11:07 - 24/07/2017

ΣΟΚ! Επιστήμονες προλειαίνουν το έδαφος για την έλευση του σκότους

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΣΟΚ! Επιστήμονες προλειαίνουν το έδαφος για την έλευση του σκότους

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Πέρα των θρησκευτικών ιερατείων, υπάρχουν τα ιερατεία της επιστήμης, τα οποία δεν διαφέρουν σε πολλά αναφορικά με την απόκρυψη της αλήθειας και την προώθηση του σύγχρονου σκοταδισμού. Επιστήμονες έφτασαν μάλιστα στο σημείο να στηρίξουν τον Διάβολο, ο οποίος σύμφωνα με τους ίδιους πράττει «εκ μέρους του Θεού», προλειαίνοντας το έδαφος για την παγκόσμια κυβέρνηση του ενός ηγέτη.

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο παραλήρημα αλλά για άποψη του γνωστού καθηγητή ανθρωπιστικών επιστημών του Πανεπιστημίου στο Los Angeles της Καλιφόρνιας (UCLA), Henry Ansgar Kelly.

Όπως αναφέρεται, έχει αφιερώσει σαράντα χρόνια για να αποδείξει πως ο Εωσφόρος Σατανάς δεν είναι εχθρός του Θεού, ούτε αντιπροσωπεύει το κακό.

Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει πως δεν υπάρχει «κανένα αποδεικτικό στοιχείο» που να δικαιολογεί την απεικόνιση του Διαβόλου ως το «κακό».

Αντίθετα ο επιστήμονας είναι της άποψης πως οι χριστιανοί κάνουν λάθος και στην πραγματικότητα ο Σατανάς προσπαθούσε να κάνει το καλό, αλλά ήταν «υπερβολικά ενθουσιώδης» στις αποφάσεις του.

Αναφέρει:

«Δεν υπάρχει καμία απόδειξη στην Βίβλο σχετικά με τα περισσότερα χαρακτηριστικά, τα οποία αποδίδονται στον Σατανά. Μία αυστηρή ανάγνωση της Βίβλου μας δείχνει πως ο Σατανάς είναι σαν τον Darth Vader, υπερβολικά ενθουσιώδης».

Σημειώνεται πως ο Darth Vader είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας του Τζορτζ Λούκας στην σειρά ταινιών “Ο Πόλεμος των Άστρων”. Στην αρχική ταινία της πρώτης τριλογίας, ο χαρακτήρας απεικονίζεται ως τρομακτικός Σκοτεινός Άρχοντας των Σιθ, που επιβάλλει με ωμή βία τη θέληση και τους κανόνες της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας στο γαλαξία. Ο Νταρθ Βέιντερ είχε γεννηθεί με το όνομα Άνακιν Σκαϊγουώκερ, αρχικά μαθητευόμενος Τζεντάι στο πλευρό του δασκάλου του Όμπι-Ουάν Κενόμπι τον οποίο πολέμησε όταν έγινε μαθητευόμενος του άρχοντα των Σιθ Νταρθ Σίντιους/Πάλπατιν και υιοθέτησε άλλο όνομα, χρησιμοποιώντας τη Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης για να συνεχίσει την καταδίωξη των εναπομεινάντων Τζεντάι και των Επαναστατών.

«Ο Σατανάς δεν είναι τόσο η περήφανη και θυμωμένη φιγούρα, η οποία φεύγει μακριά από τον Θεό», υπογραμμίζει ο επιστήμονας και προσθέτει:

«Η βασική πρόθεση του Σατανά είναι το να ξεσκεπάσει την λάθος πράξη και την προδοσία, ωστόσο αυτό το προσπάθησε με υπερβάλλοντα ζήλο και ανηθικότητα. Πάντως είναι ακόμα μέρος της εξουσίας του Θεού».

Ο Kelly, ο οποίος έχει γράψει και βιβλίο πάνω στους ισχυρισμούς του, χρησιμοποιεί χωρία κυρίως από την Παλαιά Διαθήκη, προκειμένου να τους στηρίξει.

Η εποχή, κατά την οποία, όπως λένε, ο Γιαχβέ-Σατανάς θα κυβερνήσει, ενσαρκωμένος, ως παγκόσμιος ηγέτης πλησιάζουν και σίγουρα, τα ιερατεία της επιστήμης θα τον καλωσορίσουν. Ως εκ τούτου, «έγκριτοι επιστήμονες» προετοιμάζουν τις λαϊκές μάζες πως ο λεγόμενος «αντίχριστος» δεν θα αντιπροσωπεύει το κακό και το σκότος, αλλά τις «αγνές προθέσεις», δρώντας εκ μέρους του… «Θεού».

Ο Χριστός όμως έχει πει για όλους όσους τον στηρίζουν: ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ᾿ ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ.

prisonplanet.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

 1. Γραψιματα για τα πεη απο βιβλιογραφιες των πεων.

 2. Οτι του φανεί του λολοστεφανη,έγραφαν πριν 20 χρόνια οι διατεταγμενοι καθηγητές,τύπου Λοβέρδου,των χαζαρομαφιοζων,οτι σαχλαμπουχλα,τους έβαζαν να πουν,ηταν όνειρα θερινής νυκτος των επικυρίαρχων.

 3. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 07/24/2017 @ Ιούλιος 24, 2017 11:45 πμ
 4. Ρασοφόρος Πάτερ Εωσφόριος 07/24/2017 @ Ιούλιος 24, 2017 2:44 μμ

  Ο Σατανάς είναι πολύ καλό σύμβολο, τόσους αιώνες οι βρωμοχριστιανοί έριξαν ένα τόνο λάσπης ενάντια στο τελειότερο και ομορφότερο αρχέτυπο του Πλανήτη. Θα το πληρώσουν όμως αυτό που έκαναν. Τώρα ήρθε το τέλος σας βρωμοχριστιανοί, θα σας στείλουμε στα κρεματόρια σύντομα! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ήρθε και δεν έχετε θέση σε αυτή εσείς και τα παιδιά σας. Ανάθεμα και Κατάρα σας στέλνω εις το όνομα του Σατανά, να είστε καταραμένοι και να σαπίσετε επάνω στη Γη, τα παιδιά σας να μη δουν ποτέ μια άσπρη μέρα. Να πεινάτε μέρα νύχτα και στο τέλος να σας σκεπάσει η παγωνιά του θανάτου.

  • Χαχαχαχα..τρολάρισμα ε; Με τον Κλανομένη ρε μάγκα έχεις @@ να τα βάλεις; Έχεις; Είδες κάτι ωραίες αεροπλανικές κλοτσίτσες που ρίχνει;

  • ΑΜΗΝ ΝΤΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!!!
   ΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ!!!

  • Σε οποιο θεο και να πιστευεις το να αποζητας το θανατο ανθρωπων (που εισαι και εσυ μαλλον) δειχνει το ποσο καλο συμβολο ειναι “το ομορφοτερο αρχετυπο του πλανητη” στο οποιο πιστευεις!!! Γελανε και οι πετρες!!! Δεν πιστευω σε αυτο που εσυ πιστευεις, ωστοσο δεν ευχηθηκα το θανατο σου, ουτε των ομοιων σου…Σκεψου λιγο τι ευχεσαι (γιατι και η καταρα ευχη ειναι) και νιωσε λιγο ντροπη για την καταντια σου εν ετη 2017!!!

  • O Xριστος μας εξαγορασε με το αιμα του.Δεν εχεις καμια δουλεια με μας.Αντε στην τρυπα σου.Νικηθηκες.παρ’το χαμπαρι.

  • Α παγαινε ρε,γιατί θα φας το ποτηστηρι στο κούτελο!

  • ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΡΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΟΤΟ Κ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΤΕ ΠΕΝΘΙΜΑ !!!!!!!!!!!!!! ΚΟΠΡΙΑ

  • Ανάθεμα και κατάρα σας στέλνω είς στο όνομα Ιησού Χριστός,να συνεχίσετε να είστε καταραμένοι και να σαπίζουν οι ψυχές τον παιδιών σας τον μανάδων σας και όλο σας το κωλοσοι βρωμίαριδες.

  • Πρόσεχε γιατί ότι εύχεσαι το παθαίνεις.

 5. Ο Χριστος ειναι το φως του κοσμου.Το σκοτος νικηθηκε.__

 6. ΕΙΝΑΙ οι ίδιοι που διαδίδουν θεωρίες καψίματος του μυαλού των ενθρώπων, όπως αυτή για την δήθεν επιπεδη Γη. Και προφανώς πληρώνουν κιόλας. PSYOP σε πλήρη ανάπτυξη.

 7. Ε μετα απο ολα αυτα μπορω πλεον να κοιμαμαι ησυχος.

 8. Το αγαθό και το πονηρό. Όχι το καλό και το κακό. Φάγαμε τον καρπό από το δέντρο του αγαθού και του πονηρού. Όποιος έχει την οξυδέρκεια να καταλάβει την τεράστια διαφορά, καλό δικό του. Τώρα, η επιλογή μεταξύ του αγαθού ή του πονηρού, είναι πάλι θέμα οξυδέρκειας για το τι σου προσφέρει το ένα και τι το άλλο. Με το αγαθό, ακόμα και στις δυσκολίες, είσαι κάτω από έναν ασυννέφιαστο ουρανό που ο ήλιος δεν σταματά να λάμπει να ζεσταίνει να φωτίζει να (σε) γεμίζει φώς χαρά αισιοδοξία και ανεμελιά. Και αφθονία επίσης. Με το πονηρό μπαίνεις σε έναν σκοτεινό ζοφερό τόπο όπου ο ήλιος δεν υπάρχει, δαιμονικές φιγούρες και σκιές ολόγυρα και ο φόβος πανταχού παρών. Με το αγαθό γίνεσαι άνθρωπος, με το πονηρό κτήνος. Με το αγαθό βρίσκεις ότι τελικά, υπάρχει Θεός, με το πονηρό αδυνατείς να πιστέψεις την ιδέα. Βέβαια, μακάρι τα πράγματα να ήταν τόσο απλά.
  Όχι γιατί στην πραγματικότητα είναι πολύπλοκα, όχι! Αλλά γιατί ο άνθρωπος ΔΕΝ μπορεί(ή δεν θέλει…)να πιστέψει με τίποτα-στην πραγματικότητα-ότι μπορεί η ζωή του να είναι μια ευλογία και ότι μπορεί με την χάρη του Θεού να ζήσει μια ωραία καλή ζωή. Αδυνατούμε®(!!)να πιστέψουμε(ότι και να λέμε, ότι και να νομίζουμε ότι πιστεύουμε ότι μας αξίζει)ότι τα πράγματα είναι απλά στην τελική. Έτσι, η πίστη στον Θεό μπορεί να γίνει βάρος και ψέμα και φανατισμός και τελικά…σκατά. Αντί να ελευθερώσει, ελαφρύνει, διευρύνει, φτάνει να σκλαβώνει, βαρύνει, συρρικνώνει. Και εκεί αρχίζει η βλακεία με τον σατανισμό. Ψάχνουν να βρούν στον σατανισμό ότι δεν τους έδωσε η θρησκεία και τους δίνει μεν με ανταλλάγματα δε. Φεύγουν από το αυθεντικό και δωρεάν και πάνε στο κάλπικο και μάλιστα με αντίτιμο!! Ποιός φταίει όμως γι’αυτό? Γιατί αυτή η διαστρέβλωση του αυθεντικού από την αρχή αρχή που οδηγεί κάποιους σε άλλα μονοπάτια, άλλους τους διώχνει και όσοι μένουν διαστρεβλώνοντας και αυτοί γινόμενοι χειρότεροι από αυτούς που κατηγορούν δηλαδή τους αποστάτες? Άμα ένα σκυλί γίνει από κακομεταχείριση κακό σκυλί, τρελλό σκυλί, το σκυλί φταίει ή αυτό το χέρι που το τρέλανε?

  • Νομιζω πως με καποιο τροπο αποκτησαμε την αποψη πως ειναι αλλο πραγμα η ζωη μας και αλλο η πιστη μας.Εκει ειναι το προβλημα,δεν εγινε η πιστη βιωμα.

   • Πράγματι. Μια βιωματική πίστη είναι η ανάσα της ψυχής. Ειδάλλως η ψυχή ασφυκτιά. Μια ψυχή που ασφυκτιά έχει(ότι και να νομίζει κανείς, όποια αυταπάτη κάθε είδους και αν έχει σχετικά με τον προσανατολισμό του), πάρει τον δρόμο του πονηρού. Γιατί το αγαθό είναι φυσικό, αβίαστο, άμεσο, ευθύ, το πονηρό είναι ένας καταναγκασμός της ψυχής, ένας βιασμός της, για μια αφύσικη και συνεπώς περιττή κίνηση που δεν χρειαζόταν, που δεν υπήρχε ανάγκη για αυτήν-ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…- και που έγινε λόγω βλακείας? άγνοιας? μη πίστης(βιωματικής)? παρανόησης? μωρίας? Όλα αυτά μαζί και με άλλα που αλληλοσυμπληρώνονται, ΟΛΑ, σε ένα δίχτυ που αιχμαλωτίζει και σκοτώνει την ψυχή γεννώντας ανθρωπόμορφα τέρατα-δαίμονες που μισούν® αυτό από το οποίο οικειοθελώς -τελικά-αποστάτησαν, έτσι, γεννάται ένα υποκατάστατο καλού(που λέει ο λόγος), ένα ψεύτικο φώς, αντανάκλαση του αληθινού, το οποίο λατρεύουν οι σατανιστές οι οποίοι για να μην μακρυγορώ, είναι απλά ΗΛΙΘΙΟΙ™®© και ολοκληρωτικά παραπλανημένοι σκλάβοι εν ζωή, προοίμιο της απόλυτης σκλαβιάς και δυστυχίας που επέλεξαν®, για την μετά θάνατο κατάσταση. Δεν ξέρω πως είναι ή τι είναι η κόλαση, αλλά υπάρχει μεν, όπως υπάρχει, και ούτε και θέλω να μάθω τελικά πώς πραγματικά είναι, δε. Μπορεί να είναι ένα παγωμένο τίποτα όπου το βασανιστήριο θα είναι μόνο οι τύψεις από τα κρίματα, παρέα με άλλους κατά τον αυτόν τρόπο, σε μια αιώνια, πέρα από τον χρόνο, καταδίκη, σε μια φυλακή ψυχών, όπου η μέγιστη τιμωρία είναι η επανάληψη σαν σε ταινία, των συνειδητών και σκόπιμων και από πρόθεση και κακή προαίρεση κριμάτων(πράξεων που θα μπορούσαν κάλλιστα να μην γίνουν, αν υπήρχε νιόνιό λογική υπομονή αυτοσυγκράτηση σέβας φρονιμάδα και απλότητα) και το βασανιστήριο η αυτοερώτηση«γιατί(το έκανα αυτό…)? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ?… εις τον αιώνα τον άπαντα…ΚΟΛΑΣΗ. Μια μετανόηση, άκαιρη πιά. Μια ετεροχρονισμένη διαύγεια. Πολύ αργά όμως. Ποιός ξέρει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*