Εορτασμοί Συνείδησης Ενότητας με τη Λήξη του Ημερολογίου των Μάγια – (28η Οκτ. 2011)

Αγαπημένοι φίλοι,
φέτος η ιστορική για την Ελλάδα επέτειος της 28ης Οκτωβρίου συμπίπτει με την λήξη του ημερολογίου των Μάγια, η οποία σηματοδοτεί το τέλος του 5ου κόσμου και την έναρξη του 6του. Ξεκινά λοιπόν ένας νέος κύκλος, μια νέα εποχή, ακριβώς τη μέρα εορτής των Ελλήνων… (τυχαίο? Ακριβώς 71 χρόνια μετά την ηρωική αντίσταση των Ελλήνων στις ορδές Γερμανών και Ιταλών φασιστών!?…)

Ένα νέο συμπαντικό-γαλαξιακό έτος, μια γαλαξιακή πρωτοχρονιά είναι σίγουρα μια μέρα γιορτής!
Μια γιορτή που οφείλει να διαπνέεται από συνείδηση Ενότητας, από Όραμα για το μέλλον, από σεβασμό προς τη Φύση, τον Πλανήτη και τους συνανθρώπους μας…

Στη γιορτή αυτή θα πάρουν μέρος χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο με διάφορους τρόπους…

Σίγουρα ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να βρει δεκάδες τρόπους να γιορτάσει αυτό το υπέροχο γεγονός-σταθμό μαζί με τους αγαπημένους του, ωστόσο ο πιο όμορφος τρόπος σαφώς και ενδείκνυται να είναι σε συνδυασμό και επαφή με τη Φύση… με διαλογισμό, εστίαση στην καρδιά, στην αμοιβαία κατανόηση και το άνοιγμα σε μια εποχή αρμονίας. Το σύμπαν μας ολοκλήρωσε μιαν αναπνοή και ετοιμάζεται για την επόμενη… Η ολοκλήρωση του 9ου και τελευταίου κύματος του ημερολογίου, του κύματος που ανέβασε την ανθρώπινη συνείδηση στη Συνείδηση Ενότητας, έρχεται πλέον και μας καλεί να το αγκυρώσουμε και να το βιώσουμε στη γήινη πραγματικότητα μας….

Τώρα είναι η ώρα της Συν-Δημιουργίας!
Εμείς Όλοι μαζί! σε συνεργασία με το ίδιο το σύμπαν καλούμαστε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο που να διαπνέεται από Ενότητα, αλληλεγγύη, σεβασμό και δημιουργικότητα σε όλα τα επίπεδα. Ο κόσμος της αντιπαλότητας και του ανταγωνισμού έχει παρέλθει! Δεν υποστηρίζεται από τις ενέργειες που έχουν καταφθάσει. Οι λογικές (εκείνες που στηρίχθηκαν στο διχασμένο εγκέφαλο μας) που επικράτησαν επί αιώνες, δεν μπορούν να προχωρήσουν πια, ότι και να κάνουν, όσο κι αν πιέζουν… είναι καταδικασμένες σε κατάρρευση και εξαφάνιση.

Η διαδικασία ανάπτυξης αυτών των ποιοτήτων βέβαια θα πάρει δεκαετίες και αιώνες μέχρι να γίνει η πραγματικότητα όλων επάνω στη Γη. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και εργασία πολύ, ωστόσο αξίζει να την περπατήσουμε αυτή την πορεία, μιας και όπως όλα δείχνουν ΜΟΝΟΝ ένα κοινό όραμα μπορεί να φέρει Ειρήνη πραγματική και Ενότητα στη Γη. Στο χέρι μας είναι.

Ας επιλέξουμε το δρόμο που ανοίγεται στη συν-δημιουργία, κι ας κάνουμε το κοινό μας όραμα πραγματικότητα!


Ανάμεσα σε άλλες προτάσεις έχουμε και την ακόλουθη πρόταση:

Aναπνεύστε σαν Ένα – October 28, 2011
12-3 PM Pacific Time zone.       local time/ Ώρα Ελλάδας: 

.  
“Η γιορτή ” το δέντρο της Ζωής και το “Αναπνεύστε σαν Ένα” σας προσκαλούν στον παγκόσμιο εορτασμό αναπνοής για το τέλος του ένατου κύματος της Συνείδησης Ενότητας, στις 28 Οκτ. 2011. Παρακαλώ ελάτε την Παρασκευή και μοιραστείτε την ανάσα σας μαζί μας καθώς θα αγκυρώνουμε τις ενέργειες της συνείδησης Ενότητας.”
( “Tree of Life Celebration and Do As One invite you to a global celebration of breath for the end of the ninth wave of unity consciousness on Oct. 28, 2011. Please come and share breath with us on Friday as we anchor in the energies of unity consciousness.”

http://www.doasone.com)Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αναλυτικός πίνακας των 9 κυμάτων συνείδησης ΕΔΩ
 

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *