Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:10 - 06/04/2023

Η μάχη με την αρθρίτιδα: 1: 0 υπέρ της επιστήμης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα τελευταία 20 χρόνια, ο αριθμός των ατόμων που πάσχουν από ασθένειες των αρθρώσεων σχεδόν διπλασιάστηκε, και η μέση ηλικία των ασθενών μειώθηκε στα 24 χρονών. Φταίει ο καθιστός τρόπος ζωής των σύγχρονων ανθρώπων, το κάπνισμα, τα υψηλά επίπεδα στρες και την κακή διατροφή. Αρθρίτιδα – είναι μια σοβαρή ασθένεια, η οποία σε λίγα χρόνια μπορεί να κάνει ένα άτομο ανάπηρο. Πώς να προστατευθείτε από μια αναπηρική καρέκλα και να θεραπεύσετε ασθένειες των αρθρώσεων μια και για πάντα;

Συμπτώματα της αρθρίτιδας
Η αρθρίτιδα έχει μια σειρά από συμπτώματα:

  • Κροτάλισμα στις αρθρώσεις
  • Δυσκολία των κινήσεων
  • Πόνος των οστών
  • Ένταση στην πλάτη
  • Σπαστικός πόνος κατά την αλλαγή του καιρού
  • Αίσθημα δυσφορίας
  • Γενική αδυναμία του οργανισμού
  • Πρήξιμο ή αύξηση του μεγέθους της άρθρωσης

 

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν, ότι η αρθρίτιδα έχει πλησιάσει πολύ κοντά και πρέπει να ληφθούν μέτρα, αλλιώς μπορεί να παραμείνεις άρρωστος για όλη τη ζωή και, ανεξάρτητα από την ηλικία, να αισθάνεσαι ανήμπορος ανάπηρος. Μόλις ένιωσες αδιαθεσία, πόνο στις αρθρώσεις ή δυσφορία, τότε αμέσως να αρχίσεις τη θεραπεία. Η αρθρίτιδα – είναι μια σοβαρή ασθένεια και δεν μπορεί να καθυστερήσει! 

Αρθρίτιδα: τι είναι αυτό;

Ο μηχανισμός της εμφάνισης αρθρίτιδας είναι σχετικά απλός και έχει μελετηθεί εδώ και πολύ καιρό. Η ασθένεια εμφανίζεται συχνά, όταν παθογόνοι μικροοργανισμοί εισέρχονται μέσα στον οργανισμό. Στην περίπτωση αυτή, ενεργοποιείται μια φυσική ανοσολογική απόκριση, η οποία καταστέλλει τη λοίμωξη. Εξαιτίας διαταραχών του αμυντικού συστήματος, το ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει ως ξένα κύτταρα και ετσι και το δικό του χόνδρινο ιστό.

Θα βοηθήσει η καινοτομία;

Το Μάρτιο του 2019, επιστήμονες από το Ιαπωνικό Πανεπιστήμιο της Οσάκας δημοσίευσαν μια δήλωση, σχετικά με μια νέα μέθοδο θεραπείας της αρθρίτιδας – η ανοσοθεραπεία. Η ανοσοθεραπεία βοηθά τον οργανισμό να καταπολεμά μόνο τη μόλυνση, χωρίς να καταστρέφει τις δικές του αρθρώσεις. Δυστυχώς, δεν είναι κατάλληλη για όλους. Το κόστος της είναι πολύ υψηλή και δεν δίνει πάντα το αποτέλεσμα. Υπάρχει ένα άλλο σοβαρό μειονέκτημα της ανοσοθεραπείας: αν δεν σας ταιριάζει, μπορεί να προκαλέσει πλήρη καταστροφή του ιστού των αρθρώσεων. Πολλά άτομα με οστεοαρθρίτιδα έγιναν ανάπηρα, λόγω της ανοσοθεραπείας. Ο οργανισμός τους δεν την αντιλήφθηκε.

Εναλλακτική για την ανοσοθεραπεία

Δεν μπορείτε να αγνοήσετε τον πόνο: η αρθρίτιδα δεν περνάει από μόνη της. Με την πάροδο του χρόνου, η ασθένεια εξελίσσεται και θα είναι πολύ πιο δύσκολο να θεραπευτεί από ότι στα πρώτα στάδια της. Επιπλέον, είναι αδύνατο να υπομείνετε αυτόν τον σπαστικό πόνο, θα σας εμποδίσει να απολαύσετε τη ζωή, την εργασία και ακόμη τον ύπνο.

Δεν μπορείτε να αγνοήσετε τον πόνο: η αρθρίτιδα δεν περνάει από μόνη της. Με την πάροδο του χρόνου, η ασθένεια εξελίσσεται και θα είναι πολύ πιο δύσκολο να θεραπευτεί από ότι στα πρώτα στάδια της. Επιπλέον, είναι αδύνατο να υπομείνετε αυτόν τον σπαστικό πόνο, θα σας εμποδίσει να απολαύσετε τη ζωή, την εργασία και ακόμη τον ύπνο.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στα πλαίσια του προγράμματος «Υγιεινή ζωή», μαζί με ιατρούς από την Ιαπωνία, ανέπτυξε ένα καινοτόμο προϊόν για την αρθρίτιδα. Αυτό το προϊόν εμποδίζει την επιθετική αντίδραση του οργανισμού στις αρθρώσεις, αναισθητοποιεί και δεν βλάπτει την υγεία.

Πριν από μερικούς μήνες, η καινοτομία εμφανίστηκε στα ράφια των φαρμακείων, αλλά άλλοι κατασκευαστές άρχισαν να το αντικαθιστούν: αυτό το προϊόν είναι φθηνότερο και πιο αποτελεσματικό και μπορεί να μειώσει τις πωλήσεις άλλων φαρμάκων για τις αρθρώσεις.

Το σχέδιο για την έκδοση του προϊόντος ξανάρχισε από την αρχή, η σύνθεση του συμπληρώθηκε και αποφάσισαν να πουλήσουν το προϊόν μέσω του Διαδικτύου, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην παραμένουν στις ουρές στα φαρμακεία.

Θεραπεία της αρθρίτιδας χωρίς συνέπειες

Μέχρι σήμερα, το Cannabis Oil – είναι το μοναδικό προϊόν, που μπορεί να σταματήσει τις φλεγμονώδεις διεργασίες στις αρθρώσεις και να αναισθητοποιήσει χωρίς παρενέργειες.

Οι κάψουλες Cannabis Oil έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στις αρθρώσεις, ανακουφίζουν από το πρήξιμο και τον πόνο. Περιέχουν έλαιο σπόρου κάνναβης, το οποίο έχει θεραπευτική ιδιότητα για το σώμα λόγω των αλκοξυγλυκεριδίων που περιέχονται σε αυτό. Παρέχουν ενεργειακή διέγερση του σώματος, συμβάλλουν στην επούλωση του οστικού ιστού. Με τη βοήθεια των βιταμινών Β και Α, ωμέγα 3-6-9, που βρίσκονται στο έλαιο κάνναβης, η θεραπεία βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της αρθρίτιδας και της αίσθησης πολύ καλύτερα.

Για να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει να χρησιμοποιείτε το Cannabis Oil μερικές φορές την ημέρα και να κάνετε κάποια σωματική δραστηριότητα. Μπορείτε όσο θέλετε να κάνετε βόλτα στον καθαρό αέρα, να κολυμπήσετε, να ασχολείστε με αερόμπικ ή με χορό και άλλο ότι θέλετε. Οι επιστήμονες λένε, ότι αυτή η σημαίνει μπορεί να γίνει η κύρια θεραπεία για την αρθρίτιδα.

Μέχρι σήμερα ΧΧ είναι ένα από τα καλύτερα σκευάσματα για τη θεραπεία της αρθρίτιδας. Cannabis Oil παράγεται μόνο στην Ιαπωνία, αλλά οι γιατροί σχεδιάζουν να κάνουν τις πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Ενώ αυτό δεν συνέβη, οι ειδικοί πωλούν σημαίνει δύο φορές φθηνότερα, από ότι είχε προγραμματιστεί. Μόλις θα μπορέσουν να πωλούν την σημαίνει σε όλο τον κόσμο, τότε θα αυξήσουν την τιμή της. Οι γιατροί δεν θα εξασφαλίσουν τις παγκόσμιες αποστολές, αν θα συνεχίσουν να πωλούν Cannabis Oil τόσο φτηνά, απλά θα έχουν πτώχευση. Ο χρόνος απομένει πολύ λίγος για να προλάβετε να αγοράσετε Cannabis Oil σε εξαιρετικά φτηνή τιμή.Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*