in

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ

Γράφει ο Νίκος Καρπούζης

Καθώς τα χρόνια περνούν η ανθρωπότητα έρχεται ολοένα και πιο κοντά στην τελική πραγμάτωση τού μεγάλου σχεδίου που ονομάζεται Παγκοσμιοποίηση (Globalization).

Γνωρίζοντας το θέμα δεν με εξέπληξε η στάση τού αντιπροσώπου τής Ε. Ε. στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση τού Ο.Η.Ε που επαίνεσε την Παγκοσμιοποίηση.

Το προς τα που οδηγείται ανθρωπότητα και γιατί, είναι επίσης γνωστό. Ωστόσο, η πλειονότητα τών λαών τής Υφηλίου αρνείται να δει τις επιπτώσεις που θα επιβάλλει η πραγμάτωση τής Παγκοσμιοποίησης κοιμωμένη προς το παρόν και τυρβάζοντας βλακωδώς για καταστάσεις από τις οποίες λείπει παντελώς
η κοινή λογική.

Έτσι, π.χ. τις τελευταίες 10ετίες τα Γυμναστήρια έχουν φυτρώσει, ανά την επικράτεια, σαν μανιτάρια γεμάτα από κουφιοκεφαλάκηδες που προσπαθούν να γυμνάσουν το σώμα τους για να κερδίσουν (αν…) μερικά χρόνια ζωής, ενώ την ίδια στιγμή οι τύπου Rambo αδιαφορόντας για το τι συμβαίνει τριγύρω τους,
τρώγουν και αναπνέουν μολυσμένες τροφές και αέρα μ’ αποτέλεσμα την γρήγορη μεταφορά τους πίσω
από την άλλη πλευρά τού… συρματοπλέγματος.
Το επισυναπτόμενο βίντεο, διάρκειας μόλις 10 λεπτών, περιγράφει με αδιαμφισβήτητη σαφήνεια την
απάτη που συμβαίνει στις μέρες μας καθώς και προς τα που οδηγείται η ανθρωπότητα σήμερα.

Πολλά μπορούν να γραφτούν γύρω απ’ αυτό το θέμα, αλλά μη θέλοντας να σας κουράσω περισσότερο θα αναφερθώ στον σημερινό τραγικό πνιγμό 2 βρεφών και 4 ενηλίκων στις Οινούσσες για άγνωστους λόγους ενώυπήρχε πλήρης νηνεμία (κάλμα).

Και ερωτώ, κάνοντας μια υπόθεση: « Ήταν τυχαίο, άραγε, το περιστατικό αυτό που συνέβει σήμερα ή έγινε για να συγκινήσει τους περιφερειάρχες και τους κάτοικους τών περιφερειών τους για να μην αντιδράσουν στο άνοιγμα νέων Hot Spots που ψάχνουν να βρουν στα ενδότερα τής χώρας μας;

Απλά αναρωτιέμαι…

Νίκος Καρπούζης

Οι ελίτ, αντί να αναζητούν νέες μάζες δούλων στον Τρίτο Κόσμο όπως παλιά, σήμερα προωθούν την εισβολή τους στη Δύση. Διάβρωση κ κατακερματισμός με ανθρωπιστικό μανδύα. Ενημερωθείτε & ενημερώστε τους ανθρώπους γύρω σας.

ΠΗΓΗ

oimos-athina

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΙΝΗ ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ…Διάβρωση κ κατακερματισμός με ανθρωπιστικό μανδύα ….ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ…

 2. Θα ηθελα πολυ να καντε καφε και να κάτσετε να τους ακουσετε https://youtu.be/JvUdwBqQPyI
  Είμαστε εν μέσω   ενός
  πολέμου σε νέες παγκοσμιοποιημένες συνθήκες και μορφές.
  Η μαζική εξαπάτηση και
  χειραγώγηση  είναι η συνεχής αποστολή μέσων ενημέρωσης και τον  social media  σε όλο τον κόσμο. Που Ανήκουν στους ίδιους που κινούν τα νήματσ πίσω από την κουρτίνα. Σκοπός τους είναι  παγκόσμια κυριαρχία και χειραγώγηση του πληθυσμού.
  ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ .ΕΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΟΎΛΗ: 10 ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΊ ΕΠΕΝΔΥΤΈΣ ΑΠΌ ΤΑ ΝΗΣΙΆ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΆ ΕΛΛΆΔΑ

Με 5 NAVTEX απαντά η Τουρκία στο “καλό κλίμα” της συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν