Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:57 - 23/06/2017

Προκαλεί σύγχυση… Υψηλόβαθμο μέλος των Illuminati για 47 χρόνια αποκαλύπτει τα πάντα για όσα έχουν σχεδιαστεί για τα επόμενα χρόνια!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ήταν υψηλόβαθμο μέλος των Ιλλουμινάτι για 47 χρόνια και σήμερα αποφάσισε να αποκαλύψει όσα γνωρίζει ότι έχουν σχεδιαστεί για τα επόμενα χρόνια…

Κάνει αποκαλύψεις αφού σήμερα η συνείδησή του λέει ότι δεν πρέπει να τα κρατήσει μυστικά.΄Ετσι αποκαλύπτει:

-Τη διαδικασία που θα ακολουθήσετε προκειμένου να γίνετε μέλος των Ιλλουμινάτι.-Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το ποιος πραγματικά είναι ο Ομπάμα ( είναι πολύ περισσότερο κακός από ότι κάποιος αντιλαμβάνεται προφανώς).-Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Διαστημικές πτήσεις».-Πώς είναι πραγματικά το σκοτεινό και σατανικό Ντένβερ,στο Κολοράντο.-Η αλήθεια για τους εξωγή’ι’νους.Οταν ήμουν 19 χρονών εξοικονόμησα κάποια χρήματα και με κάποιες παρασκηνιακές συμφωνίες είδα τα λεφτά μου να αυξάνονται. Παρευρέθηκε στο κολλέγιο του Χάρβαρντ το 1964,και τότε αρχίσα να γίνομαι όλο και πιο πλούσιος και η επιρροή μου στην πανεπιστημιούποληήταν μεγάλη καθώς μεγάλωσα μέσα από τη συμμετοχή μου σε διάφορακλαμπ, και οργανώσεις.Έκανα τόνους μετρητών κατά το αντίστοιχο έτος, και ήμουν πολύ ισχυρός και με επιρροήστην πανεπιστημιούπολη. Ένα βράδυ καθώς περπατούσα πίσω στο σπίτι μου λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προσεγγίστηκα από δύο άνδρες με μαύρα κοστούμια.

Αρχικά υπέθεσα ότι επρόκειτο να διερευνήσουν τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητας, επειδή ορισμένες από αυτές δεν ήταν ακριβώς νομικές.

Μου ζήτησαν να πάω μαζί τους και να τους ακολουθήσω στο υπόγειο από ένα διώροφο σπίτι,λίγο πιό πάνω από το δωμάτιο μου.
Αυτοί με κάθισαν στο τραπέζι και με ρώτησαν αν ήμουν πρόθυμος να κάνω μια συμφωνία. Αυτοί θα μου πείτε, τι διαπραγμάτευση θα κάνουν,αλλά συνεχώς ρωτούσαν αν θα ήμουν πρόθυμος να κάνω μια συμφωνία. Μισο- συμφώνησα ότι θα έκανα, και αυτό έγινε όταν ο μεγαλύτερος άνθρωπος που έχω δει ποτέ, περπάτησε μέσα από κάποιες πόρτες ντουλαπιών και κάθισε πρώτα- από όλα, αν δεν πιστεύετε εμένα τότε λυπάμαι-. Είμαι εδώ για να πω την αλήθεια, και τίποτα που γράφω δεν είναι ψευδή ή υπερβολή, ούτε επιστημονικής φαντασίας.

Η πληροφορία αυτή είναι πραγματική, είναι αλήθεια, είναι πραγματικότητα και είναι καιρός να ειπωθεί.

Ήμουν μέλος των Iλλουμινάτι για 47 χρόνια. Είχα προσληφθεί όταν ήμουν 19 ετών. Έχω δημοσιεύσει εδώ και κατάτο παρελθόν έτος. (Μερικές από τις θέσεις είναι δικές μου, άλλες είναι από τα αδέρφια μου, κυρίως όμως είναι δικές του) Οι πληροφορίες που είμαι έτοιμος να ξετυλίξω είναι πολύ αποκαλυπτικές και πολύ επικίνδυνες.

Είμαι ένας από τους επτά ανθρώπους στην ιστορία των Iλλουμινάτι που έχει εκτελέσει το τελετουργικό «Αναχώρηση».

Ήξερα ότι έπρεπε να βγω έξω, όταν κάτι μου αποκάλυψαν σε μια συνεδρίαση τον Ιούνιο του 2010. Για χρόνια ήμουν σύμφωνα με τις πεποιθήσεις, κίνητρο και με ενέργειες των Iλλουμινάτι, αλλά πρόσφατα έγινα πάρα πολύ επικίνδυνος και έπρεπε να με σβήσουν από το Ιερό Συμβόλαιο.
Ο λόγος που ήρθα εδώ είναι να αποκαλύψω τα πάντα για τους Ιλλουμινάτι. Πώς μπορείτε να γίνετε μέλος, τι αφορά την οργάνωση, τι κάνει την οργάνωση και τα μελλοντικά σχέδια που έχουμε.

Εδώ είναι μια προεπισκόπηση, από μερικά από τα πράγματα, που θα αποκαλύψω:

-Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν είναι μέλος των Iλλουμινάτι, είναι κάτι πολύ χειρότερο.
– Οι νέες «διαστημικές πτήσεις» με αεροπλάνα που εν συντομία μπορεί να τεθούν σε τροχιά δενείναι σαν διασκέδαση όσο φαίνονται, είναι ένα εργαλείο των Ιλλουμινάτι.
-Το Ντένβερ, στο Κολοράντο είναι ένα κακό μέρος.
– Οι εξωγή’ι’νοι είναι λίγο διαφορετικοί από ότι τι μας διδάσκουν.
– Οι πληροφορίες που έχω είναι απαραίτητες!
σελίδα 69 του νήματος:Το πρώτο θέμα που θα συζητήσουμε, θα είναι αυτά τα υπόγεια καταφύγια που ανέφερα.

Επί του παρόντος, υπάρχουν 57 υπόγειες βάσεις και αποθήκες γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι σε χρήση για διάφορους σκοπούς. Υπάρχουν 439 αποθήκες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Όλες αυτές οι αποθήκες και βάσεις ελέγχονται και συντηρούνται από τους Ιλλουμινάτι. Το μεγαλύτερο υπόγειο καταφύγιο είναι στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Αυτή η αποθήκη έχει την δυνατότητα να χωρέσει μέχρι 5.000 άτομα για χρονικό διάστημα μέχρι δέκα χρόνια. Προσωπικά έχω πάει σε αυτό το καταφύγιο, και είναι πολύ μεγαλύτερο από ό, τιο καθένας μπορεί καν να φανταστεί.

Αυτό το καταφύγιο εξασφαλίζεται κυρίως για τα γεγονότα των έσχατων καιρών. 5.000 άτομα από τους πλουσιότερους του κόσμου, φωτεινότερα και πιο ισχυρά άτομα θα εξασφαλίσουν στέγη σε αυτό το καταφύγιο σε περίπτωση ενός παγκόσμιου θερμοπυρηνικού πόλεμου, φυσική καταστροφή, ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παγκόσμιας καταστροφής. Δεν πρέπει να συγχέεται. Αρκετές άλλες αποθήκες έχουν τη δυνατότητα της στέγασης μεγάλου αριθμού ανθρώπων, για μεγάλες χρονικές περιόδους, αλλά οι άλλες αποθήκες δεν είναι τόσο μεγάλες και ικανές όσο αυτή.

Στην περίπτωση του 3ου ‘Παγκοσμίου Πολέμου , όλοι οι ηγέτες του κόσμου θα λάβουν καταφύγιο εδώ, και οι κυβερνήσεις του κόσμου θα είναι θεωρητικά κυβερνήσεις μεσολάβησης.οι πλουσιότεροι ανθρώποι του κόσμου θα είναι εδώ.

Οι άνθρωποι όπως ο Bill Gates, ο Warren Buffet, οι μεγιστάνες του πετρελαίου (ωστόσο, αυτοί οι μεγιστάνες του πετρελαίου θα δολοφονηθούν, ενώ βρίσκονται στο καταφύγιο, έτσι ώστε η εξαγορά της Μέσης Ανατολής θα είναι πολύ πιο εύκολη για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη). Δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό, αλλά από τις 439 αποθήκες στον κόσμο, θα έλεγα ότι περίπου 275 από αυτές είναι κατασκευασμένες κυρίως για καταφύγιο και θα παραταθεί η διαμονή. Εγώ ο ίδιος έμεινα σε μία από αυτές τις αποθήκες στην Κίνα στη δεκαετία του ενενήντα. Είναι πολύ ωραία, πολύ πολυτελές. Είναι σχεδόν σαν να διαμένουν σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Μερικοί άνθρωποι έχουν μείνει σε αυτές τις αποθήκες:Ο Λέον Τρότσκι: Μετά τον Στάλιν που νίκησε τον Τρότσκι και εξασφάλισε εξουσία στη Σοβιετική Ένωση μετά το θάνατο του Λένιν, ο Τρότσκι μεταφέρθηκε σε ένα υπόγειο καταφύγιο ακριβώς μέσα στην Ελβετία. Ο Στάλιν αρχικά δεν ήξερε για αυτό, γιατί αν δεν ακολουθήσει τις διαταγές των Iλλουμινάτι, τότε ο Τρότσκι επρόκειτο να αποκατασταθεί σαν ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης. Ήταν σημαντικό να έχουμε τον Τρότσκι σε αυτό το καταφύγιο, επειδή ο Στάλιν επρόκειτο να τον σκοτώσει με άλλο τρόπο. Ο Στάλιν έπεσε τελικά, σύμφωνα με τα σχέδια των Iλλουμινάτι, και ο Τρότσκι εκτελέστηκε επειδή δεν ήταν πλέον απαραίτητος.

Ο Αβραάμ Λίνκολν: Ο Λίνκολν ΔΕΝ δολοφονήθηκε από τον John Wilkes Booth. Ο Λίνκολν είχε τοποθετηθεί στο γραφείο της προεδρίας σαν πιόνι. Οι Iλλουμινάτι ήξεραν ότι εάν εκλεγεί τότε ο Νότος θα αποσχιστεί. Ο εμφύλιος πόλεμος έκανε τη Βόρεια Αμερική πολύ, πολύ πλούσια. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που ο εμφύλιος πόλεμος είχε επιτραπεί να συμβεί. Αν οι Iλλουμινάτι δεν είχαν δει την ευκαιρία να γίνουν πλούσιοι μακριά από τον πόλεμο, τότε η δουλεία θα εξακολουθούσε να είναι ένα Αμερικανικό ίδρυμα. Ο Λίνκολν είχε τοποθετηθεί στο γραφείο ακριβώς για να ξεκινήσει τον πόλεμο. Έκανε μια συμφωνία, που κάποτε ο πόλεμος είχε τελειώσει, ότι θα πρέπει να αφαιρεθεί από το γραφείο. Αυτό έγινε μέριμνα μέσα από μία ψεύτικη δολοφονία, και πέρασε το υπόλοιπο της ζωής του σε ένα καταφύγιο στο Μεξικό.

Ο Σαντάμ Χουσεΐν: Χουσεΐν ήταν στην εξουσία στο Ιράκ ,απλώς για να αυξήσει τη δικαιολογία για την εισβολή από τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Πολλοί από εσάς είναι ήδη εξοικειωμένοι με το τι έχω πει,για τα σχέδια να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη Μέση Ανατολή και να εξασφαλίσουν το πετρέλαιο που είναι σήμερα ανεκμετάλλευτο. Ο Χουσεΐν που “κρέμασαν” ήταν εικονικός, και το βίντεο από κινητό τηλέφωνο και ήταν απελευθέρωση που έμελλε να κυκλοφορήσει σαν «απόδειξη». Ο Σαντάμ είναι προς το παρόν σε ένα καταφύγιο κάπου στην Αργεντινή. Δεν ξέρω για τυχόν μελλοντικά σχέδια μαζί του.

Το υπόλοιπο των αποθηκών στον κόσμο χρησιμοποιούνται, για την αποθήκευση, με πράγματα που δεν μπορούν να αποθηκευτούν, πάνω από το έδαφος.Τα πυρηνικά αποθέματα κρατούνται σε αυτά τα υπόγεια καταφύγια. Σε περίπτωση που ένα έθνος αλλάξει από την πορεία που έχει προγραμματιστεί, τότε θα πρέπει να εξαλειφθεί. Είτε μέσω δολοφονίας των ηγετών τους ή από την πυρηνική καταστροφή. Ευτυχώς, η πυρηνική ενέργεια δεν έπρεπε να ληφθεί ακόμα! Ωστόσο, μην το βάλετε παρελθόν αυτών των ανθρώπων να επιτευχθεί αυτή η καταστροφή.

Όλοι ξέρετε για το μηχάνημα συνωμοσίας HAARP. Είναι αληθινό. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω. Η μηχανή στεγάζεται εξ ολοκλήρου σε ένα καταφύγιο που βρίσκεται κάτω από το νερό, στον Ειρηνικό Ωκεανό. Αυτή η μηχανή αναπτύχθηκε τη δεκαετία του 1980, και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του ενενήντα. Αυτό το μηχάνημα διαθέτει δυνατότητα δημιουργίας για οποιαδήποτε φυσική καταστροφή που οι Iλλουμινάτι θέλουν να δημιουργήσουν. Ο τυφώνας Κατρίνα ήταν ένα προϊόν της μηχανής HAARP. Ο τυφώνας χρησιμοποιήθηκε σαν εκτροπή. Ενώ η περιοχή ήταν στο χάος και η προσοχή εκτράπηκε παντού, οι μηχανικοί είχαν σταλεί προς τα κάτω για να προετοιμαστούν για την πετρελαιοκηλίδα του Κόλπου.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι Illuminati είναι ικανοί να απελευθερώσουν περισσότερα πετρέλαια στον Κόλπο.

Το πετρέλαιο που έχει ήδη αντληθεί μέσα στον κόλπο, είναι μόνο ένα μικρό ποσό σε σύγκριση με ό, τι θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει. Έχω ήδη αναφέρει ότι η πετρελαιοκηλίδα είχε χρησιμοποιηθεί σαν μέσο, για να εμφυτεύσει μικροσωματίδια στα μυαλά των παιδιών στην περιοχή,
Αυτά τα παιδιά που έχουν πληγεί, τώρα υπόκεινται σε κρατικό έλεγχο κάθε φορά που ενεργοποιούνται αυτά τα μικροσωματίδια.Οι Ιλλουμινάτι χρησιμοποιούν επίσης,με την ευκαιρία του Κατρίνα, που παρουσιάστηκε για να οικοδομήσουμε ένα καταφύγιο ,που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη Γαλλική συνοικία.

Γιατί αλλιώς νομίζετε ότι η FEMA άργησε να παράσχει επαρκή βοήθεια;
Οι μηχανικοί χρειάζονται χρόνο.

Το μηχάνημα HAARP δεν ελέγχεται από μία μόνο χώρα! συλλογικά ελέγχεται και θα χρησιμοποιηθεί. Ο σεισμός στην Αϊτή, αυτοί που συνέβησαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών σε ζευγάρια, όλα είναι προϊόντα του HAARP. Δεν είναι όλα τα γεγονότα σχετικά ή σημαντικά, μερικά είναι απλά δοκιμές, μερικά είναι ακόμα και λάθη. Σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι από τη στιγμή που υπάρχει ανάγκη για μια φυσική καταστροφή, η καταστροφή μπορεί να δημιουργηθεί, με τη μηχανική, και κατευθύνεται και έχει ό, τι επίδραση είναι απαραίτητη.

Ένα άλλο πράγμα που στεγάζεται σε αυτές τις αποθήκες είναι φάρμακα. Υπάρχουν τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης, μαριχουάνα, ηρωίνη, και όλα τα είδη των άλλων φαρμάκων που αποθηκεύονται.
Το εμπόριο ναρκωτικών και ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών είναι απαραίτητος για τους Iλλουμινάτι.
Καθώς όλο και περισσότερα φάρμακα που διαπραγματεύονται τα καρτέλ θα γίνουν πιο ισχυρά,
Προκαλεί σύγχυση… Υψηλόβαθμο μέλος των Illuminati για 47 χρόνια αποκαλύπτει τα πάντα για όσα έχουν σχεδιαστεί για τα επόμενα χρόνια! - Εικόνα2
Οι Iλλουμινάτι γίνονται πλουσιότεροι και πιο ισχυροί. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες και ευεργέτες με το εμπόριο ναρκωτικών είναι η Warren Buffett. Buffett,που έχει τρέξει το εμπόριο ναρκωτικών στο δυτικό ημισφαίριο, τα τελευταία είκοσι χρόνια. Τα καρτέλ των ναρκωτικών του Μεξικού βρίσκονται υπό την εξουσία της.

Είναι σημαντικό ότι οι Iλλουμινάτι ελέγχουν την πλειοψηφία των φαρμάκων στη Βόρεια Αμερική. Αυτό είναι επειδή τους δίνει ένα ακόμη όχημα για την τεχνολογία ,που τους επιτρέπει να αναλάβουν τον έλεγχο των καταναλωτών και τη μεταφορά. Οι Ιλλουμινάτι συνεχώς ψάχνουν τρόπους για να εμφυτεύσουν τον εαυτό τους στο μυαλό από το ευρύ κοινό, και φυσικά, τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών,που ήταν ο τέλειος τρόπος για να το πράξουν.

Η Buffett εξασφάλισε τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών, όταν πλησίασε πολλαπλά καρτέλ ναρκωτικών και τα παρουσίασε με συμβάσεις. Έχει διατελέσει σε έλεγχο από τότε, και ο Ben Bernanke, για να τον βοηθήσει με την καθημερινή λειτουργία.

Πολλαπλές αποθήκες είναι επίσης εξοπλισμένες για να χρησιμεύσουν σαν κρεματόρια.
Με τον ίδιο τρόπο που οι Ναζί έκαψαν τα θύματά τους,οι Ιλλουμινάτι σχεδιάζουν να κάψουν τα θύματα που σκοτώθηκαν μακριά. Πολλοί έχουν σκεφτεί ότι η FEMA έχει κατασκευάσει αποθέματα με φέρετρα, που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για μαζικές ταφές, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι μαζικές ταφές θα χρειστούν τεράστια ποσότητα χρόνου και προσπάθειας.Γι αυτό, όταν έρθει η ώρα για να ξεκινήσουν οι μαζικές δολοφονίες και εκτελέσεις, οι φορείς θα πρέπει να αποσταλούν σε ” αυλή για να καούν”, όπου θα πρέπει να πέσει σε αυτές τις αποθήκες και η στάχτη. Η FEMA, η οποία είναι Ιλλουμινάτικη οργάνωση , αποφάσισε ότι αυτός θα ήταν ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να διαθέσει τη μάζα των σωμάτων.

Ωστόσο,οι περισσότερες από αυτές τις αποθήκες περιέχουν τα ρομπότ που έχουν σχεδιαστεί και είναι έτοιμα για να διεισδύσουν στο χώρο εργασίας, σε περίπτωση έλλειψης εργατικού δυναμικού. Το σενάριο στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν κατά πάσα πιθανότητα αυτά τα ρομπότ, είναι όταν η πτυχή του ελέγχου στο σχέδιο των Ιλλουμινάτι βρεθεί σε ισχύ. Τα Ρομπότ θα σταλούν για να εκτελούν τις εργασίες, που οι άνθρωποι έκαναν και αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για άλλες εκδηλώσεις, όπως ο πόλεμος, η προπαγάνδα και η βία. Αυτά τα ρομπότ θα χρησιμοποιηθούν επίσης, μία φορά ,για τον έλεγχο του πληθυσμού,όταν θα τεθεί σε ισχύ.

Ο Alex Jones δεν είναι αυτός που λέει ότι είναι. Για χρόνια εργάζεται για να αποκαλύψει τα μυστικά των Iλλουμινάτι και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, αλλά ακόμη είναι μέλος, της πρώην, και θα είναι στην εξουσία στο τέλος. Ο Jones έχει τοποθετηθεί στον κόσμο των θεωριών συνωμοσίας για να τροφοδοτήσει με ψευδείς πληροφορίες, να ρίξει trackers από το μονοπάτι. Μην πιστεύετε τίποτα από όσα ο άνθρωπος αυτός σας λέει. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζει είναι κατασκευασμένες από τους Ιλλουμινάτι, για τους Iλλουμινάτι. Σκεφτείτε ο Joseph Goebbels. ο Alex Jones είναι ο τέλειος Joseph Goebbels. Σταματήστε να το ακούτε.Ακούτε ψέματα από έναν άνθρωπο που λαμβάνει οδηγίες κατ ‘ευθείαν από τους Ιλλουμινάτι.

Η προσελήνωση το 1969 ήταν πραγματική, αλλά υπήρχε προσγείωση επτά χρόνια νωρίτερα στο φεγγάρι,που ήταν η πρώτη πραγματική προσγείωση. Στην πραγματικότητα, οι Ρώσοι ήταν οι πρώτοι προσγειώθηκαν στο φεγγάρι! Ωστόσο, δεν δημοσιοποίησαν την αποστολή, ούτε τα αποτελέσματα. Αποφασίστηκε ότι η Αμερική επρόκειτο να κερδίσει τον χώρο , προκειμένου να εξασφαλίσει μια αίσθηση του καπιταλισμού επί του κομμουνισμού.

Η Ρωσία ξεκίνησε τους δικούς της πύραυλους προς το φεγγάρι σαν μια δοκιμή, για να εξασφαλιστεί ότι η αμερικανική δοκιμή θα είναι επιτυχής επτά χρόνια αργότερα. Όλα πήγαν τέλεια με τη Ρωσική προσγείωση στο φεγγάρι, και η ίδια τεχνολογία στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε για την αμερικανική αποστολή στο φεγγάρι. Ενώ στο φεγγάρι, οι Αμερικανοί αστροναύτες ξεκίνησαν την πρώτη κατασκευή χώρων ,πυρηνικών πυραύλων στο φεγγάρι. Αυτές οι τοποθεσίες των πυρηνικών πυραύλων έχουν προστεθεί σε όλα αυτά τα χρόνια μέσω των επόμενων αποστολών στο φεγγάρι και την εργασία εξ αποστάσεως με ρομπότ ελέγχου. Ο σκοπός αυτών των χώρων πυραύλων είναι η δυνατότητα να ξεκινήσουν πυρηνικούς πυραύλους χωρίς τον κίνδυνο εντοπισμού των πυραύλων, πίσω σε μια συγκεκριμένη χώρα.

Το σενάριο στο οποίο θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι πύραυλοι είναι να επιτεθούν σε ένα έθνος, που δεν συνεργάζεται με τους Ιλλουμινάτι. Οι Ιλλουμινάτι θα παραγγείλουν πυραύλους για να ξεκίνησουν στο έθνος, αλλά χωρίς το προσβεβλημένο έθνος είναι σε θέση να εντοπίσει από πού ακριβώς οι πύραυλοι προήλθαν, δεν θα είναι σε θέση να αποδειξουν ότι θα πρέπει να κηρύξουν τον πόλεμο σε μια συγκεκριμένη χώρα. Κατά τη γνώμη μου, αυτοί οι πύραυλοι δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ, επειδή υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι που οι Ιλλουμινάτι μπορούν να ρίξουν μια ολόκληρη κυβέρνηση. Ωστόσο, εξ όσων γνωρίζω, το φεγγάρι έχει σήμερα 2 πλήρως εξοπλισμένες πυρηνικές πυραυλικές περιοχές που μπορούν να λειτουργήσουν από τη Γη.
Οι επιστήμονες που εργάζονται για τους Ιλλουμινάτι έχουν βρει έναν τρόπο ώστε να μπορούν να “κλείσουν” από τον ήλιο.

Ένα όπλο έχει δημιουργηθεί που εκτοξεύει μια δέσμη ακτινοβολίας υψηλής πυκνότητας, ακριβώς στην καρδιά ενός πλανήτη ή αστεριού. Αυτή η δέσμη της ακτινοβολίας διαπερνά τον πλανήτη, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο κύλινδρο στην ακριβή μέση του.

Η ακτινοβολία που έχει μείνει πίσω, αρχίζει να τρώει το αστέρι ή τον πλανήτη και οι επιπτώσεις εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά.

Αυτή η τεχνολογία έχει δοκιμαστεί σε διάφορα αστέρια στο άμεσο ηλιακό μας σύστημα και είναι πολύ αποτελεσματική. Το πρώτο πράγμα που συμβαίνει με το αστέρι είναι ότι η ακτινοβολία τρώει ένα τέλειο κύλινδρο, μέσω της μέσης του άστρου, η ακτινοβολία αριστερά αρχίζει πίσω από τον τρόπο εργασίας του, προς τα έξω, εκφυλίζει τα πάντα στο πέρασμά του.

Η ακτινοβολία συνεχίζει να εξαπλώνεται. Μερικά αστέρια κρέμονται στις μέχρι που εντελώς επιδεινώνεται από την ακτινοβολία! Ωστόσο, μερικά αστέρια έγιναν τόσο ασταθή ώστε να καίγονται σε ένα ορισμένο σημείο.

Οι επιστήμονες είναι σίγουροι ότι αυτή η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον ήλιο, αλλά και σε άλλους πλανήτες. Μια εκτίμηση που άκουσα ήταν, ότι από το αρχικό πλάνο της ακτινοβολίας, θα χρειαστούν, περίπου εννέα έτη, για το σύνολο του ήλιου, για να καταναλωθεί εντελώς. Θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα της ακτινοβολίας σε περίπου 3 και μισό χρόνια, Τα πρώτα σημάδια θα είναι η μικρότερη ημέρα και μειωμένη ποσότητα ηλιακού φωτός κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Ο ήλιος θα αρχίσει να γίνετε ασταθής περίπου για επτά χρόνια, και θα αρχίσετε να βλέπετε μαζικές ηλιακές εκλάμψεις. Μόλις σε εννέα έτη , όλη η ζωή στη Γη θα είναι νεκρή.
Μετά την αναχώρησή μου, είμαι απόλυτα σίγουρος ποιος είναι ο κορυφαίος, οι ηγέτες επικεφαλής των Illuminati είναι σε αυτό το σημείο, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου,να μαντέψει. Οι Illuminati είναι δομημένοι έτσι ώστε να υπάρχουν ένας στους τρεις βασικούς ηγέτες σε κάθε σημαντική περιοχή του κόσμου!Ωστόσο, ορισμένες περιοχές έχουν μείνει έξω, λόγω της έλλειψης ενός κατάλληλου ηγέτη! Ως εκ τούτου, ένας ηγέτης έχει εγκατασταθεί εκεί.

Στη Βόρεια Αμερική:Ο Warren Buffett είναι πιθανότατα ο επικεφαλής όλων των ενεργειών των Illuminati. Που ακολουθείται από τον Ben Bernanke, που ακολουθείται από τον Lloyd Blankfein ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs.Η Goldman Sachs είναι ένας βασικός παράγοντας στον τομέα της Βόρειας Αμερικής για τους Illuminati.

Πρόσφατα, η Goldman Sachs επένδυσε σχεδόν $ 500 εκατομμύρια δολάρια στο Facebook.
Συνήθως αυτό σημαίνει ότι το Facebook θα πέσει στον έλεγχο των Illuminati σύντομα, ακριβώς όπως το MySpace και το Twitter,που ήδη έχουν.

Άλλοι βασικοί παίκτες στη Βόρεια Αμερική είναι ο Alex Jones, ο Μπιλ Κλίντον,ο Rahm Emmanuel, φυσικά ο Ομπάμα, και ο Timothy GeithnerΗ Νότια Αμερική είναι άκυρη, τυχόν πραγματικών ηγετών Illuminati.Ο Ούγκο Τσάβες ήταν δύσκολο να εργαστεί με μας στο παρελθόν. Αυτός φαίνεται να είναι σύμφωνος με την ατζέντα των Illuminati! Ωστόσο, ο ίδιος δεν ήθελε να του πουν τι να κάνει.
Οι περισσότεροι από τους αμερικανούς ηγέτες της Βόρειας ελέγχουν τη Νότια Αμερική.Στην Ευρώπη:Ο Νικολά Σαρκοζί είναι ο κύριος τύπος. Αυτός ελέγχει την πλειοψηφία των εργασιών στην Ευρώπη και την Αφρική.

Ο Γκόρντον Μπράουν είχε μεγάλη επιρροή στους Illuminati, μέχρι που αποφάσισε να αρχίσει να παίζει στο δρόμο του, αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκε από το αξίωμά του. Η γνώμη μου είναι ότι εξακολουθεί να είναι ένας παίκτης-κλειδί, απλά δεν είναι τόσο βασικός όσο ήταν κάποτε. Υπάρχουν αρκετοί αντιπρόσωποι της Αφρικής που έχουν αποκτήσει πρόσφατα κάποια δύναμη! Ωστόσο, δεν γνωρίζω την ταυτότητά τους.

Η Μέση Ανατολή ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από τον Βενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος δεν θα πρέπει να προκαλεί τόσο έκπληξη.Ο Νετανιάχου δεν έχει τόσο πολύ έλεγχο όσο θα πίστευε κανείς όμως.
Όπως έχω δηλώσει και πριν, το Ισραήλ είναι το μεγάλο κράτος-μαριονέτα των Illuminati.Θα κάνει απολύτως αυτό που οι Illuminati θέλουν να κάνει, και θα το κάνουν με τον καλύτερο των δυνατοτήτων τους, χωρίς καν να σκέφτονται δύο φορές. Το Ισραήλ έχει δώσει την άδεια να βάλει φωτιά στο Ιράν, εφόσον επιθυμούν να το πράξουν.

Τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής είναι δύσκολο, να τον πάρουν γιατί υπάρχουν τόσες πολλές επαναστατικές ομάδες.Η Παλαιστίνη δεν θα έπρεπε καν να ανησυχεί. Παρόλο που δεν ελέγχεται από τους Illuminati, δεν είναι σε θέση να κάνει τίποτα.

Το Ιράν είναι οριακά κατά το χρόνο, και εντελώς σε αντίθεση με τους άλλους. Αυτός είναι ο λόγος πουτο Ισραήλ θα καταστρέψει το Ιράν,για να ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.
Η Ασία ελέγχεται εξ ολοκλήρου από τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τους φίλους του. Ο Πούτιν είναι ένας πολύ ισχυρός, πολύ έξυπνος άνθρωπος. Αυτός θα ανακτήσει τον δημοφιλή έλεγχο της Ρωσίας πολύ σύντομα, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα όσα συμβαίνουν στη Ρωσία αυτή τη στιγμή που διανύει .

Η Κίνα έχει επιλέξει να εγκαταλείψει,με μια μικρή δύναμη τους Illuminati. Μπορούν να συνεργαστούνμ απλά δεν τους νοιάζει πάρα πολύ να συμμετέχουν. Κατά τη γνώμη μου, είναι επειδή αισθάνονται ότι θα είναι σε θέση να νικήσουν τους Illuminati στο τέλος. Είναι μεγάλο λάθος. Τελικά θα συμβιβαστούν και θα ενταχθούν στο μεγάλη σκετς που θα ονομάζεται 3ος ‘Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ελπίζω ότι αυτή η χωματερή των δεδομένων έχει ενημερωτικό χαρακτήρα για σας και έχει συμβάλει στην αξιοπιστία μου, με κάποιο τρόπο. Έχω πολύ, πολύ περισσότερες πληροφορίες. Απλώς μου παίρνει χρόνο για να τις δημοσιεύσω.

nataleme.gr
thesecretrealtruth.blogspot.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (21)

 1. Ανώνυμος 06/24/2017 @ 12:54 ΠΜ

  άλλο ένα άρθρο μπούρδας, φόβου και υποταγής. πάρτε το χαμπάρι, όλοι κάποτε θα πεθάνουμε.Το θέμα είναι αν θα ζήσουμε ως τότε ελεύθεροι ή φοβισμένοι και υποταγμένοι… πήξαμε σε αόριστα άρθρα ελέγχου της σκέψης μέσω του φόβου… ΟΥΣΤ !

 2. ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΟΛΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ

 3. ‘’Το παραδοσιακό μονοπάτι της μαγικής Τέχνης είναι η Δεξιά Ατραπός η οποία στοχεύει στην αποκατάσταση της πρωταρχικής σχέσης μεταξύ ανθρώπου και θεϊκής ουσίας. Προσευχές, τελετές και ενάρετος τρόπος ζωής σύμφωνα με τους νόμους του Θεού, θεωρούνται ως μονοπάτια επιστροφής στο χρόνο, πριν την Πτώση.
  Υπάρχει, παρόλα αυτά, κι ένα άλλο μονοπάτι: η Αριστερή Ατραπός η οποία βαθαίνει και ολοκληρώνει την Πτώση. Εκείνος που εξασκεί την Σκοτεινή Τέχνη συνεχίζει την Πτώση από τον Θεό προκειμένου να επιτύχει ατομική θεότητα.
  Ο λόγος πίσω από την Πτώση περιγράφεται συχνά ως ύβρις και αυτή η ύβρις είναι η αναζήτηση του ανθρώπου για Γνώση και δυνάμεις οι οποίες δεν προορίζονταν για αυτόν. Ο Σκοτεινός Νόμος υπόσχεται να οδηγήσει τον Μύστη στην ατομική θεότητα μέσω Δρακόντιας πειθαρχίας. Έτσι, η Αριστερή Ατραπός οδηγεί σε μια δεύτερη γέννηση, μια πνευματική αναγέννηση του ανθρώπου ως θεός.
  Με άλλα λόγια, ο εξασκών την Σκοτεινή Τέχνη, αντί να επανορθώνει την ζημία της Πτώσεως, δοξάζει την Πτώση και επιτρέπει στην καταστροφή να ολοκληρωθεί. Με αυτόν τον τρόπο καταστρέφει το παλαιό και επιτρέπει σε κάτι νέο να υψωθεί στη θέση του’’
  – Thomas Karlsson, «Qabalah, Qliphoth and Goetic Magic»
  https://www.youtube.com/watch?v=UZiM-XMcM6s

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 06/24/2017 @ 12:51 ΜΜ

   http://www.inagiounikolaoutouneou.gr/apps/gr/spag/3_1286899420.html +++

   “Φυσικά και μας απεχθάνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητείτε αυτό. Γι’ αυτό ας μη χάνουμε τον καιρό μας με αμφισβητήσεις και δικαιολογίες. Ξέρετε πολύ καλά ότι έτσι είναι, και εγώ το γνωρίζω αυτό και εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα, κάποιοι από τους καλύτερους φίλους σας είναι Εβραίοι και όλα τα σχετικά. Το έχω ξανακούσει αυτό και πάνω από μια φορά, τουλάχιστον έτσι νομίζω. Και γνωρίζω επίσης, ότι δεν εννοείτε εμένα προσωπικά -“εμένα” εννοώντας οποιονδήποτε Εβραίο σαν ατομική προσωπικότητα- όταν εκτοξεύετε αυτά εναντίον μας με τον υγιεινό σας τρόπο, γιατί εγώ είμαι, τέλος πάντων, τόσο διαφορετικός, σαν να μην το ξέρατε, σχεδόν εξίσου καλός σαν εσάς. Η μικρή αυτή εξαίρεση δεν με γεμίζει, ωστόσο, με ευγνωμοσύνη -αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για τώρα. Είναι το επιθετικό, ανερχόμενο, καταπιεστικό, υλιστικό είδος που απεχθάνεστε- αυτούς, που με μια λέξη, σας υπενθυμίζουν τόσο πολύ τη δική σας ανερχόμενη γενιά. Κατανοούμε απόλυτα ο ένας τον άλλον. Δεν σας κατηγορώ.

   Μα το Θεό, δεν κατηγορώ κανένα που δεν του αρέσει κάποιος. Αυτό όμως που μου προκαλεί το ενδιαφέρον σε όλη αυτήν την αντι-Εβραϊκή υπόθεση, όπως εσείς το παρουσιάζετε, είναι η πλήρης έλλειψη θάρρους. Αυτός ο πλάγιος και σχετικός τρόπος τον οποίο χρησιμοποιείτε, μεταχειριζόμενοι τέτοιες διάτρητες δικαιολογίες που φαίνεστε να πάσχετε από προβλήματα ευσυνειδησίας τόσο έντονα, που αν η όλη παράσταση δεν ήταν τόσο τραγελαφική, θα ήταν εκνευριστική.

   Δεν είναι ότι είστε ερασιτέχνες: ασχολείστε με αυτό πάνω από δεκαπέντε αιώνες. Όμως παρακολουθώντας και ακούγοντας τα παιδικά σας προσχήματα, σχηματίζει κανείς την εντύπωση ότι εσείς οι ίδιοι δεν γνωρίζετε για πιο πράγμα πρόκειται. Μας σιχαίνεστε, αλλά δεν μπορείτε ξεκάθαρα να πείτε το γιατί. Σκέφτεστε μια νέα δικαιολογία -αιτία την ονομάζεται- κάθε μέρα. Έχετε συσσωρεύσει δικαιολογίες για τον εαυτό σας αυτά τα εκατοντάδες χρόνια και κάθε νέο σας εύρημα είναι περισσότερο γελοίο από το προηγούμενο και κάθε καινούρια δικαιολογία αντιφάσκει και εξουδετερώνει την προηγούμενη.

   Πριν από λίγα σχετικά χρόνια, συνήθιζα να ακούω ότι ήμαστε σκαφτιάδες χρημάτων και εμπορικοί υλιστές. Τώρα διαδίδεται το παράπονο ότι κανένα έργο τέχνης και κανένα επάγγελμα δεν είναι ασφαλές ενάντια στην Εβραϊκή εισβολή.

   Εμείς είμαστε, αν σας πιστέψει κανείς, συγχρόνως και προσηλωμένοι στη φυλή μας και αφιερωμένοι σε αυτήν και μη αφομοιώσιμοι επειδή δεν συνάπτουμε γάμους με σας, και ταυτόχρονα είμαστε αναρριχητές και καταπιεστές και μια απειλή στην φυλετική σας ακεραιότητα.

   Το επίπεδο διαβίωσής μας είναι τόσο χαμηλό που εμείς δημιουργούμε τις δικές σας εξαθλιωμένες συνοικίες και τις απάνθρωπες βιομηχανίες σας, και ταυτόχρονα τόσο υψηλό που σας διώχνουμε από τις ακριβότερες περιοχές σας.

   Αποφεύγουμε το πατριωτικό μας καθήκον σε καιρό πολέμου γιατί είμαστε ειρηνόφιλοι από τη φύση μας και από παράδοση, αλλά ταυτόχρονα είμαστε οι αρχι-συνωμότες των συμπαντικών πολέμων και οι κύριοι χρηματοδότες των πολέμων αυτών – ανατρέξατε στο τελευταίο Dearborn Independent καθώς και στα Πρωτόκολλα των Γερόντων της Σιών.

   Είμαστε συγχρόνως οι ιδρυτές και ηγέτες του καπιταλισμού αλλά και οι κύριοι υποκινητές των επαναστάσεων εναντίον του καπιταλισμού.

   Δίχως αμφιβολία, η ιστορία δεν έχει να επιδείξει άλλο παράδειγμα, σαν εμάς, για την προσαρμοστικότητα!

   Και ναι! Παρ’ ολίγο να ξεχάσω την αιτία όλων των αιτιών. Εμείς είμαστε οι ξεροκέφαλοι άνθρωποι που ποτέ δεν δέχθηκαν τον χριστιανισμό, και εμείς είμαστε οι εγκληματίες που σταύρωσαν τον ιδρυτή του.

   Όμως μπορώ να σας πω ότι αυτόαπατάστε. Σας λείπει είτε η αυτογνωσία είτε το θάρρος να αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα τα γεγονότα και να σταθείτε μπρος στην αλήθεια. Απεχθάνεστε τον Εβραίο όχι επειδή, όπως ίσως κάποιοι από σας να νομίζουν, αυτός σταύρωσε τον Ιησού αλλά γιατί αυτός τον γέννησε. Η πραγματική αντιμαχία σας με μας δεν είναι γιατί εμείς απορρίψαμε τον Χριστιανισμό, αλλά γιατί σας τον επιβάλλαμε!Έτσι λοιπόν γιατί να μην μας απεχθάνεστε; Αν βρισκόμαστε εμείς στη δική σας θέση κατά πάσα πιθανότητα θα απεχθανόμαστε εσάς πιο έντονα απ’ ότι εσείς εμάς. Όμως εμείς δεν θα είχαμε πρόβλημα να σας πούμε το γιατί. Δεν θα ανατρέχαμε σε υπεκφυγές και σε διάφανα προσχήματα. Με εκατομμύρια αξιοσέβαστους Εβραίους καταστηματάρχες γύρω μας δεν θα προσβάλλαμε την νοημοσύνη σας και την δική μας εντιμότητα ισχυριζόμενοι ότι ο κομμουνισμός είναι μια Εβραϊκή φιλοσοφία. Και με εκατομμύρια σκληρά εργαζόμενους και αδέκαρους Εβραίους μικροπωλητές και εργάτες δεν θα γελοιοποιούμασταν ισχυριζόμενοι ότι ο καπιταλισμός είναι ένα Εβραϊκό μονοπώλιο. Όχι, θα πηγαίναμε κατευθείαν στο θέμα. Θα ατενίζαμε σκεπτικά αυτήν την μπερδεμένη, αναποτελεσματική αταξία που ονομάζουμε πολιτισμό, αυτό το μισό-Χριστιανικό μισό-παγανιστικό συνονθύλευμα, και – με τις θέσεις μας αντεστραμμένες – θα σας λέγαμε στα ίσα: Για αυτό το χάλι, ευχαριστούμε εσάς, τους προφήτες σας και την Βίβλο σας.”

 4. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ .... 06/24/2017 @ 7:23 ΠΜ

  ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ … ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ !!! ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ;;; Ε! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ “ΚΡΥΒΕΤΑΙ” … “ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ” …… ΤΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ” ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ “ΠΛΟΚΑΜΙΑ” ….

 5. Ναι…άλλος ένας ιλλουμινατος που μετά από πολλά χρόνια απέκτησε συνείδηση και μας λέει τι θα γίνει…..έλεος ρε παιδιά.

 6. exei ξαναδημοσιευθει αλλα συναδει (απο μια αποψη ) με καποια απο τα υπαρχοντα σεναρια …
  αλλα επειδη ειμαστε αυτοι που ειμαστε ..μαλλον κοιταμε και προσ τα εκει αλλα και τριγυρω ..
  \
  καλημερες σε ολους

 7. ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ 06/24/2017 @ 10:15 ΠΜ

  Εδώ και πολλά χρόνια κάποιοι αλλάζουν τον πλανητη ωστε να γίνει αφιλοξενος για το ανθρώπινο είδος αλλά φιλοξενος για μεταλλαγμένα  ανθρωποειδη που θα χρησιμοποιησουν και για την δική τους επιβίωση. ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΟ ΝΕΡΌ ΤΟΝ ΑΈΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΆΣ. ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΕΘΊΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΎΜΕ  . ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΆΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ . ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΌΣΤΑΣΗ ΜΆΣ ΩΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΕΊΔΟΣ . ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΌΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ  ΑΛΛΆ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΌΠΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΜΑΣ . ΓΕΝΙΚΆ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΈΝΟΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΜΆΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΩΣ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ .ΆΡΧΙΣΑΝ ΔΊΝΟΝΤΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΝ  ΑΝΤΑΛΑΞΑΝ ΜΕ ΕΠΊΚΥΡΙΑΡΧΊΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΟΛΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

 8. Και εγώ λέω ότι και αυτός βαλτός είναι από τους Ιλουμινάτι για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Ας το σκεφτούμε λίγο καλύτερα. Αναφέρει ονόματα που είναι “καμένα” Σαρκοζί, Γκόρντον Μπράουν, Μπάφετ. Οι δύο πρώτοι είναι βαλτοί και ο τρίτος ίσως να τους διαχειρίζεται κάποια από τα χρήματά τους αλλά δεν πιστεύω ότι ηγούνται.
  Το σχέδιο για τα υπόγεια κατά κάποιον τρόπο καθησυχάζει. Αν γίνει πυρηνικός πόλεμος, προσωπικά, λίγο θα με ενδιέφερε να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου σε ένα υπόγειο, όσο άνετο και να ήταν. Αλλά αν μου έλεγαν ότι θα είμαι άρρωστος ενώ αυτοί θα ήταν υγιείς και θα κυκλοφορούσαν άνετα τότε θα τους μισούσα. Φαντάσου να πονάς όλη την ημέρα και να σου περνάει αν σου δώσουν αυτοί το φάρμακο για κάποιες ώρες, μέρες. Επίσης τέτοιες εγκαταστάσεις (και πάλι κατά την γνώμη μου) δεν μπορούν να μείνουν κρυφές για πολύ καιρό. Χρειάζονται χιλιάδες ανθρώπους για να κατασκευαστούν και όλοι αυτοί δεν θα ήταν από αυτούς που θα έμεναν μέσα στις εγκαταστάσεις ώστε να παραμείνουν σιωπηλοί. Εδώ μια Area 51 έχουν που ψυχολογικά δεν έχει την ίδια επίδραση. Εκεί σου λένε πας στη δουλειά σου, πληρώνεσαι καλά και κρατάς το στόμα σου κλειστό, κάτι που συμβαίνει για πάρα πολλούς στρατιωτικούς, πράκτορες, πολιτικούς ακόμα και γραμματείς και πόρνες.

 9. μοναχος 06/24/2017 @ 11:51 ΠΜ

  ολα καλα με τα προμελετημενα ,αλλα σου διαφευγει ενα πραγμα ”φιλαρακο”
  ο ασταθμητος παραγοντας
  εχουν κανει πολλοι σχεδια ,χωρις τον ξενοδοχο λαικιστι…και ο ξενοδοχος ειναι εδω πλεον

 10. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 06/24/2017 @ 1:11 ΜΜ

  Μην μασατε με τους λαγούς τους,σιγά τώρα,ο μπαφετ,ο Μπερνάνκε κ.τ.λ,πίσω απο αυτήν την φιδο συμμορία,υπαρχουν και άλλοι,με αλλες δυνάμεις,που κινούν τα νήματα,η κινούσαν,πια.φίδια,ε..και εμείς έχουμε ΗΡΑΚΛΕΙΣ,που πνιγούν φίδια!αει παγαινε στην τρουπα σου και πες στις σκατοφατσες σου,οτι εμεις δεν μασαμε,άντε τριγωνοκεφαλε!

 11. Καντε τη μαγκια και δειτε το τελευταιο resident evil και αν σας κονει λιγο θα καταλαβετε 2-3 πραγματακια…

 12. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ,ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗΝ ΡΗΞΗ,ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ!!!
  ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ!!!
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ,ΤΟΥ ΡΘΕ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ?
  Α ΡΕ ΚΑΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ(ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ),ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΦΙΛΙΚΑ!!!
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!
  ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΜΕΣΩ ΕΚΕΙΝΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ?ΑΛΛΑ ΕΤΟΥΤΟΣ ΕΔΩ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ,ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ!!!
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΖΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ),ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΗΘΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.
  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠ ΤΑ ΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΣΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ,ΜΟΝΟ 144000,ΧΩΡΑΝΕ!!!
  ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ.
  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.

 13. ψηλομπαρουφες… έχουν όπλο που με μια δέσμη κατατρώει τα άστρα, μάλιστα το έχουν χρησιμοποιήσει σε διάφορα γειτονικά αστέρια. (πουλά φόβο στους άλλους και δέος) άσε που εάν τολμούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο δεν θα ζούσε κανείς τους σήμερα…
  τώρα αυτό αυτομάτως σε κάνει και γελάς.
  Πρώτα από όλα η δέσμη φωτός ταξιδεύει σε μια ευθεία έτσι δεν είναι? Ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός, άντε ας το παρατραβήξω και να πω ότι τρέχει με διπλάσια ταχύτητα του φωτός. Όμως τα αστέρια κινούνται δεν είναι ακίνητα στο σύμπαν. Μέχρι να φτάσει σε γειτονικό άστρο αυτή η δέσμη, θα είναι 100% άστοχη.
  και ενα βίντεο που δείχνει πως είναι όταν ταξιδεύεις με την ταχύτητα του φωτός! Θες τουλάχιστον 2-3 ώρες για να βγεις από το δικό μας ηλιακό σύστημα!

 14. Dr.Van Helsing 06/25/2017 @ 10:20 ΜΜ

  Και εκεί που ΙΣΩΣ να αρχίσεις να τον παίρνεις λιγουλάκι στα σοβαρά, κάπως σοβαρά τέλος πάντων, στην περιφέρεια, γενικά και αόριστα, τσουπ! σου πετάει για ακτίνες που καταστρέφουν άστρα(!!!?!), και πού σε σενάριο Ε.Φ, τέτοιο πράγμα, είναι πρωτοφανές. Μιλάμε για φαντασία που ο σπιλμπεργκ και όποιος άλλος, είναι 10.000 χρόνια πίσω. Αυτό που έγραψε ο Τύπος είναι για υπερπαραγωγή. Εγώ μια εξήγηση δίνω. Ο Τύπος είναι χρήστης δυνατών ουσιών, ισχυρών ψυχοτρόπων που, με ορολογία Δον Χουάν(& Κάρλο), έχει κάνει μετατόπιση του σημείου συναρμογής της αντίληψης -και όχι απλή μετακίνηση στην αντιληπτική δέσμη του περιβάλλων τον άνθρωπο ενεργειακού κουκουλιού αυτής της πραγματικότητας- με συνέπεια αυτής της μετατόπισης του σημείου συναρμολόγησης, να συναρμολογήσει την αντίληψή του, με την βοήθεια της θέλησης, σε άλλη ενεργειακή δέσμη, μιας ξεχωριστής πραγματικότητας. Κατ’αυτόν
  τον τρόπο βέβαια, σε μια άλλη σφαίρα αντίληψης, αυτό να συμβαίνει πράγματι!! Και να μας μετέφερε μια εμπειρία από αλλού, χωρίς να έχει σχέση με εμάς. Τέλος πάντων, επειδή είναι
  Η ώρα να πάρω τα χάπια μου, δεν θα μακρυγορήσω άλλο.

  • Xaxaxa
   Ουτε 20 χρόνια αν δεν ισχύει…
   Είδη τα 2 πρώτα εμφυτεύματα νανιτων είναι πραγματικότητα…
   Μελέτησε και πάνω από όλα κβαντική…
   Μου θυμιζεται αυτούς που το 87 λέγαν ότι ή κλωνοποίηση είναι φαντασία
   Χαχαχα

 15. Nikos Koukakis 10/17/2021 @ 7:07 ΜΜ

  Οxi αλλες μπούρδες Αναξιόπιστο όρθρο της νεας ταξης πραγματων για να διασπηρει τον φοβο Οσοι παρακολουθαμε τομ ΑLEX JONES χρονια ξερουμε ποιος ειναι. Καθαρος και αξιοπίστος για μενα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*