Αστεροειδής στις 8 Νοεμβρίου θα περάσει σε απόσταση αναπνοής από την Γη

Αστεροειδής με πλάτος 400 μέτρα και βάρος 55 εκ τόνων που φέρει την κωδική ονομασία YU55 στις 8 Νοεμβρίου θα περάσει σε πραγματική απόσταση αναπνοής από την Γη.
Η πλήρη περιφορά του αστεροειδούς γύρω από τον ήλιο κρατάει 14 χρόνια. Η απόσταση που θα βρεθεί από την γη αυτή την φορά ο YU55 είναι 329.115 χιλιόμετρα κατά τις εκτιμήσεις, δηλαδή ανάμεσα από την Γη και την Σελήνη. Η απόσταση αυτή είναι….

η κοντινότερη που έχει βρεθεί αστεροειδής τέτοιου μεγέθους τον τελευταίο αιώνα.

Λίγες μέρες πριν την 8η Νοεμβρίου, στις 17 Οκτωβρίου σε απόσταση 34 εκ χιλιομέτρων από την Γη θα περάσει ο γνωστός κομήτης Elenin, από την ουρά του αναμένεται να αποκληθούν αρκετά κομμάτια που θα κατευθυνθούν προς την γήινη ατμόσφαιρα και θα…

φτάνουν στην Γη στις αρχές του Νοεμβρίου, τότε δηλαδή που θα περνάει και ο YU55. Ο φόβος τον επιστημόνων είναι μήπως…

κάποιο από τα τεράστια κομμάτια τις ουράς του Elenin συγκρουσθεί με τον YU55 και του αλλάξει πορεία είτε προς την Σελήνη προσφέροντα μας ένα άνευ προηγουμένου θέαμα είτε προς την Γη. Η σύγκρουση του αστεροειδούς με την Γη θα προκαλούσε καταστροφή σε απόσταση 10,000 χιλιομέτρων αν έπεφτε σε ξηρά η αν έπεφτε σε θάλασσα θα σήκωνε τσουνάμι μεγαλύτερο από 15 μέτρα. Ακόμα θα μπορούσε να επηρεάσει και τους μαγνητικούς πόλους της Γης.

Εντύπωση προκαλεί εν αναμονή τις διέλευσης του YU55 και του κομήτη Elenin ότι η NASA δημοσιοποίησε στο επίσημο site της nasa.gov άρθρο με τίτλο ¨Το διαστημικό τηλεσκόπιο εντοπίζει λιγότερους αστεροειδείς κοντά στην Γη” .Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Πολλά σενάρια επιστημονικής φαντασίας έχουν δει το φως της δημοσιότητας, εν όψιν, του αστρικού φαινομένου που θα λάβει χώρα, στις αρχές του Νοεμβρίου που φτάνουν μέχρι του σημείου, να μιλούν για κάποια περίπτωση “ευφυούς ελέγχου” αυτών τον ουράνιων αντικειμένων. Η ακόμα και για 9 ufo που ακολουθούν στην ουρά του Elenin σε σχηματισμό.

 
 
 

ΠΗΓΗ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *