09:30 - 18/01/2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πόσο έχει προωθηθεί η Ατζέντα 21 στην Ελλάδα;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πόσο έχει προωθηθεί η Ατζέντα 21 στην Ελλάδα;

Στις 14 Ιουνίου του 1992 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο υπογράφτηκε ένα σχέδιο για την λειτουργία του κόσμου για τον 21ο αιώνα, μια ατζέντα, η «Ατζεντα21». Αυτή θα άρχιζε να εφαρμόζεται συστηματικά μετά το 2005.
Η «Ατζέντα 21» έγινε στο ευρύ κοινό της Ελλάδας γνωστή από τον κύριο Δημοσθένη Λιακόπουλο, αφού κανένα από τα ΜΜΕ δεν μίλησε ποτέ για αυτήν.
Τα κύρια βήματα της «Ατζέντας 21» είναι:

1. Μια παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση.
Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί της Ελλάδας έχουν χρησιμοποιήσει τον όρο «παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση».
Η Ελλάδα την 1η Ιανουαρίου 2002 άρχισε να χρησιμοποιεί το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα και άφησε πίσω της το εθνικό της νόμισμα τη δραχμή. Το ίδιο έκαναν ακόμα 11 χώρες. Σήμερα το ευρώ είναι το επίσημο νόμισμα, σε 19 από τα 28 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Εκτός από αυτό, υπάρχει και το ηλεκτρονικό νόμισμα πλέoν, που μπορεί κάποιος να αγοράσει οτιδήποτε στο ιντερνέτ κάνοντας χρήση του σχετικού ψηφιακού νομίσματος.

2. Κατάργηση της βιομηχανίας και εφαρμογή πράσινης και βιώσιμης ανάπτυξης.
Εδώ τι να πούμε; Ότι και να πούμε θα είναι λίγο. Από πόσους δεν ακούσαμε την λέξη ανάπτυξη; Σε όλα τα εκλογικά σποτ και σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις ακούγαμε για πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη, αποτέλεσμα;
Όλες σχεδόν οι βιοτεχνίες της χώρας έκλεισαν. Ο στόχος της Ατζέντας 21 εποπτεύει.

3. Υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων μέχρι να κλείσουν.
Εδώ και αν πέτυχαν το στόχο τους, αφού δεν προλαβαίνουμε να μετράμε λουκέτα. Όλες οι μικρές επιχειρήσεις έκλεισαν, αφού δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα από τους πολλούς και δυσβάστακτους φόρους. Αποτέλεσμα να μείνουν και πολλοί άνεργοι.

4. Υπερφορολόγηση της ιδιοκτησίας μέχρι να μην έχει κανείς δικό του σπίτι.
Και εδώ νιώσαμε την Ατζέντα 21 για τα καλά, σε όλους όσους έχουν κάποιο ακίνητο, χτύπησε την πόρτα ο ΕΝΦΙΑ (Ενιαίος Φόρος Ακινήτων), κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την ζωή μας.

5. Υπερφορολόγηση των αυτοκινήτων και των καυσίμων μέχρι να μην υπάρχουν αυτοκίνητα.
Τέλη κυκλοφορίας, μεγάλο οικονομικό βάσανο για όλους τους οδηγούς.
Εδώ μένει να δούμε τι θα κάνει η κυβέρνηση, θα εφαρμόσει το τσιπάκι στα αυτοκίνητα και θα πληρώνει ο καθένας ανάλογα με τα χιλιόμετρα που θα κάνει; Θα βρει έναν άλλο τρόπο; Περιμένουμε.

6,Περιορισμός των ανθρώπων όντων σε συγκεκριμένες περιοχές μόνο, δηλαδή γκετοποίηση και απόλυτος έλεγχος των εντόπιων αλλά και των μεταναστευόντων πληθυσμών.
Όλοι έχουμε ακούσει για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών, με γνωστότερο την Αμυγδαλέζα. Λίγοι όμως γνωρίζουν για τις οικολογικές πόλεις Masdar.
Στα πλαίσια της τελετής έναρξης της Διεθνούς Αμυντικής Έκθεσης IDEX 2015, είχε γίνει πρόταση να δωθεί ένα Ελληνικό νησί, για να μετατραπεί πιλοτικά σε νησί πρότυπο στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Το σχετικό έργο θα το έκανε το Ινστιτούτο Masdar, στο οποίο φοιτούν ως υπότροφοι Έλληνες σπουδαστές.

7. Μετακίνηση μόνο με τα ποδήλατα ή με τα κρατικά τρένα.
Και εδώ βλέπουμε, το τελευταίο διάστημα, αρκετές εκπομπές της τηλεόρασης και όχι μόνο να διαφημίζουν την μετακίνηση με ποδήλατα και μέσα μαζικής μεταφοράς.
Βέβαια μια τέτοια μεταφορά σίγουρα δεν θα είναι μεγάλη, πόσα χιλιόμετρα μπορείς να πάς με ένα ποδήλατο; Άρα και εδώ βλέπουμε, ότι στόχος της Ατζέντας 21 είναι να περιορίσει τις μετακινήσεις και το χώρο που ζουν και κινούνται οι άνθρωποι.

8. Ολοήμερη δουλεία μόνο στο δημόσιο, ή σε ελεγχόμενες πολυεθνικές.
Ελληνικό δημόσιο, τι να πεις; Έχουν ακουστεί και γραφτεί τόσα πολλά. Εδώ και αν πέτυχε τους στόχους της η Ατζέντα 21.
Όσο για την ολοήμερη δουλεία, είδαμε το μέτρο με τα ανοιχτά μαγαζιά τις Κυριακές, που το μόνο που έκανε ήταν να επωφεληθούν οι μεγάλες πολυεθνικές.

9. Ολοήμερο σχολείο μέσα από το οποίο το παγκόσμιο κράτος θα ελέγχει και θα εκπαιδεύει τα παιδιά, ώστε να γίνονται «υπάκουοι και χρήσιμοι» παγκόσμιοι πολίτες.
Όλοι διαβάσαμε το σχέδιο για ολοήμερα δημοτικά σχολεία και 14χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση. Όλοι εκπαιδεύονται να είναι υπάκουοι στην νέα τάξη από μικρά παιδιά.

10.Παγκόσμιος έλεγχος μέσω της τεχνολογικής ανάπτυξης που μόνο η παγκόσμια κυβέρνηση και τα τοπικά της όργανα θα χρησιμοποιούν, για πλήρη καταγραφή των τοπικών πληθυσμών.
Η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη, τα τεχνολογικά επιτεύγματα έρχονται το ένα μετά το άλλο. Η Τεχνολογία όμως σε πολλές περιπτώσεις παραβιάζει και την προσωπική μας ζωή. Μένει να δούμε, μέχρι σε ποιο σημείο θα το πάνε. Μέχρι το τσιπάρισμα όλων των ανθρώπων, όπως γράφει και η Αποκάλυψη του Ιωάννου;

11,Μείωση του πληθυσμού των ανθρώπινων όντων, λόγο έλλειψης τροφών.
Και εδώ ακούμε κατά διαστήματα για διάφορες νόσους των πουλερικών, των βοοειδών κ.τ.λ. που κάνουν τα τρόφιμα άχρηστα και επικίνδυνα για την υγεία μας.

12. Μείωση του πληθυσμού των ανθρωπίνων όντων, επειδή καταστρέφουν το περιβάλλον.
Τεκμήριο τα παιδιά, το ακούσαμε και αυτό. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να μειώσουν το πληθυσμό για να τον ελέγχουν πιο εύκολα.

13, Παραγωγή πολιτών μειωμένης μόρφωσης, με χαμηλά εισοδήματα, ώστε να μην καταναλώνουν πολλά αγαθά και μολύνουν το περιβάλλον.
Όλοι βλέπουμε την υποβάθμιση που έχει δεχθεί η Ελληνική παιδεία τα τελευταία χρόνια. Πόσες και πόσες πορείες έχουν γίνει για την παιδεία. Πόσοι και πόσοι υπουργοί πέρασαν από αυτόν το τομέα τα τελευταία χρόνια. Κανένα αποτέλεσμα. Όσο για τα εισοδήματα, εδώ δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε.

14, Για να επιτευχθούν όλα, θα παρασχεθεί κάθε δάνειο που θα κριθεί απαραίτητο και μετά το χρέος θα χρησιμοποιηθεί, για να πιεσθούν οι λαϊκές μάζες να δεχθούν τα τετελεσμένα και αποποιηθούν της εθνικής τους ανεξαρτησίας.
Το τρίτο μνημόνιο το ζούμε. Απόλυτη επιτυχία και εδώ της ατζέντας 21!

Κλείνοντας θέλω να αναφέρω την φράση που έλεγε ο Γέροντας Παΐσιος: «Όλοι οι μεγάλοι έχουν τα δικά τους σχέδια. Θέλουν δε θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του Θεού»
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

prisonplanet.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh