη διάδοση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, η οποία οδηγεί τις πένες τους σε εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα για τις δυνατότητες του HAARP. Ακόμα και τον Τέσλα επικαλούνται οι θεωρίες συνωμοσίας, συσχετίζοντάς τον με την έρευνα αιχμής του προγράμματος, αν και προφανώς δεν καταλαβαίνουν από τέτοια.

Αυτά βέβαια λίγη σχέση έχουν με το τι πράγματι συνέβαινε στην εγκατάσταση με τους νευρικούς φρουρούς στις εξώπορτές της. Και πλέον δεν θα μάθουμε ποτέ, καθώς το Άγιο Δισκοπότηρο των συνομωσιολόγων δεν είναι πια στη ζωή.

Ο διευθυντής του, Dr James Keeney, έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για την 35 στρεμμάτων ερευνητική δομή ήδη από τον Μάιο του 2013. «Σήμερα το εργαστήριο έχει εγκαταλειφθεί», είπε πρόσφατα, «όλα έχουν να κάνουν με τα λεφτά. Δεν έχουμε φράγκο». Ο Keeney συνέχισε λέγοντας πως κανείς δεν είναι πια στο HAARP, οι δρόμοι που οδηγούν εκεί είναι μπλοκαρισμένοι, τα κτίρια κλειδαμπαρωμένα και οι γεννήτριες εκτός λειτουργίας.

Ακόμα και η ιστοσελίδα του, που φιλοξενούνταν στους σέρβερς του Πανεπιστημίου της Αλάσκας, είναι κάτω, κάνοντάς το ένα σωστό φάντασμα του πρόσφατου παρελθόντος. Το θέμα είναι γιατί το άφησαν να πεθάνει; Το HAARP είχε σημάνει συναγερμό για τη λειτουργία του τουλάχιστον δύο χρόνια πριν και το 2015 μάλιστα δεν κατέθεσε καν αίτηση για τη χρηματοδότησή του από τον προϋπολογισμό της τρέχουσας οικονομικής χρήσης. «Κανείς δεν έδινε προσοχή», διαμαρτύρεται ο Keeney, ο οποίος τα έχει άλλωστε πει αυτά και στο αμερικανικό Κογκρέσο.

Αποχαιρετισμός στο HAARP, το πιο φιλόδοξο, μυστικό και συνωμοσιολογικό σχέδιο της ανθρωπότητας! - Εικόνα11

Όσο για τις 180 διαβόητες κεραίες του που τόσο απασχόλησαν τον πλανήτη και κατηγορήθηκαν για όλες τις φυσικές καταστροφές, ο Keeney περιορίστηκε να δηλώσει: «Αν μπορούσα πράγματι να ελέγξω τον καιρό, τότε θα το κρατούσα ανοιχτό».

Αυτοί ήταν οι λιτοί τίτλοι τέλους του ΗΑΑRΡ, του μεγάλου αγκαθιού της ανοιχτής δημοκρατίας, όπως το κατηγορούσαν άλλοτε, που δεν ήταν παρά ένας Γολιάθ επιστήμης και τεχνολογίας.

Οι νέες μάχες θα δοθούν τώρα αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους έκλεισε, καθώς κάποιοι δεν σταματούν ποτέ. Όπως πρόσφατα, όταν αποκαλύφθηκε ένα απόρρητο έγγραφο του Πενταγώνου που, παρά τις δημόσιες διακηρύξεις του HAARP για τους μεγαλεπήβολους ακαδημαϊκούς και επιστημονικούς σκοπούς του, έγραφε χωρίς περιστροφές ότι το πρόγραμμα αποζητά να μάθει «πώς να εκμεταλλευτεί την ιονόσφαιρα για τους σκοπούς του Υπουργείου Άμυνας».

Κι αν το HAARP λειτουργούσε όπως τόσα και τόσα αντίστοιχα ιονοσφαιρικά εργαστήρια του πλανήτη, όπως το Αρεσίμπο του Πουέρτο Ρίκο, το Τρόμσο της Νορβηγίας και το (εξίσου διαβόητο) της πρώην ΕΣΣΔ, κανένα δεν είχε τη συνωμοσιολογική αίγλη του HAARP, που όπως το ήθελε εξίσου διαβαθμισμένο έγγραφο του Πενταγώνου από το 1990, ήταν εκεί για να «κατευθύνει την ιονόσφαιρα σε αφύσικες δραστηριότητες»!

Ήταν απλώς λεκτικά στρατιωτικά παιχνίδια για την απρόσκοπτη χρηματοδότηση του προγράμματος ή ήταν μήπως το καινούριο παιχνίδι της υπερδύναμης στον αγώνα της για παγκόσμιο έλεγχο;

newsbeast.gr

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

 
Ανακουφίστε τον πόνο της αρθρίτιδας
Στο 99% των περιπτώσεων, αποκαθιστά τους ιστούς των κατεστραμμένων αρθρώσεων! Σταματά τον πόνο μέσα σε 10 λεπτά.
ΑΓΟΡΑ
Product Image


Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Αν δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι για τους τυφώνες τότε πώς ξέρανε την κάθε ονομασία του κάθε ανεμοστρόβιλου? Τι λέγαν δηλ. α νά ένας κατρίνα ή νά ένας σάντυ ή τους συστηνόταν και έλεγε,,γειά σας είμαι ο τάδε? Με το που ερχόταν ένας ξέραν και τη φάτσα του? Ή δεν λέγαν μήπως να ρίξουμε έναν σάντυ εκεί και έναν κατρίνα εκεί? Αφού και οι κάτοικοι εκεί με το που βλέπαν νά ρχεται λέγαν βρε καλώς την κατρίνα…μήπως ήταν και γένους θηλυκού? Εγώ μια φορά στη ζωή μου είδα ανεμοστρόβιλο μπροστά μου άλλα δεν μου συστήθηκε πέρασε κι έφυγε χωρίς να πεί ούτε ένα γειά. Ενώ εκεί λίγο πρίν έρθει ο τυφώνας παρουσιάζεται και αιτείται άδεια έτσι ώστε με το που ξεκινάει να ξέρουν κιόλας ποιός έρχεται.

 2. Γιωργος 08/21/2016 @ 3:27 ΜΜ

  Τελικα λειτουργεί η οχι για να ξερουμε τελικα τωρα ποιος κανει σεισμους το κομπιουτερ η οι τεκτονικες πλακες ?

 3. Χασαπης 08/21/2016 @ 5:59 ΜΜ

  Αμα θελουν προκαλουν βροχη στη σαχαρα δηλαδη;
  πΆΩ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ.

 4. Απλα αλλαξαν κεραιες και τοποθεσια για να μη φαινεται.

 5. ΚΑΙ ΤΩΡΑ????? 08/22/2016 @ 3:15 ΠΜ

  Και τωρα????? Τοσα χρονια εδω μεσα εχετε γραψει. και οχι μονο εσεις και οχι μονο εδω, απειρα αρθρα για το HAARP,…το ιδιο και για τους ψεκασμους και το οτι το ενα ηταν συνδεμενο με το αλλο! Τωρα θα σταματησουν και οι ψεκασμοι? Η μηπως θα βγει καποιος καπου και θα μας πει αργα η γρηγορα οτι δεν ηταν αεροψεκασμοι και ειμασταν μαλακες? Τι ειναι αληθεις τελικα και τι ψεμματα?
  Και αυτην η υπεροντοτητα πληροφοριας ποιον δουλευει και ΠΟΙΟΣ την δουλευει? Πως νιωθετε τωρα?
  Τωρα ανελαβε το cern? και μετα απο καλμια πενταετια παλι μαλακες?

  • Κατοχικά Νέα 08/22/2016 @ 4:04 ΠΜ

   Αστο να παει στο διαολο δεν το εχεις το ρημαδι…αστο η γραμικοτητα σε κλωτσαει ….

 6. Και τωρα??? 08/22/2016 @ 12:16 ΜΜ

  Μιας και γω δεν τοχω… Μιας και η γραμμικοτητα με κυβερνάει γιατί δεν δίνεις μία σαφή απάντηση? …
  Όπως γράφει και το άρθρο, το HAARP έχει συνδεθεί με άπειρα καλούδια που έχουν συμβεί. Όπως το έχουν συνδυάσει, και εσείς, με τους ψεκασμους. Τώρα που έκλεισε τι?
  Θα μου πεις τώρα, και τι μας λέει πως έκλεισε? Δεν θα διαφωνήσω γιαυτό και το σχολιαζω.
  Δεν βαριέσαι όμως. .. γραμμική η σκέψη μου. . Κατευθυνομενη…

  • Κατοχικά Νέα 08/22/2016 @ 12:54 ΜΜ

   Το φελεκι μου μεσα…. τονους αρθρα για το χααρπ ..εξηγησεις ..ξανα εξηγησεις ..αρθρα για οτι θα το κλεισουν με αυτο το ονομα …οτι θα το εχουν κρυφα … γιατι ρε φιλε πρεπει να με καταπιεσεις να αντιμετωπισω τον εχθρο μου ξανα και ξανα χωρις να μπορω να ουρλιαξω και να βρισω… ασε την επιφανεια πριν αφησεις την γλωσσα σου να κινηθει ρε φιλε…. εδω ειναι ολα διαβασε και αν δεν βρεις τιποτα να σου απαντα την οποια ερωτηση τοτε μιλα…τοτε ειρωνευσου … αλλα ασε το ευκολο το απλο .. το παιδικο … να σας κοροιδευσω δεν το σκεφτηκατε….το κανουμε χρονια αυτο που κανουμε…τοσα χρονια που δεν θα μας πιστεψεις αν σου πουμε ποσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Και τωρα??? 08/22/2016 @ 9:59 ΜΜ

    Όχι ρε φιλε…. δεν το αφήνω. Μιλάς σε έναν άνθρωπο που σου έχει δείξει την μέγιστη εμπιστοσύνη. .. Έχει μιλήσει μαζί σου για ώρες μέσου σκαιπ wow και τηλέφωνο. … έχει δώσει πάνω από 6000 ευρώ για την πυραμίδα του χρυσού. .. έχει αγοράσει μηχάνημα για το Hellenic coin. Έχει μιλήσει μαζί σου για το σχέδιο Αχιλλέας και μου το παίζεις ότι σου επιτιθομαι και σε φέρνω πρόσωπο με τον εχθρό σου???? Και τι διαολο μαχητής είσαι αν δεν μπορείς να αντικρίσεις και να πολεμήσεις τον εχθρο σου?….
    Σου έγραψα πριν καιρό το πας καλά στο wow και με ρώτησες πως το εννοώ. .. σκέψου λοιπών. … ποιους έχεις συμμάχους και γιατί και μην το παίζεις καμποσος ηλικιακά είσαι μικρότερος μου αμ και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. ..
    Να είσαι καλά και να προσέχεις

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*