Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:44 - 02/04/2023

Προβλήματα με την πλάτη και τις αρθρώσεις αποτελούν μια άμεση πορεία προς την αναπηρία! Πώς να σώσετε τον εαυτό σας και να ξεχάσετε τον πόνο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σημείωση συντάκτη: σύμφωνα με τις στατιστικές, κάθε όγδοος Έλληνας πολίτης πάσχει από οστεοχόνδρωση, διάφορες παθήσεις των αρθρώσεων (αρθροπάθεια, αρθρίτιδα, ισχιαλγία). Δεν φαίνεται να είναι θανατηφόρο, αλλά … Στην αρχή ο ασθενής αναγκάζεται να μην ζει, αλλά να υπάρχει. Και μόνο μετά, λόγω του περιορισμού της κινητικότητας, υπάρχουν ταυτόχρονες ασθένειες όπως η κήλη, οι μεταβολικές διαταραχές και η έλλειψη της δυνατότητας βάδισης.

— Καλημέρα. Πείτε μας, αν είναι αλήθεια ότι τέτοιες μη θανατηφόρες, με την πρώτη ματιά, ασθένειες όπως η ισχιαλγία και η οστεοχόνδρωση μπορούν να προκαλέσουν πιο σοβαρές ασθένειες; Και αν είναι αλήθεια ότι κάθε όγδοος Ελληνας είναι άρρωστος;

— Καλημέρα, Ειρήνη. Από την ίδια την οστεοχόνδρωση ή και την ισχυαλγία δεν πεθαίνουν. Αλλά, υπάρχει ένα σημαντικό σημείο – αν δεν αντιμετωπιστούν, κυριολεκτικά μέσα σε έξι μήνες εμφανίζεται ένα μπουκέτο συναφών ασθενειών. Αυτή είναι και η αύξηση του βάρους και η καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης και οι μεταβολικές διαταραχές. Και αυτό που είναι το πιο φοβερό – στα τελευταία στάδια στις αρθρώσεις μπορουν να εμφανιστούν κακοήθειες που οδηγούν σε καρκίνο.

«Για παράδειγμα, χωρίς θεραπεία η κήλη μπορεί να μετατραπεί σε καρκίνο. Ναι, μπορεί να εγχειριστεί, αλλά … Είναι πλάτη. Μπορείς να μείνεις ανάπηρος.

Σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία: Δυστυχώς, ναι – από την οστεοχόνδρωση και την ισχυαλγία στο σύνολό τους πάσχουν περισσότερο από το 50% του πληθυσμού της Ελλάδας. Και, το χειρότερο, αυτές οι ασθένειες γίνονται «νεότερες». Αν προηγουμένως σε θεραπεία υποβάλλονταν τα άτομα ηλικίας πάνω από 40 ετών, τώρα άρχισαν να έρχονται και οι νέοι.

Γι΄αυτό, όταν σας άρχισαν να πονάνε η πλάτη, ο λαιμός ή οι αρθρώσεις, μην το δικαιολογήσετε με την κόπωση. Το πιο πιθανόν, έχετε προσβληθεί από μια από αυτές τις ασθένειες.

— Τι πρέπει να κάνουμε σ’ αυτήν την κατάσταση;

— Θα απαντήσω: να κάνετε αγωγή. Εδώ όμως υπάρχουν δύο προβλήματα.

Πρώτον, στα περισσότερα νοσοκομεία δεν υπάρχουν ειδικοί χειρουργοί ρευματολόγοι οι οποίοι θα μπορούσαν να διαγνώσουν και να συνταγογραφήσουν τη θεραπεία εγκαίρως.

Δεύτερον, οι κατά τόπους χειρουργοί ρευματολόγοι συχνά δεν εμβαθύνονται στην ουσία του προβλήματος, επειδή οι ασθένειες αυτές θεωρούνται χρόνιες και όχι επικίνδυνες. Απλώς συνταγογραφούν τις γέλες που εξαλείφουν τον πόνο και συστήνουν τις ασκήσεις γυμναστικής. Δηλαδή, ως αποτέλεσμα, ο άνθρωπος παραμένει αντιμέτωπος με το πρόβλημα και τον πόνο του.

Φυσικά, το ίδρυμά μας, εγώ και η ομάδα μου προσπαθούμε να λύσουμε αυτή την κατάσταση. Όμως, δυστυχώς, δεν μπορούμε να δίνουμε διαταγές στις τοπικές πολυκλινικές και να ρυθμίσουμε την κατάσταση.

Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία και πρόσφατα πραγματοποιήσαμε μια πραγματική επανάσταση στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος «No Pain». Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα βοηθήσει στην αλλαγή της κατάστασης στη χώρα και θα βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν μια πλήρη ζωή.

— Δηλαδή, εσείς ήδη έχετε λύση για τους πόνους στην πλάτη, στο λαιμό και στις αρθρώσεις;

— Ναι, έχω. Στα πλαίσια του έργου, αποκτήσαμε πρόσβαση στο πρώτο φάρμακο που δημιουργήθηκε στα πλαίσια αυτού του προγράμματος—στην κρέμα “Traugel”. Προηγουμένως, το προϊόν αυτό δεν μπορούσες να προμηθευτείς στην Ελλάδα, καθώς δεν υπήρχε άδεια και απαραίτητη παραγωγική ικανότητα και όλες οι διαθέσιμες παρτίδες εξαγοράζονταν στην ίδια την Κίνα και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Καταφέραμε να λάβουμε μέρος στην ανάπτυξη και την έρευνα της κρέμας”Traugel“, η οποία τώρα κάνει την εμφάνισή της και στην Ελλάδα

— Tι ακριβώς αποτελεί την καινοτομία, τι φάρμακο είναι αυτό;

Traugel είναι μια ελεγμένη κρέμα για την καταπολέμηση του πόνου στις αρθρώσεις, της αρθρίτιδας και της αρθροπάθειας, αυτή απλώς επανεκκινεί τον οργανισμό και εκκινεί την αναγέννηση των χαλασμένων κυττάρων. Δηλαδή, εξαλείφει την αιτία του ίδιου του πόνου και επιστρέφει την σπονδυλική στήλη, τις αρθρώσεις στην αρχική, κανονική τους κατάσταση. Δηλαδή, ως αποτέλεσμα, ο ασθενής όχι μόνο απαλλάσσεται από τα συμπτώματα, αλλά γίνεται εντελώς υγιής άνθρωπος.

Αρχικά, το Traugel επανεκκινεί το σύστημα αναγέννησης του οργανισμού, αντιμετωπίζοντας συγχρόνως το σύνδρομο του πόνου. Ήδη μετά από δύο ή τρεις εβδομάδες, η θεραπεία θα ολοκληρωθεί και, το σημαντικότερο θα είναι να αποφευχθεί η επανεμφάνιση του πόνου, επαναλαμβάνοντας αμέσως την αγωγή.

— Η κρέμα “Traugel” βοηθά μόνο σε περιπτώσεις της οστεοχόνδρωσης, της ισχιαλγίας και της αρθροπάθειας;

— Όχι μόνο. Με τη βοήθειά της, μπορεί να θεραπευτεί οποιαδήποτε ασθένεια που σχετίζεται με ασθένειες των αρθρώσεων ή της σπονδυλικής στήλης – η αρθροπάθεια και η αρθρίτιδα, η ισχιαλγία, οι ρευματισμοί, η ισχιαλγία και η οστεοχόνδρωση, η μετατόπιση σπονδυλικών δίσκων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κάλους, οστεόφυτα, για την εξάλειψη του «ακρωμίου» (συγκέντρωση λίπους στην περιοχή του τέταρτου σπονδύλου), των τραυματισμών, των καταγμάτων,των εξάρσεων και πολλών άλλων νόσων.

— Είναι πολύ ενδιαφέρον φάρμακο. Και τι, αυτό όντως απαλλάσσει απ’ όλες αυτές τις ασθένειες και όχι απλά εξαλείφει τον πόνο;

— Η κρέμα “Traugel” και εξαλείφει τον πόνο (σε πρώιμα στάδια της θεραπείας), και αφανίζει εξ ολοκλήρου την ασθένεια. Τώρα είναι το μοναδικό φάρμακο που πραγματικά βοηθάει.

— Δηλαδή, το Traugel μπορούμε να αγοράσουμε στην Ελλάδα; Και, εδώ που τα λέμε, που παρασκευάζεται αυτή;

— Ναι, αυτή τη στιγμή το Traugel μπορούμε να αγοράσουμε και στην Ελλάδα. Αυτό κατέστη δυνατό χάρη του γεγονότος ότι είχαμε ενταχθεί στο έργο και βοηθάμε στην ανάπτυξή του. Το Traugel παρασκευάζεται με βάση την αρχαία συνταγή των Selkup, που κατοικούν στα βορειοδυτικά της Σιβηρίας. Η συνταγή μεταδίδεται από γενιά σε γενιά και διατηρείται με την αυστηρότερη μυστικότητα.

Επιπλέον, το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα και να αποκαταστήσει το κόστος παράδοσης. Γι’ αυτό η κρέμα “Traugel” κοστίζει 2 φορές φθηνότερα από ό, τι πωλείται σε άλλες χώρες.

— Από πού μπορούμε να προμηθευτούμε το Traugel?

— Θέλαμε να ξεκινήσουμε μιας μεγάλης κλίμακας πωλήσεις σε δίκτυα φαρμακείων της χώρας, αλλά δυστυχώς, τα φαρμακεία δεν θέλουν να πουλάνε την κρέμα “Traugel” κάτω από την τιμή κόστους και θέλουν ένα μεγάλο ποσοστό.

Γι’ αυτό, εγκαταλείψαμε αυτήν την ιδέα και αποφασίσαμε να οργανώσουμε τις πωλήσεις στο Διαδίκτυο , για να διατηρήσουμε την χαμηλή τιμή και να κάνουμε τη θεραπεία προσιτή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε την κρέμα στην επίσημη ιστοσελίδα του έργου.

Η παράδοση γίνεται μέσω ταχυδρομείου, με αντικαταβολή, και για την χρήση δεν χρειάζεται η επίβλεψη του ειδικού – η θεραπεία είναι απολύτως απλή.

— Κύριε Δαβάκη, ευχαριστούμε για την συνέντευξη! Μήπως θα θέλατε να πείτε κάτι στους αναγνώστες μας προτού σας αποχαιρετήσουμε;

— Ναι, βέβαια. Θέλω να επιστήσω την προσοχή των αναγνωστών μας, ότι οι ασθένειες της πλάτης και των αρθρώσεων «γίνονται νεότερες», και ακόμα και οι ασθενείς περιοδικοί πόνοι είναι ένας λόγος για να δοθεί προσοχή στο πρόβλημα. Η σωτηρία της υγείας σας εξαρτάται αποκλειστικά από σας. Ο γιατρός δεν θα σας πείθει να κάνετε θεραπεία. Όλα είναι στα χέρια σας.

Επίσης, αξίζει να θυμόμαστε ότι οι ασθένειες που προκύπτουν από τον πόνο στην πλάτη και στις αρθρώσεις δεν προκαλούν μόνο την δυσφορία. Σας στερούν μια κανονική ζωή και συντομεύουν τη ζωή σας κατά 10-15 χρόνια. Και η κρέμα “Traugel” θα σας σώσει αυτά τα χρόνια, και θα μπορέσετε να τα ζήσετε κανονικά.

— Σας ευχαριστούμε, κύριε Δαβάκη! Και σας υπενθυμίζουμε ότι στα σχόλια μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας ή να αφήσετε μια γνώμη για την κρέμα “Traugel“.

— Υ.Γ.: Μετά τη συνέντευξη, απευθυνθήκαμε στον κύριο Δαβάκη με μια ζήτηση. Και τώρα οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας έχουν την ευκαιρία να παραγγείλουν την κρέμα «Traugel » με επιπλέον έκπτωση! Και να ξεχάσουμε για πάντα τις ασθένειες που σχετίζονται με τις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη.

Συνέντευξη πήρε η Ειρήνη Παπαδοπούλου
Φωτογραφίες από ανοιχτές πηγές

Παραγγείλετε Traugel

*Το παρον αρθρο ειναι αντβερτολογιο για την προωθηση του προιοντος !

*Τα φυσικα φαρμακευτικα σκευασματα πρεπει να λειτουργουν παντα συνεπικουρικα , ποτε δεν πρεπει να αλλαζετε την φαρμακευτικη αγωγη που σας εχει δωσει ο Γιατρος σας , πριν χρησιμοποιησετε καποιο φυσικο φαρμακευτικο σκευασμα θα πρεπει να ρωτησετε τον θεραπων γιατρο σας για την χρηση του

*Το Κατοχικα Νεα δεν ειναι υπευθυνο για την συμπεριφορα των εταιριων που μπορει να προωθησει με την μορφη διαφημισης η αρθρου , δεν εχουμε καμια σχεση με τα προιοντα η με τον τροπο πωλησεις τους .Καθε εταιρια προσπαθει να πουλησει οσο μπορει περισσοτερα , αν εσεις χρειαζεστε ενα προιον να παραμεινετε στο ενα προιον , οι προσφορες που μπορει να γινουν απο της εταιριες ανηκουν στην προσωπικη σας κριση αν της εχετε αναγκη η οχι !Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ηρακλης 03/13/2023 @ 2:05 ΜΜ

    όλες οι αρρωστιες ξεκινανε από τα οχι καθαρα έντερα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*