10:04 - 08/07/2019

Υιοθέτησαν τους ασελγούς των παιδιών τους

Επαναλαμβανόμενα περιστατικά αλληλέγγυων γονιών που υιοθέτησαν ενήλικους που είχαν δηλώσει ανήλικοι και εξέθεσαν τα βιολογικά τους τέκνα στη χειρότερη εμπειρία της ζωής τους.

Τελικά η αλληλεγγύη προς τους αιτούντες ασύλου πρέπει να είναι ψυχικό νόσημα καθώς δεν μπορεί ανθρώπινος νους να αντιληφθεί πως γίνεται ο γονέας να προκαλέσει το βιασμό του παιδιού του με το να υιοθετήσει έναν τριαντάρι μετανάστη που δήλωσε κάτω των δεκαοχτώ. Σε μια από τις περιπτώσεις που παραθέτουμε μάλιστα είπε στο κορίτσι της να μην πει τίποτα για να μην απελαθεί.

Ο Αφγανός που προσπάθησε να δολοφονήσει τη νεαρή φοιτήτρια στην Κέρκυρα αφέθηκε ελεύθερος με το νόμο Παρασκευόπουλου και αφότου τον υιοθέτησαν σαν δεκαεπτάχρονο μετά το βιασμό και το φόνο μιας Γερμανίδας ο «πατριός» του είπε πως ήταν τριανταριών ετών.

SPUTNIK

OverBlog

CountingStars

Metro

CNN Greece

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh