in

LikeLike θυμοςθυμος

TO YOUTUBE ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ-ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας καταπιέζουν επιθετικά την «παραπληροφόρηση» του COVID-19 – απόψεις και ιδέες αντίθετες με τις επίσημες δηλώσεις.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Επιδημιολόγος Dr. Knut Wittkowski λογοκρίνεται από το YouTube για την αντιμετώπιση του κλειδώματος
Οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας καταπιέζουν επιθετικά την «παραπληροφόρηση» του COVID-19 – απόψεις και ιδέες αντίθετες με τις επίσημες δηλώσεις.

Ο Δρ Knut M. Wittkowski, πρώην επικεφαλής της βιοστατιστικής, της επιδημιολογίας και του ερευνητικού σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο Rockefeller, αναφέρει ότι το YouTube αφαίρεσε ένα βίντεο του που μίλησε για τον ιό που είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 1,3 εκατομμύρια προβολές.

Ο Wittkowski, 65 ετών, είναι ένας άγριος κριτικός των τρεχόντων βημάτων του έθνους για την καταπολέμηση του κοροναϊού. Έχει χλευάσει τις κοινωνικές αποστάσεις, λέγοντας ότι παρατείνει μόνο την ύπαρξη του ιού και έχει επιτεθεί στο τρέχον κλείδωμα θεωρώντας το ως επί το πλείστον περιττό.

Ο Knut Wittkowski, ο οποίος είναι κάτοχος δύο διδακτορικών τίτλων στην επιστήμη των υπολογιστών και στην ιατρική βιομετρία, πιστεύει ότι ο κοροναϊός πρέπει να επιτραπεί να επιτύχει «ανοσία αγέλης» και ότι το έλλειμμα ενός εμβολίου, η πανδημία θα τελειώσει μόνο αφού εξαπλωθεί επαρκώς στον πληθυσμό.

«Με όλες τις αναπνευστικές παθήσεις, το μόνο πράγμα που σταματά την ασθένεια είναι η ανοσία της αγέλης. Περίπου το 80% των ανθρώπων πρέπει να είχαν επαφή με τον ιό και η πλειονότητα αυτών δεν θα καν αναγνώριζε καν ότι είχαν μολυνθεί », λέει στο βίντεο που έχει πλέον διαγραφεί.

Mark Levin interviews Knut Wittkowski Re: Covid-19 Coronavirus 04 10 2020

Dr. Knut Wittkowski Makes Bizarre Claims on Laura Ingraham’s Show (May 18, 2020)

Η Επιστήμη του Covid-2ο κύμα και ανοσία- Dr Knut M Wittkowski: 35 χρόνια επιδημιολογία και βιοστατιστική

The Science of Covid – 2nd Wave & Immunity – Dr Knut M Wittkowski: 35yrs Epidemiology & Biostatics

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Tι ειναι ο “Κωδικας της Νυρεμβεργης” και γιατι ο Μ.Γκειτς τον αγνοει;

Αλλάζουν όλα στα εστιατόρια – Μπαίνουν «σκανάροντας» το μέτωπο και το δεξί χέρι