in ,

Τέρμα τα Χριστούγεννα, τώρα «Γιορτή Φωτός»-Βίντεο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τέρμα τα Χριστούγεννα, τώρα «Γιορτή Φωτός»-Βίντεο

1

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Τέρμα η γιορτή των Χριστουγέννων στα γερμανικά δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, και παιδικούς σταθμούς. Όπως αναφέρουν γερμανικά ΜΜΕ, η γιορτή των Χριστουγέννων θα απαγορευτεί και θα την αντικαταστήσει η «γιορτή του Φώτος», (κατά τις επιταγές της Νέας Τάξης), με το πρόσχημα να μην θίξουμε τους μουσουλμάνους. Όπως φαίνεται την ίδια ώρα που καταφτάνουν στην Ευρώπη εκατομμύρια μουσουλμάνοι, πολλοί από αυτούς Jihadists, τους πιάνει… «αλλεργία» με τους χριστιανούς και τις γιορτές τους.

2

Η διευθύντρια της γερμανικής σχολής Bosco-Montessori, κυρία Nanette Weidelt από το Düsseldorf, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι η καλύτερη λύση για να μπορούν να προσαρμοστούν και τα ξένα μουσουλμανάκια στην γερμανική καθημερινότητα.

Μεγάλη χαρά από αυτή την εξέλιξη, όπως υπογραμμίζει ο Γερμανός αριστερός πολιτικός, Rüdiger Sagel. Όπως δήλωσε δεν πρέπει να επιβάλουμε στους άλλους τις δικές μας γιορτές, (κάποιοι θα τον ρωτούσαν γιατί να μας επιβάλετε εσείς να αφήσουμε τις χριστιανικές μας γιορτές και να μας απαγορέψετε γιορτάζουμε τον Χριστό μας ?)

Αλλά το πράγμα έχει προχωρήσει ακόμα πιο πολύ μέχρι το σημείο να γίνεται συλλογή υπογραφών για να απαγορευτεί και η μεγάλη γιορτή των Γερμανών, το Oktoberfest, επειδή προσβάλει τους μουσουλμάνους! Όπως βλέπετε σιγά σιγά αφαιρούν όλες τις παραδοσιακές συνήθειες και επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες. Σε όλα αυτά οι πολιτικοί στην Ενωμένη Ευρώπη είναι απλοί ακροατές στην κατάλυση της ελευθερία της άσκησης των θρησκευτικών καθηκόντων, στην κατάργηση των εθίμων μας

3

Μια προτεσταντική εκκλησία στο Oberhausen ανακοίνωσε επίσημα ότι θα αφαιρέσει όλα τα σύμβολα από τον ναό, από την ιερή τράπεζα, μέχρι και όλους τους σταυρούς ούτως ώστε όταν φτάσουν εκεί οι 50 μουσουλμάνοι να… μην ενοχληθούν.

4

Τον περασμένο μήνα η λεσβία επίσκοπος Eva Brunne, από την Στοκχόλμη, απαίτησε να αφαιρεθούν όλα τα χριστιανικά σύμβολα από τις εκκλησίες για να είναι πιο προσιτά τους μουσουλμάνους. Φυσικά κανένας δεν ρωτάει τους εντόπιους πλέον. Τις αποφάσεις τις παίρνουν οι ίδιοι. Αλλά τι να περιμένει κανείς από ανώμαλους και διεστραμμένους ? Φυσικά μόνο καταστροφικές αποφάσεις υπαγορευμένες από την Νέα Τάξη!

5

Όπως λυπημένα αναφέρει ένας αστυνομικός, η μεσαία τάξη αρχίζει και επαναστατεί πλέον , αποτέλεσμα : να τους φιμώνουν με φυλάκιση. Αυτοί οι παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες. Έρχονται εδώ τα βρίσκουν όλα έτοιμα, δεν σέβονται τίποτα και κανέναν , φτύνουν τις γυναίκες στους δρόμους, γιατί θεωρούν την ευρωπαία γυναίκα πόρνη.

6

Το ξέρετε πως μια παντρεμένη μουσουλμάνα με 3 παιδιά παίρνει ένα μεγάλο ποσό επιχορήγηση για τα παιδιά της στην Γερμανία ; Σκεφτείτε τώρα έναν μουσουλμάνο που θα έχει 4 γυναίκες και 20 παιδιά τι χρήματα θα παίρνει από το κράτος. Απλά θα κάθονται και θα τρώνε τα έτοιμα αδούλευτα χρήματα.

7

Ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Bauzen Spree Hotel, έδωσε 300.000 ευρώ για να το ανακαινίσουν. Στη συνέχεια η κυβέρνηση το πήρε με ελάχιστο νοίκι για να εγκαταστήσει εκεί τους λαθρομετανάστες.

8

Συνταξιούχοι δούλευαν μια ολόκληρη ζωή κάνοντας πολλές οικονομίες και θυσίες, και σήμερα το κράτος αναγγέλλει σε μια ανακοίνωση στο Sankt Augustin, ότι από εδώ και πέρα οι συνταξιούχοι θα εξυπηρετούνται μόνο συγκεκριμένες ημέρες γιατί προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στους λαθρομετανάστες.

Δείτε το βίντεο είναι από μια κατασκήνωση λαθρομεταναστών “refugee center” στην Κοπεγχάγη. Ένας μουσουλμάνος μετανάστης απειλεί ρεπόρτερ σε ζωντανή τηλεόραση, «τι στο δ*** κάνεις, βούλωσέ το».

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο, είναι ένα ζωντανό ρεπορτάζ από ένα “κέντρο προσφύγων” στην Κοπεγχάγη, από μια εκπομπή στις 3.11.2015 σε εθνικό κανάλι. Δείτε τι συμβαίνει στο τέλος του βίντεο. Αναγκάζονται να δείξουν αλλού. Ολοένα και περισσότερο, δημοσιογράφοι γίνονται πρωταρχικοί και εύκολοι στόχοι.

Τότε ξαφνικά ο μετανάστης έρχεται κοντά στον ρεπόρτερ και του λέει σε πολύ άσχημη γλώσσα στα Δανέζικα “τι στο δ*** κάνεις, ? βούλωσέ το! και άλλες πολλές βρώμικες λέξεις. Απειλεί τον ρεπόρτερ ο οποίος προσπαθεί να κινηθεί γρήγορα και να τελειώσει τη ζωντανή μετάδοση έτσι ώστε να μην δούμε περισσότερα από το τι συμβαίνει.Σοκαριστικό για τους θεατές… και η TV2 Denmark (πανεθνική τηλεόραση) δεν θέλει να μιλήσει περαιτέρω για το τι συνέβη.

Μιλάνε για τους αριθμούς των μεταναστών που αυξάνονται τις τελευταίες μέρες και πως προσπαθούν να ασκήσουν πίεση στο κέντρο προσφύγων. Τον Οκτώβριο ο αριθμός μεταναστών που ήρθε στη Δανία αυξήθηκε δραματικά. Ο λόγος μπορεί να είναι ότι η Σουηδία είναι έτοιμη να καταρρεύσει και δεν μπορεί να προσφέρει άμεση στέγη για όλους τους ανθρώπους που έρχονται, γι” αυτό τώρα πολλοί κάνουν στάση στη Δανία.

Ευτυχώς που κάποιοι νέοι στην Γερμανία και πολύ περισσότερο στην Γαλλία αντιδρούν στην επέλαση μέσω των παράνομων μεταναστών της Νέας Τάξης :

Multikulti : Eine Kriegserklärung von der französischen Jugend

Abendland – Widerstand

https://youtu.be/jlu-74rGDRI

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Καημενίλα αθάνατη. Κατακτάς και συντρίβεις και πατάς πάνω στα πτώματα
  αυτών που έπεσαν στην Παγίδα σου. Ύπουλε εχθρέ που ταιριάζεις μόνο με την λάσπη απο την οποία προέρχεσαι. Μόνο σε ένα είδος η αδυναμία είναι δύναμη. Τι λέει αυτό για το συγκεκριμένο είδος?

 2. Πάλι τα ίδια! Η ιστορία επαναλαμβάνεται! Όπως μετά το 350 μ.Χ. που μπροστά στην κατευθυνόμενη χριστιανοποίηση των πληθυσμών χάριν της τότε Νέας Τάξης Πραγμάτων, απαγορεύτηκε ο τότε παγκόσμιος Ελληνισμός, οι παραδόσεις, η θρησκεία, τα σύμβολα και τέλος το ίδιο το όνομά του (έγινε συνώνυμο του “βρώμικου” ΕΘΝΙΚΟΣ)!
  Τα πρώτα χρόνια άρχισαν να δέχονται οι λαοί αδιαμαρτύρητα κάποια από αυτά (όπως τώρα) αλλά αργότερα που το πράγμα παράγινε, άρχισαν οι διώξεις, οι εξοντώσεις και οι δολοφονίες!
  Μέχρι που ήρθε το… “ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΟΛΑΝΩΝ”, που έκανε ΝΟΜΟ τη νέα θρησκεία της τότε Νέας (σημερινής Παλιάς) Τάξης Πραγμάτων!
  Γνωρίζοντας κανείς το παρελθόν μέσω της ιστορίας, δεν είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει το μέλλον!
  Κρίμα, πολύ κρίμα!

 3. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
  ΟΧΙ ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΗΞΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΡΗΚΕΣ!!!!!!!!!!
  ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
  ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ
  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ
  ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ
  ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΟΥ
  ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ
  ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΞΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ!!!!!!
  ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

  • ΕΔΩ ΦΙΛΗ ΑΘΗΝΑΙΑ, ΠΡΟΒΛΕΠΩ, ΝΑ ΤΡΩΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΤΣΑΛΙ, [ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ].
   ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
   ΦΕΡ’ ΕΙΠΕΙΝ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ [ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ], ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ ΣΤΥΛΙΑΡΙ-ΣΩΛΗΝΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΡΑΒΗΞΕ ΣΧΟΙΝΙΑ ΜΕ ΦΩΤΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛH ΑΥΤΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΧΕ ΜΟΡΦΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ.
   ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΛΕΙΠΕ.ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ…..ΚΑΜΜΙΑ.
   ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ;;;;;;;

 4. ΑΡΧΙΕΡΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

  Ο Κύριος Ιησούς Χριστός μας το είπε ξάστερα και στα ίσα :
  Εγώ ειμί η άμπελος και εσείς τα κλήματα, και όποιος είναι με μένα είμαι κι εγώ με αυτόν, και φέρουμε καρπόν πολύ.

  Μα εσείς αρχϊιεράρχες μου δεν είστε της αμπέλου του Πατρός Μου, γιατί ο καρποί σας είναι σάπιοι και αρρωστημένοι, διότι εσείς άρρωστοι είστε.
  Άρον άρον σταύρωσον αυτόν φωνάζετε και παραδώσατε το ποίμνιό Μου στα χέρια του εχθρού.

  Ο Ιούδας αν άξιζε μια φορά να κρεμαστεί για σας, μπροστά στα δικά σας έργα… αυτός αξίζει δέκα φορές τον Παράδεισο, διότι η
  συνείδησή του τον έλεγξε και αυτοκτόνησε από τις τύψεις· ενώ εσείς αξίζετε δέκα φορές και θα λάβετε τρομερή τιμωρία ενώπιον του φοβερού Βήματος του Θεού, διότι εσείς κλέψατε εν συνειδήση σας το Φως που απλόχερα χάρισε η Χάρις της Θείας Αγίας Πρόνοιας του Υψίστου Θεού εις τους υιούς Του.

  Αδέρφια Έλληνες, μην ξεχνάτε πως οι τάφοι δεν κάνουν διακρίσεις, έτσι κι ο Θεός θα κρίνει, όπως αυτούς κι εμάς. Οπότε όπως αυτοί χώμα αγαπήσανε, έτσι κι εσείς το χώμα αγαπάτε.
  Ας πούμε όλοι το νερό του Λόγου του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού, που εν αγνοία σας τόσο πολύ περιφρονήσατε χάρη στα σκάνδαλα, τις αιρέσεις και τα σχίσματα που δημιούργησαν αυτοί.

  Φοβηθείτε τον Θεόν με δέος και αγάπη.
  Φοβηθείτε με την αγάπη ενός σεβάσμιου παιδιού, που φοβάται μη κάνει κάτι και πληγώσει τον αγαπητό του τον πατέρα.
  Λογιστείτε και ντραπείτε όλοι εσείς που πιστεύετε στον Κύριο Ιησού Χριστό μας και μπροστά στην εικόνα Του φωνάζετε “Χριστός Αληθώς Ανέστη”.
  Αν πραγματικά πιστεύατε ότι Αληθώς Ανέστη ο Κύριος, αδέλφια μου κανείς δεν θα αμάρτανε πια.

  Ευχολόγιον
  Εις το όνομα του Πατρός του Υιού και του Αγίου Πνεύματος και της Υπεραγίας Θεοτόκου, Χριστούγεννα να έρθουν στην καρδιά σας και η αγάπη του Ιησού Χριστού να λάμψει στην ματιά σας.
  Τότε θα καταλάβετε παιδάκια μου, Ανάσταση Χριστού τί θα πει!
  Τέλος και Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν.

  Ιωάννης β

 5. Αθηναία χαλάρωσε ήρθαμε είμαστε πολλοί δεν πρόκειται να γίνει τίποτα στην πατρίδα μας\

 6. Πρέπει να ξέρουμε πως αυτοί που προσπαθούν να βγάλουν το Χριστό, όχι μόνο από τα Χριστούγεννα, αλλά και από παντού, δεν είναι οι Μωαμεθανοί. Είναι οι Ιουδαϊστές που χρησιμοποιούν ακόμα και τους Μωαμεθανούς για τα σχεδιά τους.

 7. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ούτε οι Μωαμεθανοί διώκουν τον χριστιανισμό γιατί είναι ξαδέρφια (από τον Ισαάκ κατάγονται οι μεν και από τον αδελφό του Ισμαήλ οι δε, σύμφωνα με τις γραφές) και φυσικά όχι από τον “ΓΟΝΕΑ” και των δύο τον Ιουδαϊσμό, του οποίου ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ Αβραάμ, ο φυσικός πατέρας των Ισαάκ και Ισμαήλ, θεωρείται ο… ΠΡΟΠΑΤΟΡΑΣ όλων!
  Ποτέ δεν θα μπορούσε όλοι αυτοί ως οικογένεια να ήταν θανάσιμοι εχθροί! Όλες αυτες οι θρησκείες και δοξασίες, δημιουργήθηκαν από την παγκόσμια ΕΛΙΤ με σκοπό τον ΕΛΕΓΧΟ των μαζών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Έπεσε η κυβέρνηση στην Πορτογαλία! Ο Κοέλιο άντεξε μόλις 11 ημέρες

Stewart Swerdlow: Ηλιος, ζώνη Kuiper, εξωγήινοι, στημένη επίθεση εξωγήινων κλπ…