Πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά αποκάλυψε: “4 εξωγήινα είδη επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια”

atia

Ο Stephen Hawking έχει υποστηρίξει πολλές φορές πως αν εξωγήινοι μας επισκεφθούν ποτέ, νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι παρόμοιο όπως όταν ο Χριστόφορος Κολόμβος προσγειώθηκε για πρώτη φορά στην Αμερική, το οποίο δεν αποδείχθηκε πολύ καλό για τους Ιθαγενείς Αμερικανούς», ενώ μοιάζει πεπεισμένος πως στο μέλλον, η υπόθεση του θα γίνει πραγματικότητα.

Ή μήπως έχει ήδη γίνει;

Ο πρώην υπουργός Αμύνης του Καναδά, Paul Hellyer, δήλωσε ανοιχτά πως «Τέσσερα γνωστά εξωγήινα είδη… επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια», γεγονός που επιβεβαιώνει με την σειρά του και ο Phil Schneider, ο οποίος εργαζόταν επί πολλά χρόνια στους απόρρητους τομείς της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Phil είχε αναφέρει σε δημόσια ομιλία του πως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση υπό τη διοίκηση του Αϊζενχάουερ, αποφάσισε να παρακάμψει το Σύνταγμα και να σχηματίσει μια συμφωνία με τους εξωγήινους. Η συνθήκη ονομάζεται Greada Treaty 1954.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Λίγο μετά βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του.

pronews

4 thoughts on “Πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά αποκάλυψε: “4 εξωγήινα είδη επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια”

  1. 35.MK says:

    ΈΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΔΗ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΌΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΆΡΘΡΟ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΟΎΦΟ ΤΟ 2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *