in ,

Stewart Swerdlow: Ηλιος, ζώνη Kuiper, εξωγήινοι, στημένη επίθεση εξωγήινων κλπ…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

swerdlow

Stewart Swerdlow: Ηλιος, ζώνη Kuiper, εξωγήινοι, στημένη επίθεση εξωγήινων κλπ…

O Swerdlow δίνει κάποιες πληροφορίες. Δεν πιστεύω αβλεπί όσα λέει και δε συμφωνώ σε κάποια σημεία (όπως το ότι οι ιλουμινάτι δεν θέλουν αποπληθυσμό).

Kάποια άλλα σημεία πάλι (όπως η ανάλυση που κάνει για τον Ήλιο) με βρίσκουν σύμφωνη. Αλλά αυτά είναι κομμάτια της δικής μου οπτικής. Δείτε/ακούστε τον και κρίνετε μόνοι σας. Καλή ακρόαση.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΓΙΑΧΟΥΒΕΧΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΗ! ΜΑ!!

  • ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΖΗΤΑΝΕ ΓΕΡΟΛΑΔΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ ΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙ, ΜΙΣΘΟΣ,ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΜΠΑΝΑΝΑ-ΓΑΛΑ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ-ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΑΓΗ ΑΠΟ ΕΝΦΙΑ Κ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΑ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ Κ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΑ ΕΙΣΑΙ?

 2. το μόνο που αξίζει προσοχής σε όσα λέει, είναι ότι από το 2000 άρχισαν να παρατηρούν σε όλα τα τηλεσκόπια αντικείμενα (τιτάνες) να έρχονται και να αράζουν στην ακτίνα των εξωτερικών πλανητών του ηλιακού…
  Όλα τα άλλα είναι μια ίδια πάστα όπως του Κολιερ… παρουσιάζει όλους τους ανθρώπους ως ανθρωποειδή, δηλαδή artificial (τεχνητά δημιουργήματα), αυτό που λέμε εμείς για τους κιτρινιάρηδες και μογγολα και παρουσιάζει αιγυπτιακού κάλους κυνοκέφαλους γατομορφους ως καλούς εξωγήινους που περιμένουν να αναλάβουν αυτοί την διακυβέρνηση, αφού αποτύχουν οι σαύρες.
  Με βάση τα παραπάνω, μόνο το πρώτο στοιχείο κρατάμε, τα άλλα πανε στο κάδο τον αχρήστων.
  Παρουσιάζει με λίγα λόγια ένα μέρος αποστατών του ΣΕΘ/Κρονου ως κάτι το διαφορετικό, καλό, νέο, καινούργιο.
  Γιαυτό μακριά.

  • Georgek προσωπικα δεν υποστηρίζω καθόλου τον ομιλιτή, μπορεί κάλλιστα να είναι ελεγχόμενος. Γι’αυτό και επέλεξα συγκεκριμένα αποσπάσματα από την ομιλία του που ήταν πάνω από μια ώρα. Και επέλεξα τα σημεία εκείνα που θεωρούσα πως αξίζει να μεταδοθούν…
   Επισημαίνω τουλάχιστον δύο από τις τραγικές παρανοήσεις που έκανες εδώ: α/ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ότι είμαστε ΕΜΕΙΣ ανθρωποειδή, αλλά ότι ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΥΛΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ είναι. Δηλαδή έχουν κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά (σαν τα δικά μας), αλλά δεν είναι άνθρωποι, είναι από άλλο ανέκδοτο. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ δεν είπε ΕΜΑΣ ανθρωποειδή.
   β/ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ότι είμαστε “τεχνητά δημιουργήματα”. Είπε ότι ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.
   Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις τέτοια δυσχέρεια κατανόησης στον γραπτό ελληνικό λόγο.
   Πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ το πρόβλημα δεν είναι οι δικές μου διατυπώσεις (στους υπότιτλους)…

   • Για σου Βάσω, το λέει πεντακάθαρα, we are all artificial and they want us as slaves.
    16:00 και γύρο στο 18:00 λέει οτι οι γερμανοί πολεμούν τους ιλουμινατε (μεγάλο ψέμα) και οτι είναι γόνοι εξωγήινων… Γύρο στο 19:30 λέει οτι οι ιλουμινατε δεν θέλουν την μύωση του πληθυσμού… Στο 22:10 λέει οτι αυτοί που ζουν στην εξωτερική ζώνη τον πλανητών και είναι επιθετικοί εξωγήινοι… είναι κατσαρίδες εξωγήινοι. Στο 26:10 δείχνει τους κυνοκέφαλους γατομορφους που ανέφερα πριν. Μάλιστα αναφέρει οτι αυτοί θα δώσουν τον έλεγχο της γης στο 4ο ράιχ… Μάλιστα παρουσιάζει τους γερμανούς ως σωτήρες και αναφορές σε προφητείες αφρικανών, οτι αναφέρονται καθαρά στους γερμανούς…. (από αυτά ως τώρα που έχω μαζέψει από το βίντεο του, είναι καθαρά το τι προωθεί).
    στο 32 και κάτι… Αναφέρει ότι οι άνθρωποι προέρχονται απο την Λύρα, αμέσως μετά παρουσιάζει τον αστερισμό της Ανδρομέδας ως κάτι κακό. Δηλαδή οτι επειδή η Γη/ηλιακο μας σύστημα ανήκει σε μια ομάδα αστερισμών κοντά στην Ανδρομέδα, οι ανδρομέδιους πιστεύουν οτι τους ανήκουμε και γιαυτο περνάμε αυτά που περνάμε σήμερα (αρα με λιγα λόγια, οι ανδρομέδιοι οφείλονται για το χαλι στην γη).
    Στο 34 αναφέρει οτι οι κακοί ανδρομέδιοι αναφέρουν οτι οι άνθρωποι ειναι artificial και επικίνδυνοι.
    Αν τα συνοψίσουμε ολα αυτά, ο τύπος προωθεί την νεα ατζέντα. Προωθεί τους βρομερούς μογγολογερμανους 4ο ραιχ, ως θεϊκά οντα και απο προφητείες αρχαίων φυλών της Αφρικής, που πολεμούν τους ηλουμινατε και όπως φαίνετε παρακάτω απο τα λεγόμενα του, αναφέρει οτι οφείλεται στους κακούς ανδρομέδιους, οπου απειλούν την γη.
    εύχομαι να σε βοηθησα.

    δεν ειδα υπότιτλους, εγω βλέπω την κανονική του συνέντευξη, εχω ακαδημαϊκό χαρτί αγγλικών και ειδα την ολόκληρη συνέντευξη του… χεχε Σου παραθέτω και το λινκ της συνέντευξης που εδωσα τους χρονους του βιντεο παραπάνω, για να το δεις.
    https://www.youtube.com/watch?v=Gkhcn9bArjM

    • η αλήθεια είναι οτι δεν εχω δει ολόκληρη την συνέντευξη του, μέχρι το 34 και κάτι εχω δει, διότι μπουχτισα απο της μαλακιες που λεει… Η ανδρομεδια φιλη είναι κακοί και τα μογγολα θα σώσουν τον πλανήτη.

    • κάτι που θυμάμαι απο την συνέντευξη λιγο πιο κάτω από το 34 λεπτο, αναφέρει και τους κακούς ιάπωνες… αποφεύγει δια ροπάλου να αναφερθεί στους κινέζους και κορεάτες… Ειναι τόσο στυμμένο και χτυπητό… Δεν υπάρχει λόγος να την ξαναβλέπω την συνέντευξη του για τον ακριβή χρόνο στο βίντεο, αλλα είναι άκυρος trust me. Το μόνο στοιχείο που κρατάμε απο αυτόν, είναι η αναφορά από τα τηλεσκόπια ανά την γη, οτι μπήκαν μέσα στο ηλιακό μας, στρατιές πλανητοειδών (τιτάνες) και άραξαν στους εξωτερικούς πλανήτες του ηλιακού συστήματος.

    • οσο για αυτο περί genetically engineered, το αναφέρει και στην αρχη για τους “θεους νάρδους το 4ο ραιχ γερμανών”, που θα πάρουν τον έλεγχο της γης απο τους κυνοκέφαλους, οτι είναι genetically engineered απο μια φυλή του αλμπερον. Συγγνώμη για τα πολλά μικρά σχόλια, απλα είναι δυσλεκτικός και ειναι κατι που δεν απάντησα στα προηγούμενα.

 3. Μας λέει για τον ήλιο πως αντικείμενα μεγέθους της Γης βγαίνουν από “μέσα”του.Ο Erick Dollard είπε για τον ήλιο,πως είναι κούφιος,πως είναι Πύλη και πως δεν εκπέμπει θερμότητα ,αλλά ηλεκτρομαγνητικά κύματα(αν θυμάμαι καλά).Πάνω – κάτω έχουμε πληροφορίες για τον ήλιο που συμφωνούν μεταξύ τους από δυο διαφορετικές πηγές.Ίσως στο μέλλον να μάθουμε περισσότερα για το αν είναι πραγματικά αυτά που έχουμε ως πληροφορίες ή όχι.Βλέπουμε.Μας λέει για τον Άρη και πως είναι ζωντανός από ζωή ,έχει ατμόσφαιρα,έχει φύση και πως δεν είναι κόκκινος .Πολλοί το έχουν πει αυτό.Άλλωστε τα στοιχεία που έρχονται από φωτογραφίες εξετάζονται μέχρι χιλιοστό ! Τα όσα λέει για τους Ιλλουμινάτι και τον απόπληθυσμό.Βασικά και πριν θεωρούσα πως δεν πρόκειται να συμβεί αυτό,απλά τυγxάνει να συμφωνώ με τον Stewart.Γενικά λέει άγνωστα προς εμένα που δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να τα διασταυρώσω και δεν γνωρίζω αν θα βγουν άλλες πηγές που να επαληθεύουν την πληροφορία.Όμως.Η επαλήθευση της πληροφορίας δεν σημαίνει και πως κάποτε ήταν γεγονός ή είναι γεγονός.Εδώ θέλει ιδιαίτερη προσοχή.Πάντως ,τα όσα είπε ο Stewart είναι ενδιαφέρον και κάθε πληροφορία είναι προς συζήτηση.Για τις εξωγήινες φυλές και τους εξωγήινους ,εμείς οι άνθρωποι είμαστε δύσπιστοι,πρέπει τους δούμε μπροστά μας,και όχι σε κάποιο βίντεο .Άλλωστε και εμείς Έξω – γήινοι είμαστε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τέρμα τα Χριστούγεννα, τώρα «Γιορτή Φωτός»-Βίντεο

Επιστρέφει ανεξέλεγκτα στη Γη μετά από δεκαετίες περιπλάνησης στο διάστημα