Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:16 - 27/10/2011

Η Νέα Λιβύη υιοθετεί το νόμο της Σαρία. Απειλούνται οι χριστιανοί

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μετά από μήνες μαχών οι Λίβυοι χάρηκαν με το θάνατο Μουαμάρ Καντάφι την περασμένη εβδομάδα. Ο θάνατος του Καντάφι, όχι μόνο ως ανθρώπου, αλλά και ως συμβόλου καταπίεσης, εκπροσωπεί την αλλαγή και, τελικά, την ελευθερία.
Αλλά έχει πραγματικά έρθει η ελευθερία;

Την Κυριακή, ο υπηρεσιακός αρχηγός του έθνους Mustafa Abdel Jalil ανακοίνωσε σε ομιλία του ότι η χώρα θα σεβαστεί από τώρα και στο εξής τον ισλαμικό νόμο της Σαρία. Πολλές πηγές αναφέρουν ότι ο Jalil λέει ότι, «κάθε νόμος που παραβιάζει τη Σαρία είναι άκυρος νομικά».
Μια άμεση αλλαγή στον τρόπο που θα κυβερνηθεί η Λιβύη ήταν η απόφαση ότι «το δίκαιο του διαζυγίου και ο γάμος» θα πρέπει να τροποποιηθούν, τώρα που επιτρέπεται η πολυγαμία με μερικές κατευθυντήριες γραμμές.
Ο Tom Doyle, της χριστιανικής οργάνωσης ‘E3Partners’, λέει ότι αυτό είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Είναι μια απότομη καθοδική κλίση προς τα κάτω.
«Νομίζω ότι νέοι επαναστάτες έχουν και πάλι εξαπατηθεί, καθώς νόμιζαν ότι απαλλάχθηκαν από αυτόν το τρομερό δικτάτορα, αλλά δεν κοίταξαν παρακάτω στο ενδεχόμενο για το ποια θα είναι η επόμενη ηγεσία», εξηγεί ο Doyle. “Αυτό που συνέβη είναι ότι απελευθερώθηκαν από ένα δικτάτορα. Ο Καντάφι δεν ήταν ένας μεγάλος τύπος, ομολογουμένως. Αλλά στο τέλος, θα είναι πολύ χειρότερα γι ‘αυτούς με το νόμο Σαρία να εφαρμόζεται και το σκληροπυρηνικό Ισλάμ να αναλαμβάνει τα ηνία.”
Μερικοί αντάρτες έχουν αναφέρει την οργή τους για την αναγγελία, αλλά για το αν η απόφαση που ελήφθη από μια προσωρινή κυβέρνηση είναι νόμιμη ή όχι δεν κάνει καμία διαφορά, λέει ο Doyle.
“Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο, αλλά όταν θεσπίζουν τον ισλαμικό νόμο έναντι του εθνικού δικαίου, στη συνέχεια, στο μυαλό (των ριζοσπαστών)», εξηγεί, «αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν οτιδήποτε νομίζουν. Έτσι ακόμα κι αν δεν είναι συνταγματικό, πολύ πιθανόν να μην έχει σημασία στο τέλος. “
Ο Doyle πιστεύει ότι τα σχέδια για την ολοκληρωτική ισλαμοποίηση της Λιβύης έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Υπό τον Καντάφι, επισημαίνει ο Doyle, η λύση των προβλημάτων της Λιβύης είχε θεωρηθεί η μεταστροφή του κάθε Άραβα προς το Ισλάμ. Οι Χριστιανοί ήταν κάτω από σοβαρή απειλή.
Κάτω από τον αυστηρότερο νόμο της Σαρία, όμως, θα τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα και γρήγορα.
“Η εικασία μου είναι ότι θα … αρχίσουν να χρησιμοποιούν το νόμο Σαρία, σαν την απόλυτη εξουσία ακόμη και πάνω από κυβερνητικούς νόμους», παρατηρεί ο Doyle. «Μόλις συμβεί αυτό, θα γίνει ακριβώς όπως το Ιράν: μια παρανοϊκή χώρα με τη μυστική αστυνομία να παρακολουθεί τους ανθρώπους, και την αστυνομία ηθικής, να προκαλεί προβλήματα για τον καθένα που ζει εκεί.”
Το Ιράν, ωστόσο, έχει μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες χριστιανικές κοινότητας στον κόσμο. Κατά ειρωνικό τρόπο, η πρόσφατη ιστορία έχει αποδείξει ότι καθώς το σκληροπυρηνικό Ισλάμ παίρνει τον έλεγχο σε κράτη όπως το Ιράν, η Συρία και το Αφγανιστάν, οι άνθρωποι ζητάνε απελπισμένα την ελπίδα, την ειρήνη και την αλήθεια.
Οι Χριστιανοί θα διώκονται, αλλά πολλοί μουσουλμάνοι θα έρθουν στους Χριστιανούς για καθοδήγηση.
” Όσο σκληρό και όσο δύσκολο και αν είναι για την εκκλησία, καταλήγει στην αύξηση της εκκλησίας», λέει ο Doyle, που πιστεύει ακράδαντα ότι αυτό θα συμβεί στη Λιβύη. «Προσευχηθείτε για τους πιστούς στη Λιβύη να έχουν θάρρος και να μείνουν προσκολλημένοι στον Χριστό».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*