Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:59 - 22/04/2023

ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ: 8 χρόνια βασανιστηρίων και μια θαυματουργή σωτηρία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Γειά σας! Με λένε Μαρία και έχω ένα food blog. Η ιστορία της πάλης μου με την υψηλή αρτηριακή πίεση θα ενθουσιάσει όποιον υποφέρει από αυτό το πρόβλημα εδώ και χρόνια και ακόμα δεν έχει βρει έναν αποτελεσματικό τρόπο να το λύσει.
Δεν θα προσφέρω μαγικές θεραπείες ούτε θα συμβουλευτώ έναν ειδικό. Η μέθοδος για την οποία θα σας πω έχει δοκιμαστεί και υποστηριχθεί από γνωστούς ειδικούς σε δεκάδες χώρες.

Γεια σου υψηλή αρτηριακή πίεση!

Παλαιότερα δεν εκτιμούσα την υγεία μου, τη θεωρούσα κάτι υποχρεωτικό και πίστευα ότι θα είμαι πάντα υγιής. Αλλά το πρόχειρο φαγητό, το άγχος και ο καθιστικός τρόπος ζωής επηρέασαν την υγεία μου και πριν από οκτώ χρόνια ανέπτυξα υψηλή αρτηριακή πίεση.
Ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής μου.
 • 1. Συνεχείς πονοκέφαλοι (μερικές φορές με πονούσε τόσο πολύ που ήθελα να φωνάζω).
 • 2. Δύσπνοια (ακόμα και απλές ενέργειες και κινήσεις αντανακλώνονταν στην αναπνοή).
 • 3. Γρήγορη κούραση (ξυπνάς, είσαι ξύπνιος για αρκετές ώρες και νιώθεις ήδη κουρασμένος, καμία δουλειά δεν γίνεται εύκολα, οπότε παλεύεις και αντλείς όλη την ενέργεια από τον εαυτό σου).
 • 4. Η μνήμη και η προσοχή επιδεινώθηκαν (ήταν δυσάρεστο να ξαναρωτήσω τα ονόματα των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα πολλές φορές και στο τέλος άρχισα να τα γράφω).
 • 5. Υπήρχαν προβλήματα με τον καρδιακό ρυθμό (ζάλη και άγχος, αρκετές φορές έχασα τις αισθήσεις μου).
 • 6. Κακός ύπνος (τόσο η διάθεση όσο και η γενική κατάσταση εξαρτώνται από τον κανονικό ύπνο).
Φυσικά, δεν ήτανε πάντα έτσι. Αλλά όσο περισσότερο ήμουν αδρανής, τόσο πιο συχνά γινόταν χειρότερα…
Άρχισα να παίρνω αυτό που μου συνέστησαν οι ειδικοί, αλλά τίποτα δεν βοήθησε. Μόλις σταμάτησα να παίρνω τα κεφάλαια, η πίεση ανέβηκε ξανά. Και όταν η ασθένεια έφτασε στο τρίτο στάδιο, δεν άντεξα άλλο. Φοβήθηκα και σκέφτηκα ότι ίσως έπρεπε να γράψω μια διαθήκη γιατί η υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό.
Δεν ήθελα να απελπίζομαι και πίστευα ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένα κανονικό προϊόν στον κόσμο που όχι μόνο ανακουφίζει προσωρινά την πίεση, αλλά και καταπολεμά τα αίτια της παραβίασης. Ήθελα να νιώσω ελεύθερη από προβλήματα υγείας ξανά…

Αναζήτηση ενός αποτελεσματικού προϊόντος

Έχασα πάρα πολύ χρόνο ψάχνοντας για μια αξιοπρεπή θεραπεία. Μελέτησα πολλές επιστημονικές μελέτες στο Διαδίκτυο και βρήκα μια λύση. Ένας ιστότοπος αναφέρει ότι η κακή ροή αίματος στα αιμοφόρα αγγεία οφείλεται σε μόλυνση και διαστολή των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων. Και τα μολυσμένα αγγεία είναι η αιτία της αυξημένης πίεσης. Ανέφεραν το “Tonerin“, ένα προϊόν που βοηθά στον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων και στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης.
Το εργαλείο αναπτύχθηκε από Γερμανούς επιστήμονες. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι αυτό το προϊόν βοηθά στο 96% των περιπτώσεων να απαλλαγούμε από υπερτάσεις πίεσης σε μόλις 1 κύκλο λήψης του προϊόντος.
Αποφάσισα να κάνω εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπάρχουν καταθέσεων χοληστερόλης και αλάτων στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων μου, τα οποία είναι πυκνά σε μερικά σημεία. Ο ειδικός είπε ότι λόγω της έλλειψης σωματικής δραστηριότητας, το ποσό των καταθέσεων αυξάνεται ραγδαία.
Τον ρώτησα για το Tonerin και μου είπε ότι τον τελευταίο καιρό συνταγογραφούνταν συχνά για υπέρταση και ότι ήταν πολύ αποτελεσματικό, οπότε μου το πρότεινε. Έτσι, το αγόρασα και άρχισα να το παίρνω.
Και αυτά είναι τα αποτελέσματά μου πριν και μετά τη χρήση του Tonerin:

O υπέρηχος των αγγείων δείχνει ότι τα αγγεία καθαρίστηκαν από τη χοληστερόλη και τα άλατα σε μόλις ένα μήνα.
Το πραγματικό σοκ ήταν ότι ήταν ακόμα δυνατό να ομαλοποιηθεί η αρτηριακή πίεση και να αποκατασταθεί η υγεία! Νιώθω υπέροχα όλο το χρόνο. Όλα τα προβλήματά μου έχουν λυθεί.
 •  Η μνήμη και η προσοχή μου έχουν βελτιωθεί.
 •  Ο ύπνος μου βελτιώθηκε, είχα ενέργεια και έγινα πιο ήρεμος.
 •  Το βουητό στα αυτιά σταμάτησε, οι πονοκέφαλοι εξαφανίστηκαν.
 •  Η οπτική οξύτητα βελτιώθηκε.
 •  Τα πόδια δεν πονάνε πλέον και δεν πρήζονται.
 •  Μου έγινε πιο εύκολο να αναπνεύσω.
 •  Ο φυσιολογικός καρδιακός ρυθμός αποκαταστάθηκε, ο πόνος στην περιοχή της καρδιάς εξαφανίστηκε.
Και αυτό ακριβώς μπορώ να πω τώρα!

Αγαπητοί αναγνώστες, προσοχή!

Όπως ήδη γνωρίζετε, είπα πρόσφατα αυτήν την ιστορία σε μια διάσημη εκπομπή και απλώς επαίνεσα αυτό το προϊόν 🙂

Μετά από αυτήν την εκπομπή, οι εκπρόσωποι της εταιρείας επικοινώνησαν μαζί μου και έδωσαν στους αναγνώστες μου την ευκαιρία να παραγγείλουν σε πολύ καλή τιμή.

Επομένως, από σήμερα έως το 22.04.2023 (την τελευταία ημέρα της προσφοράς) μπορείτε να παραγγείλετε Tonerin με έκπτωση 50%.
Εισαγάγετε το όνομα και το τηλέφωνό σας στην παρακάτω φόρμα και ένας σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός μιας ημέρας. Θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας και θα σας πει για την παράδοση.
Και θα ολοκληρώσω λέγοντας ότι αν τίποτα δεν σας έχει βοηθήσει να ομαλοποιήσετε την πίεσή σας εδώ και πολύ καιρό, δοκιμάστε αυτό το προϊόν, γιατί μπορεί να είναι σωτηρία για εσάς, όπως και για μένα. Να είστε υγιείς και τα λέμε στο blog 🙂

ΣΧΟΛΙΑ

Μάριος 18.04.2023

Μαρία, το άρθρο ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον και σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Θα το δοκιμάσω. Τώρα τα περισσότερα προϊόντα στα ράφια είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ! Τείνουν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις και τώρα έχω προβλήματα με τα νεφρά.
Μαρία 18.04.2023

Ένας πολύ καλός ειδικός μου συνταγογράφησε Tonerin και μετά από ένα μήνα χρήσης ήμουν καλά, δεν ένιωθα πλέον κουρασμένη, αναπνέω πιο εύκολα, το κεφάλι μου σταμάτησε να πονάει και η υπέρτασή μου είχε φύγει γενικά, αλλά ακολούθησα τις οδηγίες χρήσης ακριβώς. Δεν είναι απλά ένα προϊόν, είναι πραγματική μαγεία!! Είμαι πολύ ικανοποιημένη και το προτείνω σε όλους!!!

Άννα 18.04.2023

Μπορώ να επιβεβαιώσω πώς αυτό είναι ένα καλό προϊόν. Η μαμά μου το χρησιμοποιούσε για να σταθεροποιήσει την αρτηριακή της πίεση. Βοήθησε.
Ελένη 19.04.2023

Ελπίζω να βοηθήσει! Η πίεση με ενοχλεί πολύ, έπρεπε να κάνω διακοπές γιατί δεν ένιωθα καλά.
Κυριάκος 19.04.2023

Αμφιβάλλω πως θα με βοηθήσει…
Παναγιότης 20.04.2023

Κυριάκο, ως φαρμακοποιός, μπορώ να πω ότι τα συστατικά αυτού του προϊόντος βοηθούν πραγματικά στον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων! Πείσθηκα για αυτό μόλις διάβασα την περιγραφή της σύνθεσης! Παρήγγειλα κι εγώ ένα όταν είναι ακόμα σε απόθεμα! Αυτό το σύμπλεγμα που πωλείται σε τέτοια τιμή είναι σαν δώρο της μοίρας!
Νίκος 20.04.2023

Ήρθα εδώ κατά λάθος, δεν έχω υπέρταση, αλλά το διάβασα, το βρήκα ενδιαφέρον και το έστειλα στον φίλο μου γιατί παλεύει με αυτή τη διαταραχή εδώ και πολύ καιρό.
Κώστας 20.04.2023

Οι ειδικοί κερδίζουν πραγματικά από εμάς…
Γιώργος 20.04.2023

Απίστευτο, αλλά είναι αλήθεια! Πριν από δύο χρόνια, η καρδιά μου χτυπούσε τόσο γρήγορα που δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά. Ο ειδικός μου πρότεινε να καθαρίσω τα αγγεία, τον υπάκουσα, και το Tonerin απλώς βοήθησε! Τώρα κοιμάμαι καλά και νιώθω απόλυτα υγιής. Έχετε δει το ΗΚΓ μου; Μετά από τρεις μήνες χρήσης Tonerin η καρδιά μου λειτουργεί κανονικά! Το συνιστώ μέσα από την καρδιά μου!

Γεωργία 21.04.2023

Παίρνω Tonerin αντί για βιταμίνες. Η διάθεσή μου έχει βελτιωθεί και το κεφάλι μου λειτουργεί καλύτερα))
Παναγιώτα 21.04.2023

Ο πατέρας μου έχει αυτό το προϊόν και τον βοήθησε πραγματικά. Η πίεσή μου δεν είναι υψηλή, αλλά μερικές φορές το παίρνω για πρόληψη. Ξέρω ότι όλοι έχουμε αιμοφόρα αγγεία που λερώνονται και μερικές φορές χρειάζεται να επικεντρωθούμε στην πρόληψη για να παραμείνουμε υγιείς.
Ανδρούλα 22.04.2023

Η δουλειά μου μου προκαλεί πολύ άγχος, κούραση, ενώ έχω και υπέρταση. Άρχισα να παρατηρώ ότι ξεχνούσα τα πράγματα που έπρεπε να κάνω κατά τη διάρκεια της ημέρας, τις αναφορές που έπρεπε να γράψω, η μνήμη μου με εξαπατούσε και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Πήγα λοιπόν στον ειδικό μου και προς έκπληξή μου μου συνταγογράφησε Tonerin. Μέχρι τώρα υπάρχουν ειδικοί που δεν θέλουν να βγάλουν χρήματα από ένα άτομο, αλλά να τον βοηθήσουν. Διάβασα πολύ και έψαξα και τις απόψεις των φαρμακοποιών. Οι κριτικές ήταν ως επί το πλείστον θετικές, οπότε αποφάσισα να παρακολουθήσω μια πορεία δύο εβδομάδων. Σύμφωνα με τα συναισθήματά μου, η γενική κατάσταση βελτιώθηκε περίπου την πέμπτη μέρα χρήσης, άρχισα να νιώθω άνθρωπος, είχα ενέργεια, δύναμη, βελτιωμένη μνήμη.

Χριστίνα 22.04.2023

Μου είπαν ότι δεν μπορούν όλοι να αγοράσουν αυτό το προϊόν με έκπτωση και ότι η ποσότητα είναι περιορισμένη. Σας συνιστώ να βιαστείτε αν θέλετε να το αγοράσετε.
Ανδρέας 22.04.2023

Και έμενα ο μάνατζερ είπε ότι είχαν μείνει μόνο 13 πακέτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 

 Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*