ΡΟΜΠΟΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ: Ο ΟΗΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

ΡΟΜΠΟΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ: Ο ΟΗΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

Ο Εξολοθρευτής (The Terminator) είναι μία ταινία δράσης/επιστημονικής φαντασίας του 1984 στην οποία πρωταγωνιστεί ο τότε γνωστός body-builder στη συνέχεια ηθοποιός και αργότερα κυβερνήτης της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και στην οποία είχε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς για την καριέρα του ρόλους. Σκηνοθέτης της ταινίας ήταν ο Τζέιμς Κάμερον.

Η υπόθεση του έργου περιληπτικά:

Στο κοντινό μέλλον, μετά από επανάσταση στο χώρο της τεχνολογίας, ο υπερ-υπολογιστής Skynet αναπτύσσει ταχύτατα τη νοημοσύνη του. Σύντομα προκαλεί πυρηνικό πόλεμο με σκοπό την εξόντωση του δημιουργού του, του ανθρώπου. Η μόνη ελπίδα των ανθρώπων είναι μια ομάδα επαναστατών με ηγέτη τον Τζων Κόνορ.

Όταν το 2029 είναι πλέον φανερό ότι Κόνορ θα οδηγήσει τους ανθρώπους στη νίκη, ο Skynet στέλνει πίσω στο χρόνο (12 Μαΐου 1984) έναν σάιμποργκ εξολοθρευτή του τύπου Τ-800 με σκοπό να δολοφονήσει τη μητέρα του Κόνορ, πριν καν φέρει στον κόσμο τον Τζων. Συγχρόνως και η πλευρά των ανθρώπων στέλνει πίσω στο χρόνο έναν στρατιώτη για να την προστατεύσει.

Πόσο λοιπόν απέχει η επιστημονική φαντασία από την πραγματικότητα;

Μπορεί να ακούγεται σαν τη γραμμή πλοκής από τον Εξολοθρευτή- αλλά στην πραγματικότητα είναι αντικείμενο σοβαρής συζήτησης στα Ηνωμένα Έθνη.

Οι εμπειρογνώμονες θα συζητήσουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης ρομπότ κατά τη διάρκεια του πολέμου, καθώς γίνεται σαφές ότι όλο και περισσότερα έθνη προωθούν όλο και πιό πολύ την κατασκευή τους.

Και ένα βασικό ζήτημα θα είναι αν οι δολοφόνοι θα μπορούσαν μια ημέρα ενδεχομένως να σκοτώσουν την ανθρώπινη φυλή.

Στη μια πλευρά στέκεται ο καθηγητής Noel Sharkey, ο συν-ιδρυτής της Εκστρατείας Ενάντια στα ρομπότ δολοφόνους.

Ο αντίπαλός του θα είναι ο καθηγητής Ronald Arkin, ένας Αμερικανός ρομποτιστής.
Οι δυο τους θα συναντηθούν στο συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με ορισμένα συμβατικά όπλα στη Γενεύη στην πρώτη συζήτηση αυτού του είδους.

Αν το αποτέλεσμα διαπιστώσει ότι τα ρομπότ θα μπορούν νομίμως να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια ενός πολέμου, θα μπορούμε μια ημέρα να δούμε ένα πλήρως αυτόνομο όπλο που θα μπορεί να στοχεύσει χωρίς οποιαδήποτε ανθρώπινη επέμβαση.

Εκείνοι που τάχθηκαν υπέρ των μηχανών συμφωνούν ότι ορισμένοι νόμοι θα πρέπει να είναι σε θέση να περιορίσουν το τι μπορούν να κάνουν.

Οι αντίπαλοί τους αναφέρουν ότι τα ρομπότ θα μπορούσαν μια ημέρα να εκτελέσουν τους δημιουργούς τους.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

16 thoughts on “ΡΟΜΠΟΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ: Ο ΟΗΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

 1. Ανώνυμος says:

  Προφανώς κάποιοι προτιμούν ως λύση για την αύξηση του πληθυσμού, την "Παγκόσμια Επανάσταση", από τον διακρατικό Γ' Π.Π.

  Και αυτό γιατί οι λαοί, δεν διαθέτουν πυρηνικά… έτσι η λήξη ενός τέτοιου πολέμου, θα έχει νικητές. Σε αυτό θα βοηθήσουν τα ρομπότ…

  Αυτά.

 2. Ανώνυμος says:

  Η ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ……….ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ……

  ΜΕ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ……….ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ……..ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ………ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ…….

  ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ???………ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΡΟΜΠΟΤ…….ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ…….ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ……ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ…….ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ…….ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ……..ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ……..ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΒΕΙ…..ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ……ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ……ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ……

  ΕΙΔΑ ΠΩΣ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑ ΔΙΣ ΚΟΥΤΑΚΙΑ………ΟΛΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ…….ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΟΜΠΟΤ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ…….ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…….

  ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΟΜΜΑ……..ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ…….ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ…………ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ…….ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΜΕ ΨΗΦΙΖΑΝ………ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ…….ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ………

  ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΑΡΑΓΜΑ…….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΑΓΜΑ…….ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ…….ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ…….ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ…….ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ……..

  ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ……ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ…..ΣΑΜΑΡΑ…..ΒΕΝΙΖΕΛΟ…..ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…..ΤΣΙΠΡΑ…….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ……ΠΟΤΑΜΙ……….Η……Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΩ……..Η ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ……..

  ΧΟΡΧΕ ΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΝΤΕ ΛΑ ΣΠΙΡΙΤ ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ ΦΑ ΣΟΛ ΛΑ ΣΙ ΝΤΟ……..ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ………….ΤΟ…………

  ΧΟΡΧΕ ΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΝΤΕ ΛΑ ΣΠΙΡΙΤ ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ ΦΑ ΣΟΛ ΛΑ ΣΙ……………

 3. Ανώνυμος says:

  Έχουμε πρακτικά συνεδριάσεων, κάποιον insider, ένα οξυδερκή γέροντα στο Α. Όρος ή μήπως ήπιαμε νερό άπό την παροχή στο Λονδίνο;

 4. Ανώνυμος says:

  Ζητώ συγγνώμη για το προηγούμενο σχόλιό μου. Η δημοσίευση είναι πέρα για πέρα αληθινή (δεν το περίμενα, αν είναι δυνατόν)!

 5. Ανώνυμος says:

  Ζητώ συγγνώμη για προηγούμενο σχόλιο σχετικά με την αξιοπιστία της δημοσίευσης. Είναι αληθινή αν και ακούγεται εξωπραγματική!

 6. Ανώνυμος says:

  ρε ρομποτ βαλτε ενα χερακι βοηθειας Συνισταμε καυτή πισσα στα λαρύγγια να σταματήσει η ακατάσχετη λογοδιαροια

 7. Ανώνυμος says:

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ)

 8. Ανώνυμος says:

  http://tvxs.gr/news/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1/%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CE%B3%CE%AE%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B7%CE%B5

  εδω υπαρχει και πρεσβεια των εξωγηινων στον ΟΗΕ με πρεσβειρα

  Η υποδοχή των εξωγήινων υπό την αιγίδα του ΟΗΕ

  07:21 | 28 Σεπ. 2010
  Υπεύθυνη υποδοχής των… εξωγήινων διορίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη η Μαλαισιανή αστροφυσικός Μαζλάν Οτµάν

  • Ανώνυμος says:

   Ο ΚΑΤΑΛΗΛΛΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΊΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ,Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΒΥΣΜΑ.

 9. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  Μπορεί τα ρομποτ να κυριαρχήσουν για κάποιο διάστημα αλλά δεν πρόκειται να νικήσουν σε ένα πόλεμο,διότι δεν μπορούν να σκεφτούν με τρόπο ώστε να κάνουν το απρόβλεπτο.

 10. endeka eleven says:

  Τα ρομποτ μπορουν θαυμασια να αστυνομευουν τις πολεις, να συλαμβανουν τους τσιπαρισμενους που παρανομουν, να καταστελουν εξεγερσεις, αφου αυτοκινουμενα και ανεξαρτητα-οταν εχουν και ενα μεγαλυτερο ογκο, μπορουν να αναστατωνουν τη ζωη οσων διαφωνουν με την εξουσια. Που ισως ειναι καποια τεχνητη νοημοσυνη. Ζει ο Μοραβεκ?

 11. Ανώνυμος says:

  Η πιο ανατριχιαστική ομολογία για τη χρήση νέων υπεροπλικών συστημάτων εκτόξευσης υπέρυθρων ακτίνων λέϊζερ για την επίτευξη της κοσμικής συντέλειας από τους Δρακονιανούς Ανουννάκους ήρθε δια στόματος των δύο υπαρχηγών του λόρδου Ρότσιλντ Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκι και Χένρι Κίσινγκερ, με τον πρώτο να καταγγέλλει γενικευμένη αφύπνιση του κόσμου απειλώντας με αφανισμό κάθε μορφή ζωής και τον δεύτερο να παραδέχεται την ύπαρξη του υπερόπλου Ξίντι το ίδιο ξεδιάντροπα και ωμά όπως ο Μπρζεζίνσκι.

  Και οι δυό τους απειλούν να μετατρέψουν το σύμπαν σε παρανάλωμα του πυρός εφόσον η αντίσταση στα διαβολικά τους σχέδια συνεχιστεί. Δηλώνουν επίσης αποφασισμένοι να μεταμορφωθούν σε γιγάντιους μετεωρίτες παίζοντας το τελευταίο τους χαρτί σε μιαν απέλπιδα προσπάθεια να κρατηθούν γαντζωμένοι στην εξουσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *