Προηγμένοι δεινόσαυροι-ερπετοειδής φυλή εξωγήινων -VIDEO

Φανταστείτε έναν εξωγήινο κόσμο που κυβερνιέται από «προηγμένους δεινόσαυρους» τόσο έξυπνο όσο και οι άνθρωποι,ίσως και πιο έξυπνο.Επιστημονική φαντασία; Όχι απαραίτητα, μας λέει μία νέα μελέτη σε ένα προκλητικό άρθρο, του οποίου ο τίτλος είναι «Αποδείξεις για την πιθανή προέλευση του Homochirality σε αμινοξέα», και δεν παρέχει καμία υπόδειξη για οποιεσδήποτε ανησυχητικές επιπτώσεις εξωγήινων.


Δημοσιεύθηκε 25 Μαρτίου σε θέμα της «Εφημερίδας American Chemical Society,« Συγγραφέας του ο Δρ Ρόναλντ Breslow, καθηγητής χημείας στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης.

Ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ότι το έργο δείχνει αν μορφές ζωής υπάρχουν σε άλλους πλανήτες,  «θα μπορούσε κάλλιστα αυτές να είναι εξελιγμένες εκδόσεις των δεινοσαύρων.»Νέα επιστημονική έρευνα επίσης αυξάνει την πιθανότητα ότι οι προηγμένες εκδόσεις του T. Rex και άλλων δεινοσαύρων – τερατώδη πλασμάτων να έχουν τη νοημοσύνη και την πονηριά των ανθρώπων και αυτές μπορεί να είναι οι μορφές ζωής που εξελίχθηκαν σε άλλους πλανήτες στο σύμπαν.

«Θα ήταν καλύτερα να μην πληροί τους όρους η ερεύνα μας», καταλήγει η μελέτη, η οποία εμφανίζεται στο περιοδικό της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας.Στην έκθεση, σημειώνεται από τον επιστήμονα Ronald Breslow,να συζητά το αιώνιο-παλιό μυστήριο, γιατί υπάρχουν τα δομικά στοιχεία των επίγειων αμινοξέων (τα οποία συνθέτουν πρωτεΐνες), σάκχαρα, και το γενετικό υλικό του DNA και του RNA κυρίως σε έναν προσανατολισμό ή σχήμα.

Υπάρχουν δύο πιθανές κατευθύνσεις, αριστερά και δεξιά, οι οποίες αντανακλούν η μία με την άλλη με τον ίδιο τρόπο όπως και τα χέρια. Αυτό είναι γνωστό και ως «χειρομορφία.» Για να προκύψει η ζωή, οι πρωτεΐνες, για παράδειγμα, πρέπει να περιέχεται μόνο ένα chiral μορφή αμινοξέων.Με την εξαίρεση μερικών βακτηριδίων, τα αμινοξέα σε κάθε μορφή ζωής πάνω στη Γη έχουν αριστερό προσανατολισμό. Τα περισσότερα σάκχαρα έχουν δεξιόστροφο προσανατολισμό.

«Μία συνέπεια από την εργασία αυτή είναι ότι και αλλού στο σύμπαν θα μπορούσαν να υπάρξουν μορφές ζωής που βασίζονται στην D-αμινοξέων και L-σάκχαρα. Τέτοιες μορφές ζωής θα μπορούσε κάλλιστα να είναι εξελιγμένες εκδόσεις των δεινοσαύρων, ή θηλαστικά, αν δεν είχαν την τύχη που είχαν οι δεινόσαυροι που αφανίστηκαν από σύγκρουση αστεροειδή,όπως στη Γη.
Θα ήταν καλύτερα να μην τους συναντήσουμε.

Η ύπαρξη των «εξελιγμένων εκδόσεων δεινοσαύρων», σε άλλους πλανήτες θα μπορούσε να είναι δυνατή … μπορούμε όμως να υποθέσουμε, επίσης,και την ύπαρξη αρχαίων προηγμένων πολιτισμών ερπετών στη Γη;


Η παρούσα έκθεση του Ανθρώπου-ερπετού  μας συνδέει και μας παρέχει με αδιάσειστα στοιχεία, που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια πολλών ετών έρευνας, ως προς τις γενεαλογικές συνδέσεις μας με την ερπετοειδής φυλή εξωγήινων και συσκοτίζεται με την ιστορική αρχαιολογία, που αποδεικνύεται σαφώς ότι αυτά τα ερπετοειδής όντα συνυπήρχαν σε αυτό το πλανήτη Γη μαζί μας για χιλιάδες χρόνια πριν από τη σημερινή εποχή μας.

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *