Πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά αποκάλυψε: «4 εξωγήινα είδη επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια»

atia

Ο Stephen Hawking έχει υποστηρίξει πολλές φορές πως αν εξωγήινοι μας επισκεφθούν ποτέ, νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι παρόμοιο όπως όταν ο Χριστόφορος Κολόμβος προσγειώθηκε για πρώτη φορά στην Αμερική, το οποίο δεν αποδείχθηκε πολύ καλό για τους Ιθαγενείς Αμερικανούς», ενώ μοιάζει πεπεισμένος πως στο μέλλον, η υπόθεση του θα γίνει πραγματικότητα.

Ή μήπως έχει ήδη γίνει;

Ο πρώην υπουργός Αμύνης του Καναδά, Paul Hellyer, δήλωσε ανοιχτά πως «Τέσσερα γνωστά εξωγήινα είδη… επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια», γεγονός που επιβεβαιώνει με την σειρά του και ο Phil Schneider, ο οποίος εργαζόταν επί πολλά χρόνια στους απόρρητους τομείς της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Phil είχε αναφέρει σε δημόσια ομιλία του πως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση υπό τη διοίκηση του Αϊζενχάουερ, αποφάσισε να παρακάμψει το Σύνταγμα και να σχηματίσει μια συμφωνία με τους εξωγήινους. Η συνθήκη ονομάζεται Greada Treaty 1954.

Λίγο μετά βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

pronews

Loading...

4 thoughts on “Πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά αποκάλυψε: «4 εξωγήινα είδη επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια»

  1. 35.MK says:

    ΈΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΔΗ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΌΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΆΡΘΡΟ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΟΎΦΟ ΤΟ 2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *