ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ «ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ»-ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ BILDEBERG

Καθώς η Ευρώπη «στενάζει» και από τα μέτρα λιτότητας, ένα-ένα τα «υπερήφανα» έθνη γονατίζουν ενώπιων των χρεών τους, υπάρχει μόνο ένα ετήσιο συνέδριο των τραπεζιτών και των βιομηχάνων, που μπορεί να παρέμβει και να σώσει όλους μας…Bilderberg!

Την επόμενη εβδομάδα, στην Ελβετία, ο Henry Kissinger και μια «παρέα» υψηλά ιστάμενων προσώπων, με πλούτο και εξουσία, θα συναντηθούν με τη βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας και τον David Rockefeller και θα ορθώσουν το ανάστημά τους, έναντι της οικονομικής κρίσης.


Το τελευταίο πράγμα, που θέλουν να κάνουν τα παγκόσμια «αφεντικά», των τραπεζών και των πολυεθνικών εταιρειών, είναι να σώσουν τα έθνη-κράτη της Ευρώπης, από την κατάρρευση, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούν να αγοράσουν τα περιουσιακά τους στοιχεί, πιο φθηνά. Σωστά;


Εξάλλου, αν κάποιος μπορεί να διεκδικήσει την πατρότητα της ΕΕ, είναι η Λέσχη Bilderberg. Πριν από 60 χρόνια, η Ευρώπη ήταν ένα απλό «Bilderbaby», το οποίο σχεδιάστηκε σε επίσημη τελετή στο Prince Bernhard, ων Κάτω Χωρών. Το μερίδιο αυτό αυξήθηκε και έγινε «Bilderboy», ωστόσο, με τα χρόνια, το οικοδόμημα αυτό, φαίνεται πως δεν αντέχει στα «γόνατά» του και πως η καρδιά του είναι αδύναμη.


Ίσως, ο αέρας του βουνού του St Moritz, αποδειχθεί άκρως τονωτικός. Η Λέσχη Bilderberg θα συνεδριάσει από τις 9-12 Ιουνίου, στο Ξενοδοχείο Suvretta House, το οποίο στην ιστοσελίδα της, περιγράφεται ως:


«Ενα όμορφο παραμυθένιο κάστρο, που το ξενοδοχείο μας είναι ενσωματωμένο στο φανταστικό αλπικό τοπίο της Άνω Engadine».


Δεν αναφέρονται, όμως, στους εξίσουν «μαγικούς» ελεύθερους σκοπευτές, στις στέγες, ή στα ΜΑΤ, που θα είναι εκεί. Aλλά ίσως το ανακοινώσουν στην επόμενη συνέντευξη Τύπου…
πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *