Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Τα Ηνωμένα Έθνη καταπολεμούν την «Θανατηφόρα Παραπληροφόρηση» μέσω της δημιουργίας «Ψηφιακού Στρατού».

Πόλεμο κατά της παραπληροφόρησης κήρυξαν τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), ενισχύοντας αυτό που αποκαλούν «ψηφιακό στρατό» που βρίσκεται σε όλο τον κόσμο.

*Αυτό σημαίνει ότι οι πολέμιοί μας έγιναν τόσο πολλοί και τόσο ικανοί, που χρειάζεται να προβούμε σε νέες μεθόδους για να τους ανακόψουμε. Χρειάζεται να συσπειρώσουμε νέες δυνάμεις οι οποίες θα έχουν αποκλειστικό στόχο τον εντοπισμό και την απενεργοποίηση κοιμώμενων ή ενσυνείδητων μαχητών του αντιτιθέμενου στρατοπέδου.

Σε ένα δελτίο τύπου της 19ης Αυγούστου 2023, αξιωματούχοι του ΟΗΕ δήλωσαν ότι οι ειρηνευτικές δυνάμεις σ’ όλο τον κόσμο χτίζουν έναν «ψηφιακό στρατό» μέσω smartphone, εφαρμογών επεξεργασίας και «καινοτόμων προσεγγίσεων» ως μέρος των προσπαθειών «ενάντια σε ψεύδη που μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις, βία ή ακόμα και θανάτους».

*Αυτό σημαίνει ότι η τεχνολογία που σας πασάραμε για να ελέγχουμε τον νου σας και τα βιομετρικά σας δεδομένα έχει αρχίσει και λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις όπλου στα χέρια σας. Δυστυχώς, ορισμένοι από εσάς εξελίσσεστε πολύ γρήγορα και δείχνετε σημάδια ανθεκτικότητας. Τι θα συμβεί άραγε όταν αρχίσουμε να σας επιβάλλουμε την κάρτα του πολίτη και τις πόλεις των 15 λεπτών;

Ο διακυβερνητικός οργανισμός αναφέρει επίσης πώς η παραπληροφόρηση και η ρητορική μίσους μπορούν να «επιτεθούν στην υγεία, την ασφάλεια, την σταθερότητα» καθώς και την πρόοδο προς τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs), δήλωσαν αξιωματούχοι. «Οι ψηφιακές πλατφόρμες είναι κρίσιμα εργαλεία που έχουν μεταμορφώσει τις κοινωνικές, πολιτιστικές και πολιτικές αλληλεπιδράσεις παντού.

Σε όλο τον κόσμο, συνδέουν τους ενδιαφερόμενους παγκόσμιους πολίτες σε θέματα που έχουν σημασία», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ António Guterres σε μια σύντομη έκθεση πολιτικής που δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο για την ακεραιότητα των πληροφοριών στις ψηφιακές πλατφόρμες.

*Αυτό σημαίνει ότι δεδομένου ότι έχετε ήδη αντιληφθεί ορισμένα από τα επίπεδα που κρύβονται πίσω από την κοινή θέα, και αυτό ενδέχεται να αρχίζει να σας βγάζει ραγδαία εκτός του προγράμματος ελέγχου του νου που σας έχουμε επιβάλει, θα πρέπει να βιαστούμε να προλάβουμε τους εναπομείναντες κοιμώμενους αποκλείοντάς τους σε ένα φανταστικό σύμπαν δικής μας δημιουργίας κι ελέγχου.

Τέτοιες πλατφόρμες «έδωσαν στους ανθρώπους ελπίδα σε περιόδους κρίσης και αγώνων, ενίσχυσαν φωνές που δεν ακούγονταν προηγουμένως και έδωσαν ζωή στα παγκόσμια κινήματα», έγραψε ο Guterres. Ωστόσο, έχουν επίσης «εκθέσει μια πιο σκοτεινή πλευρά του ψηφιακού οικοσυστήματος», σημείωσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ. «Έχουν επιτρέψει την ταχεία εξάπλωση του ψεύδους και του μίσους, προκαλώντας πραγματική ζημιά σε παγκόσμια κλίμακα», έγραψε στην συνοπτική έκθεση.

*Αυτό σημαίνει ότι το εργαλείο του διαδικτύου δημιουργήθηκε για τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας, αλλά δυστυχώς ξέφυγε από τα χέρια μας και τώρα το χρησιμοποιούν οι πολέμιοί μας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Οπότε, ό,τι δεν το εγκρίνουμε εμείς η εξουσία, είναι παραπληροφόρηση. Και παραπληροφόρηση μπορούμε να κάνουμε εμείς (όπως χιλιάδες χρόνια τώρα) αλλά όχι εσείς.

Η “παραπληροφόρηση” περιγράφεται από τον Εκπαιδευτικό, Επιστημονικό και Πολιτιστικό Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO) ως «ψευδές ή παραπλανητικό περιεχόμενο που μπορεί να προκαλέσει συγκεκριμένη βλάβη, ανεξάρτητα από κίνητρα, συνειδητοποίηση ή συμπεριφορές».

Ο όρος «παραπληροφόρηση» περιγράφεται στο έγγραφο πολιτικής του ΟΗΕ ως «η ακούσια διάδοση ανακριβών πληροφοριών που κοινοποιούνται με καλή πίστη από εκείνους που δεν γνωρίζουν ότι μεταδίδουν ψέματα».

*Αυτό σημαίνει ότι αναγκαστήκαμε να συστήσουμε επιτροπές και να δημιουργήσουμε ειδικούς αξιωματικούς όρους που σκόπιμα περιπλέκουν το νόημα και αλλοιώνουν την ουσία της αποκάλυψης της αλήθειας αποτελεσματικά (μία από πανάρχαιες τις τέχνες που γνωρίζουμε σε βάθος). Τέτοιοι όροι είναι «παραπληροφόρηση» και «fake news», οι οποίοι αντιστρέφουν τις έννοιες. Ουσιαστικός τους στόχος είναι να τρομάζουν τον (εναπομείναντα) υπάκουο «πολίτη» ώστε να αποφεύγει σημεία με αυτές τις αναγραφές.

«Στην πράξη, η διάκριση μεταξύ παραπληροφόρησης και παραπλάνησης μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί», προσθέτει. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, οι ειρηνευτικές δυνάμεις εργάζονται σε όλο τον κόσμο για να βάλουν «νέα εργαλεία στα χέρια πολιτών κάθε ηλικίας» με στόχο την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης εργαστηρίων στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ).

Οι ειρηνευτές στα εργαστήρια εκπαιδεύουν τους νέους να γίνουν «ένας ψηφιακός στρατός ικανός να ανιχνεύει ψευδείς πληροφορίες, παράγοντας περιεχόμενο με την βοήθεια ενός smartphone και λογισμικού επεξεργασίας και ταυτόχρονα διαδίδοντας αντικειμενικές, αξιόπιστες πληροφορίες» μέσω αυτού που αποκαλούν «λέσχες αναμετάδοσης» ώστε να διαδίδουν αυτά τα μηνύματα μέσω των δικτύων τους.

*Αυτό σημαίνει ότι η Αφρική γλιστράει μέσα από τα χέρια μας, ήπειρος κομβική και πάμπλουτη, για τα σχέδιά μας, και επείγει να εκπαιδεύσουμε την επόμενη γενιά της να λειτουργεί σε συνθήκες συνεχούς ελέγχου του νου. Αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε ένα ενεργό κέντρο μας εκεί, θα έχουμε κερδίσει ενδεχομένως επαρκή χρόνο για την ολοκλήρωση των καταστροφικών για τα έμβια είδη σχεδίων μας.

«Η ικανότητα διάδοσης μεγάλης κλίμακας παραπληροφόρησης για την υπονόμευση επιστημονικά τεκμηριωμένων γεγονότων θέτει υπαρξιακό κίνδυνο για την ανθρωπότητα και θέτει σε κίνδυνο τους δημοκρατικούς θεσμούς και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα», κατέληξε ο Guterres στην έκθεση πολιτικής του Ιουνίου. Η ανακοίνωση σχετικά με τον «ψηφιακό στρατό» των Ηνωμένων Εθνών έρχεται λίγο αφότου το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του ΟΗΕ (UNDP) κυκλοφόρησε αθόρυβα το αυτοματοποιημένο εργαλείο ελέγχου γεγονότων και κατά της παραπληροφόρησης, iVerify, την άνοιξη του 2023.

Το εργαλείο, το οποίο υποστηρίζεται από το Chief Digital Office του UNDP και την Task Force του UNDP στις Βρυξέλλες για την Εκλογική Βοήθεια και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με οργανισμούς μέσων ενημέρωσης και τον ιδιωτικό τομέα, χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη, μηχανική μάθηση και έλεγχο γεγονότων. Στον επίσημο ιστότοπό του, ο ΟΗΕ αναφέρει ότι το νέο εργαλείο θα παρασχεθεί σε «εθνικούς παράγοντες», οι οποίοι στην συνέχεια μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να ελέγξουν το περιεχόμενο και να διαπιστώσουν εάν είναι ελεγχόμενο από γεγονότα και/ή συνιστά ρητορική μίσους, σε αντίθεση με την έκφραση μιας γνώμης.»

*Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αρχίσει να μοιάζουμε με τον ασθενή που είναι συνδεδεμένος σε πολλαπλά μηχανήματα, και συνεχώς προκύπτει μια νέα ανεπάρκεια που την αντιμετωπίζουμε με ένα νέο μηχάνημα. Βασιζόμαστε στους εκπαιδευμένους δήθεν ηγέτες, των δήθεν ανεξάρτητων, δήθεν κρατών της Δύσης, οι οποίοι έχουν το ρόλο του τοπικού χωροφύλακα/μπαμπούλα απέναντι στις άνοες και ανώριμες μάζες.

Το νέο εργαλείο χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην Ζάμπια, πριν από τις γενικές εκλογές του Αυγούστου 2021, και χρησιμοποιήθηκε στις γενικές εκλογές στην Ονδούρα τον Νοέμβριο του 2021, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, ο οποίος σημείωσε ότι το εργαλείο βοήθησε στην καταπολέμηση της «εξάπλωσης ψευδών αφηγήσεων κατά την διάρκεια εκλογικών περιόδων». Σύμφωνα με το Breitbart, το iVerify αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Meta και «αριστερές μη κερδοσκοπικές ομάδες», συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Δικτύου Ελέγχου Γεγονότων, το οποίο χρηματοδοτείται από τον George Soros.

*Αυτό σημαίνει ότι οι εθνικές εκλογές είναι ένα προαιώνιο αστείο, το ίδιο και η πολυσυζητημένη Δημοκρατία σας. Δυστυχώς, με το ίδιο όπλο που δημιουργήσαμε για να ελέγχουμε και τον τελευταίο κάτοικο του πλανήτη, τώρα όλοι εσείς αρχίζετε και συσπειρώνεστε σε μια ακούσια αντεπίθεση. Ο πόλεμος είναι πλέον μάχη χρόνου. Εάν κερδίσουμε χρόνο, θα σας καταστήσουμε εγκαίρως ανίσχυρους.

𝚺𝚼𝚳𝚷𝚬𝚸𝚨𝚺𝚳𝚨: ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ… ΑΚΟΜΑ.

***
@OWL /terrapapers.com / 2023Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*