12:19 - 09/03/2021

Τα Πιστοποιητικά Γέννησης είναι Ομοσπονδιακά Τραπεζογραμμάτια

Η αμερικανική Ομοσπονδιακή τράπεζα Bldg. Η American Bank Note Company είναι θυγατρική της American Banknote Corporation και τα προϊόντα της κυμαίνονται από νομίσματα και πιστωτικές κάρτες σε διαβατήρια, άδειες οδηγού και πιστοποιητικά γέννησης.

Στις ΗΠΑ, οι πολίτες δεν έχουν πάρει ποτέ τα πρωτότυπα Πιστοποιητικά Γέννησης – αυτό που διαθέτουν είναι ένα αντίγραφο. Επιπλέον, αυτά τα «αντίγραφα» φέρουν σειριακό αριθμό, εκδίδονται σε ειδικό χαρτί Bank Bond και εξουσιοδοτούνται από την «American Bank Note Company». (Περισσότερα για αυτό αργότερα).


Το πρωτότυπο γέννησης ή καταγραφή πολιτογράφησης για κάθε πολίτη των ΗΠΑ πραγματοποιείται με την Ουάσιγκτον, DC και η περιουσία και τα περιουσιακά στοιχεία κάθε ζωντανού αμερικανού πολίτη δεσμεύονται ως εξασφάλιση για το εθνικό χρέος.

Κάθε πολίτης λαμβάνει αριθμό (* ο κόκκινος αριθμός στο πιστοποιητικό γέννησης) και κάθε ζωντανή γέννηση αναφέρεται ότι αποτιμάται σε 650.000 έως 750.000 (ομοσπονδιακό αποθεματικό) Federal Reserve δολάρια σε εξασφάλιση από την Fed. Εξ ου και το ρητό “είμαστε ιδιοκτησία του συστήματος”. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η κυβέρνηση αναγνωρίζει δύο ξεχωριστές κατηγορίες πολιτών: έναν πολίτη του κράτους και έναν ομοσπονδιακό πολίτη. Μάθετε τη διαφορά τώρα.

“Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες κυρίαρχοι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αλλά δεν είμαι ένας από αυτούς. Οι κυρίαρχοι κατέχουν τη γη τους στο «αλόδιο». Δηλαδή, η κυβέρνηση δεν έχει οικονομικό συμφέρον στη γη τους. Εξαιτίας αυτού δεν χρειάζεται να καταβάλλουν φόρο ακίνητης περιουσίας (σχολικός φόρος, φόρος ακίνητης περιουσίας). Μόνο οι εξουσίες που παρέχονται στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση στο Σύνταγμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καθορίζουν τους νόμους που πρέπει να ακολουθήσουν.

Πρόκειται για ένα πολύ μικρό υποσύνολο των νόμων που οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να ακολουθήσουν. Αν δεν αποδέχονται παροχές ή συμβόλαιο με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, δεν υποχρεούνται να καταβάλλουν φόρο κοινωνικής ασφάλισης, ομοσπονδιακό φόρο εισοδήματος ή φορολογούμενο εισοδήματος ατομικού κράτους.

Δεν χρειάζεται να δηλώσουν τα αυτοκίνητά τους ή να λάβουν άδεια οδήγησης, εκτός αν οδηγούν εμπορικά. Δεν θα χρειαστεί να αποκτήσουν Κάρτα Υγείας. Μπορούν να έχουν οποιοδήποτε όπλο χωρίς άδεια ή έγγραφος άδεια. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν το ίδιο δικαστικό σύστημα που κάνουν οι κανονικοί άνθρωποι. ~

* Βλ. Παρακάτω για πληροφορίες σχετικά με: Κρατική Ιθαγένεια (Πώς να γίνεις …)

“Άγνωστο για τους περισσότερους ανθρώπους, η τάξη που ονομάζεται” Αμερικανός πολίτης “δεν υπήρχε ως πολιτικό καθεστώς μέχρι το 1866. Ήταν μια τάξη και” πολιτικό καθεστώς “που δημιουργήθηκε για τους νεοαπαλμένους σκλάβους και δεν εφαρμόστηκε στους ανθρώπους που κατοικούσαν στα κράτη της που ήταν εκείνη τη στιγμή κρατικοί πολίτες. “~ κ. Richard James, McDonald, πρώην επιβολής του νόμου, Καλιφόρνια

Τώρα κάνε τα μαθηματικά : Αν πράγματι 317 εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες αξίζουν κατά μέσο όρο 700.000 δολάρια σε εξασφάληση για το αμερικανικό χρέος , αυτό θα σήμαινε ότι οι ΗΠΑ αξίζει περίπου 222 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Το πιστοποιητικό γέννησής σας είναι πραγματικά ένα τραπεζογραμμάτιο , που σημαίνει ότι εσύ, ο πολίτης είναι αυτό που είναι γνωστό στο χρηματιστήριο ως εμπόρευμα .

ΟΡΙΣΜΟΣ του «εμπορεύματος»

1. Ένα βασικό αγαθό που χρησιμοποιείται στο εμπόριο και είναι εναλλάξιμο με άλλα εμπορεύματα του ιδίου τύπου. Τα εμπορεύματα χρησιμοποιούνται συχνότερα ως εισροές στην παραγωγή άλλων αγαθών ή υπηρεσιών. Η ποιότητα ενός συγκεκριμένου προϊόντος μπορεί να διαφέρει ελαφρώς, αλλά είναι ουσιαστικά ομοιόμορφη μεταξύ των παραγωγών. Όταν αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης σε χρηματιστήριο, τα εμπορεύματα πρέπει επίσης να πληρούν συγκεκριμένες ελάχιστες προδιαγραφές, γνωστές και ως βαθμοί βάσης.

2. Οποιοδήποτε αγαθό ανταλλάσσεται κατά τη διάρκεια του εμπορίου, το οποίο περιλαμβάνει αγαθά που αποτελούν αντικείμενο συναλλαγών σε χρηματιστήριο εμπορευμάτων.

Έτσι, αν δεν το πιάσατε την πρώτη φορά, θα επαναλάβω τον εαυτό μου με τον κίνδυνο να γίνομαι βαρετός: Οι πολίτες ανήκουν στο Ομοσπονδιακό αποθετήριο των Ηνωμένων Πολιτειών, ένα σημείωμα στο χρηματιστήριο, που διαπραγματεύεται ως εμπόρευμα.

Η σημείωση εκτυπώνεται από την (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ BANK NOTE COMPANY ) Αμερικανική Τράπεζο Γραμματιακή Εταιρεία. Ποιοι είναι αυτοί;

Ιστορικό της Αμερικανικής Τράπεζο Γραμματιακής Εταιρείας: Τα ακόλουθα εκτυπώθηκαν στον συντάκτη από την New York times.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ BANK NOTE COMPANY (ΤΡΑΠΕΖΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ), ΝΕΑ-ΥΟΡΚΗ, Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 1865. NEW YORK TIMES

“Στον συντάκτη της New York Times:

Η προσοχή αυτής της εταιρείας έχει αναφερθεί σε μια παράγραφο από το Ουάσιγκτον της 30ής επ., δίνοντας μια αναφορά σε κάποια εξέταση που έγινε στο Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με την απόδειξη της συγκεκαλυμμένης εντύπωσης μιάς γνήσιας πλάκας που χρησιμοποίησε ο παραχαράκτης εκτυπώνοντας στο πίσω μέρος του πλαστού εκατό δολαρίων σύνθετο επιτόκιο, αφού ελήφθη μετά ή πριν από την παραλαβή των πλακών και μητρών που ετοίμασε η American Bank Note Company παραδόθηκε από την εν λόγω εταιρεία στο Υπουργείο Οικονομικών.

Αυτή η παράγραφος δηλώνει ότι “η έρευνα δείχνει ότι τα πλαστά νομίσματα είναι κατασκευασμένα από μιά πλάκα κρυφά αποκτημένη από αυτήν (American Bank Note) την Εταιρεία “.

Αυτή η δήλωση υποστηρίζεται από μια υποτιθέμενη επίδειξη, η οποία σε όσους γνωρίζουν την επιχείρηση δεν θα χρειαστεί καμία αμφισβήτηση και που θα διασκεύαζε τον παραχαράκτη, όποιος κι αν είναι. Και επειδή κανένας άλλος λόγος και καμία πραγματική απόδειξη δεν προσποιήθηκε ότι υποστηρίζει αυτόν τον καταλογισμό στην ασφάλεια των πλακών και μητρών υπό την επιμέλεια της εταιρείας, η παράγραφος θα μπορούσε να αφεθεί στη προσωπική διόρθωση κάθε προσεκτικού αναγνώστη.

Εντούτοις, παρακαλώ να δηλώσετε, μέσω του εγγράφου σας, ότι αυτή η εταιρεία είναι έτοιμη να υποβληθεί και να παράσχει κάθε βοήθεια σε κάθε εξέταση στο θέμα που επιθυμεί το Υπουργείο Οικονομικών. και ότι «οι εμπειρογνώμονες» ή οι απλοί άνδρες, με τον πιο διεξοδικό έλεγχο, δεν θα έχουν καμία αμφιβολία ότι η συγκεχυμένη εντύπωση έγινε από τη γνήσια πλάκα στα χέρια της κυβέρνησης και αφού άλλαξε από την κατάσταση στην οποία παραδόθηκε από αυτή την εταιρία. Με πολύ σεβασμό, ο υπάκουος υπηρέτης σας,

~ GEO. W. HATCH, Πρόεδρος. ”

American Bank Note Company είναι θυγατρική της American Banknote Corporation και της ABnote Grouphttps

Σήμερα, μετά από μια ποικιλία οικονομικών μετασχηματισμών, η American Banknote Corporation παράγει μια μεγάλη ποικιλία ασφαλών και επίσημων εγγράφων. Με λειτουργίες παγκοσμίως τα προϊόντα της κυμαίνονται από νομίσματα και πιστωτικές κάρτες σε διαβατήρια, άδειες οδηγού και πιστοποιητικά γέννησης .

Πως λειτουργεί αυτό;

Γιατί δεν το έμαθες αυτό στο σχολείο; Σύμφωνα με πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένου ενός αποσπάσματος από τον ερευνητή Brian Kelly,

Όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες κήρυξαν πτώχευση , δέσμευαν όλους τους Αμερικανούς ως εγγύηση έναντι του εθνικού χρέους και κατέσχεσαν όλο τον χρυσό, εξαλείφοντας τα μέσα με τα οποία θα μπορούσες να πληρώσεις, ανέλαβε επίσης νομική ευθύνη για την παροχή νέου τρόπου για να πληρώσεις και το έκανε παρέχοντας αυτό που είναι γνωστό ως Εξαίρεση, απαλλαγή από την υποχρέωση να πληρώσεις για οτιδήποτε.Πρακτικά, όμως, αυτό σήμαινε να δώσει σε κάθε Αμερικανό με κάτι να πληρώσει, και αυτό το «κάτι» είναι η πίστωση σου.

Η αξία σου στην κοινωνία ήταν τότε και εξακολουθεί να υπολογίζεται με τη χρήση αναλογιστικών πινάκων και κατά τη γέννηση δημιουργούνται ομόλογα ίσα με αυτήν την «μέση τιμή». Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι σήμερα μεταξύ ενός και δύο εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτά τα ομόλογα είναι εξασφαλισμένα με το πιστοποιητικό γέννησής σου, το οποίο καθίσταται διαπραγματεύσιμο μέσο. Τα ομόλογα είναι δεσμευμένα, διαπραγματεύονται έως ότου η αξία τους είναι απεριόριστη για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, και όλη αυτή η δημιουργημένη πίστωση είναι τεχνικά και δικαιωματικά δικά σας.

Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να είσαι σε θέση να πάς σε οποιοδήποτε κατάστημα στην Αμερική και να αγοράσεις οτιδήποτε και όλα άμεσα, λέγοντας στον υπάλληλο να το χρεώσει στον λογαριασμό Απαλλαγής σου, ο οποίος αναγνωρίζεται από έναν εννιάψήφιο αριθμό που θα αναγνωρίσεις ως ο Αριθμός κοινωνικής ασφάλισης σου χωρίς τις παύλες. Είναι το EIN σου , που σημαίνει Εξαίρεση Αριθμός Αναγνώρισης. ”

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ δεν ανήκει και δεν ελέγχεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, αλλά ανήκει και λειτουργεί από Διεθνείς οικογένειες. Ανοίκεις σε τραπεζίτες αλλοδαπών και το (φυσικό) σώμα σου είναι ένα ομολογιακό δάνειο που έχει εκδοθεί για όλα τα μελλοντικά σου κέρδη, τα μελλοντικά κέρδη των παιδιών σου κλπ. Το είχατε διδαχθεί αυτό στο σχολείο;

Γιατί όχι;

Εάν συμβαίνει αυτό, πώς αλλάζεις την τρέχουσα σου κατάσταση;

Το γεγονός είναι ότι χιλιάδες πολίτες έχουν ήδη αλλάξει το καθεστώς της «δουλείας» τους με την παραίτηση από τη συμφωνία και την επανένταξή τους στο καθεστώς των κυρίαρχων (αναφαίρετα δικαιώματα), το καθεστώς που γεννηθήκατε με συνταγματικά δικαιώματα ζωής, ελευθερίας και περιουσίας δεν είναι μεταβιβάσιμα και επομένως ονομάζονται αναφαίρετα.

Ερωτήσεις για να αναρωτηθείς:

Τι είδους άτομο είσαι;

Ποια κατηγορία πολίτη είσαι εσύ;

Μπορείς να αλλάξεις αυτήν την κατάσταση;

Ο Ομοιόμορφος Εμπορικός Κώδικας (UCC) και ο νόμος των συμβάσεων καθιστούν δύσκολη την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας στις ΗΠΑ. Τώρα που γνωρίζετε ότι το πιστοποιητικό Γέννησής σας (εγγραφή της γέννησης) δεν είναι τίποτε άλλο από σύμβαση με την κυβέρνηση, τι θα κάνεις για να το αλλάξεις αυτό; Σου είπαν ότι υπογράφεις μια σύμβαση. Ξέρατε ότι δεν χρειάζεται καν να δηλώσετε τη γέννηση;

Πώς μπορεί κάποιος να διεκδικήσει την Ιθαγένειά του;

Εδώ είναι το σημείο εκκίνησης για τον τρόπο αποκατάστασης της κατάστασης υπηκοότητας πρώτης θέσης . Εδώ είναι ένας κατάλογος των εγγράφων (συμβάσεων) που ένας Πολίτης του κράτους θα πρέπει να καταθέσει για να είναι απαλλαγμένος από συμβάσεις ομοσπονδιακής προσχώρησης. Ορισμένα από αυτά μπορούν να γίνουν στο γραφείο του νομαρχιακού γραμματέως , άλλα πρέπει να σταλούν στην περιφέρεια της Κολούμπια.

* Θυμηθείτε, χρειάστηκε μια ζωή για να συσσωρεύσετε όλα αυτά, μπορεί να χρειαστούν μερικοί μήνες για να τα ακυρώσετε όλα, αλλά αξίζει τον κόπο.

Μια ειδοποίηση προθέσεων
Μια δήλωση κυριαρχίας.
Ένας όρκος στο κράτος σας.
Μια ειδοποίηση ότι χρησιμοποιείτε τις Federal Reserve Notes υπό διαμαρτυρία.
Ανάκληση της υπογραφής και της εξουσιοδότησης του οδηγού (δεν το χρειάζεστε εάν δεν οδηγείτε εμπορικά)
εγγραφή αυτοκινήτου (εάν το αυτοκίνητό σας δεν είναι ταξινομημένο, δεν είναι αυτοκίνητο)
άδεια γάμου (αλλά όχι το συμβόλαιο γάμου σου)
πιστοποιητικό γέννησης (το νοσοκομείο εξακολουθεί να έχει αρχείο γέννησης)
αίτηση για αριθμό κοινωνικής ασφάλισης
μέλος του συνδικάτου
την ιδιότητα ως υπάλλήλος (η λέξη υπάλληλος έχει συγκεκριμένο νομικό ορισμό)
εγγραφή ψηφοφόρου (γίνεσαι εκλογέας και όχι ψηφοφόρος)
ιδιωτικές ή δημόσιες συνταξιοδοτικές παροχές

Θα πρέπει επίσης να κλείσεις πιστωτικές κάρτες, λογαριασμούς αποταμίευσης, λογαριασμούς ελέγχου, λογαριασμούς IRA, λογαριασμούς της αγοράς χρήματος, CD, αμοιβαία κεφάλαια και 401k. Θα πρέπει να εξοφλήσεις όλα τα στεγαστικά δάνεια, τα δάνεια αυτοκινήτων και οποιοδήποτε άλλο δάνειο που έχεις.

Μπορείς να συνεχίσεις να λαμβάνεις ταχυδρομικά αντικείμενα με κωδικούς ZIP, αλλά δεν πρέπει να τα δεχτείς. Πρέπει επίσης να αφαιρέσεις τα παιδιά σου από τα σχολεία που λαμβάνουν δημόσια χρήματα.

Εδώ είναι μερικά μόνο από τα δικαιώματα που κερδίζεις πίσω ως Κυρίαρχος Πολίτης.

Το πρώτο πράγμα που γίνεται ένας Κυρίαρχος είναι ανοσία έναντι του νόμου, Ι.Ε, των κανονιστικών, πολιτικών και κωδικών οχημάτων. Δεν υπόκεισθε πλέον σε αυτούς τους νόμους που απλώς δεν ισχύουν για εσένα.

Μπορείς να αποκτήσεις τη δυνατότητα να απορρίψεις οτιδήποτε στη νομική αρένα του εμπορίου χρησιμοποιώντας τους νόμους αυτού του συστήματος ενάντια στους δράστες που χρησιμοποιούν επί του παρόντος τους νόμους εναντίον σου για το κέρδος τους.

Το να γίνεις ο Κυρίαρχος Πολίτης που γεννήθηκες να είσαι, ο οποίος είναι ο κύριος πάνω από το νομικό σύστημα και όχι ο υπάλληλος, που είσαι τώρα ως νόμιμος πολίτης. (Σημειώστε την κεφαλαιοποίηση του γράμματος Π) Γεννήθηκες Κυρίαρχος, αλλά κράτησε μόνο λίγες ώρες ή ίσως μια μέρα το πολύ πριν εισέλθεις παράνομα στο σύστημα με σύμβαση γνωστή ως πιστοποιητικό γέννησης. Το πιστοποιητικό αυτό σε έκανε υπάλληλο στον κόσμο που γνωρίζουμε ως ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ και τον λεγόμενο αμερικανικό τρόπο.

Εκκαθάριση των χρεών σου με ομόλογα.

Ποτέ μην χρειαστεί να πληρώσεις πάλι ένα εισιτήριο κυκλοφορίας αν το επιλέξεις.
Δεν μπορείς να μηνυθείς σε κανένα δικαστήριο στη χώρα αυτή.

Εξουδετέρωσε νόμιμα τους φόρους εισοδήματος τόσο το ομοσπονδιακό όσο και το κρατικό ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το σύστημα θα σας πολεμήσει σε αυτό για να διατηρήσει τον έλεγχό πάνω σου παρόλο που γνωρίζει ότι είναι νόμιμο να φύγεις από το σύστημα.

Πάρε όλα τα χρήματα που έχεις πληρώσει ποτέ στο σύστημα να επιστραφεί πίσω σε εσένα με τόκο από το IRS. Και πάλι δεν θα επιστρέψουν πρόθυμα τα χρήματά σου.

Σταμάτησε να πληρώνεις πια στο IRS, μπορείς νομίμως να σταματήσεις την κλοπή από την πηγή με τον εργοδότη σας.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη των Κυριαρχικών Δικαιωμάτων ή με τον τρόπο υποβολής τους, επισκεφθείτε τη διεύθυνση.

anatropitora

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh