20:14 - 31/12/2015

ΑΙΣΧΟΣ-Συνεχίζεται το ξεπούλημα και η τουρκοποίηση-Μουσουλμάνος δήμαρχος στη Θράκη απαγορεύει τον Αϊ-Βασίλη!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

tourkos

Εκεί καταντήσαμε!

Δήμαρχος, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα και Έλληνας πολίτης της Θράκης, διαμαρτύρεται γιατί σε νηπιαγωγεία του δήμου Μύκης έγιναν εορτές για τα Χριστούγεννα με ντυμένους Αϊ Βασίληδες!

Ο Τζεμήλ Καπζά έστειλε έγγραφο διαμαρτυρίας με το οποίο υποστηρίζει ότι ο δήμος Μύκης αποτελείται από πολίτες αμιγώς μουσουλμάνους στο θρήσκευμα και οι επίσημες θρησκευτικές γιορτές είναι τα δύο Μπαϊράμια και τα πέντε καντήλια.

Tέλος, διαβεβαιώνει ότι σέβεται τις γιορτές των χριστιανών αλλά λέει ότι η θρησκεία τους απαγορεύει τη παρουσία και την επαφή τους με τον Αϊ Βασίλη! Ο δήμος Μύκης ανήκει στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συστάθηκε με το πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από τη συνένωση του προϋπάρχοντος δήμου Μύκης και των Κοινοτήτων Σατρών, Κοτύλης και Θερμών.

Η έκτασή του 633,3 τ.χλμ. και ο πληθυσμός του 15.540 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Έδρα του δήμου είναι η Σμίνθη, ενώ η περιοχή χαρακτηρίζεται από το μεγάλο ποσοστό κατοίκων που είναι μουσουλμάνοι Πομάκοι.

Το απαράδεκτο έγγραφο
eggrafo
makeleio

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Η Ελλάδα είναι Ορθόδοξο κράτος.
  Όποιος Μωαμεθανός προσβάλλεται, όπως ο υποκριτής δήμαρχος Μύκης, μπορεί να φύγει με την οικογένειά του, για την Μέκκα. Εκεί θα απολαύσει Ισλαμική θρησκεία και πολιτισμό.
  Σε λίγο θα ζητήσουν υποστολή της Ελληνικής σημαίας, επειδή έχει Σταυρό, για να υψώσουν την δική τους με την ημισέληνο.
  Αρκετά τους χαϊδέψαμε με μειονοτικά σχολεία και μπούρδες πολυπολιτισμικές. Ελληνικό σχολείο με κοινό πρόγραμμα σπουδών για όλους. Τα Τουρκικά και τα Αραβικά να τα μάθουν στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών, όπως κάνουν και οι υπόλοιποι Έλληνες.
  Αυτό υπόψιν και των διαφόρων αιρετικών, ιεχωβάδων και παγανιστών, που μιλάνε εκ του ασφαλούς για τα δικαιώματά τους. Από την στιγμή που εξέρχονται από την θύρα της οικίας τους ή του ναού τους, έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους υπολοίπους. Ούτε απαλλαγή στράτευσης, ούτε έγερση απαιτήσεων για απαλοιφή θρησκευτικών συμβόλων, ούτε άλλες αηδίες. Σεβασμό στο κράτος μας και στους αγώνες όσων έδωσαν την ζωή τους υπερ πίστεως και πατρίδος. Χάρη σ’ αυτούς, τώρα μπορούν και μιλούν ελεύθερα και λένε τις μπούρδες τους.
  Κάποτε πρέπει να επανέλθει η εξορία ως ποινή για τους προδότες!

  • Συμφωνω απόλυτα μαζί σου Ανατόλιε και συμπληρώνω:
   Όλα τα ΚΥΡΙΑΡΧΑ Κράτη αναφωνούν δια στόματος των ηγετών τους ακριβώς τα ίδια με αυτά που έγραψε ο φίλος ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ.
   Εμείς πότε;;;;;;

 2. Aντιδράστε κοιμισμένοι!..Η Ισλαμοποίηση καλά προχωρεί !…Σε λίγα χρόνια σας βλέπω …Γιουσουφάκια!

 3. Σε λίγο που θα κάνουμε Χριστούγεννα στην Αγιά Σοφιά θα σε θυμόμαστε και θα γελάμε ……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*