11:41 - 08/07/2017

Εάν μια ταινία είναι κατά των μαύρων λέγεται «ρατσιστική». Εάν είναι κατά των μουσουλμάνων λέγεται «ισλαμοφοβική». Εάν είναι κατά των γυναικών λέγεται «μισογυνική». Εάν είναι κατά των λευκών χριστιανών ανδρών λέγεται «καταπληκτική τηλεοπτική σειρά»

Η αμερικανική τηλεοπτική σειρά 10 επεισοδίων “The Handmaid’s Tale”, που ξεκίνησε να μεταδίδεται στις ΗΠΑ από το συνδρομητικό streaming κανάλι Hulu (το 30% το έχει η Disney) τον Απρίλιο του 2017, βασίζεται στο ομώνυμο ‘δυστοπικό’ sci-fi μυθιστόρημα του 1985 της Καναδέζας φεμινίστριας αριστερής άθεης συγγραφέως Margaret Atwood (φώτο κάτω).
Εάν μια ταινία είναι κατά των μαύρων λέγεται «ρατσιστική». Εάν είναι κατά των μουσουλμάνων λέγεται «ισλαμοφοβική». Εάν είναι κατά των γυναικών λέγεται «μισογυνική». Εάν είναι κατά των λευκών χριστιανών ανδρών λέγεται «καταπληκτική τηλεοπτική σειρά» - Εικόνα1  Πρωταγωνιστεί η αμερικανίδα ηθοποιός Elisabeth Moss, που ανήκει στην αίρεση της Σαηεντολογίας και αποκαλεί τον εαυτό της «φεμινίστρια». Θεωρείται βέβαιο ότι η «πετυχημένη» αυτή σειρά θα βρει τον δρόμο της -αργά ή γρήγορα- προς την Ευρώπη, ώστε και οι ευρωπαίοι μαζάνθρωποι να την απολαύσουν στις μικρές τους οθόνες.
Εάν μια ταινία είναι κατά των μαύρων λέγεται «ρατσιστική». Εάν είναι κατά των μουσουλμάνων λέγεται «ισλαμοφοβική». Εάν είναι κατά των γυναικών λέγεται «μισογυνική». Εάν είναι κατά των λευκών χριστιανών ανδρών λέγεται «καταπληκτική τηλεοπτική σειρά» - Εικόνα2 Το “The Handmaid’s Tale” είχε εμφανισθεί ως κινηματογραφική ταινία και το 1990, με γνωστά ονόματα μάλιστα, όπως η Natasha Richardson (ως Kate/Offred), η Faye Dunaway (Serena Joy), ο Robert Duvall (The Commander, Fred), ο Aidan Quinn (Nick) και η Elizabeth McGovern (Moira). Η εποχή εκείνη προφανώς δεν προσφερόταν για την αριστερή φεμινιστική αντι-λευκή φρενίτιδα που σαρώνει τα πάντα σήμερα και για αυτό, παρά το αξιόλoγο cast, η ταινία του 1990 έμεινε γενικώς άγνωστη. Προσέξτε μόνο (κάτω) την σημαία της «Δημοκρατίας της Gilead»…. Εάν μια ταινία είναι κατά των μαύρων λέγεται «ρατσιστική». Εάν είναι κατά των μουσουλμάνων λέγεται «ισλαμοφοβική». Εάν είναι κατά των γυναικών λέγεται «μισογυνική». Εάν είναι κατά των λευκών χριστιανών ανδρών λέγεται «καταπληκτική τηλεοπτική σειρά» - Εικόνα3
Η πλοκή του μυθιστορήματος είναι ότι μετά από έναν περιορισμένης έκτασης πυρηνικό πόλεμο με τους Σοβιετικούς ή κάποια οικολογική καταστροφή – τέλος πάντων δεν είναι σαφές τι ακριβώς έγινε – οι περισσότερες γυναίκες στις ΗΠΑ έχουν γίνει στείρες. Τότε γίνεται πραξικόπημα από την χριστιανική δεξιά και οι ΗΠΑ μετατρέπονται σε μια λευκή θεοκρατική χριστιανική φονταμενταλιστική πατριαρχική μισογυνιστική ολοκληρωτική πολιτεία (που λέγεται Gilead), όλες οι γυναίκες υποχρεώνονται να σταματήσουν να εργάζονται, τα δικαιώματά τους ακυρώνονται έτσι ώστε να κρατούνται κυριολεκτικά γυμνές και στην κουζίνα, ενώ οι ανώτερες τάξεις της λευκής φονταμενταλιστικής χριστιανικής κυβέρνησης παίρνουν τις γόνιμες γυναίκες για να κάνουν μαζί τους παιδιά. Οι περισσότερες από αυτές τις γόνιμες σκλάβες είναι πολιτικές κρατούμενες – φεμινίστριες, λεσβίες, θρησκευτικές μειονότητες, που ήταν γνωστό ότι ήταν αντίθετες με τις αξίες του καθεστώτος. Το καθεστώς είναι ένα είδους «χριστιανικού» ISIS με εξευτελισμούς γυναικών, βιασμούς, βασανιστήρια, κόψιμο χεριών και δαχτύλων, βγάλσιμο ματιών και λοιπά.
Εάν μια ταινία είναι κατά των μαύρων λέγεται «ρατσιστική». Εάν είναι κατά των μουσουλμάνων λέγεται «ισλαμοφοβική». Εάν είναι κατά των γυναικών λέγεται «μισογυνική». Εάν είναι κατά των λευκών χριστιανών ανδρών λέγεται «καταπληκτική τηλεοπτική σειρά» - Εικόνα4 Έχουμε θα λέγαμε ένα μείγμα από “Scarlet Letter” (“Άλικο Γράμμα”), “Brave New World”, “1984” με πρακτικές ISIS και ολίγον άρωμα Βόρειας Κορέας.

Εάν μια ταινία είναι κατά των μαύρων λέγεται «ρατσιστική». Εάν είναι κατά των μουσουλμάνων λέγεται «ισλαμοφοβική». Εάν είναι κατά των γυναικών λέγεται «μισογυνική». Εάν είναι κατά των λευκών χριστιανών ανδρών λέγεται «καταπληκτική τηλεοπτική σειρά» - Εικόνα5 Με εμάς ποτέ θα ασχοληθεί κανένας κουλτουριάρης λίμπεραλ; Αλλά επειδή έχουμε να κάνουμε με αριστερή καραμπινάτη προπαγάνδα, ας βγάλουμε τα “ενοχλητικά” (ISIS και Βόρεια Κορέα) και ας αφήσουμε τον θεατή να πιστέψει ότι το καθεστώς όπου οι γυναίκες κακοποιούνται, βιάζονται, ξυλοφορτώνονται και ταπεινώνονται, οι λεσβίες απαγχονίζονται δημόσια, οι κλειτορίδες κόβονται, το διάβασμα για τις γυναίκες, είναι απαγορευμένο και τους επιτρέπεται να μιλάνε μόνο για ψώνια ή τον καιρό, η εμφάνισή τους είναι πανομοιότυπη και αυστηρά σεμνή, (κόκκινα μακριά φορέματα και λευκά καπέλα, για να κρύβουν τα πρόσωπα τους), περπατούν αργά και σταθερά, κοιτάζοντας μόνο μπροστά τους, δεν απεικονίζουν κάποια ισλαμική κοινωνία, αλλά μια…. χριστιανική.  Εάν μια ταινία είναι κατά των μαύρων λέγεται «ρατσιστική». Εάν είναι κατά των μουσουλμάνων λέγεται «ισλαμοφοβική». Εάν είναι κατά των γυναικών λέγεται «μισογυνική». Εάν είναι κατά των λευκών χριστιανών ανδρών λέγεται «καταπληκτική τηλεοπτική σειρά» - Εικόνα6 ΘΑ μπορούσαν όλοι αυτοί να είναι χριστιανοί. Δεν θα μπορούσαν; Επίσης, οι γυναίκες στην “Δημοκρατία της Gilead” δεν έχουν πλέον δικό τους όνομα, αλλά παίρνουν τα ονόματα των αντρών που τις “κατέχουν” – για παράδειγμα, η πρωταγωνίστρια που λέγεται June, γίνεται “Offred” επειδή είναι “του Fred” (κάτι σαν το δικό μας Γιώργαινα, Θανάσαινα κλπ).
Εάν μια ταινία είναι κατά των μαύρων λέγεται «ρατσιστική». Εάν είναι κατά των μουσουλμάνων λέγεται «ισλαμοφοβική». Εάν είναι κατά των γυναικών λέγεται «μισογυνική». Εάν είναι κατά των λευκών χριστιανών ανδρών λέγεται «καταπληκτική τηλεοπτική σειρά» - Εικόνα7 Περιττό να πούμε ότι και σε αυτή την ταινία οι “καλοί” χαρακτήρες είναι μαύροι ή λεσβίες, ενώ η πρωταγωνίστρια είναι παντρεμένη με μαύρο και έχουν και παιδάκι (σκουρόχρωμο και κοριτσάκι!). Και όλοι οι “κακοί” είναι λευκοί.

Οι στείρες γυναίκες είναι είτε σύζυγοι ισχυρών ανδρών, είτε υπηρέτριές τους. Οι γόνιμες γυναίκες είναι “handmaids” (δούλες), αναγκασμένες να υποβληθούν σε τελετουργικό βιασμό με την ελπίδα ότι θα φέρουν παιδιά για την άρχουσα τάξη. Όταν το κάνουν, ο πατέρας και η σύζυγος τους παίρνουν το παιδί τους. Στη συνέχεια τις στέλνουν να ζουν με ένα άλλο ζευγάρι και να κάνουν το ίδιο πράγμα ξανά, παράγοντας παιδιά που είναι βιολογικά δικά τους αλλά δίνονται στις προνομιούχες, στείρες γυναίκες και τους συζύγους τους.
Εάν μια ταινία είναι κατά των μαύρων λέγεται «ρατσιστική». Εάν είναι κατά των μουσουλμάνων λέγεται «ισλαμοφοβική». Εάν είναι κατά των γυναικών λέγεται «μισογυνική». Εάν είναι κατά των λευκών χριστιανών ανδρών λέγεται «καταπληκτική τηλεοπτική σειρά» - Εικόνα8 Στην θεοκρατία του The Handleid’s Tale βλέπουμε τα παιδιά να χωρίζονται βίαια από τους γονείς τους. Επίσης, οι έχουσες ομοφυλοφιλικές τάσεις, ονομάζονται «προδότριες του φύλου» (gender traitors). Η ομοφυλοφιλική δραστηριότητα τιμωρείται με θάνατο. Η Moria στο έργο, είναι και μαύρη και ομοφυλόφιλη και ακτιβίστρια. Η ηθοποιός που την υποδύεται (Samira Wiley) είναι όντως ομοφυλόφιλη και μάλιστα “παντρεμένη” με γυναίκα.  Εάν μια ταινία είναι κατά των μαύρων λέγεται «ρατσιστική». Εάν είναι κατά των μουσουλμάνων λέγεται «ισλαμοφοβική». Εάν είναι κατά των γυναικών λέγεται «μισογυνική». Εάν είναι κατά των λευκών χριστιανών ανδρών λέγεται «καταπληκτική τηλεοπτική σειρά» - Εικόνα9 Η Ofglen (Emily), που συνάπτει σχέση με άλλη γυναίκα, υποβάλλεται σε ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων έτσι ώστε να “μην θέλει αυτό που δεν μπορεί να έχει”. Ο διοικητής Warren καταδικάζεται σε κόψιμο χεριών επειδή είχε σχέση με τη γυναίκα του.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Στην εποχή μας με μια χριστιανική δεξιά στις ΗΠΑ να είναι τελειωμένη ή να βρίσκεται σε πλήρη εξασθένιση και ένα φανατικό ισλάμ να εξαπλώνεται ραγδαίως στην Δύση και να ισχυροποιείται (με τις ευχές των «προοδευτικών» κυβερνήσεων), επιβάλλοντας τον σκοταδιστικό νόμο της Σαρία, με μια χοντροειδέστατη προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας, του φεμινισμού και κάθε αριστερής “προοδευτικής” αρλουμπολογίας, με μια συστηματική λυσσαλέα κρατική και παρακρατική επίθεση σε κάθε παράδοση, με ομοφυλόφιλους σε πρωθυπουργικούς θώκους και χριστιανούς σε κελιά, πόσο φυσιολογικό είναι να μεταφερθεί στην οθόνη ένα τέτοιου είδους μυθιστόρημα που γράφτηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80, την εποχή δηλαδή, της Θάτσερ, της πρώτης θητείας του Regan, και την άνοδο της επιρροής της χριστιανικής δεξιάς των Pat Robertson / Jerry Falwell στις ΗΠΑ; Δεν θέλει πολύ σκέψη. Οι αριστεροί / λίμπεραλ, που ζουν στον δικό τους κόσμο, και θεωρούν οτιδήποτε κινείται έξω από τα όρια του θολού μυαλού τους «φασίστα» και «ναζί», συνηθίζουν να βλέπουν παντού «φαντάσματα» ή επίτηδες τα κατασκευάζουν (το χρήμα ρέει άφθονο γαρ) προκειμένου οι αποβλακωμένες μάζες να παραμείνουν αποβλακωμένες και μάλιστα να αποβλακωθούν ακόμα περισσότερο, ώστε να μην χαλάσει το εκτρωματικό όραμά τους. Εάν μια ταινία είναι κατά των μαύρων λέγεται «ρατσιστική». Εάν είναι κατά των μουσουλμάνων λέγεται «ισλαμοφοβική». Εάν είναι κατά των γυναικών λέγεται «μισογυνική». Εάν είναι κατά των λευκών χριστιανών ανδρών λέγεται «καταπληκτική τηλεοπτική σειρά» - Εικόνα10 Η μόνιμη δικαιολογία γιατί τα μυαλά των αριστερών γεννάνε τέτοιου είδους «καλλιτεχνικά» εκτρώματα του είδους The Handleid’s Tale και πουλάνε (με πολύ υψηλές πωλήσεις το βιβλίο), είναι η υστερία που προέκυψε από την άνοδο του Τραμπ (φτυστός ο Χίτλερ για αυτούς) και ένας γενικότερος «φόβος» (οι αριστεροί διακατέχονται από εμμονές και ακατανόητες φοβίες, αλλά τον όρο «-φοβικοί» τον κολλάνε στους άλλους) μήπως σταματήσει ο κόσμος να είναι «προοδευτικός» (δούλος των ορέξεών τους) και επικρατήσει το «μίσος» (όχι το δικό τους) και το «σκοτάδι» (όχι του δικού τους μυαλού).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (21)

 1. ΟΥΤΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ 07/08/2017 @ 11:58 ΠΜ

  Τι γίνεται όταν χάνεται η ισορροπία;;;;;
  Πέφτεις από την τραμπάλα!!!!
  Σύντομα σε ένα κινηματογράφο δίπλα σας!!

 2. …οταν εξαφανιζαν τους ελληνες οι αρκουδιαρεοι-βαρβαροι χριστιανολατρες της παλαιας διαθηκης ΟΥΔΕΙΣ μεχρι σημερα διαμαρτυρεται η” προτεινε μια ταινια στο αθιγγανοχολιγουντιανους ανωμαλους και ναρκωμανεις και τοκογλυφους και μαφιοζους και εκβιαστες και δολοφονους ολων των τυπων και καταστροφεις πολιτισμων και λαων – φυλων του πλανητη…

  • Καλά τους έκαναν – αν όντως το έκαναν – γιατί οι νεοειδωλολάτρες δεν φημίζωνται και τόσο για την αγάπη τους προς την αλήθεια – και έπρεπε ακόμα πιό πολλά να τους κάνουν ! Προκαταβολικά για τα μελλοντικά χρόνια , τέτοια εγκληματικά , ανθελληνικά κτήνη που ήταν και είναι . Άρπαγες , δολοφόνοι μικρών παιδιών , γυναικών γερόντων και γενικά ανυπεράσπιστων ανθρώπων ! Εμείς έχουμε 11.000.000 μαρτύρων όχι εσείς – βρωμογεννήτσαροι λάτρες των ανώμαλων και κύναιδων βρωμοθεών του Ολύμπου . Ο Χριστός σας πείραξε λοβοτομημένα τετράποδα ; Ο Χριστός και μόνο ο Χριστός σας κάθετε στο στομάχι και κανένας άλλος έτσι δεν είναι ; ΤΥΧΑΙΟ ; Είχαμε 550 χρόνια σκλαβιά απο τους παλιότουρκους που μας έσφαζαν μας βίαζαν μας λήστευαν κλπ .Γιαυτούς τους βρωμομουσουλμάνους γιατί δεν μιλάτε ρε λαμόγια του κερατά ; Φοβάστε το παλούκωμα ; Ή μήπως είναι τα αληθινά σας αδέρφια βρωμιάρηδες ! Που κάνανε οι αρχαίοι ομόθρησκοί σας αγάλματα για τους Ρωμαίους αυτοκράτορες κατακτητές και τους λάτρευαν ως θεούς με όλες τις τιμές ενώ κινηγούσαν με λύσσα όποιον είχε αντίθετη γνώμη. Αλλά αυτά και πολλά άλλα τα κάνετε γαργάρα , κάνωντας πως δεν τα ξέρετε γιατί η αλήθεια πονάει .

   • ο διπλανος της γνωσης και ουχι παπαρας 07/08/2017 @ 9:24 ΜΜ

    …ωστε λοιπον αιμα ιδιο αρχιδι συγχρονο με τον αλαριχο [αραλιχο] εχεις ΒΑΡΒΑΡΙΚΟ>>>>στα αρχιδια μου αν οι πατριωτες του τον σταυρωσαν τον χριστουλη σου , αλλα ο χριστουλης τι ειπε η” εκανε για τους σταυρωμενους [εξι χιλιαδες] του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ?

    • Ρε αγράμματο ψωνισμένο τούβλο , που κολλάει ο Σπάρτακος και οι άνθρωποι που σταύρωσαν οι αρχαίοι Ρωμαίοι τότε ; Γράμματα ξέρεις ρε ψώνιο ; Καταρχάς δεν υπήρχαν χριστιανοί τότε (τον καιρό του Σπάρτακου ) , γιατί έζησε την εποχή του Ιουλίου Καίσαρα . Που έχετε πάθει αμόκ απο τον πανικό το μίσος , και τον φανατισμό που σας φυτεύουν, και δεν ξέρετε ούτε τί λέτε ούτε τι σας γίνεται . Καί όσο για το σταύρωμα το σταμάτησε ο Μέγας Κωνσταντίνος μαζί με το σταμάτημα των διωγμών εναντίον των Χριστιανών . Ο οποίος σχεδόν μέχρι το τέλος της ζωής του παρεμεινε μέγας αρχιερέας των “θεών” σας και “θεός” σας σύμφωνα με την δική σας θρησκεία – Να τα λέμε όλα !

   • ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΟΒΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΠΑΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΣΥ; ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΡΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ Η ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑ Η ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΨΑΧΤΟ ΑΛΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΙΟΥΔΑΙΕ

    • ΑΓαΜιδια 07/09/2017 @ 9:58 ΠΜ

     δεν σαρεσει η ακροπολι βλεπω , γιατι δεν πηγαινεις στην ερημο του σινα να ζησης οπου αυτοι οι ανθρωποι εκει ”αγαπουσαν”τους ελληνες και τον πολιτισμο τους ?

    • ΑΓαΜιδια 07/09/2017 @ 11:37 ΠΜ

     οβριος και ιουδαιος εισαι εσυ αδαμ του ιησου της ιουδαιας οβριε που δεν αντεχεις την λεξη ελληνας διοτι φοβασαι μην σε πηδηξουν τα φουστανατα πουσταρια-κλεφτρονια και το υπηρετικο προσωπικο ενστολων υποκριτων-υπουλων υπανθρωπων και εξαφανησου απο τα ματια μου ιουδαιε ασιατη.

    • Ενώ εσείς δεν έχετε μισος έ; Είστε αγγελούδια , με τις καλύτερες προθέσεις , και με σώματα που θυμίζουν κλασσικά αγάλματα αρχαίων Ελλήνων θεών ε ; Βρε άντε ούστ ! Καββαλημένα σχιζοφρενή κοπρόσκυλα ! Όλη την ώρα όταν τα πράγματα είναι στριμόκωλα για σάς έχετε για άλλοθι τους Εβραίους για να ξελασπώνετε . Και αφού έχετε τόσο έρωτα με τους Εβραίους φορτωθείτε ο καθένας σας απο έναν στην πλάτη για να ρουφάτε τα σάλια του και να κρατιέστε ζωντανοί . Τί θα κάνατε χωρίς τους Εβραίους ρέε ; Το τί πιστεύετε εσείς , και το τί σας αρέσει είναι δικό σας θέμα . Και αν θέλετε να σας εκτιμούν και να σας σέβονται οι άλλοι – όποιοι και αν είναι , να κατσέτε στον κώλο σας και να μην προκαλείτε !

  • ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 07/09/2017 @ 1:13 ΜΜ

   A SYNOYGIASOY

   • Που τέτοια τύχη ! – Aυτό φαντάζομαι είναι ένα τέλειο δείγμα του “Ελληνικού ήθους του αυτοσεβασμού και της θρησκείας” που σας διδάσκουν οι εκ της Εσπερίας ορμόμενοι Μέντορές σας .

 3. Ανώνυμος 07/08/2017 @ 1:43 ΜΜ

  Έχουμε ξανά γράψει ότι το διεθνιστικό κομμουνιστικό πείραμα που είχε λάβει σάρκα και οστά στην άλλοτε τσαρική Ρωσία εκ μέρους των δυνάμεων της δύσεως και δια των Χάζαρων τραπεζιτών, απέτυχε λόγο του Ι. Στάλιν. Ο Στάλιν ήταν ένας δεξιός εθνικιστής μέσα σε αριστερό άβακα έργου… Βεβαίως οι δυνάμεις που προσπάθησαν να επιβάλουν τον διεθνισμό δεν χάθηκαν…. απλά παρέμειναν στην δύση, και περίμεναν καρτερικά τον χρόνο που θα τους επέτρεπε να ξανά εμφανιστούν. Μετά την σχεδιαζόμενη πτώση της Ε.Σ.Σ.Δ. (εθνικιστική αριστερά) και εντεύθεν, ο χρόνος έχει έρθει και πλέον πλασάρονται ναι μεν με διεθνιστικό πρόσωπο, αλλά με νεοφιλελεύθερο μανδύα! Έτσι το πολιτικό μοντέλο του διεθνονεοφιλελευθερισμού (ιμπεριαλιστικής αριστεράς) αποτελεί την παγκόσμια πολιτική πρόταση για την παγκόσμια δικτατορία των Χάζαρων τραπεζιτών. Άοκνοι εργάτες της ιμπεριαλιστικής αριστεράς και της παγκόσμιας κυβέρνησης ήταν ο Μπ. Ομπάμα, ο Γ. Παπανδρέου, ενώ είναι ακόμα η Αν. Μέρκελ, ο Αλ. Τσίπρας κ.λ.π. Να υπενθυμίσουμε μόνο, ότι πριν από ένα αιώνα, οι Χάζαροι τραπεζίτες ήταν που δημιούργησαν την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και μετά χρηματοδότησαν τους Β. Λένιν, Α. Χίτλερ, και Φ. Ρούζβελτ. Αυτή την στιγμή σχεδόν όλα τα κράτη που ανήκουν στην δύση, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων όπως η Ουγγαρία… είναι βαθύτατα διεθνοφιλελεύθερων τάσεων, απόψεων και επιβαλλόμενων δια της βίας προπαγανδιστικής και νομοθετικής βίας, διεστραμμένων παρά φύση κοινωνικών μοντέλων. Δεν πρέπει να ξεγελάνε οι πολιτικές ονομαστικές ταμπέλες περί σοσιαλιστών, χριστιανοδημοκρατών, πράσινων, οικολόγων κ.λ.π. αυτές οι ονοματικές και μόνο ταμπέλες αποτελούν τα κεφάλια στο κυρίως σώμα της νέας Λερναίας Ύδρας του διεθνοφιλελευθερισμού, η ιμπεριαλιστικής αριστεράς. Αυτά.

 4. Ας ξυπνουσες μια φορα 07/08/2017 @ 2:08 ΜΜ

  Μα ηδη αυτό φαίνεται και απο το ποιες ταινίες βραβεύονται …Μονο οσες προωθούν την ανωμαλία,τον ισλαμισμό,τους μαύρους,τις μονογονεϊκές οικογένειες κλπ έχουν ελπίδα να βραβευθουν.Είναι καλά μελετημένο το Έγκλημα και όσο αποβλακωνεται ο κόσμος τόσο ευκολότερα περνούν τα σχεδια τους…

  • Μην πας και πολύ μακριά…και ο δικός μας ο “Κυνόδοντας” ψηλά δεν πήγε; Και από σκηνές ανωμαλίας στο φουλ ήτανε. Και δεν εννοώ τόσο τις σεξουαλικές, αλλά ντε και καλά πρωτοτυπία πρωτότυπη και δηθενιά.

 5. ΣΩΤΗΡΙΑ 07/08/2017 @ 2:57 ΜΜ

  νομίζω ότι αυτοί που κρώζουν μονίμως περί ρατσισμού και γενικότερα περί διαφορετικότητας, διακρίσεων και τα συναφή είναι οι ίδιοι που τους αρέσει να μας διαχωρίζουν και να μας φοράν “ρούχα” και “ταμπέλες” με φανταστικά μεγέθη που παράγει το θολωμένο τους μυαλό….αυτή η ταινία κι αν είναι “ρατσιστική”!!!!
  όταν αγαπήσουν τον άνθρωπο, τότε θα σταματήσουν να του βάζουν ταμπέλες οι οποίες δίνουν την ψευδαίσθηση σε κάποιους ότι σημαίνουν κάτι και προάγουν το μίσος.
  πώς να χωρέσεις το αχώρετο των ψυχών σε “ρούχα” και ταμπέλες;;; όταν αγαπήσουν τον άνθρωπο θα δούν ότι το εγώ δε χωράει μέσα σου, ότι είναι ένα με το εσύ και το εμείς και το παν και όλο αυτό λέγεται αγάπη που αγκαλιάζει και σέβεται όλα και όλους.δε χρειάζεται τίποτα άλλο. γιατί η αγάπη είναι το άπειρο κι η ζωή κι η αποδοχή,ο σεβασμός, η παραχώρηση κι η ελευθερία. όλα αυτά τα δίδαξε ο Χριστός. είμαστε παιχνιδίσματα του ήλιου στα κύματα της ζωής θαρρώ….αν δε νιώσουν αγάπη για τον άνθρωπο λοιπόν,θα δείχνουν ασέβεια στους συνανθρώπους τους, αυτούς που στοχοποιούν και βάζουν ταμπέλα κάθε φορά. είναι σα να αυτοδιαψεύδονται με αυτό που κάνουν….και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να μας κάνουν να συμπαθούμε τους “κακούς” που κάθε φορά παρουσιάζουν..

 6. Γράψε και αυτούς που είναι εναντίον των γύφτων, των εβραίων, των σιωνιστών και του ολοκαυτώματος ….

 7. Ανώνυμος 07/08/2017 @ 5:25 ΜΜ

  Λόγο ανεργίας έχω άπειρο ελεύθερο χρόνο στην διάθεση μου. Βλέπω καθημερινά δεκάδες σειρές και ταινίες. Δυστυχώς το 95% των εμπορικών ταινιών που προωθεί το hollywood έχων ως θέμα την προβολή της ανωμαλίας σαν κάτι φυσιολογικό, επίσης προβάλουν ζευγάρια τα οποια κάποιος από τους 2 θα είναι μαύρος, συνήθως ο άντρας, Συνήθως ο πρωταγωνιστής προέρχεται από διαλυμένη οικογένεια και σε αρκετές σκηνές κάνει εμφανές το μισος και την απαξίωση που τρέφει για την οικογένεια του.

  Δυστυχώς τα παιδιά δέχονται πόλεμο από παντού, το ισχυρότερο όπλο των παγκοσμιοποιητών είναι το hollywood.
  Δεν σας λέω να απαγορεύσετε στα παιδιά σας να βλέπουν ταινίες, αυτό που θέλω να πω είναι ότι εάν πραγματικά ενδιαφέρεστε διδαξτε τα να αναγνωρίζουν τις ανωμαλίες και τις κρυφές αντζέντες. διδαξτε τα να αμφισβητούν τα πάντα. Όταν τα μάθουν αυτά τότε δεν θα έχετε να φοβάστε τίποτε απόλυτος από το hollywood και κάθε holywood.

  • Ανώνυμος 07/09/2017 @ 12:13 ΜΜ

   Όσο και να διδαχθούν να “αμφισβητούν” με τόση πλύση εγγεφάλου δύσκολα δεν θα πέσουν σε κάποια παγίδα…
   Δεν είναι τυχαίο που η ανωμαλία και η υπερσεξουλικότητα μόνο αυξάνεται.

   ΑΨ

 8. ΟΥΣΤ ΡΕ 07/08/2017 @ 9:52 ΜΜ

  Είμαι περίεργος να δω μέχρι πότε μαλάκα λευκέ θα κάθεσαι και θα ανέχεσαι τις έγχρωμες τηλεοράσεις να σου κλέβουν ότι έχεις φτιάξει τόσες χιλιάδες χρόνια μέχρι τώρα, να δω μέχρι πότε θα ανέχεσαι τις βρωμιάρες τις φεμινίστριες, τις παλιολεσβίες που για να βρουν γκόμενες ισοπεδώνουν την κοινωνία που έχεις φτιάξει τόσα χρόνια, να δω μέχρι πότε θα ανεχόμαστε τους βρωμιάρηδες τους μουσουλμάνους.. Τι θα γίνει ρε μαλάκες; γιατί δεν τα κάνουμε όλα ίσωμα πριν μας τα κάνουν αυτοί;

 9. Από τότε που άρχισα να βλέπω ισπανόφωνο κινηματογράφο και τιβι βρήκα την υγειά μου. Ούτε πούστηδες ούτε τριβάδες και πάντα κάθαρση!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh