in ,

Τραγουδούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, για την…..κλιματική αλλαγή

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Του Γιώργου Φαρμάκη

Το μέγεθος της προπαγάνδας που έχουν δεχθεί οι άνθρωποι, είναι πραγματικά απίστευτο. Καθημερινά σε όλα τα γνωστά ΜΜΕ του πλανήτη, υπάρχουν αναφορές στην κλιματική αλλαγή.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες λοιπόν, ο πλανήτης κινδυνεύει από την υπερθέρμανση του πλανήτη. Για να μην δεχθούμε τις συνέπειες, μας λένε ότι θα πρέπει να μειώσουμε τις εκπομπές των ρύπων και τελικά να μειώσουμε την ίδια μας την ζωή, αφού μας λένε ότι….οι άνθρωποι μολύνουν το περιβάλλον.

Για να καταλάβουμε το μέγεθος της προπαγάνδας που δέχονται οι άνθρωποι καθημερινά, θα δούμε ένα πολύ σημαντικό παράδειγμα.

Μέσα σε μια αυστραλιανή Χριστιανική εκκλησία, είπαν να κάνουν την διαφορά. Με ποιο τρόπο;

Πήραν τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, άλλαξαν τους παραδοσιακούς στίχους και τους αντικατέστησαν με λέξεις κατά της κλιματικής αλλαγής. Μιλάμε για μια κατάσταση εξωφρενική.

Διαβάστε ενδεικτικά μερικούς από τους στίχους:

Ήρθε η ώρα να μειώσουμε την…..θερμοκρασία του πλανήτη.

Παρακάτω τραγούδησαν:

Το διοξείδιο, αυξάνει την θερμοκρασία σε όλο τον πλανήτη.

Δείτε το βίντεο (στα αγγλικά) που αλιεύσαμε από το Y/T και συγκεκριμένα από το κανάλι Pitt Street Uniting Church:

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, πιστεύουν στον Θεό που έπλασε την φύση αυτού του κόσμου. Να είστε σίγουροι, ότι το παράδειγμα αυτής της εκκλησίας θα το ακολουθήσουν πολλές ακόμα εκκλησίες.

Τραγουδάνε λοιπόν για την κλιματική αλλαγή, την οποία δέχεται το σύνολο του…. Έγκριτου επιστημονικού αλλά και πολιτικού κόσμου. Είναι γνωστό, ότι όποιοι δεν έχουν πολιτικά ορθό λόγο, αμέσως δέχονται τα πυρά των ΜΜΕ.

el.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Ε ναι …μετα τις αλλαγες των εορτων …π.χ….Ημερα παπουτσιου…Ημερα καπελου…κ.τλ. τωρα παμε ολοι μαζι να τραγουδισουμε υπερ αυτων …..Ανταρα εν κρανιο……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Δημιουργήθηκε ρομποτικό χέρι που μπορεί να παίξει πιάνο

Ρωσία και Κίνα συνεργάζονται για να τροποποιήσουν την ατμόσφαιρα