13:18 - 28/08/2021

«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»! Πέφτει «χρήμα» για να πάρουμε Αφγανούς!!! Πρακτικές «ρατσισμού» εις βάρος λευκών

Σάλο σε ολόκληρη την Ευρώπη
προκαλεί φυλετικού περιεχομένου αγγελία για πρόσληψη προσωπικού στο Πανεπιστήμιο Humboldt στο Βερολίνο της Γερμανίας, την ώρα που πέφτει χρήμα για να αυξηθούν οι αλλοδαποί εις βάρος των ντόπιων Ευρωπαίων, κάτι που περιλαμβάνει και την Ελλάδα.

«Παρακαλούμε τους λευκούς να εξαιρεθούν από την αίτηση για αυτή την θέση», έγραφε η ανακοίνωση.

Η θέση αφορούσε συμβουλευτική θέση στην Επιτροπή του Πανεπιστημίου.

Η εν λόγω κίνηση προκάλεσε προκάλεσε έντονη κριτική στο Διαδίκτυο: οι χρήστες του Facebook και του Twitter έγραψαν για διπλά πρότυπα και για λογικές φυλετικού διαχωρισμού.

Οι εμπνευστές της διαφήμισης αναγκάστηκαν να βάλουν την ουρά στα πόδια και να αλλάξουν την αγγελία: «Βρισκόμαστε στην διαδικασία αναθεώρησης της διαφήμισης. Λυπούμαστε για την διφορούμενη διατύπωση».

Πλέον η διατύπωση είναι η εξής: «Θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε τα άτομα που υφίστανται ρατσιστικές διακρίσεις να υποβάλουν αίτηση για την θέση αυτή».

Το αίτημα προς τους λευκούς να απέχουν από την αίτηση δεν υπάρχει πλέον!

Αγγελία εργασίας στο Βερολίνο: Παρακαλούμε τους λευκούς να εξαιρεθούν από την αίτηση για αυτή την θέση

Ωστόσο, φαίνεται ξεκάθαρα πως στόχος είναι η Ευρώπη να αλλάξει πρόσωπο και η λευκή φυλή να παραγκωνιστεί, κάτι που, επειδή για την ώρα εγείρει ακόμα αντιδράσεις, όπως είδατε στην παραπάνω είδηση, θα επιτευχθεί με την έλευση ακόμα περισσότερο αλλοδαπών, οι οποίοι θα γείρουν περισσότερο την πλάστιγγα εις βάρος των λευκών Ευρωπαίων.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες μέρες, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν απηύθυνε έκκληση προς όλες τις χώρες, κυρίως τις ευρωπαϊκές, να υποδεχθούν μέρος των αφγανών μουσουλμάνων που διαφεύγουν από την Καμπούλ και διαβεβαίωσε τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα το κάνουν ότι θα έχουν την οικονομική στήριξη της Ευρώπης. ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!!!

«Απευθύνω έκκληση προς όλα τα κράτη που συμμετείχαν σε αποστολές στο Αφγανιστάν, τους Ευρωπαίους και του άλλους, να προσφέρουν επαρκείς ποσοστώσεις υποδοχής (…) ώστε να μπορέσουμε συλλογικά να συνδράμουμε όσους έχουν ανάγκη προστασίας», δήλωσε η πρόεδρος της Κομισιόν κατά την διάρκεια επίσκεψής της σε κέντρο υποδοχής αφγανών προσφύγων που έχουν απασχοληθεί στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

«Η Κομισιόν είναι έτοιμη να παράσχει τους αναγκαίους πόρους του προϋπολογισμού για την στήριξη των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης» που θα βοηθήσουν αλλοδαπούς να εγκατασταθούν στο έδαφός τους.

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΥΛΟΥ 83 08/28/2021 @ 3:34 ΜΜ

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΥΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΚΙΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    https://youtube.com/channel/UCD_TkH67JrH_f1eFmQ5oyCg

  2. Αν είχατε ακούσει τον Mirarachi aκa Μηταράκη, θα ναυαίνατε πως η Ελλάδα θα δεχθεί Αφγανούς που θα επιβληθούν από τους συνευρωπαίους συμμάχους (χαχαχα!). Είπε ότι στην Ελλάδα θα έρθουν όσοι βοήθησαν τους Έλληνες στο Αφγανιστάν ή οποιαδήποτε άλλη χώρα!!!!

  3. Mitarachi εννοούσα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*