22:54 - 08/06/2021

Βρετανίδα παιδίατρος: τα παιδιά θα πεθάνουν από το εμβόλιο COVID-19

Βρετανίδα παιδίατρος: τα παιδιά θα πεθάνουν από το εμβόλιο COVID-19

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι φανατικοί εμβολιαστές, οι οποίοι σαφώς δεν ενδιαφέρονται για την ηθική παίζουν με τα παιδιά και την υγεία τους από την ηλικία των 12 ετών. Σε μια ευρεία συζήτηση σχετικά με αυτό, με όλο και περισσότερους γιατρούς να είναι εναντίον. Ως παράδειγμα γιατρού (παιδίατρος) που αντιτίθεται στον εμβολιασμό της παιδικής ηλικίας, είναι ο Δρ Ros Jones, με τον οποίο ο Mark Dolan του Talk Radio είχε μια συνέντευξη. Η παρακάτω συνέντευξη, εξηγεί την κατάσταση και αναφέρει το sciencefiles.org.
Όχι μόνο η Δρ Ros Jones υποστηρίζει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών είναι πολύ καλύτερα εξοπλισμένο για την αντιμετώπιση του SARS-CoV-2 από οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο θα μπορούσε ποτέ, και ότι επισημαίνει ότι τα παιδιά δεν διατρέχουν τον κίνδυνο να προσβληθούν από το COVID-19. Επισημαίνει επίσης ότι τα εμβόλια που έχουν άδεια έκτακτης ανάγκης για τον εμβολιασμό παιδιών είναι τα εμβόλια mRNA από την Pfizer / Biontech και τη Moderna, μια νέα τεχνολογία για την οποία δεν υπάρχουν απολύτως δεδομένα σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις.

Οι ενήλικες, είπε η Τζόουνς, μπορούν να σταθμίσουν τον κίνδυνο που τους ενέχει το COVID-19 σε αυτήν την κατάσταση έναντι του κινδύνου πιθανών μακροπρόθεσμων συνεπειών και να αποφασίσουν μόνοι τους εάν είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν έναν κίνδυνο και να εμβολιαστούν. Τα παιδιά δεν μπορούν. Ως εκ τούτου, είπε η Τζόουνς, ο εμβολιασμός παιδιών όχι μόνο παραβιάζει τον Όρκο του Ιπποκράτη αλλά και το διεθνές δίκαιο, επειδή οι γιατροί επιτρέπεται να κάνουν επικίνδυνες θεραπείες μόνο εάν ένας ασθενής μπορεί να εκτιμήσει τις συνέπειες της θεραπείας και έχει συγκατάθεση για τη θεραπεία και εξέταση των σχετικών κινδύνων και ωφελειών.

Τα παιδιά θα πεθάνουν από το εμβόλιο COVID-19, λέει η Ros Jones, παιδιά που δεν θα είχαν πεθάνει χωρίς εμβολιασμό. Ο εμβολιασμός, λέει, εκθέτει τα παιδιά σε κίνδυνο που δεν θα αντιμετώπιζαν χωρίς τον εμβολιασμό.

Ποιος θα ήθελε να λάβει την απόφαση για εμβολιασμό παιδιών υπό αυτές τις συνθήκες;

Για άλλη μια φορά ανακύπτει το ερώτημα πώς οι δυτικές κοινωνίες μπόρεσαν να καταλήξουν σε μια συλλογική κατάσταση τρέλας στην οποία κάθε λογική πρέπει να υποχωρήσει και κάθε μορφή υστερίας – μπροστά στον ιό που έχει χάσει από καιρό όλες τις δυνατότητες να γίνει μια πανδημία.

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Στρατός 06/09/2021 @ 10:35 ΜΜ

    Στο στρατό πρέπει να εμβολιάσουν όλους τους φαντάρους σε κάθε ΕΣΣΟ. Τα παιδιά εκεί είναι εύκολος στόχος, ούτε που χρειάζεται να τους πουν για το εμβόλιο, την πρώτη μέρα της κατάταξής τους να τους το κάνουν μαζί με τις άλλες ενέσεις κι όλα καλά. Θα είναι και καλό πείραμα να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι οργανισμοί των φαντάρων. Ο φαντάρος δύσκολα θα πει όχι, ειδικά την πρώτη μέρα της κατάταξης είναι ψαρωμένος. Ακούς Κούλη; Μη σου ξεφύγει κανένα φανταράκι. Δώστε ενέσεις στους νέους ψάρακλες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh