ΑΙΣΧΟΣ-Συνεχίζεται το ξεπούλημα και η τουρκοποίηση-Μουσουλμάνος δήμαρχος στη Θράκη απαγορεύει τον Αϊ-Βασίλη!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

tourkos

Εκεί καταντήσαμε!

Δήμαρχος, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα και Έλληνας πολίτης της Θράκης, διαμαρτύρεται γιατί σε νηπιαγωγεία του δήμου Μύκης έγιναν εορτές για τα Χριστούγεννα με ντυμένους Αϊ Βασίληδες!

Ο Τζεμήλ Καπζά έστειλε έγγραφο διαμαρτυρίας με το οποίο υποστηρίζει ότι ο δήμος Μύκης αποτελείται από πολίτες αμιγώς μουσουλμάνους στο θρήσκευμα και οι επίσημες θρησκευτικές γιορτές είναι τα δύο Μπαϊράμια και τα πέντε καντήλια.

Tέλος, διαβεβαιώνει ότι σέβεται τις γιορτές των χριστιανών αλλά λέει ότι η θρησκεία τους απαγορεύει τη παρουσία και την επαφή τους με τον Αϊ Βασίλη! Ο δήμος Μύκης ανήκει στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συστάθηκε με το πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από τη συνένωση του προϋπάρχοντος δήμου Μύκης και των Κοινοτήτων Σατρών, Κοτύλης και Θερμών.

Η έκτασή του 633,3 τ.χλμ. και ο πληθυσμός του 15.540 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Έδρα του δήμου είναι η Σμίνθη, ενώ η περιοχή χαρακτηρίζεται από το μεγάλο ποσοστό κατοίκων που είναι μουσουλμάνοι Πομάκοι.

Το απαράδεκτο έγγραφο
eggrafo
makeleio

Loading...

4 thoughts on “ΑΙΣΧΟΣ-Συνεχίζεται το ξεπούλημα και η τουρκοποίηση-Μουσουλμάνος δήμαρχος στη Θράκη απαγορεύει τον Αϊ-Βασίλη!

 1. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ says:

  Η Ελλάδα είναι Ορθόδοξο κράτος.
  Όποιος Μωαμεθανός προσβάλλεται, όπως ο υποκριτής δήμαρχος Μύκης, μπορεί να φύγει με την οικογένειά του, για την Μέκκα. Εκεί θα απολαύσει Ισλαμική θρησκεία και πολιτισμό.
  Σε λίγο θα ζητήσουν υποστολή της Ελληνικής σημαίας, επειδή έχει Σταυρό, για να υψώσουν την δική τους με την ημισέληνο.
  Αρκετά τους χαϊδέψαμε με μειονοτικά σχολεία και μπούρδες πολυπολιτισμικές. Ελληνικό σχολείο με κοινό πρόγραμμα σπουδών για όλους. Τα Τουρκικά και τα Αραβικά να τα μάθουν στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών, όπως κάνουν και οι υπόλοιποι Έλληνες.
  Αυτό υπόψιν και των διαφόρων αιρετικών, ιεχωβάδων και παγανιστών, που μιλάνε εκ του ασφαλούς για τα δικαιώματά τους. Από την στιγμή που εξέρχονται από την θύρα της οικίας τους ή του ναού τους, έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους υπολοίπους. Ούτε απαλλαγή στράτευσης, ούτε έγερση απαιτήσεων για απαλοιφή θρησκευτικών συμβόλων, ούτε άλλες αηδίες. Σεβασμό στο κράτος μας και στους αγώνες όσων έδωσαν την ζωή τους υπερ πίστεως και πατρίδος. Χάρη σ’ αυτούς, τώρα μπορούν και μιλούν ελεύθερα και λένε τις μπούρδες τους.
  Κάποτε πρέπει να επανέλθει η εξορία ως ποινή για τους προδότες!

  • Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!! says:

   Συμφωνω απόλυτα μαζί σου Ανατόλιε και συμπληρώνω:
   Όλα τα ΚΥΡΙΑΡΧΑ Κράτη αναφωνούν δια στόματος των ηγετών τους ακριβώς τα ίδια με αυτά που έγραψε ο φίλος ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ.
   Εμείς πότε;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *