Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:37 - 05/07/2022

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ. ΟΥΔΕΝ ΑΛΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑ.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Ένας σύγχρονος γόρδιος δεσμός, ένα πλέγμα φαινομενικώς δυσανάλογων προβλημάτων έχει κυκλώσει την Πατρίδα μας τόσο στο επίπεδο τού υγειονομικού και τού οικονομικού ζητήματος ένεκα τού κορονοϊού και τής σύγκρουσης στο ουκρανικό μέτωπο όσο και στα ζητήματα τής εθνικής μας ασφάλειας. Η Ελλάς έχει βρεθεί ανοχύρωτη και ο φόβος που καλλιεργείται στο λαό εκθέτει την ανθρώπινη ζωή, την οικονομική επιβίωση των νοικοκυριών και την εδαφική ακεραιότητα των νησιών μας σε μέγιστο υπαρξιακό κίνδυνο για την Πατρίδα και την Φυλή μας. Οι προδότες τού ψευτορωμέϊκου, ο σιωνιστικός νεοταξισμός και οι σύγχρονοι βάρβαροι τής γεωπολιτικής μας γειτονιάς δρουν καλυπτόμενοι ο ένας από τις πομπές τού άλλου.

Οι ευθύνες για εμάς τούς Πιστούς Έλληνες σε Θεό και Ελληνική Φυλή Εθνικιστές εγείρονται στον απόλυτο βαθμό. Οι εχθροί μας δεν επιδιώκουν απλώς μια μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες αλλά τον μακροπρόθεσμο αφανισμό μας από την Γη των Πατέρων μας. Κι αυτό δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε ποτέ. Στο ζήτημα των εμβολιασμών τού κορονοϊού ο ΕΟΔΥ παρουσίασε την πλήρη στατιστική εικόνα τής υπόθεσης σύμφωνα με την οποία το 61,05% των διασωληνωμένων συμπολιτών μας είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Αν δηλαδή προστεθούν οι μερικώς εμβολιασμένοι, το ποσοστό αυτό λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο πρώην αντιπρόεδρος τής Pfizer Yeadon μιλάει για τα ψεύδη που έχουν ειπωθεί αναφορά με το μέγεθος τής απειλής που αντιπροσωπεύει ο κορονοϊός. Μάς λέει ακόμη ότι ο ιός Η1Ν1, η λεγόμενη γρίπη των χοίρων, υπήρξε μια γενική δοκιμή για τον κορονοϊό. Τέλος μάς είπε ότι η πρωτεΐνη ακίδας που περιλαμβάνει το εμβόλιο τού κορονοϊού είναι τοξική, μεταλλάσσεται γρήγορα και μεταβάλλει και καταστρέφει κάθε προστασία τού εμβολίου. Ο Yeadon μάς είπε ακόμη ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου προσδιόρισε τον επίσημο ορισμό τής πανδημίας όχι με βάση τα κριτήρια σοβαρότητας και υψηλής θνησιμότητας αλλά ως μια επιδημία ασθενείας με παγκόσμια παρουσία. Επί τής ουσίας οι νεοταξίτες τύραννοι μέσω των εμβολιασμών έσπειραν φορείς και ασθενείς και τώρα θέλουν παγκόσμιους εμβολιασμούς και ψηφιακά πιστοποιητικά για το ψηφιακό υποδόριο χάραγμα των πειθήνιων ραγιάδων.

Στα εθνικά μας θέματα οι Τούρκοι εφαρμόζουν την αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων με την παράνομη δέσμευση τού θαλασσίου χώρου των νησιών τού Ανατολικού Αιγαίου μας για ασκήσεις τού ναυτικού και τής αεροπορίας τους έως τα τέλη Αυγούστου. Η σχετική οδηγία που εξέδωσαν οι Τούρκοι διχοτομεί το Αιγαίο στον 25ο παράλληλο, αναστέλλει την ομαλή ροή των επιβατικών μετακινήσεων και θέτει εμπόδια στην τέλεση των ασκήσεων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αφού η τουρκική δέσμευση τής περιοχής συμπίπτει με τμήμα τού πεδίου βολής τού Στρατού μας. Η παράνομη οδηγία που εξέδωσαν οι Τούρκοι ανοίγει τον δρόμο στο Ανατολικό Αιγαίο στα τουρκικά αλιευτικά σκάφη και τον κλείνει στα αντίστοιχα ελληνικά.

Στα δε Σκόπια οι Γερμανοί σιγοντάρουν τούς Σκοπιανούς για την αναγνώριση «μακεδονικής» γλώσσας που ήδη έχουν αναγνωρίσει οι ψευτορωμιοί πολιτικοί στις Πρέσπες, προκειμένου να ενταχθούν στην ψευτοευρωπαϊκή ένωση ως «Βόρεια Μακεδονία». Οι Βούλγαροι είναι οι μόνοι που αντιδρούν στο θέμα τής γλώσσας κι αυτό επειδή θέλουν να καρπωθούν εδάφη των Σκοπίων. Ωστόσο στα Σκόπια έχουν αναγνωριστεί ως μειονότητες Βούλγαροι, Αλβανοί, Μαυροβούνιοι αλλά όχι οι Έλληνες γηγενείς Μακεδόνες που αριθμούν σε περίπου 240000 ψυχές. Η αμφισβήτηση τής ελληνικότητας τής Μακεδονίας μας διενεργείται από ένα κρατικό μόρφωμα που κατέχει προσωρινά αλύτρωτα ελληνικά εδάφη όπως η Γευγελή, η Δοϊράνη, το Μοναστήρι και όχι μόνο.

Ο έντιμος Εθνικιστικός Αγών για την επιβίωση τής Ελληνικής Φυλής και την εθνική ανεξαρτησία και ολοκλήρωση τής Πατρίδος μας λαμβάνει διαστάσεις υπαρξιακού αγώνος. Ένας σύγχρονος γόρδιος δεσμός όπως στον καιρό τού Βασιλέως Στρατηλάτη Μεγαλέξανδρου ορθώνεται προκειμένου σαν άλλοτε να περιορίσει την Ιερή Ελλάς μας έναντι των διαχρονικών βαρβάρων. Τότε στη πόλη Γόρδιο τού βασιλείου τής Φρυγίας ο Μέγας Αλέξανδρος έκοψε με το ξίφος του τον περίπλοκο κόμπο λέγοντας την γνωστή φράση πως ότι δεν λύνεται κόπτεται. Σύμφωνα με την παράδοση τού καιρού εκείνου όποιος έλυε τον Γόρδιο δεσμό θα κυριαρχούσε στην Ασία. Και ο Έλλην Βασιλεύς Αλέξανδρος ο Γ ο Μακεδών κατόρθωσε να ενώσει τούς Έλληνες νικώντας όσους υπήρξαν ανθενωτικοί, προκειμένου ο Ενωμένος Ελληνισμός να νικήσει τούς Πέρσες εισβολείς και τον πολυεθνικό στρατό τους που επιδίωκαν με τούς τότε εβραίους σιωνιστές μια πρώιμη παγκοσμιοποίηση.

Στις μέρες μας η Ιερή Ελλάς μας έχει απέναντί της τούς αιώνιους εχθρούς της που επιχειρούν και πάλι την ασύνορη παγκοσμιοποίηση με την πτώση πλέον των εθνικών κρατών. Εχθροί απέναντί μας στέκουν από κοινού το ψευτορωμέϊκο των ελληνόφωνων νεοταξιτών πολιτικών τής αστικής δημοκρατίας, οι βάρβαροι κατακτητές ελληνικών εδαφών στα βορειοανατολικά μας σύνορα και οι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές με τις προσωρινά μεγάλες δυνάμεις τού καιρού μας. Η Εσπερία των αλλοτινών Σταυροφόρων για μια ακόμη φορά ως νατοϊκή δύναμη τής Δύσης πλέον περνάει τα σχέδια τής επανεκκίνησης ενός χάρτη δίχως σύνορα με μια αντίχριστη και αντεθνική παγκόσμια διακυβέρνηση ανοικτά των υδάτων τής έως σήμερα σκλαβωμένης ελληνικής αυτοκρατορίας τού Βυζαντίου που καταλαμβάνει το τουρκικό μόρφωμα. Οι προκλήσεις ωστόσο σήμερα δεν είναι μόνο στρατιωτικές αλλά και πολιτικές. Λαμβάνουν διεθνή χαρακτήρα και περνούν από τα Θερμά Νερά τής περιοχής μας για λόγους γεωπολιτικής και γεωστρατηγικής σκοπιμότητας.

Η σύγκρουση μεταξύ Δύσεως και Ρωσίας στο ουκρανικό πεδίο έχει προκαλέσει μια σειρά από μέτρα αποκλεισμού μετακίνησης προσώπων και αγαθών ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα και τούς συμμάχους τους. Τα βασικά αγαθά σίτισης και ενεργειακών πόρων που ελέγχονται από το πεδίο τής αντιπαράθεσης δεν διακινούνται πλέον από τούς μεθοριακούς σταθμούς στις υπόλοιπες χώρες. Η Ελλάς μας έχοντας εγκαταλείψει τον πρωτογενή παράγοντα και τον πλούτο των θαλασσών της με την ευθύνη των πολιτικών προδοτών, γνωρίζει σε πρώτη φάση ελλείψεις βασικών αγαθών και υπερτίμηση κόστους σε όσα αγαθά ακόμη κυκλοφορούν. Οι ελλείψεις πρώτων υλών, το υψηλό κόστος των μεταφορικών μέσων και οι πανάκριβες εναλλακτικές λύσεις στα καύσιμα έχουν στενέψει το οικογενειακό πορτοφόλι με την φτώχεια να σαρώνει την εθνική οικονομία. Ωστόσο οι σημαντικές ποσότητες ενεργειακών πόρων σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο στο Αιγαίο σηκώνουν την τουρκική προκλητικότητα που ζητάει την αποστρατικοποίηση των νησιών τού Αιγαίου στα ανατολικά τού 25ου μεσημβρινού. Με την Τουρκία να συνεργάζεται τόσο με τις ΗΠΑ όσο και με τη Ρωσία.

Δεν υπάρχει τίποτα άλυτο για τον Αληθινό Έλληνα. Τα πάντα είναι δυνατά για τον Ανίκητο Ενωμένο και Πιστό Ελληνισμό. Και φυσικά όταν ο εχθρός γυρεύει να σού πάρει την γη σου ορμώμενος από κατειλημμένη δική σου γη, τότε εσύ Έλληνα έχεις μια και μόνη ασφαλή επιλογή. Ο εχθρός σου θα πάψει να σε απασχολεί μονάχα όταν εσύ τον αφανίσεις από προσώπου γης. Κι αυτό θα συμβεί όταν κόψουμε τον σύγχρονο γόρδιο δεσμό και λάβουμε στον χάρτη την θέση τού επίδοξου εισβολέα. Όταν δηλαδή ο Ελληνισμός λάβει πίσω τα προαιώνια ελληνικά εδάφη του. Και όσοι πουν ότι αναφερόμαστε σε αδύνατα και πολεμοχαρή τάχα μου σενάρια, θα πούμε ότι η πολιτική που ακολουθούν οι πολέμιοι τού Ελληνικού Εθνικισμού και Εθνικοκοινωνισμού μας είναι προδοτική και όχι η δική μας επικίνδυνη. Διότι οι Τούρκοι φίλοι των πολιτικών τού δημοκρατικού τόξου είναι αδύνατον να εξυπηρετήσουν και τούς Αμερικανούς και τούς Ρώσους.

Η επιθετική τακτική τής Τουρκίας είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό. Το μέλλον της είναι ανύπαρκτο. Αρκεί η Ελλάς να πάψει να εμπλέκεται στις ξένες πολεμικές συγκρούσεις των προσωρινών μεγάλων δυνάμεων. Αυτό που πρέπει να συμβεί είναι να θωρακίσουμε στρατιωτικά τις ακριτικές μας περιοχές, συμπεριλαμβανομένων φυσικά των νησιών τού ανατολικού Αιγαίου. Τα στενά τού Βοσπόρου που έχουν κλείσει οι Τούρκοι και ο περιορισμός των υδάτων τού Ευφράτη προς την κουρδοκατοικημένη Βόρεια Συρία δεν θα μείνουν ανέγγιχτα από τούς Ρώσους και τούς Αμερικανούς. Οι Τούρκοι θα πληρώσουν τις επιλογές τους. Και ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός δεν θα επιτρέψει τουρκικό ποδάρι να ανέβει σε ελληνικό νησί.

Αυτό που χρειάζεται η Πατρίδα μας είναι η ενότητα τού Ελληνισμού. Κι αυτή η ζωτική υπόθεση είναι εργασία ημών των Ελλήνων Εθνικιστών. Με την εκκαθάριση παράλληλα τού λαθρομεταναστευτικού δακτύλου που μάς σπρώχνει η Τουρκία. Εθνικιστικό Κίνημα, Ενωμένος Ελληνισμός και Ελληνικός Στρατός θα προασπίσουμε την εθνική μας ακεραιότητα και θα διασφαλίσουμε την βιωσιμότητα τού Ελληνισμού στις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες. Το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο τού Έθνους εφαρμόζονται από το Ισχυρό Ελληνικό Έθνος. Και Ισχυρό Ελληνικό Έθνος σημαίνει Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς δίχως ούτε έναν Έλληνα σκλάβο.

ethnikistikosagwn.blogspot.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ! 07/05/2022 @ 2:08 ΜΜ
  2. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ 07/05/2022 @ 2:30 ΜΜ

    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΟΡΙΑ. ΑΣΠΑΣΤΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. https://www.facebook.com/panagiotis.t.zachariou/posts/pfbid0Atyz2k2H6zxWzzEMqSnURMKUvvSQLhS7bRpqBeeoRnafWFRRN4FogKZynqqa3mNc

  3. Καθ' οδόν 07/06/2022 @ 12:18 ΠΜ

    Να λοιπόν που καμιά συγκυρία δεν είναι τυχαία, αλλά καλοσχεδιασμένη. Μαζί με την φυσική και ψυχική μας εξάντληση, μεθοδεύεται η εθνική μας συρρίκνωση. Τέλη Μαϊου είχε ανεβάσεο ο Μάριος από το κανάλι Αγωγή ένα εκπληκτικό βίντεο με τίτλο “Ο πόλεμος πριν τον πόλεμο”. Ένα μήνα και κάτι μετά, ανεβάζει το Θέμα αυτό. Προχωρούν. Τι δεν καταλάβαμε;

    protothema.gr/greece/article/1241293/ekklisia-skopion-anagnorisi-apo-to-oikoumeniko-patriarheio-me-tin-onomasia-ekklisia-ahridos/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*