Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:12 - 03/10/2011

Ισραήλ: Το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό παρενοχλεί τα εμπορικά πλοία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Από την Πέμπτη, τουρκικά πολεμικά πλοία παρενοχλούν ισραηλινά εμπορικά πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο, πλησιάζοντας τα και δίνοντας τους εντολή για αλλαγή πορείας. Οι Ισραηλινοί προτιμούν να μην ανταποκριθούν σε αυτές τις προκλήσεις.
Η Πολεμική Αεροπορία όμως…

πραγματοποιεί αναγνωριστικές πτήσεις πάνω από την περιοχή όπου έχει αναπτυχθεί το Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας.


Ως εκ τούτου, μετά τις παρενοχλήσεις αυτές που απειλούν τις εμπορικές δραστηριότητες, ισραηλινά πολεμικά πλοία έχουν αποπλεύσει για τη περιοχή νότια της Κύπρου, όπου πραγματοποιούνται γεωτρήσεις από την εταιρεία Noble Energy. Οι εργασίες άρχισαν στις 19 Σεπτεμβρίου παρά την δεδηλωμένη εχθρότητα της Τουρκίας. Αυτή η περιοχή βρίσκεται 160 χλμ νότια της Κύπρου, και είναι κοντά στο ισραηλινό κοίτασμα Λεβιάθαν.


Αξιωματούχοι των Ευρωπαϊκών στρατών παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις περιφερειακές εξελίξεις, μετά τις κινήσεις του τουρκικού ναυτικού που οδήγησε τις ναυτικές δυνάμεις του Ισραήλ να πάρουν επίσης θέση στην περιοχή.
Μιλούν για μια σιωπηλή κλιμάκωση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένοπλη αντιπαράθεση.
Για τον γραμματέα του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, ο οποίος μίλησε στις 30 Σεπτεμβρίου, δεν θα υπήρχε κίνδυνος πραγματικής πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, παρά την ένταση.


Ο Κύπριος Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, επιβεβαίωσε ότι όλοι όσοι θα προσπαθούσαν να αμφισβητήσουν τα δικαιώματα της Δημοκρατίας του, εννοεί κυρίως την εκμετάλλευση του υποβρύχιου πλούτου, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα δικαιώματα αυτά δεν υπόκεινται σε συζήτηση.


Οι Τούρκοι άρχισαν τις παρενοχλήσεις, δύο ημέρες μετά το αίτημα των ΗΠΑ να διασφαλίσουν ότι θα επικρατήσει ηρεμία στην περιοχή.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*