18:56 - 11/04/2017

Τα ευκολότερα θύματα της Νέας Τάξης

Τα ευκολότερα θύματα της Νέας Τάξης

Η τεχνητή νοημοσύνη εξελίσσεται συνεχώς και τα ρομπότ που κατασκευάζονται μπορούν να τρέξουν, να πηδήξουν και να κάνουν πατινάζ στον πάγο αν χρειαστεί.

Οι γονείς σε όλον τον κόσμο έχουν ήδη συνειδητοποιήσει τους ευχάριστους (και για αυτούς) τρόπους που ένα iPad μπορεί να καταλάβει το μυαλό ενός παιδιού για ώρες και να τους αφήσει ήσυχους να απολαύσουν ώρες ηρεμίας ή διασκέδασης.

Έτσι ειδικά τα παιδιά πιστεύουν πως τα ρομπότ θα νοιάζονται για μας και θα μας σώζουν, την ώρα που η Νέα Τάξη τα ετοιμάζει για την αστυνόμευση και την διοίκηση κατά όσων αντιδρούν στα σχέδιά της.

Αυτό το μικρό κορίτσι αποτελεί παράδειγμα. Αυτό που αγκαλιάζει στο βίντεο δεν είναι ένα ρομπότ, παρόλο που είναι γυαλιστερό και το σώμα του που είναι από τιτάνιο, έχει και πρίζες που μοιάζουν με μάτια.

Είναι ένας θερμοσίφωνας. Και όμως η πιτσιρίκα επανειλημμένα λέει, «Γεια σου, ρομπότ!» Στη συνέχεια, κάνει βόλτες και του δίνει μια αγκαλιά.

«Σ `αγαπώ», λέει του ρομπότ . «Σ `αγαπώ.» Το «ρομπότ» αδιάφορο όμως, δέχεται την αγάπη της χωρίς ωστόσο καμία αντίδραση.

el.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 1
    0
    Τα ευκολότερα θύματα της Ν.Τ. είναι όσοι έχουν στερεότυπες ταμπέλες στο μυαλό τους περί του φαίνεστε και του γίγνεσθαι. Το παράδειγμα με το μικρό κορίτσι, αποτελεί ένα σημείο και για τους μεγαλύτερους… για τις στερεότυπες ταμπέλες που έχουν στο μυαλό τους για διάφορα πράγματα και τομείς, όπως η πολιτική, η θρησκεία, κ.λ.π. όσο δύσκολο είναι να πείσει κάποιος αυτό το κοριτσάκι ότι αυτό που βλέπει μπροστά του δεν είναι ένα ρομπότ… άλλο τόσο ποιο δύσκολο είναι να πείσει κάποιος ένα ενήλικα ότι αυτό που νομίζει ότι γνωρίζει, απλά δεν είναι αυτό που νομίζει! Αυτά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί