in

LikeLike

Τα φιλαράκια τα καλά, εμβολιάζουν τα καλά παιδιά

Και οι δύο ανήκουν στο μεγάλο κλαμπ σατανιστών, τυχαίως όλοι αυτοί κατάγονται από οικογένειες απόκρυφων περιούσιων.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τα φιλαράκια τα καλά, εμβολιάζουν τα καλά παιδιά

Και οι δύο ανήκουν στο μεγάλο κλαμπ σατανιστών, τυχαίως όλοι αυτοί κατάγονται από οικογένειες απόκρυφων περιούσιων. Βασικά είναι περισσότερο καμπαλιστές, παιδιά της λέσχης, δηλαδή μια σατανική και απόκρυφη αίρεση που εξολόθρευσε τουλάχιστον 3 εκατ. περιούσιους και όχι 6 όπως πάλι οι ίδιοι οι σατανιστές δήλωναν πριν το Ολοκαύτωμα. Από το 1918 φυλλάδες έγραφαν για το Ολοκαύτωμα που θα έφερνε ο Χιτλερ, το παιδί της Καμπάλα.

Πίσω από το κλάμπ των παιδεραστών και εμβολιαστών, το μεγάλο τους αφεντικό, ο μισάνθρωπος θεός τους… Κρατούν τα πάντα στα χέρια τους, βιομηχανίες όπλων, Κεντρικές Τράπεζες, εκπαιδεύουν επιστήμες, στήνουν το Σερν, δολοφονούν εκατ. πολίτες σε όλες τις ηπείρους, χρηματοδοτούν έρευνες που τις εξαφανίζουν αν είναι για το καλό των ανθρώπων. Εξαγοράζουν τους πάντες και τα πάντα σε όλα τα πόστα τις κοινωνίας, αγοράζουν τους πολιτικούς και ελέγχουν την φαρμακοβιομηχανία που με τις πλάτες των πολιτικών στην ενωμένη και σατανόπληκτη Ευρώπη θα εμβολιάσουν όλα τα γκοίμ!!!

Το εμβόλιο που εμβολιάζουν τόσες δεκαετίες τα μωρά, γιατί οι παιδεραστές της καμπάλ αγαπάνε τα παιδάκια, έχουν σαν συντηρικά στοιχεία, το υδράργυρο. Αν μη τι άλλο, οι ευεργέτες της ανθρωπότης εκπαιδεύουν επιστήμονες με ακυρωμένο ΝΟΥ. Το μυαλό τους εκπαιδευμενο στην εντολή, την συνήθεια και τον φόβο να χάσουν την προαγωγή και το έξτρα χιλιάρικο. Γνωρίζουν τα πάντα αλλά κοιτάζουν και αδιαφορούν. Τα εμβολιάκια των μωρών προκαλούν το φαινόμενο της χίμαιρας. Σας έχουμε ξαναγράψει για αυτό το φαινόμενο και την δημιουργια του φαινομένου που “οικοδομεί” σαν καλοί τέκτονες που είναι, το νέο γενετικό κώδικα των παιδιών μας…

Τα ονόματα της αθώας φιλιας…

Ο νέος κώδικας χτίζει μέσα στην ταυτότητα του ατόμου μια σεξουαλική δυσφορία και αποπροσανατολισμό του φύλου του παιδιού.

Η σατανικότητα τους είναι πολύ πιο βαθιά από αυτό που θα καταλάβαινε το ανθρώπινο μυαλό. Είναι πιο επικίνδυνοι απο τους ναζί της Γερμανίας γιατι αυτοί δολοφονούσαν στους δρόμους. Αυτοί εδώ έρχονται με νόμους για να σας προστατέψουν, εσάς, τα παιδιά σας και τους γέροντες που τόσο λαυτρεύουν…τόσο υποκριτές είναι οι τρομοκράτες του δολοφονικού και ύπουλου συστήματος της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας σατανιστών. Δυστυχώς αν οι ειδικοί γιατροί είχαν ψυχή, και δεν εναντιωθούν, η ανθρωπότητα θα καταργηθεί έτσι όπως την γνωρίζαμε μέχρι στιγμής. Οι ερμαφρόδιτοι είναι ήδη αναγνωρισμένοι σαν το 3ο φύλο και τους προωθούν και στα παιδάκια του δημοτικού σχολείου ώστε όλοι να είναι έτοιμοι από μικρή ηλικία. Γνωρίζουν απόλυτα την λειτουργία του παιδικού ΝΟΥ και την εκπαίδευση από μικρή ηλικία στην ανωμαλία ώστε να θεωρείτε σαν κάτι φυσιολογικό.Αν ο Ηλίας δεν μας βοηθήσει ξανά, όπως τώρα που δεν έχουν νεκρούς να δείξουν γιατί δεν πεθαίνουν ούτε οι άρρωστοι από τα πολλά φωτόνια, έχουμε πρόβλημα. Από τις 10 Απριλίου με τις εκλάμψεις του Ηλια και την εξαφάνιση της υγρασίας στο βόρειο ημισφαίριο, σώθηκε προς το παρών ο πλανήτης. Οι παιδεραστές και οι εμβολιαστές έχασαν το σενάριο που είχαν στήσει να μας εμβολιάσουν και να μας αποτελειώσουν.Κουνήστε όμως και λίγο τα χέρια σας αν θέλετε βοήθεια από τον Δημιουργό και τον Ηλία. Διαφορετικά πάμε για τούμπα και πολύ Νερό!! Ο Νωε γνωρίζει πότε ακριβώς και ο πλανήτης θέλει ξέπλυμα από την σατανόπληκτη βρώμα του…

KORAKAS NEWS

Report

What do you think?

11 points
Upvote Downvote

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Χάκερς απειλούν τον Τραμπ για αποκάλυψη δικτύου εμπορίας παιδιών με το οποίο σχετίζονται η πρώην σύζυγος και η κόρη του!

Σχετικά με το Πέρασμα